Winparts.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 572 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.

Winparts.nl stelt zich voor

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 558 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ronald schrauwen 18-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site werkt met het opgeven van je kenteken nummer om zo via deze weg betrouwbaar en makkelijk al je onderdelen op te kunnen zoeken en bestellen die je nodig hebt op dat moment.
Ik heb dan ook alles goed en wel en netjes opgestuurt gekregen met hun aangesloten pakket service en ben als nieuwe klant zeker tevreden over hun expertise en afhandeling

Reageer

Benno 17-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De bestelde artikelen zijn goed, maar helaas anderhalf week later dan in eerste instantie gemeld. Persoonlijk vind ik het jammer dan ikzelf contact op moest nemen om te horen waarom er vertraging was. Dit mag wel wat proactiever.

Reageer

Twan Anthonissen 17-07-2019

Algemene score

5,0
Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Website meldt bezorging na1 dag, bij bestelling werd dit 2 dagen, maar feitelijke bezorging was na een week. En dat was te laat voor onze vakantie. Hopelijk was dit een uitzonderlijk incident.

Reageer

Ben 17-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan hier elke x weer vinden wat ik zoek voor onze auto's tegen een betaalbare prijs. Netjes verpakt en op tijd geleverd volgens afspraak. Bedankt hier voor, wij blijven bij u kopen.
Officiele reactie van Winparts.nl 17-07-2019

Beste Ben,

Bedankt voor uw review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dat u klant bij ons zult blijven! :)

Met vriendelijke groet,

Sandra

Reageer

G.Laks 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eerst nog even telefonisch overleg over de beoogde fietsendrager en hierna een vlotte en correcte afhandeling van de bestelling,

Reageer

paul ensink 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site voor iemand die weet wat hij nodig heeft.
Zeer breed assortiment en veelal op voorraad.
Snelle levering en correct verpakt.
Zeer tevreden.
Officiele reactie van Winparts.nl 16-07-2019

Goedemiddag,

Wat een leuke review! Bedankt daarvoor.
We vinden het leuk om te lezen dat u tevreden bent over ons. :)

Met vriendelijke groet,

Sandra

Reageer

Ossie 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima levering .
Levertijd was in eerste instantie dinsdag en ik heb extra betaald voor levering in de avond dit werd een dag later.

Reageer

Martijn 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering op afgesproken tijd. Ruime keus in dakkoffers en direct leverbaar. Super!
Officiele reactie van Winparts.nl 16-07-2019

Beste Martijn,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het leuk om te lezen dat u tevreden bent over ons!

Met vriendelijke groet,

Sandra

Reageer

Fouad 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op tijd binnen. Dakkoffer voldoet goed dus tevreden met aankoop. We vertrekken vrijdag ermee op vakantie

Reageer

C.L. Gottenkieny 15-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is goed voor zien van onderdelen, en komt zijn afspraken goed na ik had het onderdeel na twee dagen al binnen zonder een fout en dat waardeer ik.

Reageer

Marian 15-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Artikel was niet wat ik ervan dacht. Kan zonder probleem geruild worden. Aardig geholpen bij telefonisch overleg. Er wordt meegedacht.

Reageer

Sven Dittmers 15-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima te vinden wat ik zocht. Prijzen waren oke. Communicatie over levering was gewoon goed

Reageer

jeron 15-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
het is makkelijk bestellen en een duidelijke site, maar de bestelling kwam een dag te laat.

Reageer

TJ de Jong 15-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling netjes verzorgd en keurig begeleid met voortgang mailtjes en snelle levering.

Reageer

Van der Sande 14-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Producten niet te duur en toch goed! Levering sneller dan verwacht..Ook bij de 2e bestelling!
Officiele reactie van Winparts.nl 15-07-2019

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over ons en over de vlotte levering! :)

Met vriendelijke groet,

Sandra

Reageer

Henry 14-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bestellen en vlotte levering keurig op tijd. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook altijd blij met de mogelijkheid om het pakket op te halen bij een PostNl punt.

Reageer

Ronald H 14-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment, goede prijs / kwaliteitsverhouding. Heldere communicatie tussen het moment van bestelling en levering.

Reageer

Mark 14-07-2019

Algemene score

6,0
Goede winkel , nette prijzen . Maar als ik 2 koplampen bestel van het oem tyc merk en krijg vervolgens 1 tyc en 1 depo lamp dan heb ik toch zoiets van tja gemiste kans.
Officiele reactie van Winparts.nl 15-07-2019

Beste Mark,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u twee verschillende koplampen hebt ontvangen. Dit is niet onze bedoeling!
Heeft u het inmiddels al gemonteerd? Mocht dit niet het geval zijn, kunnen wij degene van Depo gratis omruilen voor een koplamp van TYC.

Op basis van uw gegevens kan ik helaas geen order terug vinden.
Zou u ons daarom een berichtje willen sturen via support@winparts.nl, n.a.v. deze review?

Met vriendelijke groet,

Sandra

Reageer

Marcel 11-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop was prima en makkelijk te bestellen. Levering was op tijd. Helaas is het pakket open gemaakt bij DHL. De missende bevestigingsmiddelen zijn 2 dagen later nagestuurd. Perfect en service

Reageer

Ilse 10-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de nodige informatie gekregen om het juiste onderdeel te bestellen. En het was heel vlug geleverd.

Reageer

henk 09-07-2019

Algemene score

2,0
Oliedop besteld voor een fiat. Ik kreeg helaas een dop van een audi.
Ze hebben mij toegezegt het goed te maken met een fles olie gratis en voor niks. Toen kreeg ik een mail dat ik 5 euro moest betalen. De olie nooit gezien!

Geen aanrader! Wel vriendelijk persoon aan de telefoon.
Officiele reactie van Winparts.nl 10-07-2019

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u in eerste instantie een verkeerd product hebt ontvangen.

Helaas kan ik op basis van uw gegevens geen ordernummer terug vinden. Zou u mij daarom een berichtje willen sturen via support@winparts.nl? Ik kijk dan graag even met u mee en wil het dan ook graag voor u oplossen.

Met vriendelijke groet,

Sandra

Reageer

Ton 09-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onderdeel was gemakkelijk te vinden via het kenteken van de auto. Goede kwaliteit voor een goede prijs. En op tijd geleverd. Goed gedaan Winparts !
Officiele reactie van Winparts.nl 09-07-2019

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review en uw compliment! :)
Dat doet ons goed!

Met vriendelijke groet,

Sandra

Reageer

Bas Broers 08-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering, netjes en stevig verpakt. Punt van verbetering is levertijdcommunicatie. Dit was zonder communicatie 1 dag later geworden.

Reageer

Erik 08-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Door een kennis een link gekregen voor het betreffende onderdeel, dus geen ervaring met het zelf opzoeken.

Reageer

Bas 08-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere bestelling geplaatst. Altijd de juiste onderdelen binnen de aangegeven tijd geleverd!

Zeer tevreden over Winparts!

Reageer

John Rampen. 08-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk overzicht van wat ik zocht en op tijd geleverd. Netjes verpakt en op de juiste plek.
Officiele reactie van Winparts.nl 09-07-2019

Beste John,

Bedankt voor uw review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over ons en dat u ons aanbeveelt! :)

Met vriendelijke groet,

Sandra

Reageer

Rijk 08-07-2019

Algemene score

9,0
Fijne webshop. Snelle levering tegen een goede prijs. Bij vragen wordt je telefonisch prima te woord gestaan.

Reageer

henk bos 07-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de producten die jullie verkopen zijn prima soms is het moeilijk om de goede te kiezen omdat meerdere keuze hebt toch zeker bij div onderdelen die ik heb gekozen waren goed
verder is de website perfect makkelijk je vult kenteken en je kan kiezen wat je nodig hebt wat bij dat kenteken hoort.

