Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi PAC WE112ECO

8,5 Lees 12 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Airco's

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim van Dorst 06-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

de beste Portable Airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
eindelijk een de Longhi PAC WE 112 eco portable airco gekocht, met de hitte van vorige week uitgeprobeerd . Jammer dat ik hem niet al jaren eerder hebt gekocht. het was niet de goedkoopste maar wat een mogelijkheden en kwaliteit in deze prima airco.

Pluspunten

  • werkt uitstekend
  • hulpstukken
  • verschillende hulpstukken voor aansluiten.
  • is veel stiller dan vele anderen
  • nu 5 jaar garantie van delonghi

Minpunten

  • nog geen ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE112ECO

Reageer

Astrid 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi display, handige afstandsbediening. Koelt goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelt goed maar nog even zien of de hele ruimte ook echt gekoeld kan worden gezien de airco in de aanbouw staat tot er een gat in de muur gemaakt is. Het is een enorm ding, op de foto's lijkt het veel kleiner. Handig te vullen met water, aansluiten is zo gebeurd. Het geluid valt me echt reuze mee. Tussen de aanbouw en mijn huiskamer zit een enkelglas raam, daarnaast een deur en ik hoor 'm wel maar het stoort niet.
Het is veel geld, maar hopelijk is het het waard en zullen de honden me dankbaar zijn :)

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Geluid valt mee (niet voor in de slaapkamer)
  • Makkelijk met water te vullen
  • Zeer eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Korte afvoerslang
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE112ECO

Reageer

Marion 24-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nog een erbij gekocht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat de eerste zo goed bevalt heb ik nog een 2de gezocht en gekocht.....ben er zeer over te vrede. Moest er wel een stuk voor rijden maar zeker de moeite waard
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE112ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Deters 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Longi PAC WE112ECO airconditioner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De airco op zich bevalt goed, hij koelt goed en is gemakkelijk in gebruik, verrijdbaar en heeft een afstandbediening en is ook als ontvochter te gebruiken.
Hij maakt redelijk wat geluid vooral voor een slaapkamer maar dat wist ik van te voren, 's nachts zetten we hem dan ook uit.
Het is ideaal dat hij op wieltjes staat want hij is best wel zwaar, 39kg, hierdoor is hij is moeilijker naar een andere verdieping te verplaatsen, maar ik neem aan dat andere aircos een vergelijkbaar gewicht hebben.

Helaas bleek na een aantal uren draaien dat er transportschade was aan de airco.
De leegloop nippel aan de achterzijde van het apparaat is afgebroken en daardoor loopt er water binnendoor op de vloer.
Ik heb de afgebroken nippel tijdelijk afgedicht zodat ik de airco wel kan gebruiken.
Ook van de zijplaten is aan iedere zijde één bevestigingspunt afgebroken.
Ik ben nog bezig om dit gerepareerd te krijgen maar ik krijg van de handelaar al te horen dat dit onder de fabrieksgarantie waarschijnlijk moeilijk gaat worden.
Hij heeft afgelopen week naar eigen zeggen rond de 150 airco's verkocht en daar kan natuurlijk altijd een transportschade bij zitten. Maar om nu bij voorbaat al aan te geven dat dit moeilijk gaat worden.....
Ik hoop door het apparaat te registreren en gelijk te vermelden wat er aan de hand is uiteindelijk een deugdelijk werkend apparaat te krijgen die toe zover goed bevalt.

Pluspunten

  • Koelt super
  • Koelt efficienter d.m.v. waterverdamping
  • Verrijdbaar
  • Afstandbediening
  • Ook als ontvochter te gebruiken

Minpunten

  • De verassing dat er transportschade was
  • Redelijk zwaar om van verdieping te verhuizen
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE112ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Jannetje 27-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Airco en goede verkoeling

Algemene score

10,0
We hebben gekozen voor deze airco omdat die ook nog andere mogelijkheden heeft zoals bv. ontluchtigen.
De airco heeft een flink groot vermogen en dat voel je in de verkoeling van de woning heel goed.

Pluspunten

  • Groot vermogen
  • Werkt uitstekend

Minpunten

  • afvoerslang is wat aan de korte kant.
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE112ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harry Woody 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De airco voldoet precies aan mijn verwachtingen. Ook een grote ruimte wordt goed gekoeld en het geluidsniveau is goed.

