Kenwood KDC-BT45U - Reviews

8,7 Lees 15 reviews
Best Reviewed feb 2016 Kenwood KDC-BT45U
Best Reviewed februari 2016
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rene 29-03-2016 Product paar weken in bezit

Fijn toestel

Algemene score

8,0
Fijne radio en makkelijk in gebruik ook een duidelijke verbinding met de telefoon. Ben goed te verstaan en kan ook duidelijk de andere kant van de lijn horen. Alle bedieningen van de radio zijn makkelijk in het gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Frank 13-03-2016 Product paar dagen in bezit

Goede prijs/kwaliteit

Algemene score

7,6
Deze Kenwood heb ik aangeschaft ivm Bleutooth mogelijkheden. Handsfree is toch wel iets wat je in deze tijd dient te hebben. Daarbij werd ik blij verrast door de gebruiksmogelijkheden en de kwaliteit. Goed de uitgebreide handleiding gebruiken en dan komt het goed. Ik heb hem in laten bouwen als vervanging van de standaard die in de Citroën C3 was gebouwd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
RC 29-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Ik wilde het geluid in mijn Polo Blue motion upgraden en dacht dat ik dus nieuwe speakers en een nieuwe autoradio nodig had. De Bredase Autoshop vertelde me echter dat de Volkswagen speakers prima waren en dat ik alleen een goeie autoradio nodig had. Dit was een eerlijk en fantastisch advies. De geluidskwaliteit is hierdoor enorm toegenomen. Ook de extra handsfree bel-optie is een aangename toevoeging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Michiel 12-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Zeer compleet uitgerust voor een schappelijke prijs! Werkt ook goed samen met Spotify. Display en toetsen kleur is zeer uitgebreid in te stellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Strakke zwarte radio zonder gekke rare kleuren 25-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Zeer nette autoradio zonder al te veel opsmuk. past precies in het mini(r50) interieur. Kleur ook mooi in te stellen zodat het matched met de andere interieur kleuren. Bluetooth werkt makkelijk 1x verbinden en hij zoekt altijd gelijk je telefoon op als die opstart.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
hans67 04-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Perfecte en degelijke autoradio met een schitterend ingebouwde duidelijke carkit voor een leuke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Kimberlyyyyy 26-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Gemakkelijk in gebruik, mooie uitstraling, goede prijs/ kwaliteit verhouding, goed geluid, veel opties, gemakkelijk aan te sluiten,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Dexter F 22-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
ziet er goed uit, makkelijk en overzichtelijk te bedienen. De geluidskwaliteit is strak. Ik zou persoonlijk graag een uitgebreidere klankkleur instelling hebben. Een grafische equalizer zou prettig zijn , kun je wat gemakkelijker "finetunen ". Ook de auxilary en usb aansluiting maken het geheel aantrekkelijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Marco 18-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Een mooi compleet apparaat met heel veel aansluit mogelijkheden. Prima bediening die zelfs zonder boekje ,nog logisch in elkaar steekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Dirk 10-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Super goede radio, perfecte bt functie en pairing met apple producten. Fijn dat je alle verschillende kleuren kunt instellen en tevens ook de helderheid kunt aanpassen voor als je in het donker rijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Erica 09-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Degelijkheid!! Gewoon goede autoradio, met duizenden mogelijkheden. Zeer compleet, met alles erop en eraan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Taxi service oldebroek 14-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Zeer tevreden goeie geluidskwaliteit Zeer tevreden met de mogelijkheden en ben sowieso een kenwood fan ben blij met me bleuthoot en dat ik er mee kan bellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wouter van den dungen 29-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Oude pioneer radio met compleet versterker systeem e.d. kapot gegaan en op advies van car hifi specialist te uden vervangen door de kenwood welke beter geluid heeft, helaas geen usb ingang aan de achterzijde maar wel aan de voorzijde. een mooie radio die makkelijker in gebruik is dan de oude en qua vormgeving en degelijkheid beter scoort

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Ladynancy 19-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super fijne auto radio.
kunt zelf de kleur veranderen en aanpassen.
er zit aux op en usb en cd en carkit bluetooth.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
HT1972 29-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Prima radio met veel mogelijkheden. Oogt en voelt heel degelijk. Mooie, strakke vormgeving. Paar dagen in bezit, moet nog geplaatst worden in de auto. Hopelijk gaat de plaatsing en instellingen zonder problemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed