Winparts.nl - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 108 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.

Winparts.nl stelt zich voor

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 106 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

7.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R. Leuver. 12-11-2018 Via de website gekocht

Happy Me Geweldig WinParts .nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had voor mijn Suzuki Alto uit 2002, 1 setje Windschermen besteld. Ik zocht op hun site naar het type van mijn Alto, en gebruikte het bouwjaar (2002). Deze Windschermen waren er alleen in de getinte versie, helaas. Maar na montage (15min 2stuks (zonder klemmetjes)) ben ik er toch wel heel erg blij mee. Goed doorzichtig, en staat ook erg mooi. Snel na 7 werk-dagen al in huis, en meteen op de Alto gezet. Heel goed WinParts, heel goed. Mijn vrienden hebben Uw adres al gekregen. Groet R. Leuver.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Winparts.nl 12-11-2018

Leuk om te horen! Veel plezier van de windschermen :-)

Met vriendelijke groet,

Mariska

Reageer

Koplamp Seicento 30-09-2018 Via de website gekocht

Service? Geef aan als onderdeel niet direct leverbaar is!

Algemene score

5,0
Op de site zou de koplamp op voorraad zijn.
Werd m.i. te laat geleverd voor her-apk keur. Volgens Marjoleine was de lamp wat vertraagd, dus niet op voorraad?
Mag nu wederom een apk keur aanvragen, ben dus niet tevreden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Winparts.nl 01-10-2018

Goedemorgen,

Bedankt voor uw bericht. Dat is erg vervelend! Wij adviseren altijd om een garageafspraak met genoeg speelruimte in te plannen. Er kan helaas altijd iets mis gaan :-(

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Mariska

Reageer

Rodero 19-09-2018 Via de website gekocht

Uitgebreide keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is OK, alles makkelijk te vinden. Ik miste autolakken op maat, maar je kunt niet alles hebben. Verder geen problemen, kom vaker terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E. de Cock 15-09-2018 Via de website gekocht

Niets op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment. Gemakkelijk zoeken (via kenteken). Duidelijke foto's en beschrijvingen en redelijke prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De beste online auto parts... 15-09-2018 Via de website gekocht

Beste service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winparts zijn de best online auto shop, de service is goed, goed prijs en qualiteit producten. Ik ben benieuwd met winparts. Keep it up.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Winparts.nl 17-09-2018

Fijn om te horen! Daar doen we het voor.

Met vriendelijke groet,

Mariska

Reageer

E. Niesing 14-09-2018 Via de website gekocht

valt tegen

Algemene score

5,0
Levering geweldig maar het werkte niet maar dan het retour regelen ronduit slecht je moet bijna elke dag terug bellen en nog krijg je geen mail pas na 5x

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Winparts.nl 17-09-2018

Beste E,

Bedankt voor uw bericht. Dat is erg vervelend en natuurlijk niet de bedoeling. Aan de hand van uw Kieskeurig gegevens kunnen wij helaas geen order vinden. Inmiddels is het gelukt met de retour? Anders horen wij dit graag: support@winparts.nl

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Mariska

Reageer

Postma 13-09-2018 Via de website gekocht

Goede prijs / kwaliteit.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via kenteken snel het juiste onderdeel gevonden en de volgende dag al geleverd. inmiddels gemonteerd en het onderdeel heeft een goede pasvorm. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roeltjong 13-09-2018 Via de website gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De productbeschrijving op de site komt niet geheel overeen met het geleverde product. De door mij bestelde startmotor is van een ander merkt. Er werd de volgende dag geleverd, maar op een verkeerd adres, wat de vervoerder is kwalijk te nemen. Via contact met winparts was het pakket snel gevonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Winparts.nl 13-09-2018

Gelukkig dat het pakket snel weer gevonden is! Veel plezier van uw aankoop!

Met vriendelijke groet,

Mariska

Reageer

Kasandikromo 13-09-2018 Via de website gekocht

Goede en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het bestellen was ik mijn kentekennummer vergeten door te geven
Kreeg ik later een bericht dat het waarschijnlijk niet de goede onderdeel was
Dat vond ik heel fijn om het te weten
Maar het paste wel op mijn achterruit
Dat vond ik heel attent van winparts
Bij deze dank u wel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jl 13-09-2018 In de winkel gekocht
huissen

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
netjes, klant vriendelijk. duidelijke en heldere afspraken altijd eerder klaar dan verwacht. Je wordt altijd zeer snel geholpen

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aankoop fietsendrager 12-09-2018 Via de website gekocht

Hele goede service en snelheid afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop ook een hele snelle levering en een goed product en handig deze fietsendrager makkelijk te bevestigen en goed stevig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 12-09-2018 Via de website gekocht

Goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Artikel voldoet aan de omschrijving. Levering goed en snel.
Omschrijving op de website laat niets te wensen over.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anwar 12-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede website, erg duidelijk en makkelijk te gebruiken , snelle levering en netjes verpakt ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 11-09-2018 Via de website gekocht

Alles prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de juiste spullen ontvangen op de afgesproken tijd. Lekker makkelijk je kenteken invullen en de juiste artikelen ontvangen voor je auto. Top.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teleurgesteld 11-09-2018 Via de website gekocht

Onprofessioneel/ geen reactie 'beste prijs' garantie

Algemene score

1,0
Op het eerste gezicht lijkt het een professioneel bedrijf maar helaas..dat valt in praktijk vies tegen.

- men neemt niet de moeite te reageren op mails: dan kun je jezelf als webshop in deze tijd niet meer serieus nemen
- men claimt een beste prijs garantie maar reageert bij navraag hier niet op. Tip: als je het niet waar kunt/wilt maken beter niet vermelden op je website.

Ik kijk in ieder geval elders en laat dit bedrijf graag links liggen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Officiele reactie van Winparts.nl 12-09-2018

Goedemorgen,

Bedankt voor uw derde review. Vervelend om te horen dat u een teleurstellende ervaring bij ons heeft gehad.
Wij zijn het helemaal met u eens dat erop e-mails gereageerd moet worden. Normaliter beantwoorden wij deze ook binnen twee uur. Vreemd om te horen dat u geen reactie kreeg.

Wij hebben inderdaad de beste prijs garantie, dit is de beste prijs die wij voor producten kunnen aanbieden.

Met vriendelijke groet,

Mariska

Reageer

Arie 11-09-2018 Via de website gekocht

goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
alles is wel goed en vertrouwd. je kan veel onderdelen vinden en bestellen. en ik zal het aan bevelen bij vrienden en familie, en zal veel reclame voor jullie maken, en het van de Dom schreeuwen hoe goed jullie zijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Een zeer tevreden klant 11-09-2018 Via de website gekocht

gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site laat niets te wensen over. Het zoeken naar de gewenste onderdelen gaat als vanzelf, net als de snelle afwikkeling en bezorging

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobby 11-09-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben van alles op auto gebied, Alleen de verzendkosten voor kleine dingen zijn een beetje te hoog

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pontus 10-09-2018 Via de website gekocht

Prima service. Goed product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering verliep voorspoedig en creatief daar de route naar mijn woning door rioolwerkzaamheden zo goed als onbereikbaar was.
In mij zoektocht naar dit bijzondere product uiteindelijk gekozen voor kwaliteit (met passend prijskaartje).
Passend bij mijn auto.
Het product zelf maakt een goede indruk en heeft de eerste proeven goed doorstaan.
Voor een degelijk review is de periode van 1 week nog te kort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huitema 10-09-2018 Via de website gekocht

zeer geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle reacties op mijn vragen. Ook meedenken aan een oplossing. Mijn hartelijke dank hiervoor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mister X 10-09-2018 Via de website gekocht

exclusieve service top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige keuze in het assortiment! prima service goed verzorgd top ga zo door.verder geen woord meer aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 10-09-2018 Via de website gekocht

wederom goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering, goede producten, leuke aanbiedingen, goede klantenservice. voorbeeld voor andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 10-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb voor winparts gekozen omdat de site goed overzichtelijk is en de prijzen goed zijn.
1minpunt, waarom al die vervelende stickers op de uitlaat. Deze zijn moeilijk te verwijderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnout 10-09-2018 Via de website gekocht

Netjes en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar kopervet en vond de winkel via internet. Site ziet er netjes uit en de verzendkosten zijn normaal. Binnen twee dagen het product geleverd, ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan1946 10-09-2018 Via de website gekocht

Vlot en correct geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal ok en ongevraagd nig extra check of de bestelde accu wel de juiste was. Dus ik ben tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seth 10-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goede website en een breed assortiment.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winparts.nl heeft een overzichtelijke shop waarin je duidelijk alle informatie over een product kunt vinden en of het op voorraad is. Ook uitgebreide technische informatie is voorhanden.
Deze website maakt onderdelen zoeken én vinden erg makkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 09-09-2018 Via de website gekocht

merk ruitenwissers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruitenwissers van goede kwaliteit in de aanbieding.... bestellen gaat gemakkelijk.... levering redelijk snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 09-09-2018 Via de website gekocht

