JVC KD-R671 - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Vermogen
4x50 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

N 09-07-2017 Product paar weken in bezit

Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige geluidskwaliteit voor een lage prijs!
Het is erg gemakkelijk te installeren en bovendien is de kleur erg aangenaam.

Pluspunten

  • Usb aansluiting
  • Geschikt voor android
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wouter Z. 13-06-2017 Product paar dagen in bezit

Eindelijk een eenvoudige autoradio met cd speler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bij veel radio/cd-spelers voor in de auto, gaan de functies gepaard met evenzovele (draai)knopjes. Knopjes die je tijdens het rijden vaak moeilijk of niet kan vinden. Kortom: je maakt geen gebruik van de functies van je autoradio. Bij deze autoradio heb je genoeg functies voor het dagdagelijkse gebruik en bovenal een beperkt aantal (tijdens het rijden) vindbare knoppen. Daarenboven heeft hij een prima ontvangst en geeft een (met de juiste geluidsboxen) geweldig geluid. Een aanrader dus.

Pluspunten

  • Eenvoud
  • Genoeg functies

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KIM 06-04-2017 Product paar dagen in bezit

alles zit erop

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteitverhouding ,geweldig geluid en alles zit erop , makkelijk in gebruik en ziet er goed uit.

Pluspunten

  • usb
  • bleutooth

Minpunten

  • niet bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marius 04-02-2017 Product paar weken in bezit

Ideaal gebruiksgemak en zeer goed Ontvangst!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Radio in mijn zeilboot vervangen voor deze JVC KD-R671. Gekozen voor USB en aan te sturen via mijn iPhone. Subliem geluid, en zeer goede ontvangst. Echt een Aanrader! Prijs is ook zeer concurrerend. Al een paar jaar een soort gelijk model in mijn auto van JVC nooit geen problemen mee gehad! Ga zo door!

Pluspunten

  • Handig in bediening
  • Zeer goede ontvangsr
  • USB
  • Music playback for android

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jana 30-01-2017 Product paar dagen in bezit

Een goed autoradio

Algemene score

8,0
Dit product is echt goed and makkelijk. Ik vond JVC website ook duidelijk.
De radio prijs ook goed. als iest minder is , zijn wij nog blij.
Makkelijk installing ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Serper 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design & vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding prima, heb deze met extra korting (aktie) kunnen kopen, wat het extra voordelig maakt. Het eerste wat mij opviel is het mooie design en vormgeving en de uitgebreide audio-source mogelijkheden. Qua prestaties zit het ook goed, maar dat is subjectief. JVC zit al jaren in deze tak van business, dus had ook niet anders verwacht.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • design & vormgeving
  • meerdere audio-sources

Minpunten

  • alleen in zwart verkrijgbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

BertHav 01-10-2016 Product paar dagen in bezit

Value for the money!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige en eenvoudig in te bouwen autoradio. Zeer veel functies en toch eenvoudig te bedienen. Het instellen van de functies zoals zender instellingen en de equalizer zijn een fluitje van een cent. De radio heeft zeer connectiviteitsopties, zowel voor de ingang als de uitgang. Iphones van het kroost en Android telefoons zijn eenvoudig af spelen, maar ook sd kaarten en USB sticks. Er kunnen meer weergave apparaten op aangesloten worden dan onze auto kan herbergen... Het display is mooi verlicht en de meldingen zijn duidelijk afleesbaar en informatief. Wij zijn er heel blij mee!

Pluspunten

  • Android en Iphone eenvoudig af te spelen
  • robuuste mechanische constructie
  • goede gebruikersinteface
  • duidelijk display
  • een niet te missen volume knop

Minpunten

  • bluetooth via een dongle

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans131 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prima radio, voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De radio is makkelijk te bedienen, en is zo aangesloten.
De vele extra functies die er op het apparaat zitten, maken hem zijn geld dubbel en dwars waard

Pluspunten

  • android afspelen
  • ipad/iphone aansluiting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 26-09-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na lang tobben met mijn vorige autoradio kwam ik de JVC KD-R671 tegen voor een zeer redelijke prijs. Eindelijk een autoradio die gewoon doet wat ie moet doen! Makkelijk in het gebruik, duidelijk afleesbaar. Beetje groot afneembaar front, maar dat is dan ook het enige nadeel.

Minpunten

  • Afneembaar front is vrij groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kimberly van der Knaap 03-08-2016 Product paar dagen in bezit

Auto Radio receiver KD-R671

Algemene score

7,2
Goede geluidskwaliteit gebruiksvriendelijk zeer makkelijk aan te sluiten met de kabelboomstekkerconnector.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Verhoeven 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

KD-R671 autoradio met CD-speler

Algemene score

7,8
Het viel mij bij het zoeken naar een vervanger op dat er tegenwoordig steeds minder vaak een CD-speler bij de autoradio zit. Gelukkig kwam ik de KD-R671 bij Kijkshop tegen voor 70 euro incl. CD-speler.
Dit is een mooie prijs voor een CD-speler in een auto van meer dan 12 jaar oud.
De radio is toch voorzien van de dingen die ik belangrijk vind, hoewel ik liever een groene display ipv een rode had gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

vm 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

goede autoradio

Algemene score

8,0
Ik heb deze radio nu ca. een week in bezit. mooie en goede autoradio met de gunstige prijs. Ik heb deze autoradio voor een mooie prijs van €70 bij kijkshop gekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wenterse 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede aankoop!

Algemene score

7,8
Veel mogelijkheden op de autoradio. Ook voor Ipod, MP3, USB enz. Makkelijk in bediening, en voor te programmeren. Prima autoradio.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Weirdo 23-06-2016 Product paar dagen in bezit

jvc autoradio

Algemene score

7,4
Hiervoor een pioneer radio gehad,qua kwaliteit is deze jvc echt een stuk beter.
Ook de mogelijkheden zijn enorm.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

perry 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

super blij

Algemene score

8,0
ik heb het vandaag gekocht en ben er reuze mee, ik denk ht dat k de juiste keuze heb gemaakt. top geluid. makkelijk in gebruik. ziet er ook heel mooi uit..

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Wolfman59 11-06-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige autoradio

Algemene score

10,0
Ik heb deze radio voor de auto gekocht en zodra hij was aangesloten was ik helemaal overweldigd door het geweldige geluid wat er uit kwam kortom gezegd een geweldige autoradio ben blij dat ik hem heb gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer