Samsung CLX-3185 - Reviews

Specificaties
Functies
kopiëren, printen, scannen
Printtechnologie
laser-technologie
Type/soort
multifunction
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung CLX-3185 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

saxo182 18-03-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,2
Deze printer aangeschaft omdat de inktjet meer zou kosten in gebruik..mede omdat we hem professioneel ook gebruiken (printen facturen). Kwaliteit van de zwarte kleur is niets op aan te merken. Kleuren zijn zeer flets, een foto is eigenlijk niet te doen (kinderen erg kwaad op de papa!!) Mogelijkheden beperkt.
Maar... vreet toner als geen ander, is enerverend traag! en al bij al een serieuze miskoop. Ook de installatie by WiFi op onze iMac onmogelijk. Ook een computer nert erbij gehaald, die kreeg het ook niet voor mekaar, dan maar bekabeld via netwerk (geluk dat er netwerkaansluiting op zit), vandaag weeral gele toner leeg (was vervangen 10/2012 dus 5 maand)kostprijs toner 3kl+zw is ongeveer 135 eur.. Dan veel liever onze oude canon mp600, die 3x sneller is, 10x betere kwaliteit geeft en minder kost aan inktcardridges. Ook kan je hiermee foto's afdrukken wat zeker niet kan in deze samsung-oven (ik vraag me ook af hoeveel meer energie deze oven verbruikt dan een inkjet printer..
opwarmen, printen, bakken... dikwijls voor één factuurke gans die opwarmingstoestanden en bakprocedeen..
Besluit; goede printer als je tijd, energie, en geld teveel hebt.
Wij kijken uit naar een ander type dat weer fotos kan printen, snel is, en wat minder kost in ver- en gebruik!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
sdt146 13-05-2013

Onbegrijpelijk verhaal van saxo182. Tip: surf eens op het internet, dan vind je een update zodattie "denkt" dattie altijd vol is. Bij die zelfde site koop je flessen met toner waarmee je hem zelf navult. Nooit meer chips nodig en prachtige kleuren.

Reageer

Bengel12345 30-08-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb deze nu al anderhalf jaar en het is echt een top multifunctinal apparaat. hij print netjes/keurig. geeft keurig meldingen aan als er eventuele problemen aanwezig zouden zijn en die zijn meteen te verhelpen.

hij is elegant van vorm, heeft leuke kleuren led vermeldings lampjes.
hij is heel zuinig in zijn soort met het gebruik van inkt.

foto's uitprinten gaat goed, als je maar de juiste foto papier er maar voor gebruikt.

verder is hij niet een race monster met printen maar dat heeft meer te maken dat hij heel noukeurig is met printen. dus iets meer geduld hebben met printen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

cab79 23-04-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Alles aan het apparaat werkt eigenlijk prima. Enige is dat de toners die je er bij krijgt nog geen 200 prints mee lijken te gaan. Hopelijk gaan gekochte toners langer mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

HJMDally 21-03-2012
  • Product maand in bezit

Algemene score

4,2
Heb 1 gekocht bij 4launch .. proberen en een waanzinnig bager print .. een en al witte stipje op en plaatje en text niet wat je van een laserprint verwacht. Opgestuurd naar 4launch en defect geconstateerd .. een nieuwe toegestuurd gekregen .. en ja hoor .. precies dezelfde shit die er uit komt !!
Ik raad het af deze printer te kopen !! wil niet nog een keer proberen .. zoek wel een andere uit.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht
Bengel12345 30-08-2012

waarschijnlijk heb je gewoon dezelfde terug gekregen. ik heb deze nu al anderhalf jaar en het is echt een top multifunctinal apparaat. deze serie is van goede kwaliteit

Reageer

mjsanders 09-01-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De samsung is een betaalbare kleuren LASER, multifunctional en aangezien mijn vorige inktjet Multifunction (Canon MP620) een verstopte printkop heeft wilde ik nu een printer die niet kan verstoppen. Ik print niet al te regelmatig, en de inktjet (ook de HP voor de Canon) willen dat steeds verstoppen of gaan veel inkt gebruiken om te reinigen, dus liever een Laser.

De setup is eenvoudig, ook vanaf mijn Mac (tip: sluit eerst aan via USB en doe dan de rest)
Tweede tip: de 3185W heeft ook UTP ethernet, en is dus de 3185N plus wifi. Deze 3185N is vaak duurder, dus bij de 3185W versie heb je meer voor minder geld!
Ik gebruik de Wifi (nog) niet

Ik mis alleen duplex printen, maar dat kan je niet verwachten voor dit geld.
Het apparaat is lekker klein en als je de stickers er af haalt is het geen schreeuwerige machine. Jammer dat de papieruitvoer uitsteekt bij normaal (A4) papier, dus dat klepje staat standaard open.

De uitvoer is prima, natuurlijk geen foto kwaliteit, maar oogt beter dan mijn oude inktjet op gewoon papier. Ik wil vooral dingen als werkstuk van school van mijn kinderen netjes kunnen printen, en dat gaat heel fraai (en snel).
De meegeleverde toners zitten voor 70% vol, maar dat is toch nog altijd veel pagina's, maar de toekomst zal dat leren hoe het verbruik is. Toner kost ca 40 euro per stuk...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
jeroen1963 03-02-2012

hoi,
als je nieuwe toners nodig hebt moet je op 123inkt.nl kijken, complete set kost daar 105 euro (4 toners)
groet,
jeroen

Reageer