Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

JVC KD-X220E

8,3 Lees 31 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 31 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 24-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik groots in geluid

Algemene score

7,4
Fijne radio met genoeg mogelijkheden voor een relatief klein bedrag, met een heel mooi geluid.
En een mooi design.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ruben Verschuren 01-03-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Een zeer goed werkende unit, met volop mogelijkheden. Zowel in de equalizer als ander mogelijkheden. Zeer geschikt met gebruik van een passive subwoofer met volledige instel mogelijkheden voor een nette prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 01-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Wat een geweldig apparaat!! Pas gekocht en hebben er veel plezier aan. Vooral dat je je mobiel er op kan aansluiten.
Erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jessie 30-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
prima autoradio voor een nette prijs, wat een issue kan zijn is dat er geen cd in kan. zelf heb ik dit niet nodig daarom heb voor deze radio gekozen. in het begin wel even kijken hoe alles werkt voordat je hem in de auto gebruikt. geluidskwaliteit is ruim voldoende met de speakers die ik in de auto heb zitten, ze kraken dan ook zeker niet minder als ik er een andere radio in plaats.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 20-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
prima autoradio zeer makkelijk in gebruik en klinkt echt zeer goed met usb stick er in en spelen maar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna 14-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
ben super tevreden met deze autoradio, mooi geluid makkelijke bediening.prijs kwaliteit is zeker aan de orde met dit apparaat,vooral de usb ingang is een topper, usb stick erin en je hebt de muziek die je wil.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 21-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Relatief eenvoudige radio zonder veel toeters en bellen, maar ruim voldoende om naar de radio te luisteren of naar eigen muziek via USB-stick of telefoon.
Veel meer mogelijkheden zijn eerder storend dan prettig onder het rijden.
Zeer eenvoudige montage.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sj 15-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
ik vind het een mooie en fijne radio. het belangrijkste voor mij in een radio is een usb aan sluiting, deze zit erop. verder is het geluid heel goed en zitten er nog een aantal extra funcies op zoals bv het aan kunnen sluiten van een iPod/iPhone

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P 01-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De geluidskwaliteit is perfect. Ook zit er een automatische dimmer op. Zodat het display zowel overdag en in de avonduren goed zichtbaar is! Ook de Usb aansluitung werkt goed met Android!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nitzi 17-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
De radio ziet er prima uit, is simpel aan te sluiten en te bedienen. En heeft nog behoorlijk wat aan opties in zich. Bijvoorbeeld een USB-stick met MP3-muziek erin prikken en klaar ben je. Eigenlijk is het onvoorstelbaar dat het gemaakt kan worden voor dat geld.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

puppert 07-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Er zit een mooi en goed geluid in en ziet er mooi uit. Je kunt er ook mee luisteren via usb of ipod of iphone

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Oscar 07-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Een ruim voldoende voor deze autoradio! Gekocht omdat ie FLAC bestanden af kan spelen en dat doet ie prima. Bij iets harder afspelen redden mijn boxen het jammer genoeg niet, maar dat zijn al oudjes en af fabriek geleverd.
Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

William S 28-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Ik vind het een hele fijne radio, de USB aansluiting werkt heel erg goed, er zit een mooi vol geluid in en de bediening is heel eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexx 27-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ideale optie om je smartphone te verbinden en op te laden via usb of aux. Daarnaast is het erg compact en ziet hij er goed uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjrf 12-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Top radio 300% beter als mijn vorige en veel meer mogelijkheden.
Zal hiervoor zeker aanbeveling doen.
Ik ga hier vast veel plezier aan beleven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 19-08-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Ben nu enkele weken in het bezit van deze radio. Geweldige kwaliteit in geluid en equalizer.
zeer gemakkelijk en vriendelijk in gebruik.
echte aanrader goede kwaliteit voor weinig geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel1976 15-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Een simpel maar krachtige radio. Voor een kleine budget een grote radio. Echt een aanrader en topper.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twiks 14-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Voor de prijs is het een leuke standaard radio met USB. Makkelijk te monteren. Geluid ruim voldoende. Tip is om wel de mappen op de USB zo kort en duidelijk mogelijk te benoemen. Dit vergemakkelijkt het kiezen van de juiste map.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

peter 31-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
een vrij simpele radio met wel alle functies en menuopties.
Goed geluid en erg gebruiksvriendelijk.
Goede prijs kwaliteits verhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ikke74 18-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Prima radio doet precies wat je ervan verwacht.het geluid is goed. Makkelijk in te bouwen n de bediening is makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews