Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
8.6

Deze score is gebaseerd op 2450 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Cor06-09-2026
Vandaag besteld morgen geleverd. Niet dus Zit je de heledag voor thuis. En dan nog een dag thuis blijven.kost me twee dagen salaris. Doen belofte maar nakomen nee dus
Nette service06-09-2026
Nette service
Jan-willem06-09-2026
Snel gevonden op de website en snel geleverd. Super want je wilt verder met je karwei.

Lex06-09-2026
Alleen gebaseerd op de informatie, verzending en emailcontact, dit was een 9 waard 👍 Over het product en of het voldoet aan de verwachting kan ik nog niets zeggen. Wel een puntje van kritiek. Volgens info van Winparts is het geschikt voor mijn voertuig. Alleen het voertuig heb ik niet hoeven door te geven.
Eric Erkel06-09-2026
Mooie prijzen en de volgende dag geleverd. Zeker een aanrader.
A. Mijnten06-09-2026
Onlangs is mijn accu stuk gegaan. In plaats van naar een garage te gaan omwille van de kosten wilde ik het zelf gaan doen. Accu gezocht op internet en kwam bij jullie uit. Ik heb een accu gevonden en een kentekencheck gedaan of deze geschikt is. Helemaal prima. Accu is besteld en de volgende dag netjes geleverd. Ik heb nog niet eerder een accu vervangen, maar ik was met 10 minuten klaar. Alles werkt nu weer zoals het hoort.
G.M06-09-2026
Zoals gewoonlijk, goed verpakt, snelle levering, Duidelijke site om te vinden wat je zoekt.
Joran06-09-2026
5.0
5.0
2keer het zelfde verkeerde product ontvangen. Foto’s kloppen blijkbaar niet en verder konden ze me niet helpen. Contact krijgen was alleen al moeilijk. Verder is de levering etc. prima
Vincent06-09-2026
Geen onzin, wat je besteld wordt ook meteen geleverd.
Niels05-09-2026
3.0
3.0
Ik heb mn. Bestelling na meer dan een week nog steeds niet binnen. Ik heb de onderdelen nu maar ergens anders besteld anders was ik te laat voor de keuring. Mogelijk ligt het aan de vervoerder en niet aan Winparts, maar vooralsnog ontevreden en wil ik mijn geld terug
Olaf05-09-2026
Waardeloos! Komen leveringsbelofte niet waar en kan ook niet meer annuleren. Slechte klantenservice moest zelf erachteraan waar mijn bestelling was om te horen dat ze het niet gingen halen. Zelf moeten vragen om creditering zaterdag toeslag. Kortom….. amateurs. Bestel hier nooit weer. 123accu.nl was ook nog goedkoper geweest bij dezelfde levertijd. Winparts wil verschil niet crediteren!
Hamza05-09-2026
Snelle levering.
Marc H05-09-2026
Ik had vorige week voor zowel voor als achter 3 stuks ruitenwissers via kenteken besteld. Vandaag bij het verwisselen bleek dat de achterruitenwisser toch n iet past. Retour aangemeld en kreeg de keus tussen geld terug of een coupon voor nieuwe aankoop. Dit laatste heb ik gedaan en de verkeerde achter ruitenwisser hoeft niet terug omdat het ecologisch niet verantwoord is om het artikel terug te sturen. Wat een top bedrijf.
jos05-09-2026
de catalysator van de peugeot 207 was niet duur maar heeft de auto wel door de APK geholpen
Bob 01005-09-2026
Onderdeel goed te vinden, snel en correct geleverd
Automatten05-09-2026
Prima website Duidelijke informatie over het product en over de levering van het artikel wanneer het wordt geleverd Uiteraard binnen een dag met een prima bezorgdienst Een aanrader deze aanbieder
Robertino05-09-2026
Goeie hulp en altijd reactie terug. Kenteken check altijd reactie en mocht product niet kloppen krijg je email.
Toemo05-09-2026
Product paste niet maar keurig opgelost
Martin04-09-2026
Over winparts ben ik zeker tevreden. Zodra je besteld hebt zorgen ze ervoor dat het zo snel mogelijk mits op voorraad geleverd word. Het p4oduct wat ik besteld had ben ik wat minder over te spreken., ligt niet aan winparts
A.04-09-2026
Remblokken besteld snel geleverd top Service.
Janssen04-09-2026
Fijne webshop, duidelijke beschrijvingen en na de bestelling een extra kentekencheck om zeker te weten dat het artikel past op het voertuig, super service! Daarnaast op de verpakking een duidelijke beschrijving van installatie.
Dick04-09-2026
Goede en overzichtelijke website, na een korte zoektocht het juiste onderdeel gevonden. En keuze uit verschillende merken. Daarnaast vind ik het prettig als er een check wordt gedaan op het bestelde onderdeel voor een goede match (incl een retour garantie). Al met al erg tevreden. Met name ook over de prijzen.
Piet04-09-2026
Met het kenteken altijd de juiste onderdelen. In mijn geval olie en filters. Mijn Nissan van 2005 draaid weer als een naaimachine.
Dono04-09-2026
Winparts is de enige die mijn autogegevens wel kan ophalen op kenteken dat eerste toelating in nl was maar bij een bedrijf met ook Duitse filialen. Winparts is goed doorzoekbaar en je krijgt een indicatie dat onderdeel zou moeten passen, hoewel er bijvoorbeeld voor brandstoffilter totaal verschillende typen als passend werden genoemd en dat kon niet kloppen voor mijn Ducato 2018. Met hulp van A.I. en alle kenmerken van mijn camper waaronder identificatienummer kreeg ik een juist onderdeel van bepaald merk toegewezen en het past. De spullen worden netjes verpakt en vlot verzonden. Bestelproces loopt gesmeerd en volop feedback. Nu reeds 20 jaar klant en tevreden.
Pjk04-09-2026
Alles netjes op tijd binnen gekregen en de product was super netjes ingepakt en verzonden naar mijn