Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens LB88574 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hilly 12-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

6,0
Vind de afzuigkap er mooi uitzien. Metaal wel moeilijk streeploos schoon te maken. Geluid valt tegen is erg hard. En de lampjes kunnen iets warmer licht uit stralen.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Geluid
  • Lampjes erg wit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

PcmA 11-05-2022

Mooi afgewerkte zuigkap. Goede zuig capaciteit.

Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie afgewerkte afzuigkap. Perfecte verlichting en goede zuig capaciteit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Afzuigunit 27-01-2022

Goede afzuigunit

Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Capaciteit is goed en makkelijk schoon te maken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Paul 14-01-2022

Praktische afzuigkap

Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Praktische afzuigkap qua onderhoud en design. Helaas wel zeer luidruchtig op standje 3 kun je beter de oorkappen op hebben. En of de afzuiging echt geweldig is twijfel ik nog over. Zo te zien wel qua afvoer van dampen, maar geurtjes in huis zijn erger aanwezig dan met onze oude afzuigkap.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

afzuigkap 06-10-2021

heel goed

Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] de afzuigkap heeft een sterke afzuiging, diverse standen en de goede ingebouwde ledverlichting
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marc 21-07-2021

Fijne afzuigkap

Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima kap maar maakt wel best wat lawaai, zeker in de 3e stand.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Henry 09-07-2021

Zeer goed

Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer goede afzuiging. Zeker in combinatie met plasma filter. Geen geurtjes en fijnstoffen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lieke Arts 02-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima afzuigkap

Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

7,0
Prima afzuigkap. Zuigt goed af, we hebben hem in laten bouwen in een koof. Ziet er netjes uit. Alleen maakt de afzuigkap wel hard geluid.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Zuigt goed af

Minpunten

  • Hard geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J Maas 18-04-2021

Wat een enorm lawaai en wat een slechte afzuiging

Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] deze afzuigkap vinden wij een echte aanfluiting , maakt een enorm lawaai ( zelfs na gebruik van top isolatiemateriaal om het geluid te reduceren) en zuigt niet goed ( het hele huis stinkt als je wat gebakken hebt) af en de verlichting is zo fel dat er een vliegtuig aan kan landen, we hebben een hele mooie nieuwe keuken met alles van siemens... maar deze reden we niemend aan en we hebben natuurlijk spijt dat we niet voor een betere siemens hadden gekozen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Werner 09-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede afzuigcapaciteit en weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

9,0
Kap is prima qua geluid, ziet er strak uit. Doet wat t moet doen. Wij hebben een keuken van 90m3 en de kap ingebouwd in een eigen gemaakte schouw waarbij de afvoer direct naar buiten gaat. Afzuigcapaciteit is bijzonder goed. Een aanrader.

Pluspunten

  • Geluid minimaal
  • afzuigcapaciteit
  • eenvoudig te monteren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Heerze 04-07-2020

Afzuig unit

Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer te vreden over afzuig capaciteit.
zeer prettige verlichting en makkelijk in onderhoud.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J.Dam 11-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

9,0
Deze afzuigkap voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Hij heeft een prima afzuigcapaciteit, is geluidsarm. Kortom: Wij zijn er heel tevreden mee.

Pluspunten

  • capaciteit
  • geluidsarm
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 23-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuigt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

9,0
Afzuigkap ziet er mooi uit, zuigt super goed, gemakkelijk te openen en schoon te maken, heeft mooie led-lichtjes.

Pluspunten

  • zuigt super goed
  • ziet er fancy uit
  • gemakkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 13-11-2019

Goede RVS Afzugunit

Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede prestatie en mooi te integreren zonder het keukendesign te storen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bart 05-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuigt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

9,0
Doet zijn werk prima en zuigt alle dampen prima weg zonder enige condens achter te laten. ook eenvouding schoon te houden. weinig geluid.

Pluspunten

  • niet veel lawaai
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • weinig standen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

martvw 25-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte afzuiging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

10,0
afzuiger bij inductiekookplaat van siemens dat werkt perfect samen!
we gebruiken de afzuiger icm met een plasmamade: perfect!
degelijk in gebruik en werking
eenvoudige bediening
goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

cmk 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goede afzuiging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

9,0
Precies zoals verwacht en niet te veel lawaai. mooie verlichting! meerdere standen mogelijk die goed van pas komen.

Pluspunten

  • mooi desgin
  • voldoende stil
  • goede afzuiging

Minpunten

  • geen
  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lian 17-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

7,0
Zuigt goed af , prima standen om te wisselen , lamp is krachtig genoeg om alles te verlichten
Makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Lampje had beter led kunnen zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Boog 28-06-2017

Luidruchtig en nog steeds veel geurverspreiding

Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

2,0
Deze afzuigkap is circa een maand geleden geïnstalleerd in onze woning. Wij hebben voor deze afzuigkap gekozen vanwege de lage geluidsproductie en goede reviews mbt geurverwijdering.
Echter, beide vallen behoorlijk tegen. Op de laagste stand maakt de afzuigkap circa 70 Decibel aan geluid, en zelfs bij kleine maaltijden verspreid de geur zich nog steeds door het huis.
Tot nu toe zeer teleurstellend.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bart 01-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Degelijke afzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LB88574

Algemene score

7,0
Deze afzuiginstallatie is berekend op zijn taak. Over de volle breedte van het 90 cm brede fornuis strekt hij zich uit en zuigt de kookgeuren goed af. Goede verlichting is ingebouwd. Aandachtspunt is het geluid van het apparaat. Ik had verwacht dat dit minder zou zijn. Is tijdens de koop apart onderwerp van gesprek geweest, maar het valt me toch wat tegen.

Pluspunten

  • Krachtig apparaat
  • Mooi weggewerkt in schouw

Minpunten

  • Lawaai bij in bedrijf

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews