De'Longhi PAC N87 - Reviews

Specificaties
Type
monoblock-airco
tile_capaciteit
85 m³ ruimtes (max.)
tile_vermogen
2500 watt vermogen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

keshy 09-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,2
Ik wilde een zo stil mogelijke mobiele airco hebben. Dit leek een veelbelovend exemplaar, maar viel vies tegen. Delonghi geeft in de specificaties aan dat het minimum geluidsniveau 48 dB(A) is. In de stilste stand koelen is het geluidsniveau rondom de 60 dB(A) en in de hoogste stand zelfs tegen de 65-70 dB(A). Alleen in de laagste ventilatorstand (dus zonder koelen) is hij wel duidelijk stiller, maar dan had ik net zo goed een ventilator kunnen kopen. Er kwam een monteur langs vanwege het geluid, maar die gaf aan dat een mobiele airco niet stiller te krijgen is en dat de 48 dB(A) thuis absoluut niet haalbaar is. Zeer misleidend om dit dan een stille airco te noemen. Het gaat juist om het stil koelen. Wordt dus teruggestuurd.
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

ray ehv 07-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Nadat wel tot de conclusie kwamen dat pa een airconditioning nodig had gezien zijn leeftijd hebben wel in het hoogseizoen een airconditioning gekocht nooit slim maar toch voor een nette prijs €420,- viel ons oog op de Delonghi.
Stil is geen ene airconditioning die een slang heeft en verplaatsbaar is .
Toch op de Silent stand nr.3 zeg maar dan gaat het enigszins (niet heel storend vind ik) maar ik zou voor niet een airconditioning een 10 9 of zelfs 8 geven.
Ik denkt dat de mogelijkheden redelijk zijn daar je ook kunt ontvochten en ventileren alleen water na een tijdje eruit halen is ietwat onhandig daar er bijna geen bakje onder kan en het ook niet wordt meegeleverd.
Kom op voor die prijs ?
Wel een zeer begrijpelijke afstandsbediening allemaal zeer gebruiks vriendelijk.
Weet hebben een gat in de muur gemaakt (professioneel) en dit komt de werking ten goede
Als je een koeler en aangenamer huis in de zomer verwacht voldoet de airconditioning prima 2 tot 3 eraf afhankelijk van de ruimte 6 bij 4 iets meer 7 bij 5 is de Max voor goed resultaat
Hoe kleiner des te beter op slaapkamer 4 bij 3 is het zeer goed koelen 3 tot 4 graden eraf en snel zelfs.
Bij 37 tot 39 graden werkt geen airconditioning op wielen perfect dus deze ook niet zeker in de woonkamer.

Conclusie goede koop die ik wel aan kan raden
Maar heb reële verwachtingen.

Groetjes Ray
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

jorg van dijk 02-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi en degelijk apparaat, Redelijk stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door alle postive reviews en advies verkoper overgegaan tot aankoop. Hij doet alles wat gevraagd. goede koeling en redelijk stil (voor zo ver als dit kan met een mobiele airco. Wij slapen er fijn bij,

Pluspunten

  • geluid
  • capaciteit voldoende

Minpunten

  • slang naar buiten blijft lastig en lengte beperkt
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Reageer

Miepje 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker koel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot zover belooft het koele nachten. Om te strijken iig prima temperatuur. Ook het ontvochtigen scheelt al, maakt het al aangenamer.

Pluspunten

  • Werkt snel
  • Redelijk stil

Minpunten

  • Nog niet ervaren
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Reageer

Boot 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

airco delonghi

Algemene score

6,0
Ik had meer van deze airco verwacht, er is al iemand bij wezen kijken maar zegt dat deze het goed doet, hij houdt het op temperatuur dus als je begint op 25 graden blijft dit het ook!
ik had verwacht bij een airco dat het dan koeler wordt omdat het geen goedkope is. er wordt gezegd met dit warme weer is dat heel normaal anders krijg je een te harde klap als je naar buiten gaat en voelt echt lekker hier binnen, dus ja echt verkoop praatje en je blijft er mee zitten.

Minpunten

  • koelt niet houd alleen op temperatuur
  • korte slang
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

AB 27-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit verhouding is ok. Bediening is eenvoudig en makkelijk.
Mooie vormgeving. Geluid valt iets tegen.
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Raymond 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima Airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb hem vanmiddag binnen gekregen. Aangesloten en in gebruik genomen. Koelt vrij snel en heeft een handige afstandsbediening.

Pluspunten

  • Koelt prima
  • Koelt snel
  • Verrijdbaar

Minpunten

  • Veel geluid
  • slang naar buiten.
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Reageer

lappie73 26-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelt goed en is redelijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
koelt goed en is redelijk stil en voort condensvocht met afvoerlucht af. Met afstandbediening makkelijk te regelen
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Paul Lamers 20-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt prima en is vrij stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind dit een goed apparaat. Het wordt sterk aanbevolen. Het werkt vrij stil en houdt mijn kamer mooi op de gewenste temperatuur.

