Winparts.nl
7.3
Deze score is gebaseerd op 7732 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Sneller leveren...onderdelen altijd gecontroleerd
Ongelooflijk! S''avonds onderdelen besteld en voor 11 uur s'ochtends ontvangen! Dit was niet het geval eerst.Jullie maken klanten heel blij met snelle leveringen...Kunnen klanten hun auto snel repareren! Super top! En de onderdelen passen natuurlijk! Super dit! Bravo Winparts!
super service snelle levering.
Ik heb een set ruitenwissers besteld, voor en achter. Achteraf bleek dat het een set ruitenwissers voor de voorkant betrof en een losse rubber om deze in de wisser aan de achterkant te doen. Gebeld naar de klantenservice deze erkende dat het er wel heel onduidelijk stond (er stond set voor én achter) maar als ik op de plaatjes had gekeken had ik het kunnen weten. hierop wel de mogelijkheid om dit losse rubber terug te sturen. Al met al, snelle levering maar geen duidelijke omschrijving voor wat je koopt
snelle levering tegen goede prijs
Overzichtelijke site, makkelijk om het goede onderdeel te vinden.
Gemakkelijk de juiste ruitenwisser kunnen bestellen en snel geleverd
Goede site, makkelijk te doorzoeken, een ruime keuze aan goede producten. Snelle levering, netjes verpakt.
Duidelijke website, goede kwaliteit en prijs.
Snel in huis
Prima website snel de goeie onderdelen d m v kenteken
Gewoon top en snel
Fijne shop voor je onderhoud en ook voor onderdelen van je voertuig.
Gewenste producten besteld, een ervan kon je via kenteken check controleren of het product past in of op je voertuig.
Snelle levering en producten waren van goede kwaliteit.
Enigste minpuntje doos van verpakking was licht beschadigd maar dat kan onderweg zijn gebeurt.
Gewoonweg top onlineshop met tevens verschillende betaalmogelijkheden.
Prima shop. Dankzij de gebruiksvriendelijke omgeving ben je snel bij het juiste en correcte onderdeel. Bestellen maar en de volgende dag in huis. Super!
Snelle levering en prijs was goed
Super snelle levering.
Product is top.
Duidelijk en juiste passende onderdelen
Winparts altijd top. Goede prijs kwaliteitverhouding en supersnel verzonden. Altijd het juiste product voor mijn auto.
Een kleine bestelling, super snel thuis bezorgd en goed overzichtelijke website met zoeken op kenteken
Overzichtelijke site, goede prijzen, pasvorm garantie en snelle levering 👍🏻
Verwerking van order ging zoals aangegeven, het verzenden ging stroef door de onduidelijke communicatie van de vervoerder.
Winparts gaf later nog een toelichting op de vertraging, maar dit gebeurde pas later in het proces.
De bestelde producten zijn uiteindelijk in goede orde ontvangen.
goede prijs . en snelelevering , en duidelijk winkel ,
snelle leveringen en snelle een goede afhandeling bij retour.
Goed product voor een lage prijs. Ik had mijn artikel snel in huis. Prima service. Top!!
De accu werkt goed en is goed sterk waardoor hij ook lang mee gaat. Blij met mijn aankoop!
Keuze in kwaliteit en prijs.
Groot aanbod.
Snelle levering.
Mogelijkheid voor retournering wanneer het product ongebruikt is.
Snelle en goede afhandeling.
Nog steeds erg tevreden.