JVC KD-R671 - Reviews

8,0 Lees 8 reviews
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Vermogen
4x50 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra 26-09-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na lang tobben met mijn vorige autoradio kwam ik de JVC KD-R671 tegen voor een zeer redelijke prijs. Eindelijk een autoradio die gewoon doet wat ie moet doen! Makkelijk in het gebruik, duidelijk afleesbaar. Beetje groot afneembaar front, maar dat is dan ook het enige nadeel.

Minpunten

  • Afneembaar front is vrij groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Kimberly van der Knaap 03-08-2016 Product paar dagen in bezit

Auto Radio receiver KD-R671

Algemene score

7,2
Goede geluidskwaliteit gebruiksvriendelijk zeer makkelijk aan te sluiten met de kabelboomstekkerconnector.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Verhoeven 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

KD-R671 autoradio met CD-speler

Algemene score

7,8
Het viel mij bij het zoeken naar een vervanger op dat er tegenwoordig steeds minder vaak een CD-speler bij de autoradio zit. Gelukkig kwam ik de KD-R671 bij Kijkshop tegen voor 70 euro incl. CD-speler.
Dit is een mooie prijs voor een CD-speler in een auto van meer dan 12 jaar oud.
De radio is toch voorzien van de dingen die ik belangrijk vind, hoewel ik liever een groene display ipv een rode had gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
vm 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

goede autoradio

Algemene score

8,0
Ik heb deze radio nu ca. een week in bezit. mooie en goede autoradio met de gunstige prijs. Ik heb deze autoradio voor een mooie prijs van €70 bij kijkshop gekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
wenterse 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede aankoop!

Algemene score

7,8
Veel mogelijkheden op de autoradio. Ook voor Ipod, MP3, USB enz. Makkelijk in bediening, en voor te programmeren. Prima autoradio.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Weirdo 23-06-2016 Product paar dagen in bezit

jvc autoradio

Algemene score

7,4
Hiervoor een pioneer radio gehad,qua kwaliteit is deze jvc echt een stuk beter.
Ook de mogelijkheden zijn enorm.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
perry 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

super blij

Algemene score

8,0
ik heb het vandaag gekocht en ben er reuze mee, ik denk ht dat k de juiste keuze heb gemaakt. top geluid. makkelijk in gebruik. ziet er ook heel mooi uit..

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Wolfman59 11-06-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige autoradio

Algemene score

10,0
Ik heb deze radio voor de auto gekocht en zodra hij was aangesloten was ik helemaal overweldigd door het geweldige geluid wat er uit kwam kortom gezegd een geweldige autoradio ben blij dat ik hem heb gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend