Winparts.nl
7.3
Deze score is gebaseerd op 7563 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Duidelijke indeling, vaker hier artikelen gekocht zonder problemen retour kunnen sturen als het niet het juiste artikel was.
Perfecte webshop, bestel hier zeer regelmatig onderdelen, ik ben zeer tevreden over de levering en kwaliteit van de onderdelen.
Hoge kwaliteit en perfecte pasvorm.
Op Winparts zocht ik naar vervangende achterklep gasveren. De resultaten werden gefilterd aan de hand van mijn kenteken en er stond duidelijk aangegeven in welke kwantiteit het product aangeboden werd. De gekozen set bleek inderdaad te passen en de montage was zeer eenvoudig. De levertijd was zoals aangegeven, één dag. Erg fijn! Ik ben blij met dit bedrijf, bedankt!
Winparts.nl is duidelijk en geeft vertrouwen met een aankoop want je voert je kenteken in van je auto en alles wat er beschikbaar is voor jouw type auto kun je zien. Zelfs de meerdere keuzes van een product kan je in kiezen, dat geeft een goed en fijn gevoel. Je koopt iets waar je zelf 100% achter staat en het geeft vertrouwen in je keuze en dat het goed is. Geen twijfel en dat is een fijn gevoel en het product wordt redelijk snel en netjes bezorgd. Trouwens ook goed ingepakt. Ben er blij mee.
Alles keurig op tijd afgeleverd, prima kwaliteit van de rubber matten, uiterst tevreden over mijn aankoop, een aanbeveling waard,heb diverse slechte ervaringen met andere websites, eindelijk een site zonder gedoe!
Goede producten, prijsvriendelijk en een fijne duidelijke website.
overzichtelijke website met duidelijke adviezen en selectie van accu op kenteken. Vlotte afhandeling en levering. Top!
Ik heb mijn product nooit mogen ontvangen. Post nl meldt dat het 6 december bezorgd is, maar niet bij mij. Navraag via de chatbot leerde dat de bezorger het pakket onder de carport heeft gelegd. Maar wij hebben geen carport. Met Winparts lukt alleen communicatie via de chatbot. Na talloze malen mijn gegevens te hebben doorgegeven weet ik nog steeds niets. Ik heb om terugbetaling gevraagd maar ik heb nog niks ontvangen.
Dit ging super snel, vrijdag besteld en zaterdag in huis
Duidelijk keuze menu, hele snelle levering. Top!
Ruitenwissers nodig voor onze Volvo v60. Simpel te vinden door het kenteken in te geven en het aantal geschikte typen komt op het scherm. Aanklikken, bestellen en betalen. Eén dag later bezorgd, hoe simpel kan het zijn.
2 x remblokken besteld en 2 x zijn er gebruikte remblokken geleverd die onder de olie zaten en incompleet waren
Ik had nieuwe ruitenwissers nodig. Hier was het duidelijke site, overzichtelijk om de goede keuze te maken
De volgende dag had ik ze binnen
Goed verpakt
Super tevreden
Ouderwetse service super
Veel keuze en zeer voordelig. Goed product en snelle levering.
Op de website check ik in onder het kenteken van een Alfa 166 en krijg een rechter buitenspiegel van een Alfa 159.
Helaas niet de moeite van het geld waard om terug te sturen
Prima, duidelijk, snelle service, snelle bezorging, top.
Duidelijke website, goede omschrijvingen, fijn dat er een globale check op kenteken is, snelle levering en goed verpakt.
Producten zijn van goede kwaliteit die ik heb ontvangen.
de bestelling ging heel makkelijk dmv invoer van het kenteken en werd supersnel bezorgd
Prijs was goed en snelle levering.
It just worked flawlessly for me. The order was easy, additional car compatibility check was a nice touch. Ordered parts were of good quality products from OEM manufacturer. And the price in my case was twice less than on the dealer website.
Het is dat ik een één moet geven, anders had het een min één geworden.
2x een accu hier besteld, twee keer met flinke transportschade binnengekomen !
Eerste keer is een drietal jaar terug, accu was omgevallen en het zuur was eruit gelopen.
Vorige week wederom een accu besteld (voor dezelfde klant), deze was volgens mij uit het busje van de vervoerder gevallen, schade en zuurlekkage.
Winparts kan niets aan deze schade doen aangezien deze door een derde veroorzaakt is, echter kan de aftersales hierop iets beter reageren !!
De afhandeling van deze schade is door Winparts gewoon treurig te noemen, de klant moest naar wintersport de volgende dag, helaas totaal géén medewerking door Winparts verleend.
Heb maar een ander merk gemonteerd én deze Yuasa startaccu in de accubak voor accurecycling gedeponeerd.
Wilde een van de bestelde producten retour doen.
Was geen enkel probleem
Prima opgelost.
Een snelle levering en makkelijke site om te bestellen + goede prijzen
Goede accu. Werd snel geleverd start goed tot nu toe. Ben er blij mee. En goede prijs