JVC KD-R472 - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TREPA 12-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi scherm en mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een mooi frontscherm, heel gemakkelijk te monteren en er komt een prachtig geluid uit. Wat een goede aankoop!!

Pluspunten

  • mooi scherm
  • goed geluid
  • makkelijk monteerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Baas 10-02-2017 Product paar weken in bezit

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze JVC 472 autoradio overtreft mijn verwachtingen.
Ten eerste de mooie blauwe verlichting die perfect past bij de dashboard meter verlichting. Ten tweede dat de radio was voorzien met een meegeleverde aansluitkabel voor mijn VW. Het geluid is mooi en de bediening handig.

Pluspunten

  • Hele goede radio

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 10-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi scherm, makkelijke bediening

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze radio gekozen vanwege de prijs (BTW actie), het vermogen van 4 x 50 Watt, de mogelijkheden (USB aanls. muziekformaten w/o FLAC) en de rustige blauwe uitstraling. Ik vind het een mooie radio met veel mogelijkheden voor een goede prijs. Met USB kan je tracks vanaf een stick afspelen of je telefoon aansluiten voor tegelijkertijd opladen en afspelen va muziek.
Met bijgeleverde tools was de oude radio gemakkelijk te verwijderen, alle aansluitingen kwamen naadloos overeen dus monteren was een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • installatie
  • Subwoofer aansluiting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Serge 02-02-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne radio voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie radio met veel mogelijkheden voor een goede prijs. Gemakkelijk te monteren. Er zat alleen geen antenne verloop bij.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Goed geluid

Minpunten

  • Geen antenne verloop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MB 25-01-2017 Product paar dagen in bezit

Een zeer fijne radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
het is zeer goede radio, met geweldige geluidskwaliteit voor een kleine prijs. ik heb het toestel nog maar 1 dag maar ik ben zeer tevreden

Pluspunten

  • de prijs
  • simpel toestel

Minpunten

  • andere antenne nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AL 24-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi toestel

Algemene score

8,0
makkelijke bediening. simpel plug and play. mooi uiterlijk en gekocht als kado. Voldoet ruimschoots aan mijn eisen voor muziek in de auto

Pluspunten

  • Mooi design
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jürgen 26-12-2016 Product paar dagen in bezit

moderne autoradio makkelijk te installeren

Algemene score

9,0
Leuke autoradio, makkelijk in gebruik ,zeer overzichtelijke display echt een aanrader voor wie een niet al te moeilijke radio in de wagen wil. Top

Pluspunten

  • makkelijk installeren
  • comfort
  • overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te installeren, gebruiksvriendelijke bediening en premium uitstraling. Blij met de keuze voor deze radio.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bedieningsgemak
  • Installatie zonder problemen

Minpunten

  • Geen doosje voor het frontje

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rico 06-09-2016 Product paar dagen in bezit

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi design, makkelijk aan te sluiten, bediening is simpel, veel instel mogelijkheden,
snel overschakelen van cd of naar usb of radio, Goed geluid ben zeer tevreden

Pluspunten

  • goed geluid
  • licht sterkte intestellen

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pako 02-09-2016 Product paar weken in bezit

perfecte prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Cd speelt perfect writable cd's af, makkelijke ingang voor USB alleen jammer genoeg geen geheugenkaart mogelijk.

Pluspunten

  • USB
  • Geluid
  • Prijs

Minpunten

  • Geheugenkaart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

W.Gielen 02-09-2016 Product paar weken in bezit

Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben een goede autoradio ziet er mooi uit en heeft een erg goed geluid, makkelijk dat je er met de stick muziek kan afluisteren

Pluspunten

  • Stick gebruik
  • Goede muziek

Minpunten

  • Geen navigatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertram 27-08-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig te installeren en programmeren zonder instructieboekje. Mooie display en prima geluid. Prijs verhouding/kwaliteit is meer dan prima.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mahan 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

JVC auto radio

Algemene score

7,0
nou eigenlijk ik wil graag deze toestel voorstellen aan mensen die pas willen JVS gebruiken. ik vind het personelijk goede radio is en ben tevertnden van

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Laura 06-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super radio

Algemene score

9,4
Super radio , erg makkelijk te bedienen.
Mooi uiterlijk (blauw)
Idiaal dat de telefoon en usb er oo kunnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eaglehead 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super radio

Algemene score

8,6
Eenvoudig te installeren en super gemakkelijk in gebruik! Zeer mooi vormgegeven. Past in elke auto door zijn modieuze disign en strakke uitstraling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Do 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

Ik ben der heel blij mee

Algemene score

9,8
Ik ben der heel blij mee, ideaal ! Na veel versleten radios in me auto kreeg ik van een maatje als tip om deze te halen nog steeds geen spijt van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woodpecker 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goeie aankoop

Algemene score

8,4
Wat een verschil met mijn oude radio, prima geluid, makkelijk te bedienen, mooie radio. Ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

Klasse geluid

Algemene score

7,8
Ben nu een week aan het genieten van subliem geluid van mijn autoradio, gewoon klasse. Gemakkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

anja parren 15-05-2016 Product paar weken in bezit

Mijn ervaring met de KD-R472

Algemene score

7,6
Deze radio heeft een goede geluidskwaliteit, veel mogelijkheden en is gemakkelijk in gebruik (enige nadeel is de positie van de eerste memotoets die gedeeltelijk schuilgaat achter de volumeknop. Het blauwe licht op het paneel oogt een stuk rustiger dan het rode van de KD-R471.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

carlos vancompernolle 09-04-2016 Product paar dagen in bezit

beoordeling KD-R472

Algemene score

8,2
Ik ben heel content met mijn radio. De levering was zeker in orde. De volgende had ik het ontvangen. Het geluid is goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews