Kenwood DNX5160BTS - Reviews

Laagste prijzen -15% prijsdaling
Specificaties
Functies
radio, dvd, cd
Bluetooth
Ja
USB-aansluiting
USB 2.0

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Charl 01-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide functies / eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Innovatief navigatiesysteem met veel functionaliteiten. Handige bediening en duidelijke interface. Mooie koppeling met smartphone

Pluspunten

  • Interface
  • Functionaliteit
Geschreven voor: Kenwood DNX5160BTS

Reageer

Miranda 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima navigatie
Jammer dat er geen levenslange kaart garantie op zit zoals bij alle losse garmins
Overzichtelijk scherm
Makkelijke bediening

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Helder beeld

Minpunten

  • Geen levenslange kaart garantie
Geschreven voor: Kenwood DNX5160BTS

Reageer

Mario 05-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GPS Navigation System

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is goed product om te gebruik veder is het makkelijk in de omgang en wijst het zich zelf uit. De kwaliteit past goed bij de prijs. Het enige nadeel wat ik ondervin is dat het scherm kleiner is dan mijn vorige gps navigation system.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • kleiner scherm
Geschreven voor: Kenwood DNX5160BTS

Reageer

WimD 15-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak touchscreen, groot beeldscherm en snelheid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, functioneert snel, veelzijdigheid aan instellingen. Navigatie is helder en snel. Drie jaar gratis kaart up-date voor heel Europa is ook prachtig.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Gebruiksmogelijkheden
  • 3 jaar gratis kaart up date.
Geschreven voor: Kenwood DNX5160BTS

Reageer

Dpc 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scherp scherm

Algemene score

8,0
Nieuwe Kenwood gekocht omdat de vorige er spontaan na vijf jaar mee ophield... Inbouw was daardoor snel te realiseren. Het scherm is mooi scherp.
Geschreven voor: Kenwood DNX5160BTS

Reageer

Frank 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie headunit met zeer veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en stijlvol vormgegeven headunit met zeer veel aansluitmogelijkheden. Daarnaast een zeer uitgebreid menu van instellingen waarmee je de unit naar eigen wensen kan instellen.

Zeer blij met deze aanschaf!

Pluspunten

  • Uitgebreid
  • Gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: Kenwood DNX5160BTS

Reageer

Maiko 13-09-2017

Resolutie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super scherp beeld... erg fijn ivm navigatie. Daarnaast zijn de kleuren ook erg helder en scherp. Bedieningsgemak is ook top.

Pluspunten

  • Resolutie
  • Kleuren

Minpunten

  • Wat klein scherm
Geschreven voor: Kenwood DNX5160BTS

Reageer

Flappii 03-07-2017

Kia soul navigatie alternatief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Oplossing voor Navigatie probleem kia soul. Super apparaat en fijn dat je zoveel instel mogelijk heden hebt. Haalt tevens een mooi geluid uit de speakers...

Pluspunten

  • Instel mogelijkheden
  • Veel opties
Geschreven voor: Kenwood DNX5160BTS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Joost 16-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Eenvoudige bediening en probleemloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb al jaren, naar grote tevredenheid, de DNX4230BT in mijn auto en wou nu voor in mijn camper een zelfde toestel. Het is de DNX5160BTS geworden. Groot bedieningsgemak en alle functies in 1 apparaat. Geen kabels meer op het dashboard. Werkt met de module prima samen met de bestaande stuurbediening.
Een echte aanrader
Geschreven voor: Kenwood DNX5160BTS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer