Siemens LC78BA542 - Reviews

Specificaties
Afzuigcapaciteit
410 m³/h
Aansluitwaarde
226 watt
Kleuren
roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

germ 31-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak en heel functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer fraai vorm gegeven afzuigkap, slank en strak. Past perfect bij onze andere Siemens-apparaten - blauw lichtje om aan t geven dat de afzuigkap aan staat. Helder licht. Meerdere snelheden en afzuigsterkten in te stellen.
Gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Mooi!
  • Meerdere instelmogelijkheden
  • "turbo"-stand
  • gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Selma 06-09-2017

Mooie afzuigkap

Algemene score

8,0
Deze mooi vormgegeven afzuigkap staat prachtig in onze nieuwe keuken. We zijn er dan ook heel tevreden mee. De werking is prima, het geluid valt wel wat tegen op de hoogste standen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

chefkok Ewow 24-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

prima afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie ledverlichting die tevens te dimmen is, verder niet luid en mooi afgewerkt en simpel schoon te maken. niets mis mee

Pluspunten

  • led dimmen
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fenc 16-08-2016

Goede afzuigcapacteit en een mooi design.

Algemene score

10,0
Sinds 2 weken in gebruik en ondanks de voor het oog klein apparaat zuigt het prima af. De afvoer gaat bij ons direct naar boven, de buitenlucht in. Alle kookluchtjes zijn in een korte tijd de keuken uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

fabulousssfabb 04-05-2016

Afzuiger!

Algemene score

8,0
Prima afzuiger, verschillende standen zijn perfect, vooral de intensief standen. Het led-licht is ook heerlijk en dat daar een domfunctie op zit is perfect.. Dat wist ik van te voren niet maar na de gebruiksaanwijzing te lezen kwam ik daar achter! Ik ben tevreden! ook dat de roosters zijn afgedekt met een rvs plaat, ziet dit er veel mooier uit dan van die 'vieze' roosters die je meestal heb. Het schoonmaken is ook een makkie, even en een bak water leggen of in de vaatwasser. Ik ben zeer tevreden, om omdat ik 5 apparaten van Siemens wilde is de afzuigen met de bijpassende kookplaat en combi-magnetron een echte winnaar.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Hendrika 05-04-2016

Zeer tevreden!

Algemene score

10,0
De wandschouwkap is pas een week in gebruik, maar heeft zijn diensten al heel goed bewezen. Tot dusverre hadden we een afzuigkap die de lucht direct naar buiten afvoerde, een tweede gat in de muur wilden we beslist niet, dus bleef een recirculatiekap over, waarbij op plafondhoogte een clean-air unit is gemonteerd, iets breder dan de schacht, die de verbinding vormt met de wandschouwkap. De bovenzijde van deze air-clean unit is open, dus er is alle kans dat het restant van de 99% gezuiverde lucht alsnog voor aanslag op het plafond zorgt (dat is onze verwachting en dat wordt namens de adviseur tegengesproken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

AmJ 15-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
afzuigkap met een mooi design, de motor maakt niet al te veel lawaai en het is ook leuk meegenomen dat je de ledverlichting kunt dimmen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ray38 04-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mooie slanke wandschouw. led verlichting is fel genoeg.
zeer nette afwerking van het geheel.
geen spijt van deze aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie1483 02-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik vind het zeer mooi en gebruiksvriendelijk apparaat.
Hij past heel goed in onze nieuwe keuken.
Het apparaat heeft veel verschillende standen, wat het gebruiksgemak ten goed komt.
Ook heeft het een mooie led verlichting en is het makkelijk schoon te maken.
Kortom een fantastische aanwinst in onze keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer