Kenwood KDC-X5200BT - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
200 watt
Kleuren
zwart
  • Best Reviewed dec 2020
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KDC-X5200BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X5200BT

Algemene score

9,0
In verhouding veel radio voor je geld, opties genoeg om deze goed in te kunnen stellen. Geluid is ook zeer goed te noemen, voornaamste reden dat ik deze radio gekocht heb is de relatief eenvoudige bediening voor de gebruikelijke opties.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Oerlemans 29-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met mijn nieuwe Kenwood KDC-X5200BT!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X5200BT

Algemene score

9,0
Uitgebreide mogelijkheden, eenvoudige bediening en kleuren display passend te maken bij overige dashboardverlichting waardoor er eenheid is ondanks dat deze bluetooth radio niet origineel is voor mijn auto.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marty 10-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Autoradio met alles erop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X5200BT

Algemene score

10,0
Aangeschaft voor het gebruik in een infraroodcabine. Via de smartphone kan ik ook naar internetradio luister. Ook kan ik nog altijd telefoons ontvangen. Supergemakkelijk met de smartphone als afstandsbedieng.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T1 25-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KDC-X5200BT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X5200BT

Algemene score

9,0
perfect geluid, crossover, 13band eq, goed afleesbaar scherm, spotify. Kenwood app te downloaden om alles nog makkelijker in te stellen!!

Pluspunten

  • 13 band Eq
  • crossover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ralph 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strake vormgeving past mooi bij het dashboard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X5200BT

Algemene score

9,0
Zocht een luxe radio. Met handsfree bellen. Cd speler. USB. En stuurwiel bediening Ondersteunend. Deze kan het allemaal en ziet er erg mooi uit.
Ook dankzij de aan te passende keuren zowel vast het display en de knoppen past het mooi bij de rest van de auto.
Tevens niet geheel onbelangrijk. Door het goed in testellen van het geluid echt een audio upgrade.

Pluspunten

  • Geluid goed in te stellen voor je speakers
  • Strakke vormgeving

Minpunten

  • Veel functies ,wennen waar de knopjes voor zijn
  • Verder geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carel 21-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Past mooi bij mijn Spider

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X5200BT

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een multi media radio die goed past en klinkt in mijn klassieke Alfa Romeo Spider uit 1982.

Pluspunten

  • Looks
  • Centrale knop
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martens 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X5200BT

Algemene score

9,0
De gebruikelijke goede kwaliteit van Kenwood. Zeer tevreden. Instellen had ik wel de handleiding bij nodig.

Pluspunten

  • Geluid
  • 2x telefoon tegelijk te koppelen
  • Mooi design

Minpunten

  • Blijf geregeld langer in auto zitten
  • Nog geen minpunten kunnen ontdekken

Reageer

Swiftertje 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne radio, eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KDC-X5200BT

Algemene score

9,0
Echt een prima radio. Eenvoudig in gebruik en toch heel compleet. Het display is vooral er prettig in het donker. Niet schreeuwerig.

Pluspunten

  • Rustig display in het donker
  • Eenvoudig
  • Compleet

Reageer