JVC KD-R472 - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 34 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Remco 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat het even uitvogelen was hoe ik de radio moest aansluiten is het nu toch gelukt. Mooi geluid veel opties geweldige autoradio. Ik hou ervan

Pluspunten

  • Usb
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Lastig aan te sluiten op een peugot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noemie 16-05-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk te installeren voor mij als beginnend bestuurder!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor deze prijs een uitstekende radio. Hij werkt naar behoren, mooi geluid en mooie display. Ook is hij erg makkelijk in de bieding en zeer eenvoudig te monteren. Voor deze prijs een echte aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijke montage
  • Makkelijke bediening
  • Mooi geluid
  • Mooie display

Minpunten

  • Nog geen gevonden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mr. Erwin 16-05-2017 Product paar dagen in bezit

Goed product voor weinig geld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede autoradio voor weinig geld! Ik heb deze radio besteld voor mijn auto, de radio past mooi in het interieur en ziet er goed uit

Pluspunten

  • Goede mogelijkheden
  • USB aansluiting
  • Goede afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rowell Hendrikx 15-05-2017 Product paar weken in bezit

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede geluidskwaliteit en voldoende functies voor een relatief goedkope autoradio. De verschillende aansluitingspoorten zijn ook erg handig. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Veel aansluitingspoorten
  • Goed geluidskwaliteit
  • Logische indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Graphix 06-05-2017 Product paar weken in bezit

Top radio voor een lage prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze autoradio. De radio werkt perfect en heeft veel mogelijkheden en instelmogelijkheden, daarbij is het ontwerp ook erg mooi, (ik heb de zwart met blauwe versie).

Ik raad deze radio absoluut aan.

Pluspunten

  • USB
  • Android compatible
  • Ziet er chic uit
  • Er zit een uitgang voor een versterker op

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 28-04-2017 Product paar weken in bezit

Zeer helder geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geluid is veel beter dan mijn vorige merkloze radio. Veel meer volume en blijft langer zuiver.
Ook is de bas via de orginele speakers erg goed

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Duidelijk menu

Minpunten

  • Vereloop stekeer lastig in dashboard te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogier 18-03-2017 Product paar maanden in bezit

Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima autoradio. Erg handig die extra USB-aansluiting, ook om je telefoon op te laden of navi op aan te sluiten. Wij zijn er tevreden over. Het enige minpunt is de ietwat felle verlichting bij rijden in het donker.

Pluspunten

  • USB-poort
  • Simpele en makkelijke bediening

Minpunten

  • Felle verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ilse 11-03-2017 Product paar weken in bezit

Leuke autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We zochten een degelijke autoradio voor een leuke prijs en dit product voldoet daar helemaal aan. Mooie vormgeving en heel handig in gebruik met de USB-stick.

Pluspunten

  • Ook voor een USB-stick
  • Mooie lay-out

Minpunten

  • Niet voor Iphone

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen v Stokkom 08-03-2017 Product paar dagen in bezit

Prima autoradio. Aanrader !

Algemene score

9,0
Goed geluid, duidelijk display, afneembaar front, USB-aansluiting ook voor opladen smartfone en Aux aansluiting. Stuurbedieningcwerkt feilloos!!

Pluspunten

  • Stuurbediening module
  • Goed geluid
  • Duidelijk dispkay

Minpunten

  • Wat kleine knopjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

JJ 24-02-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie autoradio, makkelijk te installeren. Overzichtelijke display, een aanrader.
Goed geluid en makkelijke ingang voor USB en vooral IPOD.

Pluspunten

  • Installatie zonder problemen
  • Bedieningsgemak
  • Prijs

Minpunten

  • Geen doosje voor het frontje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

TREPA 12-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi scherm en mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een mooi frontscherm, heel gemakkelijk te monteren en er komt een prachtig geluid uit. Wat een goede aankoop!!

Pluspunten

  • mooi scherm
  • goed geluid
  • makkelijk monteerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Baas 10-02-2017 Product paar weken in bezit

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze JVC 472 autoradio overtreft mijn verwachtingen.
Ten eerste de mooie blauwe verlichting die perfect past bij de dashboard meter verlichting. Ten tweede dat de radio was voorzien met een meegeleverde aansluitkabel voor mijn VW. Het geluid is mooi en de bediening handig.

Pluspunten

  • Hele goede radio

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 10-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi scherm, makkelijke bediening

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze radio gekozen vanwege de prijs (BTW actie), het vermogen van 4 x 50 Watt, de mogelijkheden (USB aanls. muziekformaten w/o FLAC) en de rustige blauwe uitstraling. Ik vind het een mooie radio met veel mogelijkheden voor een goede prijs. Met USB kan je tracks vanaf een stick afspelen of je telefoon aansluiten voor tegelijkertijd opladen en afspelen va muziek.
Met bijgeleverde tools was de oude radio gemakkelijk te verwijderen, alle aansluitingen kwamen naadloos overeen dus monteren was een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • installatie
  • Subwoofer aansluiting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Serge 02-02-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne radio voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie radio met veel mogelijkheden voor een goede prijs. Gemakkelijk te monteren. Er zat alleen geen antenne verloop bij.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Goed geluid

Minpunten

  • Geen antenne verloop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MB 25-01-2017 Product paar dagen in bezit

Een zeer fijne radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
het is zeer goede radio, met geweldige geluidskwaliteit voor een kleine prijs. ik heb het toestel nog maar 1 dag maar ik ben zeer tevreden

Pluspunten

  • de prijs
  • simpel toestel

Minpunten

  • andere antenne nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AL 24-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi toestel

Algemene score

8,0
makkelijke bediening. simpel plug and play. mooi uiterlijk en gekocht als kado. Voldoet ruimschoots aan mijn eisen voor muziek in de auto

Pluspunten

  • Mooi design
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jürgen 26-12-2016 Product paar dagen in bezit

moderne autoradio makkelijk te installeren

Algemene score

9,0
Leuke autoradio, makkelijk in gebruik ,zeer overzichtelijke display echt een aanrader voor wie een niet al te moeilijke radio in de wagen wil. Top

Pluspunten

  • makkelijk installeren
  • comfort
  • overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te installeren, gebruiksvriendelijke bediening en premium uitstraling. Blij met de keuze voor deze radio.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bedieningsgemak
  • Installatie zonder problemen

Minpunten

  • Geen doosje voor het frontje

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rico 06-09-2016 Product paar dagen in bezit

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi design, makkelijk aan te sluiten, bediening is simpel, veel instel mogelijkheden,
snel overschakelen van cd of naar usb of radio, Goed geluid ben zeer tevreden

Pluspunten

  • goed geluid
  • licht sterkte intestellen

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pako 02-09-2016 Product paar weken in bezit

perfecte prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Cd speelt perfect writable cd's af, makkelijke ingang voor USB alleen jammer genoeg geen geheugenkaart mogelijk.

Pluspunten

  • USB
  • Geluid
  • Prijs

Minpunten

  • Geheugenkaart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews