Bosch DWB097E50 - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Bosch DWB097E50
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
Afzuigcapaciteit
730 m³/h
Aansluitwaarde
139 watt
Kleuren
roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sebastiaan 03-04-2017 Product paar dagen in bezit

Stille goede afzuigkap

Algemene score

8,0
Prima afzuigkap! We hebben onze nieuwe keuken nu een week in gebruik. De afzuigkap werkt uitstekend, maakt weinig geluid en geeft goede verlichting tijdens het koken.

Pluspunten

  • geluid
  • verlichting
  • afzuigcapaciteit

Minpunten

  • nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-04-2017 Product paar dagen in bezit

Topper onder de afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt een plaatje om te zien! bediening super eenvoudig en mogelijkheden meer dan voldoende. Absoluut de stilste afzuigkap die ik ooit heb gehad. Zeker een aanrader! Eindelijk eens een afzuigkap gekocht die echt bevalt. Diversen standen qua snelheden en de verlichting is echt mooi. Led dus super zuinig. De uitstraling van deze Bosch Afzuigkap doet niet alleen mooi aan maar is ook nog eens handig in onderhoud. Ik koop deze zeker een tweede keer.

Pluspunten

  • erg stil
  • uitstraling mooi
  • Bediening eenvoudig
  • verlichting LED
  • Mogelijkheden erg uitgebreid

Minpunten

  • prijs, maar dan krijg je ook wel wat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dap 22-01-2017 Product paar weken in bezit

zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Naast het feit dat het een mooi model is, maakt hij nauwelijks lawaai. Boven in de schouwkap zitten vrij grote ventilatieopeningen waar je de ventilatiebuis helaas door heen ziet. Dit maakt het aanzicht niet mooi maar dit hebben wij opgelost dmv RVS plaatje achter te monteren. Hij is wel makkelijk te bevestigen, hij zuigt de lucht goed af en er zit mooie LED verlichting in. Kortom, zeker een aanrader!

Pluspunten

  • LED verlichting
  • Zuigt de lucht goed af
  • Mooi model
  • Weinig lawaai

Minpunten

  • Geeft af en toe koude lucht
  • Open ventilatierooster

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne-Marie 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Goede afzuiging met weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie design afzuigkap met goede afzuiging en weinig lawaai! De rooster waar het vet in uitkomt kun je heel gemakkelijk eruit halen en in de vaatwasser zetten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander@copytijd.nl 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Uitstekend bedieningsgemak, fantastische werking afzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima afzuigkap. Verlichting is uitstekend. De werking van de afzuigkap idem dito. Vooral de 'boost' functie is prettig. De drie makkelijk te verwijderen roosters zijn eenvoudig schoon te maken. Kortom: aanschaffen dat apparaat! Krijg je geen spijt van.

Pluspunten

  • boost functie
  • schoonmaken roosters

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Helg 22-12-2016

Heerlijk stil

Algemene score

10,0
Geluid is heerlijk stil vergeleken met onze vorige afzuigkap. Design lekker strak en ruim voldoende mogelijkheden. O ja, verlichting is ook top! Duurzaamheid moet nog blijken maar alle vertrouwen in.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Ruud 18-12-2016 Product paar weken in bezit

Strak design, makkelijk bedienbaar

Algemene score

9,0
Gekozen voor het strakke design en de bediening die degelijk is. Druktoetsen die mooi verwerkt zijn in het front, goede regeling van de zuigkracht en verlichting is ook prima. Boven brede kookplaat ( 90 cm ) goede werking.

Pluspunten

  • strak design
  • zuigkracht
  • regeling zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. de Meijer 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat zuigt prima en het geluid daarvan is in vergelijking met andere apparatuur aanvaardbaar, ook de verlichting voldoet aan onze eisen

Pluspunten

  • Afzuiging
  • Uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tijs 23-11-2016 Product paar weken in bezit

Lekker stil en mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Is erg stil in de lagere standen. Lichten dimmen mooi en strak uiterlijk. Staat mooi in mijn hoogglans keuken met zwart blad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred 01-10-2016 Product paar weken in bezit

Prima afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede afzuiging vijf standen waarvan twee boost standen
Leuke led verlichting zes lampjes
Mooi strak model
Kan ook met koolstof filter geplaatst worden dus hoeft niet op een afvoer gemaakt te worden

Pluspunten

  • led verlichting
  • koolstoffilter
  • goede afzuiging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kloosterman 17-08-2016 Product paar weken in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie geluidsarme afzuigkap, die goed werkt.
Bijnavgeen etensluchtjes meer in huis. Goed te maken; filters kunnen in afwasmachine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer