Winparts.nl

7.3

Deze score is gebaseerd op 8075 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Erik R20-03-2026
Snelle professionele levering met duidelijke communicatie! Top!
Peter20-03-2026
Snelle levering, degelijk verpakt en controle door het bedrijf aan de hand van het kenteken of de producten passen waren. Kortom goede service
Peercke20-03-2026
Uitstekende service, uitgebreide check of bestelde onderdeel past of niet

Hay20-03-2026
alle onderdelen paste perfect de keuze hulp met kenteken werkt perfect
Piet20-03-2026
Alles gekregen en netjes op tijd ik kreeg zelfs een berichtje van hun dat het een dag later pas geleverd zou worden met een excuus erbij topie.
Rene20-03-2026
ik zocht een bepaald klein onderdeel voor mijn auto en vond het bij winparts. Besteld en keurig ontvangen Top
Erik van den berg 19-03-2026
Snel geleverd en tegen een redelijke prijs, zeer tevreden.
Evelien19-03-2026
Zeer snelle service. Uitstekende site heel duidelijk. Ruitenwissers zo besteld en volgende dag al in huis. Pastte precies. Zo gemonteerd. Heel goede prijs.
Arthur19-03-2026
Winparts levert snel tegen een goede prijs. De check of het past is erg handig. Soms is de keuze zo groot dat je keuzestress krijgt!
J.Bobeldijk19-03-2026
Goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering. Kortom prima service
Henk19-03-2026
Online besteld onderdeel de volgende dag thuis.
Dirk Jan19-03-2026
Prettige webshop met ruime keuze aan automaterialen. Zeer goede omschrijvingen van de producten. Redelijke prijzen. Goede communicatie over bestelproces en verzending. Dankzij kentekencheck zekerheid over geschiktheid voor je wagen. Altijd goede ervaringen met deze webshop.
Philip19-03-2026
Snelle en correcte levering. De aanschaf wordt ook door hun gecontroleerd of het de juiste onderdeel voor je auto is .yop
Peter19-03-2026
Een 9 en geen tien , inmiddels mijn 3e bestelling bij winparts , niet de goedkoopste maar wel een duidelijke site waar je d.m.v. het invullen van je kenteken bij de juiste producten komt , scheelt een hoop gezoek .Heb een accu besteld voor mijn auto, netjes op tijd geleverd , ik was niet thuis dus briefje op de deur met vraag s,v,p, achterom en dat heeft de chauffeur gedaan , Tot mijn verbazing zat er geen enkele vorm van verpakking of bescherming om de accu heen (misschien is dit gebruikelijk) en er ontbrak een bescherm dopje voor een van de polen , nou moet die er toch vanaf maar goed het viel me wel op , product verder wel in orde dus vandaar een 9.
Jack19-03-2026
Site was niet helemaal duidelijk. Maar medewerker heeft dat verduidelijkt.
Foppe19-03-2026
Heel snel geleverd. Product naar wens.
Jan19-03-2026
Perfecte levering, goed verpakt, erg netjes, allemaal prima, ook goed materiaal.
Roelof19-03-2026
Makkelijke site, snel gevonden via kenteken.
Sander18-03-2026
Zeer heldere webshop voor alle auto-onderdelen. Gemakkelijk opgezocht met je eigen kenteken alle benodigde onderdelen op een rij. Regelmatig besteld en altijd snel bezorgd echt een aanrader.
Marco croonen18-03-2026
Heel gebruiksvriendelijk, snelle service, goede prijs
Wil18-03-2026
Besteld op kenteken. Snel geleverd en alles perfect passend.
Frank R.18-03-2026
Supercorrecte en snelle afhandeling van een toch niet te hoeven gebruiken retour!
Gérard18-03-2026
Goede site met ruime keus en zeer snelle levering. In mijn geval de volgende dag.
verk6818-03-2026
Spullen die ik besteld heb gekregen. Maar de 10% kortingscode die ik daarvoor kreeg ivm inschrijving nieuwsbrief die kon ik nergens invullen bij afrekenen op ipad of telefoon! Zo doen ze het..
Joost18-03-2026
Op vrijdagmiddag laat een pompje voor de ruitensproeier besteld deze werd op zaterdag door postnl bezorgd en zaterdagavond sproeide de ruitensproeier weer op volle kracht 👍🏻