Siemens LC91KWP60 - Reviews

Specificaties
Soort afzuigkap
muurmontage
Afzuigcapaciteit
950 m³/h
Aansluitwaarde
266 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens LC91KWP60 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Namcy 06-04-2020

Matige afbuiging

Geschreven voor: Siemens LC91KWP60

Algemene score

4,0
Moet de afzuigkap op hoogste stand zetten anders werkt hij niet naar behoren. Ook hangen er druppels van vocht aan de afzuigkap die in de pannen vallen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

petra 25-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC91KWP60

Algemene score

8,0
het is een geweldige krachtige afzuigkap zonder afvoer naar buiten echt ideaal geen nare luchtjes in huis door koolstoffilter

Pluspunten

  • geen afvoer nodig
  • ziet er heel modern uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik26 11-11-2018

Mooie kap, maar zuigt matig af.

Geschreven voor: Siemens LC91KWP60

Algemene score

6,0
De kap ziet er mooi uit, maar de afzuiging is matig en maakt veel geluid.
Wel handig dat deze schuin naar boven loopt, waardoor je niet snel je hoofd stoot.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hoedt 17-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC91KWP60

Algemene score

8,0
Mooi design ,voldoende kracht ,redelijk stil maar wat is hij mooi!
Geeft aan als de filters verzadigd zijn .dit is dus onmogelijk om te vergeten en dit draagt zeker ook weer bij aan veiligheid.

Pluspunten

  • Design
  • geeft melding wanneer filters vies zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nootje 18-10-2017

Steelt de show in de keuken

Geschreven voor: Siemens LC91KWP60

Algemene score

10,0
Een fantastisch apparaat, strak design. Hij is makkelijk in gebruik, eenvoudig schoon te maken en valt enorm op in de keuken door zijn vorm. Wij zijn er verliefd op geworden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jicky1959 02-10-2017

Sieraad aan de muur

Geschreven voor: Siemens LC91KWP60

Algemene score

10,0
de wandschouwkap is een sieraad aan de muur. Strak, gebruiksgemak, goede afzuiging. Gewoon een topproduct dat in een keuken geweldig staat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Monique 08-07-2020

Super afzuigkap

Geschreven voor: Siemens LC91KWP60

Algemene score

10,0
Sinds 15 juni in het bezit van deze afzuigkap en super tevreden! Heeft een hele goede afzuig capaciteit! Mooi design en gemakkelijk in gebruik. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rosalie 09-06-2020

Top afzuigkap!

Geschreven voor: Siemens LC91KWP60

Algemene score

10,0
Een geweldige afzuigkap! Deze had ik jaren eerder moeten hebben, mn man kan nu buiten ruiken dat ik eten aan het koken ben. De booster functie is ook heel handig! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

John 19-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC91KWP60

Algemene score

9,0
Prima apparaat, nog nooit zo'n goed apparaat gehad! Werkt ook heel makkelijk en uitstraling is ook heel erg mooi.
Ook familie vind het een mooi apparaat.

Pluspunten

  • Werking
  • Afzuiging
  • Uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Verlichte bediening 02-02-2020

Bedienings verlichting

Geschreven voor: Siemens LC91KWP60

Algemene score

10,0
Prima apparaat, Als ik 's nachts de keuken in loop is het echt zoeken in de het donker om de de verlichting van de afzuigkap aan te zetten..Kleine verbetering zou zijn om de bedieningsknoppen te verlichten, vooral de lichtbediening [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

afzuigkap 26-11-2019

mooi

Geschreven voor: Siemens LC91KWP60

Algemene score

10,0
niet meer met je hoofd tegen de afzuigkap, ideaal [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer