Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Kenwood KMM-303BT

Vergelijkbare producten

JVC KD-X451DBT

JVC KD-X451DBT Best Reviewed 3 keer okt 2019
8,8 (33)
Best Reviewed 3 keer okt 2019
Bekijk alle Autoradio's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMM-303BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kenwood KMM303BT 27-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Een prachtig vormgegeven radio (variabele kleuren display) met heel uitgebreide instelmogelijkheden. FM, MG, LG, USB, aux in, bluetooth en veel verschillende handige instellingen, o.a. voor je blue tooth mobiele telefoon en daarbij zeer handige EQ instelopties. Gemakkelijk in het gebruik met een duidelijke en goed gedocumenteerde handleiding (gewoon in het Nederlands). Speel er een half uurtje mee en je kent alle opties.Kortom: een prachtig en kwalitatief goede autoradio voor in je auto!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 07-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Deze autoradio is gebruiksvriendelijk, heeft een strak design en mooie vormgeving. Daarnaast is er sprake van een goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pjotr 25-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Intuïtief menu, veel mogelijkheden, maar na wat gewenning kom je er zo door. Uitgebreide mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-303BT

Algemene score

10,0
Mooi en degelijk toestel . Eenvoudig aan te sluiten. Speelt goed en gemakkelijk in te stellen van alle functies. Top toestel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 02-12-2017
  • Product gekregen

Mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-303BT

Algemene score

9,0
Het Is een Mooi ding. hij Is Makkelijk te bedienen.
En de microfoon doet het ook prima . Ook vind ik de aktie met het extra jaar garantie heel goed.

Pluspunten

  • Bluetooth

Minpunten

  • Geen cd

Reageer

Kevin van Lierop 20-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed geluid en fijne Bluetooth connectie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-303BT

Algemene score

9,0
Zeer fijne auto radio. Super goed FM ontvangst en zeer fijne koppeling met telefonische toestellen. Prijs/kwaliteits verhouding is heel goed!

Reageer

Stuiver 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hele fijne radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-303BT

Algemene score

10,0
Hele fijne radio met een gemakelijk menu.
Handige bluetooth voor muziek af te spelen met je telefoon en handsfree bellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 09-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne radio ook om te bellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-303BT

Algemene score

9,0
Gemakkelijk in gebruik
Vooral het handsfree bellen is ideaal
Ook het geluid is optimaal in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Pinkster 19-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende auto radio

Geschreven voor: Kenwood KMM-303BT

Algemene score

8,8
Gebruiksgemak is goed. Kleur is aan te passen aan de auto door kleurkeuze. Eenvoudig is gebruik.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Geluid van het bellen is uitstekend
Erg tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer