Kenwood KDC-X7000DAB - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood kdc7100dab

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie radio
Super mooi geluid en makkelijk te bedienen
Zoals het hoort dus. Had zelf een kenwood en was daar ontzettend blij mee .
Kenwood staat voor kwaliteit

Pluspunten

  • Dab radio
  • Duidelijk display
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Reageer

Jos Berentsen 06-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

spijt?

Algemene score

5,0
Alle andere revieuws zijn helemaal waar. goed geluid, veel mogelijkheden. redelijk makkelijk in gebruik etc Maar ik heb toch redelijk vaak dat ie geen geluid geeft. Aan het display te zien is er ontvangst en stuurt hij geluid uit maar toch is er geen geluid. Soms helpt opnieuw opstarten. Soms helemaal contact uit en zo opnieuw opstarten en soms doet hij het een volgende keer weer gewoon. En ja... als je dan bij de dealer komt doet ie het gewoon. Dus door de (on) betrouwbaarheid maar een 5

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • 2 telefoons koppelbaar

Minpunten

  • betrouwbaarheid
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Fred Janssen 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid + DAB

Algemene score

8,0
Gezocht naar een aftermarket autoradio met CD, Bluetooth en DAB+. Deze Kenwood kwam er naar mijn idee als beste uit en........ stelt zeker niet teleur !
Goede DAB+ ontvangst door bijgeleverde antenne, telefoon ook een goed geluid en bovenal makkelijke bediening!

Pluspunten

  • Bluetooth
  • DAB+
  • Bediening en goed geluid !!!
  • Ontvangst zowel FM als DAB+
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Reageer

DD 23-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed en compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze autoradio is zeer compleet.
Voorzien van DAB+, BT, USB aan de voorzijde en achterzijde met usb-kabel en NFC.
Makkelijke bediening.

Pluspunten

  • afneembaar front
  • voorzijde usb
  • DAB+

Minpunten

  • klepje van de CD-speler breek snel
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Reageer

Jan 12-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Dit is een kanjer van een radio

Algemene score

10,0
Deze radio is echt een klasse product, makkelijk aan te sluiten ook.
Het geluid is werkelijk top .
De DAB ontvanger is perfect eindelijk muziek zonder dat gekraak ook op de autobahn.
Kortom echt een aanrader.

Pluspunten

  • snel aansluiten
  • prachtig krachtig geluid
  • zuivere DAB ontvangst

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 16-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

simpele bediening en geen moeilijke menu`s.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer fijn in gebruik,je hoeft geen moeilijke handelingen te doen om een station op te slaan.
kleurendisplay is zeer goed aan te passen aan je smaak, ook in donker kan je hem goed dimmen.
vind ook moeiteloos alle dab zenders
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

RAB 30-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Maximale flexibiliteit in een 1 DIN systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met de grote databundels biedt de smartphone tegenwoordig een goed alternatief voor een 2DIN navigatie systeem in samenwerking met dit 1DIN systeem.

Maximale flexibiliteit door 2 USB aansluitingen aan de achterkant. 1 voor de smartphone koppeling die ook laat opladen en de 2e voor eventueel een ipod bijvoorbeeld.

Combineer dit met de kraakheldere bluetooth carkit functie en de DAB tuner en je hebt de perfecte combinatie.

Voor mij had hier geen cd speler in gehoeven vandaar de 9 ipv een 10 als beoordeling.

Pluspunten

  • 2 USB aansluitingen achterop
  • Beide usb aansluitingen laden het apparaat ook op
  • Bluetooth carkit is kristal helder
  • IOS en Adroid compatible
  • Kleur verlichting 100% instelbaar (RGB)

Minpunten

  • Cd speler hoeft er niet in
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arne 09-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Subliem geluid na moeizame installatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat de radio toegekomen was begon ik die direct aan te sluiten, maar de overgang naar de standaard ISO aansluiting klopte niet dus er moest nog een tussenstuk besteld worden. Eens dit in orde was kon het installeren beginnen, niet iets voor iemand die er werkelijk niets van kent. Na de moeizame installatie werd ik beloond door een werkelijk subliem geluid.
De bediening valt mee maar het toestel is wel traag. Bluetooth werkte direct en de equaliser met crossover werkt voor mij meer dan prima!
Ik gebruik mijn Android als "boordcomputer" en deze stuurt het geluid op de radio aan, de DAB+ is loepzuiver.
Een aanrader!

Pluspunten

  • Loepzuivere klank
  • Gemakkelijk met Android en bluetooth (Spotify)
  • Mooie kleurtjes, duidelijke display
  • Bijgeleverde DAB+ Antenne
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Installatie (moeilijke bedrading in de auto)
  • Iets wat traag
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rick 25-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een super fijne auto radio met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vindt deze radio super fijn er zit alles op wat je dagelijks kunt gebruiken deze auto radio is een echt aanrader

Pluspunten

  • 9l9
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 28-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een prachtige autoradio

Algemene score

9,4
ik heb mij laten adviseren omdat ik niets van autoradio s wist.
Al snel was het mij duidelijk, het moest er een zijn met DAB.
Dit is de toekomst voor een beter ontvangst.
Ik heb mijn keuze laten vallen op dit type en merk, al hoewel ik voor de Pioneer was gegaan.
Bij dit toestel zitten accessoires gratis bij Antenne en microfoon .
En ben toch gegaan mede de drie verschillende instel kleuren van het display.
Ik ben er heel blij mee.
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 22-07-2016
  • Product kwartaal in bezit

Eindelijk een DAB+ receiver met alle features die ik wil!

Algemene score

8,6
Het was wel even zoeken naar een DAB+ receiver met alle extra features die ik wilde: CD, USB-frontside & USB-backside, de juiste DAB+ antenne aansluiting (ivm reeds aanwezige antenne), bluetooth voor muziek en handsfree, simpele bediening.
Een klein minpuntje: in fel zonlicht is het display (op maximale felheid) matig afleesbaar.
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasper 01-07-2016
  • Product maand in bezit

Zeer compleet, Radio, carkit en oplader voor mijn GSM.

Algemene score

8,8
Compleet met alles wat je wilt. Uitgebreide instellingen voor super geluid. Prima carkit met losse microfoon voor goede verstaanbaarheid en twee USB aansluitingen om tegelijkertijd muziek te luisteren en de GSM op te laden.
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 27-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden, gecompliceerd in gebruik

Algemene score

8,4
De mogelijkheden van deze autoradio zijn schier eindeloos. Fijn als je een techneut bent, maar het verhoogt het bedieningsgemak niet. Geluidskwaliteit is uitstekend en eenmaal goed ingesteld is het genieten geblazen met deze autoradio.

Voordelen:
- Zowat elke mogelijkheid tot muziek maken onder zon
- Uitgebreide instelmogelijkheden
- Uitstekende geluidskwaliteit
- Strak en zakelijk uiterlijk

Nadelen:
- Display slecht afleesbaar in daglicht (onvoldoende fel verlicht)
- Radio wordt erg warm aan achterzijde
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

onewriter 27-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

KENWOOD DAB

Algemene score

8,8
makkelijke te installeren, menu is eenvoudig in gebruik.
1 klein nadeeltje wat niet in de handleiding staat. Dat standaard de radio de tijd en instellingen vergeet. hiervoor moeten twee voedingsdraden omgewisseld. Dit komt helaas bij meer merken voor.
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bragja 26-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Jacob x7000dab

Algemene score

9,4
Een hele goede radio totaal geen problemen makkelijke installatie.
Een goede koop.ik zou hem iedereen aanraden.
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen Danielsson 05-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een super kenwood radio met DAB +

Algemene score

10,0
Ik heb de radio gemonteerd en geen problemen onder vonden.
Er zit een super geluid in de DAB doet het ook goed
Echt waar voor je geld ik zou niet anders meer willen dan een Kenwood
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

prima radio

Algemene score

8,2
Goed te installeren. Duidelijke gebruiksaanwijzing veel mogelijkheden goed geluid de bijgeleverde dab antenne is niet hindelijk op de voorruit. Maar de draad is soms moeilijk weg te werken
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peter Derks 27-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie specs

Algemene score

6,6
De radio heb ik gekocht op basis van de specs. Die zijn goed. Zijn in werkelijkheid ook goed.Gebruiksgemak en en vormgeving vind ik onder de maat. Met name geldt dat de afleesbaarheid van het scherm en de vele kleine knopjes. Echt door ingenieurs gemaakt en niet door vormgevers als bijvoorbeeld die van Apple.
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

ikkecor 26-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gewoon een super radio

Algemene score

7,4
super uitgebreide radio met alles erop en eraan.
blue tooth, dab, cd, i-pod, usb (2x)
alleen even gepriegel om de dab antenne te bevestigen aan de ruit.
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bert 28-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood DAB radio is Ok

Algemene score

7,8
Installeren van de radio viel niet mee.
De digitale antenne werkt niet en ik wacht nog op een andere. De rode en gele draden moesten worden omgewisseld, nog steeds gaat de radio aan als je dat niet wilt, maar dit is zelden en niet ergerlijk.
Verder veel gebruiksmogelijkheden. De combinatie met de I-phone via bluetooth is goed.
Geluid is ook erg goed.
Geschreven voor: Kenwood KDC-X7000DAB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews