De'Longhi PAC EL92 - Reviews

Specificaties
Type apparaat
mobiele airco
Type/soort
mobiele airco
Netfrequentie
50 Hz
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PAC EL92 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eddy Molle 17-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Redelijk stille airco in Silent modus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Na een eerste ingebruikname viel het op dt deze airco in de stille modus écht stiller is dan normaal. De afvoerslang is nét voldoende om door een Veluxraam te krijgen, al hebben we wél een aparte oplossing moeten vinden om het raamkader te kunnen gebruiken. De bediening is best wel eenvoudig. Nu hopen dat de werking goed zal zijn.

Pluspunten

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Redelijk stil voor een best wel zwaar apparaat

Minpunten

  • Afvoerslang had een fractie langer mogen zijn.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rolandihno 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Laat de warme dagen maar komen !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke, compacte en zeer stille Airco.
Na een dagje op zijn plek te hebben gestaan. kunnen we hem eindelijk gebruiken en dit was fantastisch.
Koelt als een malle en is lekker stil.
Onze zolderkamer is in een mum van tijd op temperatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R v L 19-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mobile Airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

7,0
Eenvoudig aan te sluiten, maakt veel lawaai. De slang aangesloten in de deur d.m.v. de bijgeleverde koppeling

Pluspunten

  • Koelt goe

Minpunten

  • lawaai en de temperatuurregeling vertrouw ik niet

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Sientje 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker koel

Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Fijne airco, koelt snel en simpel in bediening.
Aansluiten gaat gemakkelijk. Vooral de fluisterstand is aangenaam, je hoort natuurlijk wel iets maar geluid is niet storend.

Pluspunten

  • geluid
  • snelheid van koelen
  • design

Minpunten

  • redelijk groot apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed en snel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over de aankoop van deze airco. Gemakkelijke bediening en koelt heel snel. Als je de silent knop gebruikt dan maakt de airco minder herrie maar dan nog vind ik het best veel lawaai maken. Ik gebruik de airco voornamelijk op mijn slaapkamer en dan zijn oordopjes wel wenselijk.

Pluspunten

  • Koelt snel
  • Eenvoudige bediening
  • Timer

Minpunten

  • Ondanks silent knop nog best veel lawaai
  • Korte slang

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

tevreden gebruiker 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne airco

Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
mooi design. makkelijk te installeren. lucht filter is een plus punt.
De airco is door de soepel lopende wielen makkelijk verplaatsbaar.

Pluspunten

  • mooi design
  • werkt goed
  • makkelijk verplaatsbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Egmond 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

10,0
Op advies van de verkoopster deze machine aangekocht en het resultaat mag er zijn.!
Voor ons een perfecte machine.
Wel de aanwijzingen goed opvolgen betreffende de aanleg en uitgang van de slang.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Helder aangegeven
  • Stijlvol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 27-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet zijn werk goed, maar niet stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Koelt goed, ook slaapkamer van oud huis van 21 m2 (binnen een uur paar graden lager). Silent is hij niet, maar dat kun je niet verwachten van een mobiele airco, met oordopjes in is slapen te doen. Lijkt ongeveer een 0,5kWh te verbruiken. Verrijden gaat ook goed, bijgeleverde set om slang uit het raam te hangen is handig, maar niet geschikt voor ons type raam (verticale scharnieren naar buiten open), nog een extra plank gemaakt om warmte buiten te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

M Hagen 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

10,0
Zeer stille en heerlijk koelende airco. In deze warme periode liggen we met zijn 4-en (kids en papa & mama) op onze slaapkamer en zowel de kids als wij slapen heerlijk. Geen klamme nachtjes meer voor ons!

Pluspunten

  • Stil
  • Koelt voortreffelijk
  • Timer

Minpunten

  • Slang is minder flexibel
  • Best wel prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wimdep 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

10,0
Groot vermogen en zeer goede accessoires en makkelijke bediening. en prijs kwaliteitsverhouding. Verder is product direct leverbaar en eenvoudig te installeren.

Pluspunten

  • Prijs
  • Moderne uitstraling

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 21-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt naar behoren

Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
Apparaat aangeschaft om de slaapkamer op een aangename temperatuur te brengen tijdens warme zomers. Capaciteit is voldoende voor onze slaapkamer, de ruimte wordt goed gekoeld. Een afvoerslang, raamhouder en diverse connectoren zijn bijgeleverd. De raamhouder heb ik op maat gezaagd en bevestigd op een houten plaat zodat het hele raam afgesloten wordt en de warme lucht naar buiten wordt afgevoerd. Geluid van de luchtstroom valt me mee, tijdens het slapen zetten we hem uit, dan is de kamer toch voldoende afgekoeld. Mooi apparaat qua design, gewicht van airco's is best flink. Toch viel het me mee om hem boven op zolder te krijgen, op borsthoogte tillen en aan de onderkant ondersteunen maakt het wat makkelijker.

Pluspunten

  • Koeling
  • Design
  • Meegeleverde Accessoires

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Grada 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mobiele airco Silent PAC EL 92

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Mooi design! Handige en eenvoudige gebruiksaanwijzing!
Koelt goed. Ondanks de silent uitvoering vind ik dat hij nog wel veel geluid maakt.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Koeling

Minpunten

  • Ondanks Silent uitvoering, nog veel geluid!

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Danielle 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mobiele Airco de Longhi pac EL92 silent

Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

7,0
Ziet er mooi uit. Koelt goed, maar ondanks dat het een silent uitvoering is vind ik dat hij nog veel geluid maakt

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Esther 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed verkoelend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Koelt goed, maakt verrassend weinig geluid, absoluut niet hinderlijk, heeft een elegante uitstraling en is de prijs meer dan waard

Pluspunten

  • stil
  • elegante uitstraling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stardancer 20-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DeLonghi PAC EL92 Silent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Slaapkamer op het zuiden. Goed kunnen slapen in warme nachten. Maakt meer geluid dan verwacht, ook in silentmodus.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Betaalbaar
  • Lange garantieperiode

Minpunten

  • Slang naar buiten is wat aan de korte kant
  • Silentmodus niet veel stiller

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Robert 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Pas een week in huis en de Airco functie getest, maar nog niet volop omdat het nog niet nodig is geweest. Mijn eerste indruk is goed en in de Silent modus is de Airco echt heel stil (voor een Airco).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edgar 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een verkoeling, had ik jaren eerder moeten kopen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
Bij elektro world waren ze onverbiddelijk: de prijs en kwaliteit is top. Het gebruiksgemak perfect. Het geluidsniveau top.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Eenvoudige bediening
  • Goede aansluit hulpstukken.

Minpunten

  • Sorry is er niet!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wasabi 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

airco type silent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

8,0
Nog maar paar keer gebruikt, koelt erg goed!! Had hem wel stiller verwacht, al met al heel blij met de aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kim 08-06-2020
  • Product gekocht

Mooie ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

10,0
Ziet er mooi uit en lekker stil. En het is heel handig met de wielen kan je heel makkelijk verplaatsen.

Pluspunten

  • Lekker stil

Reageer

Eduardo 07-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC EL92

Algemene score

9,0
Prima airco, koelt goed en ziet er ook nog eens mooi uit. Ik heb hem gekocht vanwege de energie A+ certificering en de silent modus. Er zitten verschillende onderdelen bij om de slang naar buiten toe aan te sluiten.

Pluspunten

  • silent modus
  • energiezuinig
  • uiterlijk
  • koelt goed

Minpunten

  • in normale modus geeft hij wel aardig wat geluid
  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews