JVC KD-R472 - Reviews

Best Reviewed aug 2017 JVC KD-R472
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 44 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 19-09-2017 Product paar dagen in bezit

Auto radio met CD speler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is precies de radio wat ik zocht. De meeste hebben geen cd speler meer in het apparaat.
Het merk jvc gebruik ik al jaren. Steeds geen klachten. Nu kreeg mijn apparaat kuren na 15 jaar en daarom moest hij vervangen worden. De keuze was snel gemaakt. Een goed en duidelijk apparaat voor een zeer goede prijs.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • duidelijke volumeregelaar

Minpunten

  • wat lastig in te stellen moet ik aan wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Otto 14-09-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie autoradio met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een mooi product mt veel intllingsmogelijkheden
Mooi front met mooie blauwe verlichting
Veel aansluit mogelijkheden en cd
Heldere fm radio ontvangst
In combinatie met jvc inbouw vervangings luidsprekers mooi geluid voor een redelijke prijs

Pluspunten

  • Mooi front blauwe verlichting ( VW )
  • Veel instel mogelijkheden
  • Mooie weergave

Minpunten

  • menu structuur is wat lastig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 05-09-2017 Product paar dagen in bezit

Veelzijdige radio voor een vriendelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie radio, makkelijk aan te sluiten en bedienen, veel mogelijkheden, prima geluid. Zeer vriendelijke prijs, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Makkelijke bediening
  • Veel mogelijkheden
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 27-08-2017 Product paar dagen in bezit

autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super radio top geluid en goede service. Helemaal happy. Zocht een radio met aux en usb gisteren laten inbouwen en ben zeer tevreden mooi geluid zowel via aux als radio en cd. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berg 23-08-2017 Product paar weken in bezit

Top radio!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie en fijne radio voor een prima prijs. Goede kwaliteit en makkelijke bediening. Makkelijk in te bouwen. Een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi display
  • Goede kwaliteit
  • Cd speler
  • Usb

Minpunten

  • Elke keer demo modus uitschakelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Demi 19-09-2017

Als je even de draaidjes omdraait (geel en rood loshalen en wisselen) is het verholpen, had hetzelfde probleem

Reageer

dvo 05-08-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijke installatie, duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze autoradio voldoet volledig aan mijn behoefte nl. makkelijk te bedienen, goed geluid en bovenal eenvoudig te installeren. Het afneembare front is fijn in verband met diefstalpreventie. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed. Zoek je een radio cd-speler dan beveel ik de KD-R472 aan!

Pluspunten

  • makkelijke installatie
  • aansluitkabel meegeleverd
  • mooi geluid rondom

Minpunten

  • gebruikershandleiding kan duidelijker
  • verder géén

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miwobeatz 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

KD R472

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product, mooi en zuiver geluid vergeleken met de standaard radio, makkelijk aan te sluiten & een goede handleiding.

Ben een tevreden klant over deze radio.

Pluspunten

  • Makkelijk aansluiten
  • Mooi geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wissing 22-06-2017 Product paar weken in bezit

Mooi voorfrontje anita57

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Ben er blij ermee kwaliteit is goed en goede prijs verhouding.zeker een aanrader om te gaan aanschaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maxence Vandersteene 20-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goedkoop voor en goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik koos voor dit product omdat ik een klein budget heb en ik beluister graag cd's. Ik kan ook mijn gsm verbinden met het apparaat om naar mijn favoriete liedjes te luisteren.

Pluspunten

  • Installatie makkelijk
  • Mooi design
  • AUX en USB

Minpunten

  • geen bluetooth

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moniek Oosterwijk 19-06-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik wou graag een makkelijk te bedienen eenvoudige autoradio met cd speler. Daar voldoet deze autoradio zeker aan. Bovendien was de prijs vriendelijk en is het geluid goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat het even uitvogelen was hoe ik de radio moest aansluiten is het nu toch gelukt. Mooi geluid veel opties geweldige autoradio. Ik hou ervan

Pluspunten

  • Usb
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Lastig aan te sluiten op een peugot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noemie 16-05-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk te installeren voor mij als beginnend bestuurder!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor deze prijs een uitstekende radio. Hij werkt naar behoren, mooi geluid en mooie display. Ook is hij erg makkelijk in de bieding en zeer eenvoudig te monteren. Voor deze prijs een echte aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijke montage
  • Makkelijke bediening
  • Mooi geluid
  • Mooie display

Minpunten

  • Nog geen gevonden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mr. Erwin 16-05-2017 Product paar dagen in bezit

Goed product voor weinig geld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede autoradio voor weinig geld! Ik heb deze radio besteld voor mijn auto, de radio past mooi in het interieur en ziet er goed uit

Pluspunten

  • Goede mogelijkheden
  • USB aansluiting
  • Goede afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rowell Hendrikx 15-05-2017 Product paar weken in bezit

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede geluidskwaliteit en voldoende functies voor een relatief goedkope autoradio. De verschillende aansluitingspoorten zijn ook erg handig. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Veel aansluitingspoorten
  • Goed geluidskwaliteit
  • Logische indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Graphix 06-05-2017 Product paar weken in bezit

Top radio voor een lage prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze autoradio. De radio werkt perfect en heeft veel mogelijkheden en instelmogelijkheden, daarbij is het ontwerp ook erg mooi, (ik heb de zwart met blauwe versie).

Ik raad deze radio absoluut aan.

Pluspunten

  • USB
  • Android compatible
  • Ziet er chic uit
  • Er zit een uitgang voor een versterker op

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 28-04-2017 Product paar weken in bezit

Zeer helder geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geluid is veel beter dan mijn vorige merkloze radio. Veel meer volume en blijft langer zuiver.
Ook is de bas via de orginele speakers erg goed

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Duidelijk menu

Minpunten

  • Vereloop stekeer lastig in dashboard te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogier 18-03-2017 Product paar maanden in bezit

Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima autoradio. Erg handig die extra USB-aansluiting, ook om je telefoon op te laden of navi op aan te sluiten. Wij zijn er tevreden over. Het enige minpunt is de ietwat felle verlichting bij rijden in het donker.

Pluspunten

  • USB-poort
  • Simpele en makkelijke bediening

Minpunten

  • Felle verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ilse 11-03-2017 Product paar weken in bezit

Leuke autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We zochten een degelijke autoradio voor een leuke prijs en dit product voldoet daar helemaal aan. Mooie vormgeving en heel handig in gebruik met de USB-stick.

Pluspunten

  • Ook voor een USB-stick
  • Mooie lay-out

Minpunten

  • Niet voor Iphone

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen v Stokkom 08-03-2017 Product paar dagen in bezit

Prima autoradio. Aanrader !

Algemene score

9,0
Goed geluid, duidelijk display, afneembaar front, USB-aansluiting ook voor opladen smartfone en Aux aansluiting. Stuurbedieningcwerkt feilloos!!

Pluspunten

  • Stuurbediening module
  • Goed geluid
  • Duidelijk dispkay

Minpunten

  • Wat kleine knopjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

JJ 24-02-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie autoradio, makkelijk te installeren. Overzichtelijke display, een aanrader.
Goed geluid en makkelijke ingang voor USB en vooral IPOD.

Pluspunten

  • Installatie zonder problemen
  • Bedieningsgemak
  • Prijs

Minpunten

  • Geen doosje voor het frontje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews