Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth - Reviews

  • Best Reviewed 2 keer apr 2021
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leo 23-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi helder scherm. Werkt perfect.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

9,0
Geen gedoe met kabeltjes aansluiten. Met telefoon instappen en alles werkt. Geweldig! Alles werkt zoals het hoort te werken.

Pluspunten

  • Doet zijn werk goed
  • Mooi helder beeld.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lisa 07-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

9,0
Met mijn IPhone ben ik gekoppeld via Apple CarPlay, en dat werkt echt heel prettig. Alles is overzichtelijk. Ook de DAB radio werkt super. Ik ben meer dan tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeepee 03-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, goed beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

7,0
Werkt als verwacht, goede prijs kwaliteit. Vlotte installatie, CarPlay werkt goed. Fraaie interface.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yannick 06-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

10,0
Dit is echt een top systeem, hij is makkelijk in gebruik, heeft een mooi scherm en een snelle response tijd.
Het geluid is ook van goede kwaliteit, want ik merk wel degelijk verschil met mijn vorige systeem.

Pluspunten

  • Mooi groot scherm
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oranje 04-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top systeem!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

9,0
De DMX8020 DABS is wat mij betreft de beste head-unit van vergelijkbare versies van de drie grote merken. Ik heb veel onderzoek gedaan op internet, product reviews, video’s, luister sessies en demo’s. Heel intuïtief, gebruiksvriendelijk, zeer responsief, heel mooi scherm met heldere en strakke beeldkwaliteit. Ik ben er heel erg blij mee!

Pluspunten

  • Hele goede beeldkwaliteit
  • Intuïtieve UI
  • Responsief
  • Draadloos Apple CarPlay!
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • UI van Kenwood zelf wat gedateerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kees Ketting 20-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een perfect apparaat en een gebruiksvriendelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

10,0
Het apparaat is heel gebruiksvriendelijk en de DAB+ is heel zuiver met een goed ontvangst. Ik kan hem iedereen aanraden als je ook een smartphone hebt. Ik gebruik hem amen met mijn iPhone SE. ook de navigatie werkt prima.

Pluspunten

  • Goede samenwerking met iPhone en app’s
  • Helder beeld met weinig spiegeling

Minpunten

  • Raamantenne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert 08-02-2021
  • Product gekocht

Goed helder makkelijk te bedienen radio!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

8,0
Zeer mooie en luxe afgewerkte radio
Makkelijk bedienbaar
Audio instellingen zeer uitgebreid!
Draadloos Apple car play werkt perfect
Alom fijne radio met alle functies die er op horen te zitten

Pluspunten

  • Draadloos carplay
  • Volumeknop is een toets en niet touch

Reageer

Liviu 30-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Looks great and is fast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

10,0
Looking for carplay wireless and bought this unit. Quality is good, integrates well. So far so good.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter-almelo 25-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed geluid, draadloos werkt nog niet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

8,0
het apparaat heb ik in laten bouwen, eerste instantie deed hij het even en toen niet meer, probleem , niet originele usb kabels gebruikt, deze vervangen en het apparaat werkt, ik kan alleen nog niet op wifi inloggen. nog even knutselen dus geeft aan wachtwoord niet goed.
verder uitstekend ontvangst en zeer helder geluid

Pluspunten

  • start snel op
  • werkt perfect met rijbaan ondersteuning

Minpunten

  • even uitzoeken hoe alles werkt
  • screen mirror werkt wel maar klein beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jordy 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

9,0
Groot scherm muziek navigatie start allemaal gelijk op als je de auto aanzet whatsapp berichten kan je lezen het is ideaal geen telefoon meer in je hand te hoeven hebben prijs is super niet te duur voor zo kwaliteit radio waar ik de radio heb laten in bouwen adviseerde me ook om deze te nemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PaulW 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kan precies wat hij moet kunnen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

9,0
Relatief weinig geld. Mijn vorige Kenwood kostte 2x zoveel maar kon veel minder. Alleen nog jammer dat er geen apple Airplay op zit voor draadloze microring.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik den Ruijtet 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer groot helder scherm makkelijke bediening .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

9,0
Gekocht op advies onze leverancier. Kenwood kraak helder scherm ziet er strakker uit, tot nu toe zeer tevreden alles werkt. Makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Helder scherm
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kadir35 25-12-2020
  • Product gekocht

Mooie look

Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

9,0
Het installeren van de radio ging heel gemakkelijk en de stuurwielbediening werkte gelijk heel goed! De apple carplay was het belangrijkste van de radio waarom ik het heb aangeschaft en dit werkte perfect! Zeker een aanrader als je apple carplay gebruikt / wilt gebruiken!

Pluspunten

  • Mooie design
  • Snelle interface

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi helder scherm en mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

9,0
Ik wilde een autoradio zonder navigatie, dit omdat je toch altijd de navigatie van je telefoon gebruikt. Ook gebruik ik Spotify veel voor het afspelen van muziek. Bij Carvieuw Quality Center in Oud-Beijerland wezen ze me op deze radio. Vooral de draadloze koppeling is echt super!

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Draadloze verbinding met android

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 16-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moooie radio, goede geluidskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

8,0
Radio bevalt goed, goede kwaliteit scherm en touchscreen werkt erg prettig. Een minpuntje is de uitstekende knoppenrij

Pluspunten

  • Schermkwaliteit
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Uitstekende knoppen rij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Len 10-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wireless Apple CarPlay

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

9,0
Wireless Apple CarPlay en zeer goed geluid. Helder scherm en simpele bediening. Prijs kwaliteit zeer goed

Pluspunten

  • Wireless Apple CarPlay
  • Prijs

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonline 17-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn scherm, goede bediening prettig geleid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

8,0
Speciaal gekocht voor apple car, de wat oudere auto krijgt qua bediening zo een upgrade. En wat voor een update. DAB+ en microfoon al aanwezige en de vorige Kenwood liet zich makkelijk uitwisselen door dezelfde aansluitingen. Helder geluid, een heel fijn scherm dat zich vele malen beter laat aanraken dan de wat oudere Kenwood die er in zat.

Door de apple car mogelijkheden hebben we nu een "eigen" auto radio waardoor we het gebruikers gemak van de routeplanners nu zelf kunnen regelen. Waar ik volledig op tomtom go vertrouw doet mijn partner dit liever io Waze . Apple car maakt dit mogelijk

Pluspunten

  • Helder scherm
  • Goede bediening

Minpunten

  • pittige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hessel 10-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX8020DABS Zwart 200 W Bluetooth

Algemene score

9,0
Deze radio werkt probleemloos via CarPlay met mijn iPhone, de bediening lijkt eerst overdadig, maar is na een paar minuten wennen erg intuïtief, de geluidskwaliteit is magnifiek

Pluspunten

  • Uitgebreid menu
  • Heel plezierig scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer