Kenwood KDC-X7200DAB - Reviews

Best Reviewed jul 2019 Kenwood KDC-X7200DAB
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
200 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KDC-X7200DAB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hans 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, veel mogelijkheden en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

8,0
dab ontvangst is prima, radio heeft veel mogelijkheden en is gebruiksvriendelijk, je hebt nauwelijks de handleiding nodig; hoog vermogen

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • design
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • niet ontdekt
  • niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anix76 07-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ongelooflijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
Easy to use... perfect geluid in combinatie met mijn speakers. Aanrader voor iedereen die net dat tikkeltje kwaliteit extra wil.

Pluspunten

  • goede geluidskwaliteit
  • veel aansluitmogelijkheden
  • speelt cd af

Minpunten

  • geen usb vooraan
  • geen stuurwielbediening
  • geen touchscreen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TASKEN 27-07-2019
  • Product gekocht

Autoradio kdc-x7200dab

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
Goede autoradio voor weinig geld!
Ook degelijke handleiding wat belangrijk is!!!
Als er een minpuntje is antenne adapter is niet aanwezig!
Voor de rest alles goed verlopen
Ook de inbouw van de dab antenne en microfoon ging vlot!

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Antenne adapter niet aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erido Baarn 13-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

9,0
Deze mooi ogende radio met veel display instellingen heeft veel mogelijkheden, die ik belangrijk vind: DAB, FM, USB, bluetooth. Afstandsbediening via iPhone. instellen daarvan vond ik wel lastig. Prima geluid. Bijgeleverde DAB-antenne makkelijk te bevestigen. Ik gebruik hem in de caravan.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • afstandsbediening via app op iPhone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

H. Grinwis 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KDC-X7200DAB

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
Ik vandaag een Kenwood KDC-X7200DAB gekocht en laten inbouwen door een Vakgarage hier in ons dorp en ben buitengewoon content met mijn aankoop. Hij heeft zoveel mogelijkheden dat ik voorlopig onder de pannen ben met alles te installeren en af te regelen. Maar heb wel een fantastisch geluidje nu. Ik had voor heen een Sony CD speler, en men weet dat Sony voor geluid staat maar hier hebben ze een kluif aan om dit te evenaren in geluid en mogelijkheden. Vooral het DAB+ gebeuren is formidabel. En de CD speler speelt allerhande formaten af. Dus een woord EXCELLENT

Pluspunten

  • Alle mogelijke aansluitingen
  • Wat wil je nog meer ????

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne autoradio, voorzien van ALLE gemakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

9,0
Alles wat je wil in één auto radio! Bluetooth, 2xUSB, Line-in, FM & DAB+ radio en ook nog een carkit geïntergreerd.

Pluspunten

  • DAB+
  • Bluetooth
  • USB
  • Microfoon wordt meegeleverd
  • DAB+ antenne wordt meegeleverd

Minpunten

  • Nog niet gevonden ;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aed 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles wat je wil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

9,0
Veel mogelijkheden, 2x USB en 1 x mini jack netjes weg te werken.
Carkit werkt erg goed (privé en werk gsm gelijktijdig).
DAB ontvangst is erg goed.

Pluspunten

  • Geluid kwaliteit
  • USB netjes weg te werken
  • Werkt fijn met android

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik heb nog nooit zo goede radio gehad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
Echt een heel goed product gekocht je kan er heel veel mee ik raad het iedereen aan ook kwa prijs verhouding heel goed geprijst

Pluspunten

  • Bellen en bleutooth
  • Cd speler in gebouwd

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 16-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SUPER AUTORADIO! Veel mogelijkheden (2USB, DAB+) €200-250

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
Zoek niet verder als je een autoradio zoekt. deze heeft alles, en dat maar voor €200-250.
2 USB (kan 2x 64gb aan) 1 kan in dashboard zodat je niets ziet. De ander kan je ook voor je gsm gebruiken; opladen of als je de (navigatie) maps opent komt het geluid ook over de speakers.
Bluetooth werkt perfect (alles wat je op de gsm hoort op de autospeakers, muziek, youtube...)
zo ook het handsfree bellen.(microfoon zit erbij)

De ondersteuning van Kenwood is SUPER! Daar kan menig importeur wat van leren.
Ik had een specifieke vraag; ik wilde op 1 usb 3 mappen met muziek zetten (Dance-Kinder-EasyListening) Vervolgens wilde ik 1 map (bv Dance) de nummers random afspelen.
Dit gaat dus met deze Kenwood autoradio! Ideaal. Zo heb ik veel muziek bij de hand en kan ik makkelijk switchen wat ik wil horen.
Ook voor cd gekozen, gebruik ik heel af en toe. Mooi is dat er een klepje voor zit, dus je ziet de cd niet
DAB+ radio begrijp ik nog niet helemaal, veel kan hij geen zenders zoeken. Maar als deze een zender ontvangt klinkt dit als een dijk! Super helder.
Verder heeft deze ook 2 regels display, zie je nét wat meer.
Ver heeft hij heeel veel, heel veel mogelijkheden om alles in te stellen.

Pluspunten

  • 2 USB (2x 64gb)
  • DAB+
  • Bleutooth /handsfree functie

Minpunten

  • DAB+ heeft moeite om zenders te zoekenekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NoMerCyNL 07-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk verbinden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

8,0
Ik vind de Radio een verademing t.o.v. mijn oude Carminat radio in mijn Renault uit 2004.
In en uit stappen met mijn laatst gespeelde spotify playlist.
Heb hem nog maar net. Heb hem gekocht voor de bluethooth en USB aanlsuitingen.
De USB kabels welke achter op de radio zitten zijn lang genoeg ong. 1 meter om ze onder het dashboard uit te laten komen.

Kortom Prima product

Pluspunten

  • Connectiviteit
  • Veel mogelijkheden
  • Spotify

Minpunten

  • Winig tot nu toe

Reageer

Spinger 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

8,0
Mooi en veelzijdig apparaat met vele optie’s
Goeie verbinding met mijn telefoon , en gesprekken mooi helder

Pluspunten

  • Snelle verbinding

Reageer

C.A 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer uitgebreid en installatie mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
Overdrijven zit niet in mijn aard en ben een zeer kritisch consument zo als hoort.
Maar deze KDC - X7200DAB verwachte ik heel veel van, maar die zijn XXL ruimschoots
overtroffen. zeer uitgebreid met vele toepassingsmogelijkheden maar toch eenvoudig te bedienen door duidelijke eenvoudige ( gedownloade ) handleiding. aangesloten voor met Kenwood speaker KFC - PS1795 en op de hoedenplank met KFC- PS6995. ruseltaat zonder overdrijven zo als ik eerder zij : Briljant Hemels Engelen nachtegaals geluid beste koop sinds tijden.

Pluspunten

  • Fantastisch product redelijk prijs
  • in die prijsklasse geen beter radio

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Reageer

Jack 19-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Simpele instalatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

9,0
Zeer goede autoradio met heel veel instelmogelijkheden en eenvoudig te instaleren
Geweldig geluid .
Jammer dat dab+in het buitenland stukken minder goed is.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Mooie vormgeving
  • Verlichting makkelijk aanpasbaar

Minpunten

  • Dab+in buitenland slechter

Reageer

Rvm 26-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top en zo makkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
In 2 minuten speelde hij al, wegwerken van kabeltjes voor microfoon en dab kostte wat meer tijd. Dab antenne lekker onopvallend. Geluid top.

Pluspunten

  • Installatie
  • Kleur in te stellen

Reageer

Chris 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

9,0
Super DAB ontvangst. Veel beter geluid over normale speakers. DAB antenne plaatsen is wel even priegelen.
Veel mogelijkheden, eigenlijk is alles te koppelen. Mooi display, veel info mogelijkheden.

Pluspunten

  • DAB geluid
  • Aansluitmogelijkheden
  • Display
  • Aansluitingen aan de avhterkant

Minpunten

  • Geen

Reageer