Reageer

Jos 07-07-2019

Algemene score

8,0
Compleet assortiment; heldere uitleg en goede voorlichting. Correcte en transparante afwikkeling.

Reageer

Cliff 07-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste onderdelen voor de beste prijs, snel geleverd, Winparts.nl doet wat het beloofd, super.

Reageer

Ilja 07-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, bij vragen aan de telefoon goed geholpen, aardige medewerkers. Het bestelde item is super.

Reageer

Victor 06-07-2019

Algemene score

1,0
Ik bestelde op een zondagavond 3 artikelen, die volgens de site op voorraad zijn. Betaal extra om ze op woensdagavond te ontvangen. Krijg bevestiging dat het pakketje klaar is. Helaas kwam het niet aan. Na wat gebel en gemail, waarbij ik steeds bericht terug zou ontvangen, maar pas na paar keer ook echt kreeg, bleek het pakketje spoorloos. Ik moest een week wachten, als het er dan nog niet zou zijn, zou het opnieuw worden opgestuurd. Na ruim een week heb ik laten weten dat ik nog steeds niks had. De mededeling van Winparts was dat alles opnieuw direct zou worden opgestuurd. Na 3 dagen krijg ik een mailtje dat 1 van de producten niet meer leverbaar is. Men stelt een alternatief voor. Of ik dat goed vind. Ik ga er mee akkoord. Het pakketje zou direct worden opgezonden. Wederom een kleine week later heb ik nog steeds niks ontvangen.
Ik heb mijn geld terug geëist, en dat heb ik inderdaad terug gekregen. Maar bij dit bedrijf zal ik nooit meer iets bestellen.
Officiele reactie van Winparts.nl 09-07-2019

Beste Victor,

Bedankt voor uw review. Wat naar om te lezen dat u deze ervaring hebt gehad met Winparts. Onze welgemeende excuses hiervoor!

Helaas kan ik aan de hand van uw gegevens niet inzien waar het mis heeft kunnen gaan.
Fijn om te lezen dat u uw geld inmiddels terug heeft ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Sandra

Reageer

A.r ploeger 05-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie service,ze doen het uitstekend,als onderdeel groot is kan ik het gewoon halen,gezien winneweer in de buurt is.

Reageer

Herman 04-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het hele aankoopproces verliep makkelijk en snel. Alleen past het gekochte product niet op mijn auto. Wel jammer maar dat kan gebeuren met zo'n groot assortiment.

Reageer

Jan 04-07-2019

Algemene score

7,0
Het bestelde product een Oris fietsendrager heb ik in goede orde ontvangen. De bedoeling was deze op vrijdag binnen te krijgen, maar kwam pas op maandag. Een aantal afbeeldingen op de website voor dit product kwamen niet overeen met de productomschrijving. Dus voor de zekerheid gebeld of de voethendel wel of niet erbij hoorde. Ook wordt Bosal nog steeds genoemd, terwijl het product en de verpakking alleen maar spreekt over Oris.

Reageer

A. Nijdam 04-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijke communicatie, geode prijs/kwaliteit-verhouding.

Reageer

HOLCON 04-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit prijs verhouding, levertijd wel overschreden, na reclamatie vlot opgelost

Reageer

Martin Wigchert 02-07-2019

Algemene score

1,0
Het is niet gelukt om 3 AGM accu's bij WinParts op tijd geleverd te krijgen, ondanks herhaald bellen en diverse toezeggingen dat het op tijd zou lukken. Zeer teleurstellende ervaring, veel communicatieproblemen, geen aanrader.
Officiele reactie van Winparts.nl 02-07-2019

Goedemiddag Martin,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat wij de bestelde accu's niet tijdig konden leveren.

Helaas heeft Exide op dit moment leverproblemen, waardoor deze niet tijdig bij ons geleverd konden worden.

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak!

Met vriendelijke groet,

Sandra

Reageer

Harry 02-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben zeer goed tevreden wordt snel en goed geholpen zelfs als er iets fout gaat

Reageer

Jörg 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een mattenset voor mijn auto besteld zonder het kenteken op te geven. Er kwam netjes een reminder om geen verkeerd onderdeel te bestellen. Het mattenset past zoals in de omschrijving was aangegeven. Ook de track en tracé voor het pakketje werd netjes opgegeven.

Reageer

Rob 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en prima prijzen. Aantal kannetjes hadden wel beschadigingen maar het gaat om de inhoud.

Reageer

Bert 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel en wat ik verwachte ook gekregen en binnen 24 uur. Zeer tevreden met de levering en natuurlijk het belangrijkste het gekochte product.

Reageer

Chris Gerrits 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een nieuwe auto gekocht, Maar daar ontbraken de matjes van. Ook had ik de originele radio eruit gehaald en daar voor een andere radio terug geplaatst. In eerste instantie had ik alleen de matjes besteld en die zouden de volgende dag bezorgd worden. Daarna kwam ik er achter dat ze ook het frontje verkochten van de radio. Omdat ik eigenlijk een beetje Nederlands niet 2 keer voor verzendkosten wou betalen dit achteraf nog telefonisch aan de bestelling toe laten voegen. Alles was keurig geregeld, het frontje nabetaald alleen helaas was frontje niet leverbaar en omdat ik het geld handmatig had overgemaakt in plaats van IDEAL te gebruiken kon mijn betaling pas maandags gecontroleerd worden. De mensen van Winparts hebben uiteindelijk de mattenset keurig de volgende dag geleverd en het frontje geheel zonder verzendkosten die maandag na het weekend meegestuurd. Dit noem ik nou nog eens een topservice eerste klas! Ik ga zeker terugkomen voor een nieuwe bestelling. (Waarschijnlijk voor mooie zwarte 14 inch wieldoppen) Want zoals hun het geregeld hebben voor me heb ik nog nooit ergens meegemaakt. Petje af voor Winparts.

Reageer

Piere 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winparts, de goede auto onderdelen shop. Goede keuze, gemakkelijk vinden van je onderdeel, en een uitstekende begeleiding.

Reageer

Egon 01-07-2019

Algemene score

4,0
Laatse levering was slecht, te laat en rommelig. En ik heb deze review al gegeven, dus dat gaat ook fout. Nog niks gehoord van leverancier.

Reageer

peebee 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Zeer duidelijke productomschrijving gebaseerd op kenteken, en er wordt precies aangegeven welke producten voor welk merk en type auto wel of niet geschikt zijn. Redelijke prijzen, maar deze kunnen scherper. Levertijd aan de lange kant, zou 1 á 2 dagen sneller kunnen.

Reageer

Johan 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, door het invullen van kenteken krijg je meteen de juiste passende onderdelen te zien. Ook het afronden van de bestelling en verzending verliep snel en probleemloos.

Reageer

Eddie 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle verzending, niet duur en goede kwaliteit. Ik had twee koplampen besteld. Echter tijdens het monteren bleek dat twee afdekkapjes ontbraken. Ook zaten de koplampen niet in de originele doosjes waardoor de kapjes waarschijnlijk niet zijn bijgeleverd. Ik heb het opgelost door de oude kapjes te gebruiken. Die paste gelukkig. Er zat wel genoeg vulmiddel in de dozen.

Reageer

Daniël 01-07-2019

Algemene score

10,0
Topwinkel, ik ga hier zeker weer bestellen! Snelle levering, duidelijk helpdesk en geen gezeur bij retour.

Reageer

Maykel 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste keer dat ik hier wat besteld heb.Prima levering en de verwachte levertijd klopte precies

Reageer

Toon meer reviews