Ontvang de Onafhankelijke Wasmachinetest 2021 resultaten

Onafhankelijk geteste wasmachines: de wasmachinetest is er weer! Twintig machines getest in het laboratorium. Bekijk de test gratis en vind de beste wasmachine voor jou.

Wasmachinetest resultaten ontvangen?

Schrijf je nu in om de resultaten van de Onafhankelijke Wasmachinetest automatisch in je mailbox te ontvangen. Ontdek de echte plus- en minpunten van alle modellen en waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine.

In de Onafhankelijke Wasmachinetest lees je de uitgebreide bevindingen en resultaten over de deelnemende wasmachines. De wasmachines zijn grondig getest op vlekverwijdering, maar ook op hoe zuinig en stil de machines zijn in verschillende programma's, gebruiksvriendelijkheid en meer. Dit maakt de Onafhankelijke Wasmachinetest uniek en waardevol in de zoektocht naar een nieuwe wasmachine. Schrijf je in voor de Kieskeurig-nieuwsbrief en ontvang gratis de testresultaten:


Met o.a.:

  • 20 wasmachines getest

    Er zijn 20 nieuwe machines van verschillende merken getest. Alle machines zijn een week lang getest op verschillende programma's. Om zo een compleet beeld te krijgen over hoe goed de wasmachine zijn werk doet.

  • Onafhankelijk onderzoekslab

    In een onafhankelijk laboratorium worden de wasmachines stuk voor stuk uitgebreid getest. Op vlekverwijdering van hardnekkige vlekken zoals rode wijn, thee, chocolademelk en tomatensap. Maar ook hoe zuinig en stil de machine is, het spoelen, de temperaturen en de gebruiksvriendelijkheid worden getest.

  • Plus- en minpunten

    Alle resultaten zijn uitgebreid in de wasmachinetest te vinden. Zowel de plus- als minpunten en de scores op de verschillende geteste programma's. Van het snelprogramma tot aan het ecoprogramma. Waardevolle info waardoor jij de beste wasmachine voor jou kunt vinden.

"Deze wasmachine maakt veel lawaai, de machine staat te trillen en te schudden" -Onafhankelijke onderzoeker-