Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Snel geleverd en zeer gemakkelijk te bestellen door gebruik van kenteken.
Wat ik goed vind de bestelling correctie van het onderdeel,past perfect.
Het vinden van de onderdelen ( op kenteken check) is absoluut een plus. Bestellen gaat net zo eenvoudig en levering vaak al de volgende dag.
Ik ben al jaren klant bij win parts,altijd de correcte onderdelen,snel geleverd,ik ben er blij mee 👍
Winparts levert direct en de juiste produkten, goede prijs voor prima materiaal.
snelle levering, zoals afgesproken.
ze doen zelfs een check wanneer je het kenteken invoert of het wel past op jouw auto, en dat wordt nogmaals bevetsigd in mail en leveringspapieren.
Goede service! De bestelling is zo gemaakt en als extra service is deze nog even gecheckt en verstuurd.
En de prijzen zijn ook vlijmscherp!
Prima zaak, makkelijk bestellen en ze leveren snel
Ik heb een koplampen besteld met pasgarantie, maar de stadslichten leken bij mij niet te werken. Uiteindelijk heb ik aardig wat geprobeerd om deze werkend te krijgen (nieuwe lampen gekocht, alle elektronica doorgemeten) om eruiteindelijk achter te komen dat deze koplampen niet geschikt zijn voor mijn auto. Nu blijkt dat ik er te lang over gedaan heb om het probleem te vinden en wordt er door winparts gezegd dat ik prima zelf had kunnen zien dat dit onderdeel niet paste (terwijl er op hun site duidelijk een groene balk bij dit onderdeel stond dat het op mijn auto hoort te passen) en dat ik nu geen geld terug krijg voor deze onderdelen.
Ik bestel zelf nu een jaar bij deze webshop en dit is de eerste keer dat ik een klacht ergens over indien en wordt dit gelijk als mijn eigen schuld weggeschoven.
Kortom, zolang alles goed gaat is het prima, maar de klantenservice is waardeloos.
Snel en duidelijk men kijkt achteraf of het de juist parts is op de juiste opgegeven voertuig. Top
Had verkeerde item besteld contact gehad kon deze kostenloos retourneren en gelijk nieuwe besteld top getegeld
Op dinsdagavond mijn benodigde onderdelen besteld. Eenvoudig en intuïtief via de website. Woensdagavond mijn complete levering op kunnen halen. En dezelfde avond gemonteerd. Storing verholpen, motormanagement gereset en weer dóór!
Ik koos deze shop omdat ik er vaker heb gekocht. Altijd tevreden geweest, maar inmiddels blijkt het een waardeloze shop te zijn geworden. Ongeïnteresseerde wijze van verzenden leidt tot beschadigd product, vervolgens is er niet de wil om het te veranderen omdat de prijs van het artikel te laag is. Vervolgens mag je dan ook nog niet een deel van de zending (die wél goed is) behouden als je niet de hoge verzendkosten betaalt. Ik koop hier niets meer!
het is goed zaken doen met Winparts
Veel ging er fout Wel leuk geprobeerd maar niet goed. Ik geef het n]op en behoud de niet passend achteruierwisser omdat het maar om 10 euro gaat en gooi hem wel weg maar toch vreemd dat een normale achteruit wasser er gewoon niet te verkrijgen is en ander bestelling van een set je in twee delen komt. Maar wel vriendelijke mederwerkers
De webshop is lekker overzichtelijk voer het kenteken in van de auto en als wat voor dat typen is komt naar voren. Snelle levering wat bij andere webshops moet het heel vaak uit Polen worden verzonden. Dat vindt ik te lang duren als je een onderdeel nodig heb en bij Winparts is dat niet zo zeker als ze het op voorraad hebben. Heb daar nu ruitenwissers gekocht van BOSCH perfect doen heel goed zijn een stuk goedkoper als bij de dealer. Mijn volgende bestellingen ga ik ook weer hier bestellen beval me goed ga zo door.
Ruitenwisserbladen voor 2 verschillende auto's werden snel geleverd. Op één product stond niet specifiek aangegeven dat het voor de juiste auto was maar een telefoontje was voldoende om bevestiging te krijgen dat het product voor de betreffende auto geschikt was.
Zéér snelle levering en goed product geleverd voor een mooie prijs weer dik tevreden met winparts
Ik had de accu's stuk van mijn auto. Op Winparts kon ik mijn kenteken invoeren en de geschikte nieuwe accu kwam tevoorschijn, welke de volgende dag al werd bezorgd. De bezorger heeft de accu zelfs in de hal gezet omdat deze te zwaar was voor mijn vrouw. Dikke prima
Snel geleverd alleen jammer dat men niet op een vraag reageert welke naar hun Whatsapp account is gestuurd.
Een set autoluidsprekers besteld. Snel geleverd, maar helaas pasten ze niet in mijn auto. Retour gestuurd en binnen een week mijn geld terug op de rekening.
4x H7 lamp, besteld. bij de garage vroegen ze bijna 4x zoveel voor dezelfde Philips H7 en gelijk set ruitenwissers die ook nog eens een stuk goedkoper waren.
Snelle en makelijke afhandeling van mij bestelling
Zeer goede en duidelijke site, top producten en snelle levering gewoon helemaal goed ook de transporteur levert echt aan huis, van post.nl levert niet en kan je het afhalen bij een depot,
Ook de prijzen zijn schappelijk
Snel en goed
Onderdelen snel en goed bezorgd, tegen een leuke prijs.