Pluspunten

  • Werkt stil
  • Houdt mijn kamer mooi koel
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hendrik 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
apparaat werkt goed koelt goed de hitte word verdreven als het 32 graden is in slaapkamer brengt hij de temp naar 24 graden of lager zeer te vrede we hebben besloten om over n tijd nog 1 aanschaffen

Pluspunten

  • werkt goed
  • maakt niet zon lawaai als andere

Minpunten

  • niks kunnen vinden
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sascha 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi PAC N87 Pinguino Silent Mobiele Airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze Airco doet an de voorwaarden, hij is rustig, ik kan ernaast wel slapen. ik zal deze altijd weer kopen, een aanrader

Pluspunten

  • rustig
  • koelt goed
  • je kunt ook luchten en vocht trekken
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

André 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De'Longhi is een goed en bekend merk op het gebied van airco's!
Mits de uitlaatslang op de juiste manier naar buiten word geplaatst, koelt het apparaat goed. En ook is het apparaat makkelijk verplaatsbaar. Ik geef het product een 8. Ook fijn dat je het apparaat op de silent modus kunt zetten en dat het apparaat 3 standen heeft en meerdere opties.
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

John Bakker 15-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Airco koelt prima (ook voor onze woonkamer). Condensvocht wordt automatisch via de hete lucht door de afvoerslang afgevoerd.

Pluspunten

  • Koelt snel en goed
  • Heel makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Te korte slang
  • Maakt toch nog redelijk geluid
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

marant 14-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product voldoet aan alle verwachtingen, koelt goed en maakt niet te veel lawaai. Jammer dat met stijging van de temperaturen buiten, de prijzen van airco's mee stijgen

Pluspunten

  • koelt goed
  • redelijk stil

Minpunten

  • prijzig
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hans 13-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte koeling en het is nog stil ook

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
delonghi is aanbevolen door vrienden die er ook een hebben hij is stil en koelt goed en de prijs is goed ik had geluk dat ik er nog een kon kopen er waren nog wel andere merken te koop maar ik ga toch voor zekerheid en heb nog geen spijt .

Pluspunten

  • stil
  • robuust
  • snelle koeling

Minpunten

  • gewicht
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Antoinette 12-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk koel en relatief stil, zo blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen toch besloten over te gaan tot de aankoop van een mobiele airco-unit. Het was me al snel duidelijk dat het een airco van DeLonghi moest worden en toen ik las over de 5 jaar garantie was ik nog meer overtuigd.
Uitpakken ging prima, over de verpakking is echt nagedacht, complimenten! En zelfs ik kreeg het voor elkaar de slang te monteren en de boel uit te proberen.

Wat een verademing, het is de heetste zomer sinds jaren maar nu geniet ik van de DeLonghi Airco! Bijkomend prettig voordeel is de ontvochtingsfunctie...erg welkom vanwege mijn astma, die reageert op vocht. Al met al ben ik erg blij met deze mooie machine die me veel comfort gaat bieden!

Pluspunten

  • Koelt snel
  • Relatief stil
  • Niet enorm en lelijk
  • Ontvochten
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc 12-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk menuknoppen airco met afstandsbediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Airco is best silent, mijn kinderen (baby en 3 jaar) kunnen met airco aan slapen. Ongeveer 5 min aan voor 0.5 graad koeler. Deze airco kan zelfs onze woonkamer (110m3) koel houden wel meer in de woonkamer gedeelte dan in de keuken. Airco is makkelijk verplaatsen zowel in de woonkamer als in de slaapkamer. Met een gewicht van 30 kg is het nog te doen om naar boven en beneden te verplaatsen dankzij de handgrepen aan de zijkant vd airco.
Goede prijs Kwaliteit verhouding en met de afstandsbediening kun je airco op afstand bedienen. Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • Afstandsbediening
  • Silent
  • Handgrepen voor t verplaatsen vd airco
  • Makkelijk te monteren en te besturen
  • Compact

Minpunten

  • Tussenstuk voor slang en opening deur
  • Wi-Fi/app te bedienen
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michel 10-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie airco met lage geluidsbelasting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie airco die weinig geluid produceert en het huis erg snel afkoelt.
Makkelijk te bedienen op goed bereikbare plaats.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Snelle koeling
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 09-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle koelmaker in slaapkamer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zorgt voor snelle verkoeling.Makkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer. Verder is er een duidelijke handleiding, waardoor het gebruik superwimpel is.
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J-L Bakx 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie mobiele airco die goed koelt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor een mobiele airco van een merk dat ik ken. Koelt goed en ziet er mooi uit. Aansluitingen zijn degelijk uitgevoerd en afvoerslang bevestigen was eenvoudig. Tevens heldere handleiding bijgesloten.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Mooi design
  • Uitgebreide garantie
Geschreven voor: De'Longhi PAC N87

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews