Hij is weer: dé onafhankelijke wasmachinetest 2021

Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine? Of gewoon benieuwd welke wasmachine nu het beste bij jou past? De onafhankelijke wasmachinetest is dit jaar voor het tweede jaar op rij gehouden om jou inzicht te geven in hoe goed de wasmachines nu daadwerkelijk wassen. Je kunt de resultaten gratis bekijken!


Bekijk de wasmachinetest resultaten!

Klik hier!

Stil, zuinig of snel?

Dit jaar zijn er twintig wasmachines van verschillende merken en uit verschillende prijsklassen getest. Deze zijn getest in een onafhankelijk laboratorium. De machines zijn uiteraard getest op wasprestaties, zoals het verwijderen van hardnekkige vlekken als rode wijn, chocolademelk en thee. Maar ook hoe stil, zuinig en snel de wasmachine zijn werk doet is meegenomen in de test. Ook de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat is meegenomen in de test om echt een compleet beeld te vormen van de wasmachine. Aan de hand van wat jij belangrijk vindt, kun je zo de wasmachine vinden die echt bij je past. Bekijk het volledige testrapport van de wasmachinetest. 


GOED UIT DE TEST-keurmerk

Nieuw dit jaar is het ‘Goed uit de test’-keurmerk. Scoort een wasmachine allround goed in de verschillende wasprogramma’s en onderdelen? Dan ontvangt deze machine het keurmerk. Is de machine erg stil of wordt er ook nog bijzonder goed gescoord op snelheid of zuinigheid? Dan krijgt de machine extra labels bij het keurmerk. Zo kun jij in één oogopslag zien of de wasmachine voldoet aan jou voorwaarden. We hebben alle geteste wasmachines voor je op een rijtje gezet, zodat je ook direct de meest actuele prijzen kunt checken. 


Bekijk gratis het volledige testrapport!

Klik hier!