Kenwood DMX7018DABS - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 55 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood DMX7018DABS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pi 23-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dit toestel werkt prima, dank aan Kenwood.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

10,0
De inbouw radio speelt met 6 nieuwe speakers in een oude Saab 9-3 cabrio erg (en kan luid) helder. De Apple CarPlay connectie werkte direct. Android Auto op een Samsung S20+ kostte me wel een dag zoeken. Lag het aan de firmware upgrade, de app instellingen of de gebruikte usb kabel. I dunno. 2 Dagen getest en de radio doet alles binnen de aangeboden functionaliteiten (ook Android Auto). Ik ben nog op zoek naar een hardware stuurwiel interface voor de knopbediening alhoewel spraak commando’s werken. De Mirroring OA for Kenwood app nog niet getest (is deze review aanpasbaar?). Zou een aangenaam extraatje zijn.
Besluit: naar smaak aanpasbare geluidsinstallatie, FM werkt prima, DAB+ soms even zoeken naar beste connectie bij een langere rit, telefoon prima, Android Auto app prima, gebruikt heel het scherm met keuze apps: navigatie, Spotify, YouTube, Apple Music… via usb stick films/opnames te bekijken. Kenwood zorgde voor een firmware upgrade en aangepaste handleiding waarvoor dank voor de klantenondersteuning. De minpunten die ik las over trager opstarten? Start een laptop/pc/smartphone na cold reset ook direct op? Misschien bieden nieuwere versies nog meer aan maar ik ben een tevreden gebruiker van dit -ouder- toestel. Alles wat ik wilde, biedt dit toestel.

Pluspunten

  • Geluidsinstelling
  • FM, DAB+, telefoon
  • Android Auto/Apple Carplay ondersteuning
  • Usb stick voor bekijken opnames
  • Handleiding en toestel software support

Minpunten

  • Connectie met Google Android Auto app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Pajero. 23-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Modern design. Geweldig apparaat en werk goed met Apple.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Hij werkt geweldig samen met de iPhone. Heerlijke sound die je goed naar eigen gevoel kan instellen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Bedien gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HvdM 01-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, fantastisch geluid, makkelijk gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
Erg mooi apparaat: groot en overzichtelijk scherm, intuïtief bruikbaar, fantastisch geluid (verschil tussen FM en DABS hoor je nu echt wel!)

Pluspunten

  • makkelijk bruikbaar
  • groot scherm
  • fantastisch geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim57 30-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima scherm, goede documentatie en perfecte dab+ ontvangst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

8,0
Werkt fijn samen met met iPhone 11, CarPlay is echt fijn bij het navigeren. Geluid is goed aan je persoonlijke voorkeur aan te passen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul vd Meer 16-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk groot scherm met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

8,0
Omdat van mijn huidige originel Ford auto radio de bluetooth en aux niet meer functioneerden ben ik opzoek gegaan naar een vervangende radio. Deze moest dan ook vanzelf sprekend meer opties hebben zoals Apple carplay en Android auto om zo het navigeren een stuk makkelijker te maken. Ook is muziek luisteren nu een stuk makkelijker en met DAB+ is de keuze ook bijna oneindig.

Pluspunten

  • DAB+
  • Apple carplay/ Android auto
  • Bluetooth

Minpunten

  • Mijn originele speakers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ErikTillema 13-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geeft extra waarde en gemak aan de auto!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
Was tijd voor nieuw audio en navigatie combinatie in de auto en gekozen voor kwaliteit en gemak! Heb er heel veel plezier van. Prima geluid en helder gebruiksvriendelijk scherm!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jos 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
Ik heb deze autoradio gekocht om een achteruitrijcamera te kunnen gebruiken. Ook Andriod Auto was een must. Het scherm is prima en de bediening is intuitief. De aanraakvlakjes aan de linkerkant hadden echter van mij knopjes mogen zijn.

Pluspunten

  • scherm
  • bediening

Minpunten

  • "touch" knopjes links

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten R. 27-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geeft alles wat je mag verwachten

Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

8,0
Doet wat t moet doen. Daarnaast intuïtieve bediening en zeer veel mogelijkheden het geluid op persoonlijke smaak in te stellen. Een groot plezier.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Ruime geluidsinstellingen

Minpunten

  • Lightningkabel vereist

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marco 15-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima radio slechte dab

Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

7,0
ik heb de radio nog maar kort de radio bevalt tot nu toe redelijk let wel voor stuurwielbediening heb je een interface nodig kosten bijna 100 euro extra de dab ontvangst is slecht

Pluspunten

  • mooi

Minpunten

  • dab

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Arno Vervest 30-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch mooie, goed klinkende en complete receiver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

10,0
Alles wat je van een autoradio entertainment center mag verwachten. Goed geluid en plenty instelmogelijkheden, prima bluetooth. Android auto werkt goed. Gemakkelijke bediening en mooie display. Over de prijs/kwaliteit kan ik niet veel zeggen, omdat er erg veel keuze is in dit segment en vergelijken is erg ingewikkeld vanuit de informatie op de websites. Ik heb me in de keuze ook laten leiden door de awards die Kenwood heeft gekregen.

Pluspunten

  • Mooi intuitief scherm
  • Geluid
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Metin Öge 23-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Easy control

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen en prima geluid. Prima dab ontvangst. Handsfree mogelijkheden zeer uitgebreid en Apple CarPlay is voortreffelijk.

Pluspunten

  • Mooie graphics
  • Goede menustructuur

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Debora 23-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wilde de zelfde!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
Ik had deze gekocht toen hij voor het eerst te verkrijgen was.
Door een storing in mijn auto is de radio kapot gegaan en deed het daardoor niet meer!
Maar hij beviel me zo goed dat ik perse de zelfde weer terug wilde!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

8,0
Interface werkt redelijk soepel.
De geluidskwaliteit is ook prima.
Telefoon stembediening werkt ook goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Larsvk 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening, oogt mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

10,0
Het is makkelijk te bedienen en oogt erg mooi als het ingebouwd zit
Alles zit erbij om hem goed aan te sluiten

Pluspunten

  • Strak design
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

surfsmurf 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
In gebruik nemen en aansluiten is een fluitje van een cent met de din aansluitingen. Alles werkte direct naar behoren, dat is nogal eens anders. Zeer tevreden over de Android auto functionaliteit. Ook Spotify werkt perfect, definitief het einde van cd's en usb sticks.

Pluspunten

  • Compact formaat
  • Plug and play

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

8,0
De standaardautoradio van mijn prius gaf geen goed geluid. Deze Kenwood is veel beter. Super ook dat je makkelijk kunt koppelen met bluetooth

Pluspunten

  • Geluid
  • Bluetooth

Minpunten

  • DAB hapert (nog)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van der Graaf 22-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer net schern goed helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
Heb altijd kenwood auto radio’s gehad. En een goede ervaring mee zo dus nu ook weer een moderne vesie genomen van kenwood natuurlijk

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Goede kwalitijd

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koffiejunk 05-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In de basis goed. Wel met bugs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

7,0
Algemeen:
Ik heb de autoradio nu ongeveer een week in gebruik en mijn eerste indruk is over het algemeen positief. Echter zoals zovaak: hoe meer functionaliteit, hoe meer er mis kan gaan. Waar ik tegenaan loop zijn voornamelijk problemen met de software. Ook start hij traag op. Je bent zo een halve minuut verder voordat je Android Auto hebt opgestart.

Hardware:
De hardware zelf is goed. Het stoorde initieel wel op de boordcomputer van mijn auto (opel corsa uit 2012). Verschillende lampjes gingen branden op het dashboard. Het alarmlampje van de handrem bleef branden. Een anti-slip lampje ging even branden. Ik heb 2 verschillende waarden gezien in het motormanagement systeem. Bij de garage konden ze dit wel oplossen. Hier was ik zelf niet uitgekomen en ik ben ook blij dat ik gelijk alles door een garage heb laten doen.

DAB radio:
Weinig gebruikt. Doet verder gewoon wat het moet doen.

Bluetooth:
Om de een of andere reden speelt hij muziek via bluetooth heel zacht af. Dan moet je echt op 75% gaan zitten wil je een normaal volume krijgen. Misschien zit het er in dat ik op mijn telefoon nooit het volume op 100% zet en dat de radio dit overneemt? Ik zou verwachten dat de radio gewoon een genormaliseerd volume zou nemen tussen de verschillende functionaliteiten.

Apple carplay:
Geen ervaringen mee.

Android Auto:
Ik heb de radio hoofdzakelijk voor de Android Auto functionaliteiten en hier zitten tevens de meeste problemen in. Ook ben ik erachter gekomen dat Google nog geen officiele ondersteuning biedt voor Android Auto in Nederland. Het is dus maar afwachten wanneer onderstaande bugs opgelost gaan worden.

De telefoon App weet niet goed raad met dual-sim telefoons. Als je probeert te bellen dan weet hij niet via welke simkaart dit moet en dan stopt het gewoon.

Waze blijkt vast te lopen als je een (whatsapp) bericht gestuurd krijgt. Hij update je locatie dan niet meer. Let wel: toen dat gebeurde had ik de app alleen geopend vanwege de nuttige meldingen onderweg (flitspalen, te hoge snelheid etc.). Ik weet niet of het ook vast loopt als je daadwerkelijk de navigatiefunctionaliteit gebruikt

Berichten voorlezen gaat ook fout. Hij pakt de Engelse Google Assistent en die probeert dan het bericht voor te lezen in het Nederlands. Hierdoor is er geen touw aan vast te knopen wat er nou gestuurd is. Een snelle google actie leerde mij dat dit issue al een maand of 2 speelt en ik ben benieuwd of/wanneer dit opgelost wordt.

Spotify is echt ideaal voor mij. Lekker mijn eigen playlists afspelen en niet dat oneindige geouwehoer over de radio. Bovendien heb ik een vrij aparte muzieksmaak waarvoor ik geen goede radio heb gevonden.

Pluspunten

  • scherm
  • spotify

Minpunten

  • traag
  • bugs in android auto

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bart7754 29-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Modern multimediasystem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

9,0
Superblij met dit systeem.
Android auto werkt super.
Audio veel beter dan het oude Bose system.
Ook heel handig via de stuurknoppen te bedienen.
Het beste audio systeem dat ik ooit heb gehad.

Pluspunten

  • Goede makkelijke bediening
  • Mooi interface
  • Android Auto google maps

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Subra 17-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne radio compleet wekt goed met de telefoon ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX7018DABS

Algemene score

8,0
Zeer fijne radio compleet wekt goed met de telefoon ideaal Google duidelijk en ook Spotify werkt perfect altijd u eigen muziek

Pluspunten

  • google
  • Android

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews