Kenwood DMX7018DABS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood DMX7018DABS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 24-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Absoluut niet wat ik van het geheel had verwacht..

Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

5,0
Ik vind deze radio tegenvallen , dit omdat de DAB ontvangst (aangesloten op meegeleverde DAB antenne) super slecht is.
Daarnaast had ik gehoopt op een verfijnd "Android Auto" systeem waar mooi mee geadverteerd word terwijl dit nog niet eens een officieel systeem is en ik het dus via via heb moeten installeren.
Dan heb ik het er uiteindelijk op en dan is het zo beknopt als het maar kan.. een zéér beperkte functie, ja oke de navigatie werkt prima maar daar ik het ook haast wel mee gezegd.
In de andoid auto kun je dan ook nog niet eens het scherm dimmen als je maps aan hebt in de nacht word je haast verblind.
Dan de bluetooth is ook maar halve bak , de ene keer vindt ie mijn telefoon en de andere keer niet.

Al met al geen fijn werkend producy

Pluspunten

  • Mooie visualisatie
  • Helder scherm
  • Snelle bediening

Minpunten

  • Slechte DAB ontvangst
  • Android Auto absoluut niet de moeite waard
  • Slechte Bluetooth
  • In Android Auto TE fel scherm

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Arno Vervest 30-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch mooie, goed klinkende en complete receiver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

10,0
Alles wat je van een autoradio entertainment center mag verwachten. Goed geluid en plenty instelmogelijkheden, prima bluetooth. Android auto werkt goed. Gemakkelijke bediening en mooie display. Over de prijs/kwaliteit kan ik niet veel zeggen, omdat er erg veel keuze is in dit segment en vergelijken is erg ingewikkeld vanuit de informatie op de websites. Ik heb me in de keuze ook laten leiden door de awards die Kenwood heeft gekregen.

Pluspunten

  • Mooi intuitief scherm
  • Geluid
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Metin Öge 23-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Easy control

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen en prima geluid. Prima dab ontvangst. Handsfree mogelijkheden zeer uitgebreid en Apple CarPlay is voortreffelijk.

Pluspunten

  • Mooie graphics
  • Goede menustructuur

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Debora 23-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wilde de zelfde!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
Ik had deze gekocht toen hij voor het eerst te verkrijgen was.
Door een storing in mijn auto is de radio kapot gegaan en deed het daardoor niet meer!
Maar hij beviel me zo goed dat ik perse de zelfde weer terug wilde!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

8,0
Interface werkt redelijk soepel.
De geluidskwaliteit is ook prima.
Telefoon stembediening werkt ook goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Larsvk 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening, oogt mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

10,0
Het is makkelijk te bedienen en oogt erg mooi als het ingebouwd zit
Alles zit erbij om hem goed aan te sluiten

Pluspunten

  • Strak design
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

surfsmurf 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
In gebruik nemen en aansluiten is een fluitje van een cent met de din aansluitingen. Alles werkte direct naar behoren, dat is nogal eens anders. Zeer tevreden over de Android auto functionaliteit. Ook Spotify werkt perfect, definitief het einde van cd's en usb sticks.

Pluspunten

  • Compact formaat
  • Plug and play

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

8,0
De standaardautoradio van mijn prius gaf geen goed geluid. Deze Kenwood is veel beter. Super ook dat je makkelijk kunt koppelen met bluetooth

Pluspunten

  • Geluid
  • Bluetooth

Minpunten

  • DAB hapert (nog)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van der Graaf 22-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer net schern goed helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
Heb altijd kenwood auto radio’s gehad. En een goede ervaring mee zo dus nu ook weer een moderne vesie genomen van kenwood natuurlijk

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Goede kwalitijd

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koffiejunk 05-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In de basis goed. Wel met bugs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

7,0
Algemeen:
Ik heb de autoradio nu ongeveer een week in gebruik en mijn eerste indruk is over het algemeen positief. Echter zoals zovaak: hoe meer functionaliteit, hoe meer er mis kan gaan. Waar ik tegenaan loop zijn voornamelijk problemen met de software. Ook start hij traag op. Je bent zo een halve minuut verder voordat je Android Auto hebt opgestart.

Hardware:
De hardware zelf is goed. Het stoorde initieel wel op de boordcomputer van mijn auto (opel corsa uit 2012). Verschillende lampjes gingen branden op het dashboard. Het alarmlampje van de handrem bleef branden. Een anti-slip lampje ging even branden. Ik heb 2 verschillende waarden gezien in het motormanagement systeem. Bij de garage konden ze dit wel oplossen. Hier was ik zelf niet uitgekomen en ik ben ook blij dat ik gelijk alles door een garage heb laten doen.

DAB radio:
Weinig gebruikt. Doet verder gewoon wat het moet doen.

Bluetooth:
Om de een of andere reden speelt hij muziek via bluetooth heel zacht af. Dan moet je echt op 75% gaan zitten wil je een normaal volume krijgen. Misschien zit het er in dat ik op mijn telefoon nooit het volume op 100% zet en dat de radio dit overneemt? Ik zou verwachten dat de radio gewoon een genormaliseerd volume zou nemen tussen de verschillende functionaliteiten.

Apple carplay:
Geen ervaringen mee.

Android Auto:
Ik heb de radio hoofdzakelijk voor de Android Auto functionaliteiten en hier zitten tevens de meeste problemen in. Ook ben ik erachter gekomen dat Google nog geen officiele ondersteuning biedt voor Android Auto in Nederland. Het is dus maar afwachten wanneer onderstaande bugs opgelost gaan worden.

De telefoon App weet niet goed raad met dual-sim telefoons. Als je probeert te bellen dan weet hij niet via welke simkaart dit moet en dan stopt het gewoon.

Waze blijkt vast te lopen als je een (whatsapp) bericht gestuurd krijgt. Hij update je locatie dan niet meer. Let wel: toen dat gebeurde had ik de app alleen geopend vanwege de nuttige meldingen onderweg (flitspalen, te hoge snelheid etc.). Ik weet niet of het ook vast loopt als je daadwerkelijk de navigatiefunctionaliteit gebruikt

Berichten voorlezen gaat ook fout. Hij pakt de Engelse Google Assistent en die probeert dan het bericht voor te lezen in het Nederlands. Hierdoor is er geen touw aan vast te knopen wat er nou gestuurd is. Een snelle google actie leerde mij dat dit issue al een maand of 2 speelt en ik ben benieuwd of/wanneer dit opgelost wordt.

Spotify is echt ideaal voor mij. Lekker mijn eigen playlists afspelen en niet dat oneindige geouwehoer over de radio. Bovendien heb ik een vrij aparte muzieksmaak waarvoor ik geen goede radio heb gevonden.

Pluspunten

  • scherm
  • spotify

Minpunten

  • traag
  • bugs in android auto

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bart7754 29-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Modern multimediasystem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
Superblij met dit systeem.
Android auto werkt super.
Audio veel beter dan het oude Bose system.
Ook heel handig via de stuurknoppen te bedienen.
Het beste audio systeem dat ik ooit heb gehad.

Pluspunten

  • Goede makkelijke bediening
  • Mooi interface
  • Android Auto google maps

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Subra 17-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne radio compleet wekt goed met de telefoon ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

8,0
Zeer fijne radio compleet wekt goed met de telefoon ideaal Google duidelijk en ook Spotify werkt perfect altijd u eigen muziek

Pluspunten

  • google
  • Android

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jozias 15-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima indeling, reageert snel, helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
Eindelijk een radio die veel meer kan dan alle voorgaande. Het is even wennen dat er geen draaitoetsen zijn. Ook definitief afscheid van de CD speler. En wat klinken alle zenders via DAB helder, echt genieten. Alle muziekvoorkeuren nu via playlist, prima koppeling met mobiel, ook het spraakgestuurd navigeren werkt geweldig. Top aanschaf, want dit rijdt echt veilig.

Pluspunten

  • groot en helder scherm
  • prettige indeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PVS 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm enveel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
Het is erg mooi scherm en groot scherm, duidelijk beeld en mooie kleuren.
Ook beschikt hij over de nieuwste opties en DAB+. Voorheen ook altijd goede ervaringen met Kenwood.

Pluspunten

  • groot scherm
  • mooie kleuren
  • DAB+

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Broekema 27-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super toestel en makkelijk in gebruik, en werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

10,0
Zoals gemeld een super mooie radio en werkt perfect, makkelijk te installeren en zekers het geld waard

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeff Chin 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn dat mijn Apple goed door radio word ondersteund

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik. Opletten dat je de energiebesparing scherm uitschakeld, anders zal de scherm gaan knipperen als je dimlicht of verlichting aanzet.

Pluspunten

  • Apple car play
  • Goed ontvangst DAB+ dmv bijgeleverde antenne

Minpunten

  • Geen minpunten tot op heden gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter van den Hadelkamp 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk met groot en helder scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
De vele mogelijkheden waren doorslaggevend met name de combinatie met GSM. De achteruitrijcamera geeft een mooi duidelijk beeld. De radio is zeer gebruiksvriendelijk evenals de rest van het apparaat. De mogelijkheden om gebruik te maken van mijn GSM zijn geweldig.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Combinatie met GSM
  • Google maps via scherm is uper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi groot scherm, super gevoelig dus direct kontact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

10,0
Heb nu een radio bij android auto goed laat werken met een aantal leuke opties voor het instellen van het scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Damien 13-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

10,0
Prachtig en mooi design je kan er ook makkelijk alles aan aansluiten en handig met camera’s geen moeite om te installeren echt een top product en zeker aan te raden

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk instalatieb

Reageer

Mark Eek 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Drive

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

10,0
Mooie radio met Apple Car Play, radio heeft een mooi scherm en is makkelijk te bedienen. Netjes ingebouwd en staat heel mooi

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Strak uiterlijk
  • Apple CarPlay

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews