Kenwood KDC-X7200DAB - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
200 watt
Kleuren
zwart
  • Best Reviewed 2 keer jun 2020
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KDC-X7200DAB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

NoMerCyNL 07-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk verbinden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

8,0
Ik vind de Radio een verademing t.o.v. mijn oude Carminat radio in mijn Renault uit 2004.
In en uit stappen met mijn laatst gespeelde spotify playlist.
Heb hem nog maar net. Heb hem gekocht voor de bluethooth en USB aanlsuitingen.
De USB kabels welke achter op de radio zitten zijn lang genoeg ong. 1 meter om ze onder het dashboard uit te laten komen.

Kortom Prima product

Pluspunten

  • Connectiviteit
  • Veel mogelijkheden
  • Spotify

Reageer

Spinger 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

8,0
Mooi en veelzijdig apparaat met vele optie’s
Goeie verbinding met mijn telefoon , en gesprekken mooi helder

Reageer

C.A 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer uitgebreid en installatie mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
Overdrijven zit niet in mijn aard en ben een zeer kritisch consument zo als hoort.
Maar deze KDC - X7200DAB verwachte ik heel veel van, maar die zijn XXL ruimschoots
overtroffen. zeer uitgebreid met vele toepassingsmogelijkheden maar toch eenvoudig te bedienen door duidelijke eenvoudige ( gedownloade ) handleiding. aangesloten voor met Kenwood speaker KFC - PS1795 en op de hoedenplank met KFC- PS6995. ruseltaat zonder overdrijven zo als ik eerder zij : Briljant Hemels Engelen nachtegaals geluid beste koop sinds tijden.

Pluspunten

  • Fantastisch product redelijk prijs
  • in die prijsklasse geen beter radio

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Reageer

Jack 19-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Simpele instalatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

9,0
Zeer goede autoradio met heel veel instelmogelijkheden en eenvoudig te instaleren
Geweldig geluid .
Jammer dat dab+in het buitenland stukken minder goed is.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Mooie vormgeving
  • Verlichting makkelijk aanpasbaar

Reageer

Rvm 26-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top en zo makkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
In 2 minuten speelde hij al, wegwerken van kabeltjes voor microfoon en dab kostte wat meer tijd. Dab antenne lekker onopvallend. Geluid top.

Pluspunten

  • Installatie
  • Kleur in te stellen

Reageer

Chris 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

9,0
Super DAB ontvangst. Veel beter geluid over normale speakers. DAB antenne plaatsen is wel even priegelen.
Veel mogelijkheden, eigenlijk is alles te koppelen. Mooi display, veel info mogelijkheden.

Pluspunten

  • DAB geluid
  • Aansluitmogelijkheden
  • Display
  • Aansluitingen aan de avhterkant

Reageer

Arthur 01-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker veel functionaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

9,0
Voor mijn verjaardag gehad. Wilde graag een DAB+ radio met bluetooth en Spotify. Top apparaatje! Zelf aangesloten in de Toyota Aygo. Makkelijk zelf te doen. Werk top en prima geluid nu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Neerbos 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De aankoop was zo als ik verwachten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
Gezien ik DAB+ graag i voertuig willen hebben en ook mogelijk om bellen en meerderen functie ben ik zeer te vrede over verwachting produckt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart Schueremans 13-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gekocht wegens goede review

Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

5,0
Het toestel is, ondanks anders vermeld van geen meter compatibel met Android. Getest met verschillende Android versies maar geen enkele gevonden die geen problemen geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kevin 26-10-2020
  • Product gekregen

Review kenwood 7200dab

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit radio en een mooi model, knoppen voelen stevig aan en zien er mooi uit, duidelijk scherm ook en veel opties en instellingen is heel makkelijk in te stellen

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Mooi vorm gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 02-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

9,0
Gekozen om betrouwbaar Premium merk, dab+, cd speler en USB 2x en ik moest een nieuwe carkit in mijn auto en dit werkt ook zeer goed, helder geluid voor mij en gesprekspartner, kortom een echte topper!
Prijs/kwaliteit zeer goed

Pluspunten

  • Werkt zeer goed, boven verwachting
  • Prijs/Premium kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurgen 20-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alle opties die ik wilde in een autoradio

Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

8,0
Heeft alles wat je wilt. Radio zowel analoog als digitaal (DAB+), CD, bluetooth, twee USB aansluitingen, AUX, Spotify. Ziet er daarbij goed uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 20-09-2020
  • Product gekocht

Radio dab

Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
Update:
Een geweldige radio gemakkelijk mooi ik zit met plezier in de auto muziek te luisteren ik beveel deze radio aan

---------------------------------------------------------
Review 30-05-2020:
Ik bezit al jaren kenwood heb alles ervan in mijn bus van luidspeakers versterkers tot subwoofer ben erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jesper 13-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig menu goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

9,0
Wat ook fijn Is Is dat er geen vertraging zit wanneer je een navigatie alarm of suggestie krijgt. Deze speelt direct af ook wanneer je op een ander kanaal dan Bluetooth zit. Verder erg strakke vormgegeven radio met logisch menu en goed geluid. Alleen mijn telefoon wordt niet herkent via de usb, laat wel op.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen van Laarschot 01-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel aansluit/afspeel mogelijkheden, groot duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

9,0
ziet er mooi uit en heeft dezelfde/meer opties als mij vorige Kenwood radio.
2 lange USB aansluitingen aan de achterkant en 6 tulp uitgangen zoals ik het graag heb.
duidelijk 2 regelig display.zeer makkelijk in te stellen naar mijn specifieke wensen.(geluid en display kleuren

Pluspunten

  • 2x USB
  • bluetooth
  • speaker vorm en plaats in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super geluid en zeer makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

9,0
Kenwood is altijd goed en deze autoradio stelt zeker niet teleur hij overtreft mijn verwachtingen, mooie kleuren ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivier Van den Bosch 06-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
Prachtig autoradio. Werkt prima. Veel bronnen en aansluitingen. Aansluiting GSM zonder probleem. Veel mogelijkheden. Uitstekend. Heb de DAB nog niet getest.

Pluspunten

  • Aansluitingen
  • Bronnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WanKie 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid in vertrouwde auto...!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
Op zoek naar een nieuwe autoradio (met DAB+), tevens te gebruiken als carkit en BT streaming device... Omdat mijn oude Kenwood KRC-155 met CD-jukebox KDC-C602, geen moderne connectivity bezit. Blijkbaar maken jullie deugdelijke producten. De KRC-155 is in 1994 aangeschaft en functioneert nog prima.... Toch maar weer een nieuwe Kenwood. Enne, had ik het al verteld; Prima geluid!

Pluspunten

  • Eenvoudig te installeren (ISO connectors)
  • DAB kabellengte voldoende lang
  • Microfoon kabellengte voldoende lang
  • Instellen bijna intuitief
  • Prima geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco 03-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn geluid!

Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

7,0
Nog maar net in mijn bezit, maar geluid en ontvangst is stukken beter dan mijn vorige Pioneer.
Valt mij mee hoe de ontvangst van DAB+ is, ondanks een simpele raamantenne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bert 28-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7200DAB

Algemene score

10,0
Mooie functies. Mooie afwerking. Nette prijs. Goede garantie. De volgende keer zeker weer een Kenwood!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews