Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Snelle en correcte levering
Gewoon goed
Alles werd snel en correct geleverd.
Het is een fijne website om te gebruiken en ik kreeg het onderdeel dezelfde week nog binnen
Snelle levering en alles goed begeleid
Ruitenwisser besteld, was het. Erkende formaat, heb een nieuwe besteld en de oude mocht ik houden vanwege duurzaamheids overwegingen. Die werd ook binnen2 dagen teruggestort, echt complimenten aan Winparts!! Er zijn maar weinig bedrijven die zo met duurzaamheid om gaan denk ik.
Verder ruime keuze in assortiment, en snel geleverd!
De bestelling keurig en goed aangenomen en prima ontvangen zoals beloofd was.
het artikel was zeer simpel te vinden en euro's goedkoper dan elders besteld en andere dag al bezorgd. klasse
Het gekochte product is prima maar vervolgens word je dagelijks gestalkt en verzoeken om de enquête in te vullen om aan te geven hoe geweldig de firma Winperts wel niet is......
T is niet zozeer de shop als wel de transporteur waar mee wordt gewerkt… t is vandaag woensdag en mijn accu zou zaterdag bezorgd worden…. Trans mission is niet zo een vlotte
Overzichtelijke website en goede prijs kwaliteitsverhouding.
Echt top! Lekker makkelijke website en mn pakket was er de volgende ochtend al! Ik kom gauw weer terug voor meer auto onderdelen 🥳
Gewoon goed, snelle levering tegen scherpe prijzen.
Goede prijzen altijd goed passend als je op kenteken zoekt en snelle bezorging goede kwaliteit materialen alleen 1 aantkening via de app is de kan de communicatie wel iets beter vind ik
Duidelijk bestellen via kenteken… goed materiaal en snelle levering
Ruitenwisserset besteld, helaas paste die voor de achterruit niet. Hoefde niet te retourneren. Kreeg tegoedbon voor nieuwe en gratis verzending. Top geregeld!
Snel besteld volgende dag netjes geleverd.
En product (remblokken) passen perfect.
Bestel hier altijd onderdelen , alleen jammer dat na de bestelling een melding krijg van de korting die je krijg maar dan op volgende bestelling. Al ben je klant???
Goede duidelijke site als je gewoon via kenteken besteld,hoeveelheid van olieinhoud carter staat aangegeven.
Als onderdelen niet zouden passen volgens kenteken,nemen ze contact op om zeker te zijn dat je het goede besteld hebt.
Ideaal dat Winparts ook losse automatten in zijn assortiment heeft op maat voor alle types auto's.
Onderdelen zijn makkelijk te bestellen. Levering van goederen ging goed en ook snel. Tevreden met de afhandeling.
De producten zijn oké! Maar het feit dat al mijn spam nu van .nl komt is bijzonder irritant. Meerdere op één dag! Stop daarmee!!
Fijn om hier te bestellen omdat het past en je hoeft het dan niet terug te sturen.
Snelle levering en makkelijk alles te vinden voor je auto top
Snelle levering, goede communicatie, goede kwaliteit voor een goede prijs.
Bestel hier heel vaak en het klopt altijd
Snelle levering is ook prettig
Prima bedrijf, snelle levering en een goed assortiment tegen een goede prijs.