JVC KD-R472 - Reviews

Best Reviewed sep 2017 JVC KD-R472
Best Reviewed september 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 51 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Najat 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede radio voor een mooie prijs. Ik raad het iedereen aan. Veel mogelijkheden en een mooie design. En geluid is ook goed

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tv90 12-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima radio voor een redelijke prijs. Makkelijk aan te sluiten en gebruiksvriendelijk. De USB poort werkt goed.

Pluspunten

  • USB poort
  • Makkelijke installatie
  • Prijs
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Volume stappen zijn aan de grote kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ruud 23-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design

Algemene score

8,0
Mooi design. Goed vormgegeven. Makkelijk te bedienen en in te stellen, daarnaast ook veel opties om in te stellen.

Pluspunten

  • Makkelijk in te bouwen en in te stellen
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen female to male antenne adapter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Brahim Ouacha 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed leesbaar display, knopen zijn makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uiterlijk ziet er goed uit. Werkt perfect zonder versterker. Menu's zijn makkelijk te bedienen. Geluid is zeer perfect.

Pluspunten

  • Afneembaar frontje
  • Instelbaar display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WH 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

JVC KD-R472

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb voor dit product gekozen omdat het een mooi, strakke uitstraling heeft en is overzichtelijk en goed te bedienen.

Pluspunten

  • Strak
  • Mooi

Minpunten

  • Alleen blauwe verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 16-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi geluid, uitstekende prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Supermakkelijke inbouw, goed geluid. Ziet er ook goed uit, overzichtelijke display. Geluid is uitstekend en bediening erg makkelijk

Pluspunten

  • Helder display
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerard1952 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Autoradio met een mooie display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede autoradio met een goed geluid en makkelijke bediening.
Mooie display met een niet hinderlijke blauwe kleur.
Goede prijs en kwaliteit

Pluspunten

  • makelijke bediening
  • Goed geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 19-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Auto radio met CD speler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is precies de radio wat ik zocht. De meeste hebben geen cd speler meer in het apparaat.
Het merk jvc gebruik ik al jaren. Steeds geen klachten. Nu kreeg mijn apparaat kuren na 15 jaar en daarom moest hij vervangen worden. De keuze was snel gemaakt. Een goed en duidelijk apparaat voor een zeer goede prijs.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • duidelijke volumeregelaar

Minpunten

  • wat lastig in te stellen moet ik aan wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Otto 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie autoradio met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een mooi product mt veel intllingsmogelijkheden
Mooi front met mooie blauwe verlichting
Veel aansluit mogelijkheden en cd
Heldere fm radio ontvangst
In combinatie met jvc inbouw vervangings luidsprekers mooi geluid voor een redelijke prijs

Pluspunten

  • Mooi front blauwe verlichting ( VW )
  • Veel instel mogelijkheden
  • Mooie weergave

Minpunten

  • menu structuur is wat lastig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 05-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veelzijdige radio voor een vriendelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie radio, makkelijk aan te sluiten en bedienen, veel mogelijkheden, prima geluid. Zeer vriendelijke prijs, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Makkelijke bediening
  • Veel mogelijkheden
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 27-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super radio top geluid en goede service. Helemaal happy. Zocht een radio met aux en usb gisteren laten inbouwen en ben zeer tevreden mooi geluid zowel via aux als radio en cd. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berg 23-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Top radio!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie en fijne radio voor een prima prijs. Goede kwaliteit en makkelijke bediening. Makkelijk in te bouwen. Een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi display
  • Goede kwaliteit
  • Cd speler
  • Usb

Minpunten

  • Elke keer demo modus uitschakelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Demi 19-09-2017

Als je even de draaidjes omdraait (geel en rood loshalen en wisselen) is het verholpen, had hetzelfde probleem

Reageer

dvo 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijke installatie, duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze autoradio voldoet volledig aan mijn behoefte nl. makkelijk te bedienen, goed geluid en bovenal eenvoudig te installeren. Het afneembare front is fijn in verband met diefstalpreventie. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed. Zoek je een radio cd-speler dan beveel ik de KD-R472 aan!

Pluspunten

  • makkelijke installatie
  • aansluitkabel meegeleverd
  • mooi geluid rondom

Minpunten

  • gebruikershandleiding kan duidelijker
  • verder géén

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miwobeatz 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

KD R472

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product, mooi en zuiver geluid vergeleken met de standaard radio, makkelijk aan te sluiten & een goede handleiding.

Ben een tevreden klant over deze radio.

Pluspunten

  • Makkelijk aansluiten
  • Mooi geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wissing 22-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi voorfrontje anita57

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Ben er blij ermee kwaliteit is goed en goede prijs verhouding.zeker een aanrader om te gaan aanschaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maxence Vandersteene 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goedkoop voor en goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik koos voor dit product omdat ik een klein budget heb en ik beluister graag cd's. Ik kan ook mijn gsm verbinden met het apparaat om naar mijn favoriete liedjes te luisteren.

Pluspunten

  • Installatie makkelijk
  • Mooi design
  • AUX en USB

Minpunten

  • geen bluetooth

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moniek Oosterwijk 19-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik wou graag een makkelijk te bedienen eenvoudige autoradio met cd speler. Daar voldoet deze autoradio zeker aan. Bovendien was de prijs vriendelijk en is het geluid goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco 24-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat het even uitvogelen was hoe ik de radio moest aansluiten is het nu toch gelukt. Mooi geluid veel opties geweldige autoradio. Ik hou ervan

Pluspunten

  • Usb
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Lastig aan te sluiten op een peugot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noemie 16-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk te installeren voor mij als beginnend bestuurder!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor deze prijs een uitstekende radio. Hij werkt naar behoren, mooi geluid en mooie display. Ook is hij erg makkelijk in de bieding en zeer eenvoudig te monteren. Voor deze prijs een echte aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijke montage
  • Makkelijke bediening
  • Mooi geluid
  • Mooie display

Minpunten

  • Nog geen gevonden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mr. Erwin 16-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed product voor weinig geld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede autoradio voor weinig geld! Ik heb deze radio besteld voor mijn auto, de radio past mooi in het interieur en ziet er goed uit

Pluspunten

  • Goede mogelijkheden
  • USB aansluiting
  • Goede afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews