Winparts.nl

7.3

Deze score is gebaseerd op 8075 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jan14-03-2026
snelle levering, scherpe prijs en goede kwaliteit
Bert14-03-2026
Goed te bereiken ,gemakkelijk te bereiken website, controle op juiste aanschaf artikelen, vlotte bezorging.
gemakkelijk en goed14-03-2026
Ik heb bij winparts.nl een luchtfilter en een interieurfilter gekocht. Via de website was het zeer makkelijk te bestellen door opgave van het kenteken. De aankopen werden de volgende dag al thuis bezorgd. De prijs was zeer redelijk. In het verleden al vaker auto-onderdelen bij hen gekocht. Ook toen naar volle tevredenheid.

GBR_7214-03-2026
Goed geïnformeerd en passende koplampen gekregen
ton14-03-2026
3.0
3.0
Ze voeren een ontmoediging beleid, om spullen die niet passen, terug te nemen , of in te wisselen voor passende spullen.
Marjolijn14-03-2026
Uitgebreide shop! Mij aangeraden door mijn autoliefhebbende zoon. Levering ging soepel, service is TOP (na bestelling verkeerde spiegelkap, mijn fout) !!
Gerard14-03-2026
Slechte controle op compleetheid onderdelen
Harm14-03-2026
Alles ging zoals het was afgesproken
jurgen14-03-2026
Super snelle levering en goede service
Geert 14-03-2026
Zoals gewoonlijk dik in orde!
Kevin14-03-2026
Ruitenwissers besteld, maar niet de juiste aansluiting, retourtje gemaakt en een aankoop voucher gekregen en dan de correcte besteld en geleverd gekregen binnen de week. Top service en top materiaal 👌🏼
Theo13-03-2026
Goede prijs en snelle verzending.
Wouter13-03-2026
Via mijn kenteken een interieurfilter en ruitenwissers besteld, maar uiteindelijk bleek het interieurfilter niet te passen. Gratis teruggestuurd en zonder verzendkosten de juiste mogen bestellen (die gelukkig wel past). Klein beetje onhandig dat de informatie niet klopte, maar keurig opgelost en snel afgehandeld. Z Winparts zeker aanbevelen!
William13-03-2026
Top webwinkel omdat je op autokenteken het juiste artikel kan opzoeken en ook nog nacontrole door Winparts!!
G.Schipper13-03-2026
Snelle levering, goede kwaliteit van de spullen.
wim13-03-2026
Goed merk, goede en snelle levering
Hans 13-03-2026
5.0
5.0
Ondanks kentekencheck en controle door Winparts de verkeerde onderdelen ontvangen.
Wittkamp13-03-2026
4.0
4.0
Artikel bestellen verloopt prima. Daar stopt de service helaas. De postbezorger die Winparts inschakelt, verandert bij de eerste bestelling zonder overleg de locatie van bezorging. Reden hiervoor is dat er getekend moet worden voor ontvangst. Bij de tweede bestelling legt de bezorger het artikel in de voortuin in plaats van te bezorgen bij de buren. Er is niet voor getekend. Ik ga dit risico niet een volgende keer lopen. Winparts verwijst na de klacht naar de postbezorger terwijl dit onder de verantwoording valt van Winparts. De postbezorger geeft geen reactie binnen de aangegeven termijn. Ook bij Winparts blijft het stil......
Dinky4ever13-03-2026
Shop is gebruikersvriendelijk. Had ruitenwissers besteld en gevraagd deze te leveren in een PostNL pakketautomaat. Later liet PostNL weten dat het pakket veel te lang is om daar te bezorgen. Pas 3 later heb ik het pakket moeten ophalen op een pakketpunt, kilometers verder dan mijn woning.
Adrie13-03-2026
2 ruitenwissers besteld aan de hand van het kenteken van mijn auto. 10% korting gekregen, dat was een aardige geste. Vandaag gemonteerd, passen perfect. Snelle levering.
van Vliet13-03-2026
Snel en kundig. Het onderdeel op zaterdag middag besteld en kwam maandag middag al binnen.
Jacq12-03-2026
2.0
2.0
je kunt niemand bellen en de chatbot verwijst alleen maar door naar n keuzemenu maar niet naar een medewerker..wilde artikel retourneren, omdat de werking anders bleek dan verwacht (stond ook niet bij de beschrijving) en werd afgeraden door automonteur..moest n ander artikel hebben niet "stop smoke" maar "stop leak"..ook staat er binnen 30 dagen gratis retourneren wat niet klopt.
Eric12-03-2026
Gewoon de juiste spullen dat ik nodig hadden en werk perfect
Koos12-03-2026
Diverse onderdelen voor onze Suzuki hier besteld. Alles keurig en op tijd geleverd.
Serge12-03-2026
De bestelde onderdelen paste na check winparts perfect op mijn auto. 👍👍