Pluspunten

  • Voor grotere ruimte
  • Direct resultaat

Minpunten

  • Je moet vaak het waterreservoir bijvullen
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE112ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eric 17-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima set met grote capaciteit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede capaciteit, makkelijke bediening, doet goed wat hij moet doen. Bijvullen tijdens gebruik, goede ontvochtiging.
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE112ECO

Reageer

Wilma 11-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi uiterlijk en snelle werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat start snel op en doet wat er van verwacht wordt: weinig herrie en de ruimtes worden fantastisch goed gekoeld.

Pluspunten

  • Snelle werking
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE112ECO

Reageer

Lau 27-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Airco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat werk perfect voor op de slaapkamer.
Maar is zwaar voor naar boven te krijgen.
Het geluidsnivau is hoog
Als het apparaat op meerdere plaatsen wilt gebruiken ,moet men ook op meerdere plaatsen een afvoer maken.
Afvoerslang is aan de korte kant.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • werking goed

Minpunten

  • Veel geluid
  • zwaar
  • Korte afvoerslang
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE112ECO

Reageer

Toon 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kamer supersnel heerlijk koel!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze woonkamer, woning uit 1965 dus muren niet zo goed geïsoleerd, vloer van hout..dus 29 graden in de zomer. Echter..afgelopen week..buiten 30 graden..in huis met deze airco op 18 graden (te laag ingesteld, kom ik zo op terug) op 22gr gekregen...verbruik is zeer zuinig te noemen voor het comfort wat je ervoor terug krijgt. Om terug te komen op te laag ingesteld, als je de airco op 23gr instelt, dan komt de airco beter tot zijn recht. Staat ook in de handleiding. Een mooi stuk plexiglas als inzetraam in het kozijn gelaatst, met 10cm besparing beneden voor de afvoerslag/schuifsysteem. Draairaam naar buiten draaien en heelrijk binnen genieten van de koele woonkamer. Een verademing! woonkamer is 6 bij 8 bij 2.6m met open keuken erbij van 2 bij 3 bij 2.6m, dus de 115m3 is echt voldoende. Over de bediening ben ik zeer te spreken over de boostmode..kamer was binnen 45 min van 27gr naar 22gr. Daarna zet je het terug naar automodus. (vergeet niet de temp op 23 of 22 te houden, want 18 is echt te koud!) en warmte in woonkamer behoort tot t verleden. Aankoop van het jaar voor mij. en met de 5 jaar garantie ook een geruststelling.

Pluspunten

  • kamer snel koel
  • zuinig
  • geluid hoor je nauwelijks
  • mooi design

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE112ECO

Reageer

HB 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk verkoelend

Algemene score

8,0
Ik heb de airco PAC WE112ECO aangeschaft omdat ik onregelmatig werk en overdag slaap. Gezien de warmte die heerst en in de toekomst alleen maar vaker voor zal komen ben ik tot de conclusie gekomen dat een mobiele airco een fijne aanwinst is. Hij koelt zeer goed en de ingebouwde waterkoeling is een mooie innovatie. Een klein puntje van kritiek is het geluid van de airco, die is redelijk hard.

Pluspunten

  • Koeld goed
  • Mooi design

Minpunten

  • Hard geluid
  • Erg korte afvoerslang
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE112ECO

Reageer

Frank Wintjes 01-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

PAC WE112ECO uitstekende verkoeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na diverse reviews gelezen te hebben over verschillende mobiele airco's ben ik uitgekomen op de PAC WE112ECO. Mede door zijn ECO (waterkoeling) functie en daardoor een reducering van stroomverbruik en DB's.

Binnen gekregen tijdens de warme dagen (+30) en heeft deze mobiele airco zijn uitstekende dienst bewezen.

Ondanks het geringe aantal DB's (+-54) is hij niet echt geschikt om tijdens het slapen aan te laten staan. Maar dit is nagenoeg geen enkele mobiele airco of je moet je niet storen aan het geluid.

Voor ons was dit geen probleem aangezien hij de kamer prima terug koelt naar een zeer aangename temperatuur om bij in slaap te vallen.

Pluspunten

  • Mobiel
  • Koeling van de unit middels waterkoeling
  • Duidelijke bediening

Minpunten

  • Afvoerslang (maar dit was bekend bij aanschaf)
  • Gewicht (40Kg)
  • Maakt teveel lawaai voor tijdens het slapen
Geschreven voor: De'Longhi PAC WE112ECO

Reageer