JVC KW-DB92BT incl. DAB-Antenne - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 28-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super radio

Algemene score

9,6
dit is de radio van mijn dromen zeer gemakkelijk te installeren en zeer goed gebruiksvriendelijk echt een aanrader ook voor de prijs
Geschreven voor: JVC KW-DB92BT incl. DAB-Antenne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Hendriks 18-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

mooie vormgeving

Algemene score

8,0
mooi helder geluid. makkelijk dat je er zes voorkeurradio zenders kan programmeren. net als zes voorkeur telefoonnummers. leuk dat je kleur kan aanpassen, ook de kleur als er gebeld wordt

gebruik van voice control om te bellen of whatsapp berichten te sturen

nadeel, koppelt niet goed met huawei telefoon waardoor ik niet kan zien wie er belt, adreslijst wordt niet goed over genomen wat bellen moeilijk maakt. ook verbinden met mediaspeler telefoon loopt moeilijk, moet elke keer opnieuw aangezet worden om de muziek vanaf te mobiel via de telefoon af te kunnen spelen. voice controle kent niet alle namen .

Pluspunten

  • mooi geluid
  • uiterlijk

Minpunten

  • koppelt niet goed met mobiel
  • lastig te instaleren
Geschreven voor: JVC KW-DB92BT incl. DAB-Antenne

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert de Jong 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multi functionele autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben helemaal tevreden met deze autoradio. Hij ziet er prachtig uit, goed geluid, veel instel mogelijkheden die het geluid echt verbeteren, DAB+ radio, bluetooth enz. Enige minpunt vindt ik de random play van mp3. Zodra je een nummer verder klikt begint de lijst opnieuw.

Pluspunten

  • geluid
  • uiterlijk
  • gebruiksgemak
  • prijs

Minpunten

  • random mp3
Geschreven voor: JVC KW-DB92BT incl. DAB-Antenne

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerritnr1 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Auto radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super apparaat. Werkt goed. Streamen vanaf mobiel. Werkt beter dan menig ander carkit. Leuk dat je de kleuren kunt veranderen. Geen piraten meer die door de zenders blazen door dab+.

Pluspunten

  • Dab
  • Carkit overbodig
  • Kleuren veranderen
  • Mooie radio om te zien
  • Usb en aux voorzijde
Geschreven voor: JVC KW-DB92BT incl. DAB-Antenne

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

bloodrain1990 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goeie dab en handfree functie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb dit product gekozen omdat ik een dab radio zocht met handfree functie en de prijs was goed met een gratis DAB+ antenne
Geschreven voor: JVC KW-DB92BT incl. DAB-Antenne

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joris 29-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede radio, DAB+ is eem verademing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Radio aangeschaft omdat mijn standaard radio slechte ontvangst had en cd speler overleden was. Met DAB+ nu bijna overal heldere ontvangst zonder storingen. Ook de USB is fijn voor de afwisseling.

Pluspunten

  • Goede ontvangst DAB
  • Veel functies
  • Eenvoudige installatie

Minpunten

  • Teactietijd wisselen functie of station kan beter
Geschreven voor: JVC KW-DB92BT incl. DAB-Antenne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

frenk09 18-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie auto radio

Algemene score

8,0
mooie fijne 2dins auto radio die voldoet aan mijn wensen. mooi helder geluid. fijne bediening. front USB en leuk dat je hem in meerde kleuren kunt instellen.

Pluspunten

  • helder geluid
  • fijne bediening van radio
  • Bluetooth
Geschreven voor: JVC KW-DB92BT incl. DAB-Antenne

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter 01-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima radio, erg jammer dat er GEEN DAB antenne bij zit....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De JVC KW-DB92BT bevalt prima geluid is goed, radio is goed in te stellen naar eigen wens, bluetooth functie werkt probleemloos. FM ontvangt is prima, usb functie is de eerste keer wat traag. Het enige echte minpunt is dat hij zowel met als zonder DAB + antenne verkocht wordt. Dit zit niet in het type nummer vermeld en heb dus helaas de versie zonder, mag dus nog 30 € extra investeren om de DAB + functie aan de gang te krijgen. Dit had JVC beter moeten vermelden zodat je bij de aankoop duidelijk weet welke versie je koopt.

Pluspunten

  • goed geluid
  • goed aan te passen kleur en instellingen

Minpunten

  • GEEN DAB + antenne
  • usb traag met laden
Geschreven voor: JVC KW-DB92BT incl. DAB-Antenne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 27-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima radio

Algemene score

7,6
Prima radio met goede geluidsweergave. Het instellen van de diverse functie kan wat makkelijker. Maar het functioneert.

Dab werkt prima
Geschreven voor: JVC KW-DB92BT incl. DAB-Antenne

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer