JVC KD-R472 - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Vermogen
200 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 79 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-R472 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brahim Ouacha 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed leesbaar display, knopen zijn makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

8,0
Uiterlijk ziet er goed uit. Werkt perfect zonder versterker. Menu's zijn makkelijk te bedienen. Geluid is zeer perfect.

Pluspunten

  • Afneembaar frontje
  • Instelbaar display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio met een goed geluid en veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Inbouwen en instellen in 10 minuutjes gepoept. Mooi geluid en duidelijk display. Veel instellingen mogelijkheden. USB aansluiting,kan je b.v.je telefoon opladen

Pluspunten

  • Prima autoradio
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LLiam 20-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Qualiteit voor een sherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

8,0
Gekocht als vervanging voor een Akai ACAD30B autoradio/DVDspeler waarvan de diskdrive het niet meer deed. Terwijl de R472 een eenvoudiger toestel is [radio/CD speler] met minder opties [zoals bluetooth onboard] is het geluid van de R472 echt vele malen beter. Vooral de subwoofer komt heel goed uit, in het algemeen is de muziekbeleving echt een klasse hoger. Waar de ACAD30B echt gloeiend heet werd [dus stroom vrat] wordt de R472 niet meer dan handwarm. Duidelijk een goede toestel. Enige nadeel is dat het kiezen van de zenders ingesteld op plaatsen 7 tot 18 wat ingewikkeld is voor een autoradio.

Pluspunten

  • Goed geluid, goede presets
  • Scherpe prijs
  • Wordt niet heet
  • Subwoofer uitgang heel goed

Minpunten

  • bluetoth heeft adapter nodig
  • kiezen van zenders 7-18

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Madi 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect geluid en gaaf design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

10,0
Perfecte autoradio voor dit geld 64 euro, mooi geluid en vele functies tevens makkelijk om in te stellen en te monteren
verder ziet hij er gewoon super uit met zijn blauwe verlichting in het donker

Pluspunten

  • mooi design
  • perfect geluid
  • makkelijk om te monteren
  • vele functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Voldoet aan verwachtingen. Makkelijk aan te sluiten met bijgeleverde kabel. Aux aansluiting is leuk voor het aansluiten van een smartphone

Pluspunten

  • Aux
  • BestutBes
  • Geluid kwaliteit

Minpunten

  • Geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

K. Volkmann 04-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Als je niet al te veel eisend bent, is dit een prima keus!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

10,0
Ik zocht een nieuwe moderne autoradio met CD-speler. De oude was 15 jr en gaf de geest.
JVC had wat ik zocht en ook nog een USB aansluiting. De installatie ging vlot en de meegeleverde ISO kabel bleek eenvoudig (zonder gereedschap) op Duits-Europese standaard bekabeling aan te sluiten. Rood-Geel draden om wisselen. Prima geluid, uitgebreide equalizer !
Geen spijt van.

Pluspunten

  • duidelijke handleiding
  • uiniversele meegeleverde ISO kabel
  • meegeleverde uitbouwsleutels
  • Leuk prijsje
  • Je hoefd geen technicus te zijn om te installeren

Minpunten

  • kleuren van het display niet te veranderen...

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klasse radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Het is een Klasse radio, goeie prijs, en uitstekende kwaliteit.
Cd Speler, plus USB aansluiting voor oa Android.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 30-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima geluid voor een radio in zijn prijsklasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Prima geluid voor zijn prijs. Eenvoudige installatie. Zeker aan te bevelen als je niet te veel toeter en bellen aan je auto stereo wil.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • eenvoudige installatie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

herman 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening ziet er ook mooi uit en een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
prijs-kwaliteit verhouding erg goed heel goed geluid en alles werkt goed en niet ingewikkeld voor deze prijs goed compleet USB CD en radio en je kan je telefoon opladen via de usb dus een complete auto radio voor een hele goede prijs.

Pluspunten

  • goed geluid
  • cd en usb
  • mooie uitvoering

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 06-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Werkt perfect en dat voor die prijs! Echt een aanrader! Het enige wat ik mis is een hoesje voor het frontje.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Veel instelmogelijkheden
  • Goed geluid
  • Zeer goed product voor een scherpe prijs
  • Duidelijk en helder display

Minpunten

  • Geen hoesjes voor het frontje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eleni 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super nice sound!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

10,0
This is the best radio ever. CD, MP3, USB... What to say about how nice is the sound!! Perfect i am very happy that i bought it.

Pluspunten

  • Sound
  • Colour
  • USB
  • MP3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clou 01-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

8,0
Fijne autoradio met een makkelijke bediening en een geweldig geluid. Ook fijn dat je er een USB stick in kunt doen

Pluspunten

  • Geluid
  • Bediening

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Mats 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
De prijs is vergeleken met andere autoradio's uitstekend. Daarnaast is het design fantastisch (zelfs verlichting), het product gebruiksvriendelijk en het geluid fantastisch. Bijna alle radiogolven kan ik goed ontvangen dus geen last van ruis. Één nadeel die ik heb kunnen vinden is de Music Playback for Android. De app werkt vreselijk en je hebt nog steeds USB nodig, oftewel: gebruik gewoon de AUX, die voor elk apparaat geschikt is.

Pluspunten

  • Fantastisch geluid
  • Equalizer
  • Mooi design
  • CD, USB, AUX, FM, AM
  • Niet duur

Minpunten

  • Music Playback for Android
  • De plastic rand om het apparaat heen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

thomas 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

autoradio

Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

10,0
een heel goed product maar in begin is dat wel wat Moe lijk om mee te werken en als gij er mee weg bent gaat het wel goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

JCA Kersten 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

8,0
prettig te bedienen goede uitleg aan te raden om te kopen geluid is prima
makkelijke bediening mooi om te zien

Pluspunten

  • mooi geluid
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

7,0
Radio is makkelijk in gebruik, goede geluidskwaliteit en helemaal top dat ik mijn mobiel erop aan man sluiten.

Gebruiksvriendelijk ook.

Pluspunten

  • geluid
  • mobiele usb telefoon aanaluiting

Minpunten

  • onthoudt het laatste nummer van de usb niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Perfecte kwaliteit voor een erg scherpe prijs. Aansluiten is een fluitje van een cent.
Daarna even tijd nemen voor je favoriete instellingen.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • Prima geluid

Minpunten

  • Geen aansluiting voor antenneversterker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Deze autoradio heb ik gekocht omdat de recensies zeer lovend zijn en omdat deze radio scherp geprijsd was.
De recensies zijn terecht lovend want het geluid is geweldig! Na het aansluiten had ik al snel de juiste geluidsinstelling en gewenste zenders gevonden en opgeslagen. Nadat ik de radio had ingesteld ben ik nog wat langer in de auto gebleven om te genieten van het prachtige geluid en de heldere ontvangst. Ik had jarenlang Pioneer en Kenwood maar nu ben ik super blij met deze JVC!

Pluspunten

  • Prachtig geluid
  • Heldere radio ontvangst
  • Eenvoudig in te stellen
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Je moet éérst de antenne aansluiten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Radiofan 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaatje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

8,0
De radio is makkelijk en snel aan te sluiten. Heeft een mooi design en goed geluid. Prima radio en prijs/kwaliteit

Pluspunten

  • Design
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit duidelijk display top radio

Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Mooie radio met duidelijk display. Snel ingebouwd duidelijke beschrijving
Super geluid. makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • Display
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews