JVC KD-R472 - Reviews

Best Reviewed sep 2017 JVC KD-R472
Best Reviewed september 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Vermogen
200 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 73 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brahim Ouacha 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed leesbaar display, knopen zijn makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uiterlijk ziet er goed uit. Werkt perfect zonder versterker. Menu's zijn makkelijk te bedienen. Geluid is zeer perfect.

Pluspunten

  • Afneembaar frontje
  • Instelbaar display
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 30-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima geluid voor een radio in zijn prijsklasse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima geluid voor zijn prijs. Eenvoudige installatie. Zeker aan te bevelen als je niet te veel toeter en bellen aan je auto stereo wil.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • eenvoudige installatie
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

herman 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening ziet er ook mooi uit en een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prijs-kwaliteit verhouding erg goed heel goed geluid en alles werkt goed en niet ingewikkeld voor deze prijs goed compleet USB CD en radio en je kan je telefoon opladen via de usb dus een complete auto radio voor een hele goede prijs.

Pluspunten

  • goed geluid
  • cd en usb
  • mooie uitvoering

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 06-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt perfect en dat voor die prijs! Echt een aanrader! Het enige wat ik mis is een hoesje voor het frontje.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Veel instelmogelijkheden
  • Goed geluid
  • Zeer goed product voor een scherpe prijs
  • Duidelijk en helder display

Minpunten

  • Geen hoesjes voor het frontje
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eleni 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super nice sound!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
This is the best radio ever. CD, MP3, USB... What to say about how nice is the sound!! Perfect i am very happy that i bought it.

Pluspunten

  • Sound
  • Colour
  • USB
  • MP3
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clou 01-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne autoradio met een makkelijke bediening en een geweldig geluid. Ook fijn dat je er een USB stick in kunt doen

Pluspunten

  • Geluid
  • Bediening
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Mats 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De prijs is vergeleken met andere autoradio's uitstekend. Daarnaast is het design fantastisch (zelfs verlichting), het product gebruiksvriendelijk en het geluid fantastisch. Bijna alle radiogolven kan ik goed ontvangen dus geen last van ruis. Één nadeel die ik heb kunnen vinden is de Music Playback for Android. De app werkt vreselijk en je hebt nog steeds USB nodig, oftewel: gebruik gewoon de AUX, die voor elk apparaat geschikt is.

Pluspunten

  • Fantastisch geluid
  • Equalizer
  • Mooi design
  • CD, USB, AUX, FM, AM
  • Niet duur

Minpunten

  • Music Playback for Android
  • De plastic rand om het apparaat heen
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

thomas 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

autoradio

Algemene score

10,0
een heel goed product maar in begin is dat wel wat Moe lijk om mee te werken en als gij er mee weg bent gaat het wel goed
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

JCA Kersten 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prettig te bedienen goede uitleg aan te raden om te kopen geluid is prima
makkelijke bediening mooi om te zien

Pluspunten

  • mooi geluid
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Radio is makkelijk in gebruik, goede geluidskwaliteit en helemaal top dat ik mijn mobiel erop aan man sluiten.

Gebruiksvriendelijk ook.

Pluspunten

  • geluid
  • mobiele usb telefoon aanaluiting

Minpunten

  • onthoudt het laatste nummer van de usb niet
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte kwaliteit voor een erg scherpe prijs. Aansluiten is een fluitje van een cent.
Daarna even tijd nemen voor je favoriete instellingen.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • Prima geluid

Minpunten

  • Geen aansluiting voor antenneversterker.
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze autoradio heb ik gekocht omdat de recensies zeer lovend zijn en omdat deze radio scherp geprijsd was.
De recensies zijn terecht lovend want het geluid is geweldig! Na het aansluiten had ik al snel de juiste geluidsinstelling en gewenste zenders gevonden en opgeslagen. Nadat ik de radio had ingesteld ben ik nog wat langer in de auto gebleven om te genieten van het prachtige geluid en de heldere ontvangst. Ik had jarenlang Pioneer en Kenwood maar nu ben ik super blij met deze JVC!

Pluspunten

  • Prachtig geluid
  • Heldere radio ontvangst
  • Eenvoudig in te stellen
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Je moet éérst de antenne aansluiten!
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Radiofan 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaatje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De radio is makkelijk en snel aan te sluiten. Heeft een mooi design en goed geluid. Prima radio en prijs/kwaliteit

Pluspunten

  • Design
  • Geluid
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit duidelijk display top radio

Algemene score

9,0
Mooie radio met duidelijk display. Snel ingebouwd duidelijke beschrijving
Super geluid. makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • Display
  • Geluid
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

camperradio 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijke auto radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ondanks de wat onduidelijke handleiding is de radio zeer makkelijk bedienbare radio. Ontvangst is uitstekend, andere radio's houden er ruim voor de grens al mee op. Deze tot in Duitsland goed. Geluid is goed op de standaard luidsprekers van de auto.

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • goed instelbaar

Minpunten

  • handleiding
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greenway 30-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Jvc radio/cd speler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Helemaal top goed geluid makkelijk te installeren !mooi prijs voor degelijke autoradio +cd speler met USB aansluiting en mooi blauwe verlichting .....
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wijnbergen 26-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een hele fijne autoradio!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen omdat deze radio in design al mooi oogde. Het geluid na installatie was een verademing met wat ik was gewend in de auto. Een erg goed geluid voor een prima prijs!

Pluspunten

  • Mooi design
  • FLAC, plus cd speler, en USB, en Android!
  • Snelle installatie
  • Erg goed geluid!
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert van der Haar 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hoog gespannen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een negatieve ervaring op Marktplaats toch overgestapt op een MERK. Montage van de radio ging soepel en de muziekweergave was verrassend.... USB ingang was een must en werkt ook prima. Al met al heel blij en content.

Pluspunten

  • USB ingang
  • Groot vermogen

Minpunten

  • nog niet tegengekomen!
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Truus 17-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne radio goed geluid zo geplaatst goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijne autoradio ziet er mooi uit zit een goed geluid in voor de prijs een goede radio zit ook een mooi geluid in en was zo geplaatst

Pluspunten

  • Mooi geluid
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed leesbaar

Algemene score

9,0
jvc een bekend merk .daarom voor deze gekozen, oude was kapot.vormgeving en ptijs en mogelijkheden waren voldoende.
Geschreven voor: JVC KD-R472

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews