Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Robin22-06-2026
Ik heb vaker auto onderdelen bij Winparts besteld, en altijd met volle tevredenheid. De webshop is overzichtelijk en er is genoeg keuze in aanbod. Laatst remblokken besteld, met de kenteken check kan dit niet mis gaan. Goede prijzen en van aankoop tot en met de levering wordt je netjes op de hoogte gehouden. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Taras22-06-2026
Een goede winkel, ik ben altijd tevreden geweest, maar deze keer heb ik niet gekregen wat ik had besteld. Dat is jammer, maar ik denk dat ik hier nog wel eens iets zal bestellen.
Sylvia A.22-06-2026
Ik was een zoektocht begonnen voor nieuwe ruitenwissers voor mijn DS3, ook graag een beetje voordelig maar wél van goede kwalititeit. Deze vond ik bij Winparts, waar ik wel eerder artikelen gekocht had.

Jeremy 22-06-2026
Tijdrovend, klantonvriendelijk en totaal niet duurzaam! (1 van de 5 sterren)Ik heb hier een set besteld waarbij helaas één onderdeel verkeerd is geleverd. In plaats van dat Winparts servicegericht meedenkt en gewoon het juiste onderdeel nastuurt, dwingen ze me om de héLE set retour te sturen.Dit betekent dat ik onderdelen die al perfect gemonteerd waren, nu weer moet gaan demonteren. Dit kost me een hoop extra tijd en frustratie door een fout die zij hebben gemaakt. Daarnaast is deze procedure totaal niet duurzaam. In een tijd waarin we groener moeten denken, laat Winparts zware pakketten onnodig heen en weer rijden. Dit is slecht voor het milieu en getuigt van een hopeloos verouderd retourbeleid.De dame van de klantenservice was overigens erg aardig en beleefd, maar ze kon door de starre computer- en systeemregels van het bedrijf simpelweg niks voor me regelen. De fout ligt echt bij het beleid van Winparts. Absoluut geen aanrader zo!
Jonathan22-06-2026
Ik bestel inmiddels al meerdere jaren bij Winparts en dat doe ik altijd met veel plezier. Ze hebben een ruim en overzichtelijk aanbod aan auto-onderdelen, waardoor ik eigenlijk altijd precies vind wat ik nodig heb. Wat ik daarnaast erg waardeer, is dat de prijzen consequent scherp en eerlijk zijn. Vaak betaal ik bij Winparts minder dan bij andere aanbieders, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. De levertijd is over het algemeen snel en betrouwbaar. Als het een keer wat langer duurt, ligt dat eigenlijk altijd aan PostNL. De klantenservice is vriendelijk, deskundig en altijd bereid om mee te denken. Of het nu gaat om advies over een passend onderdeel, een onderdeel dat toch niet blijkt te passen, een product dat binnen de garantie defect raakt, of simpelweg een foutje in mijn eigen bestelling: ze doen nooit moeilijk en helpen direct met een passende oplossing. Het retourproces verloopt daardoor soepel en zonder gedoe. Kortom: Winparts is voor mij een betrouwbare, betaalbare en klantgerichte winkel waar ik met een gerust hart blijf bestellen. Een aanrader voor iedereen die goede service, een breed assortiment én een goede prijs belangrijk vindt.
Siebren22-06-2026
Ruime sortering middendemper in alle prijsklassen. Snelle levering.
Erik21-06-2026
5.0
5.0
Een 1 voor het niet hebben van de juiste artikelen op kenteken, maar een 10 voor de telefonische hulp daarna.
m*****@d*******21-06-2026
Altijd netjes op tijd en ruime keuze.
Aziz 21-06-2026
Goede prijs kwaliteit en goede klantenservice
René 21-06-2026
Had er ,op advies van mijn kleinzoon, al eerder een bestelling bij Winparts gedaan. Daar ze geweldig advies gaven , en een goed product afleverden, was de keuze nu heel erg gemakkelijk. Ook deze keer weer geweldig geholpen. Dank jullie wel voor deze goede service. Zeker tot de volgende keer.
André21-06-2026
Overzichtelijk, bestelling geplaatst en op tijd bezorgd. Netjes verpakt!
Kris21-06-2026
Gezocht op onderdeelnummer en direct het juiste gevonden. De pascontrole vind ik super en het bestelproces was simpel en de bezorging lekker snel.
Anita 21-06-2026
Super snelle afhandeling, heel aardig persoon die mij geholpen had. Ben zeer tevreden besteld in Groningen en heel snel in Amstelveen , zou dit bedrijf zeker aanraden.
Coen Hoorn21-06-2026
eerlijke webshop met veel, op jouw auto, toepasbare onderdelen. De prijzen zijn concurrerend en heel betaalbaar. Snelle service met vooraf gecheckte geschiktheid voor je auto.
Jan21-06-2026
2.0
2.0
Op de vraag of alles gesmeerd liep moet ik helaas meedelen dat dit absoluut niet het geval was. In de mijn Post.NL app zag ik dat het pakket beschadigd was en ging retour afzender. Ik heb gewacht totdat ik de melding van Post.NL kreeg dat het pakket weer was ontvangen door Winparts en heb toen contact gezocht. Geen enkele melding van Winparts, wel tot twee keer een e-mail of alles gesmeerd verlopen was???? Ik wacht nu totdat mijn geld teruggestort is, maar opnieuw bestellen zoals uw klantenservice voorstelde, NO WAY. Dit is de laatste keer dat ik iets bij Winparts besteld heb. En NEE, ik beveel deze winkel niet aan
H21-06-2026
Gewoon gekregen wat besteld is.
Maus 21-06-2026
Levertijd komt niet overeen met de beloofde bezorging . Waardoor mijn planning in de war loopt jammer !! Als je bij de bestelling vermeld dat het het 4 dagen kan duren kan ik daar een planning op maken en niet als je belooft dat het de volgende dag geleverd kan worden . Nogmaals jammer Met vriendelijke groet Maus Verboom
Lucien21-06-2026
Goede prijs, ruim assortiment, meteen het goede type ruitenwisser. Ook snel in huis. Zat in een zeer stevige en ruime kokerdoos verpakt. Maar PostNL had toch kans gezien om die doos 15cm korter te maken.
Rene21-06-2026
Alles top
Cor20-06-2026
Snel en duidelijk online winkelen, mijn product (uitlaatklem) is van een verrassend hoge kwaliteit. Had ik niet verwacht voor die prijs. Bosch ruitenwissers voor een fatsoenlijke prijs….. dik tevreden!
Laurens20-06-2026
Voor de eerste keer besteld, en zeer tevreden. Goede technische informatie op de site en makkelijk bestellen. Plus supersnelle levering.
RCZ laagvlieger20-06-2026
Dit bedrijf levert maatwerk, en aangezien mijn auto een klassieker is van 2011 is het van belang dat na een kenteken check ook het juiste product geleverd krijgt .Ze zijn klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit.
Hans van't Hof20-06-2026
Makkelijk te bestellen, snel en foutloos geleverd tegen een prima prijs !
Theo20-06-2026
De spullen werden in een stevige doos ‘s avonds geleverd. Ze zitten inmiddels al op de auto. In dit geval kon ik op kenteken naar de juiste spullen zoeken.
Johan 19-06-2026
Prima geholpen. Ook een onderdeel dat niet paste geretourneerd en terugbetaling binnen een paar dagen geregeld