Super snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet gezocht en deze site kwam duidelijk naar voren.
Overzichtelijk en duidelijk.
Onderdelen snel binnen gekregen en gelijk gemonteerd.
Prima product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 09-09-2018 Via de website gekocht

snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doen wat ze beloven. Niet meer en niet minder. Laagste prijs en snelle levering voor een product wat bijna nergens anders te vinden was.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

chris 09-09-2018 Via de website gekocht

bestelling werd netjes op geplande tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
via bekende hoorde ik van deze winkel dat die alles netjes en op tijd leveren en hij heeft geen woord teveel gezegd, prima winkel !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Herman Rutten 09-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk, de medewerkers denken met je mee en geven je goede adviezen
Als iets miet goed bestelt is dan komen ze met een alternatief

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ADN 09-09-2018 Via de website gekocht

Artikel is nog steeds niet binnen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Ik heb zelf tweemaal moeten bellen voordat ik te horen kreeg dat het artikel bij de leverancier in bestelling stond en dus op korte termijn niet leverbaar is. Rare was dat op hun website stond dat het artikel afgeleverd was. De winkelier gaf aan dat dit automatisch na zoveel dagen gebeurd... Volgens mij moet de status de werkelijke stand van zaken weergeven. Maar goed; ik heb alsnog voldoende vertrouwen in de winkel dat ik mijn artikel zal ontvangen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Officiele reactie van Winparts.nl 10-09-2018

Goedemorgen,

Bedankt voor uw bericht. Dat is erg vreemd en natuurlijk niet de bedoeling. Als u vragen heeft over uw artikel in bestelling, kunt u contact opnemen met support@winparts.nl.

Met vriendelijke groet,

Mariska

Reageer

Karim 08-09-2018 Via de website gekocht

na verkeerde model direct nieuwe opgestuurd gekregen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestelling gedaan, werd mij een verkeerd model grill gestuurd. na contact via de mail gehad even een foto gestuurd van de verkeerde ontvangen model.. direct nieuwe opgestuurd gekregen. de verkeerde model hoefde ik niet meer terug te sturen.. kost mij minder moeite om pakket terug te sturen. dus klasse service niets meer niets minder

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Baars 08-09-2018 Via de website gekocht

sneller geleverd dan beloofd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De juiste informatie om afwijkende onderdelen te bestellen in verband met veiliger onderdelen. De oorspronkelijke riempjes waren niet veilig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico 08-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na 3x onderdelen besteld te hebben zeer tevreden over de service.zelfs bij een hele lange levertijd voor een onderdeel direct een alternatief opgestuurd
Goede kwaliteit onderdelen en ruime keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Scholey 08-09-2018 Via de website gekocht

Well done!

Algemene score

8,0
Grand array of choice on website with good prices. Although my order arrived later than expected, the track and trace function kept we well up to date. Unfortunately, I damaged one rim. Luckily, I am able to order one separately without having to order a set. Good service!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Imre 08-09-2018 Via de website gekocht

levering niet op de beloofde termijn geleverd

Algemene score

3,0
Ik heb remmen voor mijn bus besteld op donderdag, deze zouden op vrijdagochtend bij mij thuis geleverd worden, ze werden uiteindelijk pas op dinsdag voor de eerste keer bij mij thuis aangeboden.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Winparts.nl 10-09-2018

Beste Imre,

Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te horen dat er vertraging is ontstaan bij de bezorgdienst. Onze excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Mariska

Reageer

GuidoV 08-09-2018 Via de website gekocht

goedkoop, ruim aanbod, maar levering duurde wat langer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bsch ruitenwissers besteld op een donderdag, verwachte levertijd is zaterdag. Op vrijdag krijg ik het bericht dat niet postNL maar Transmission de levering uitvoert en dit pas maandag zal zijn tussen 9h en 11h. Om 11h nog niemand, nog eens goed kijken, blijkt het tot 13:00 te zijn. Om 12:45 sta ik toevallig buiten (want we wilden op vakantie gaan) en rijd de chauffeur van transmission op 20 meter van ons vandaan door een andere straat. Na een kwartier wachten ben ik er achteraan gegaan, bleek de chauffeur een dutje te gaan doen. Lekker laten slapen natuurlijk, klacht komt later wel. Uiteindelijk hebben de buren het 3 dagen later in ontvangst genomen. Voortaan zal ik er op letten dat ik het via een postNL afhaalpunt laat bezorgen om meer zekerheid te hebben. Niets mis met het product of Winparts.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van Winparts.nl 10-09-2018

Hallo Guido,

Bedankt voor uw review. Hopelijk heeft u een fijne vakantie gehad!
Erg vervelend dat er vertraging is ontstaan bij de transportpartner. Wij hebben dit genoteerd.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Mariska

Reageer

Leen Zwarteveld 07-09-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte service

Algemene score

3,0
Binnen 5 minuten na bestelling kwam ik er achter dat het verkeerd was gelijk een mailtje gestuurd krijg ik als antwoord dat ze het verkeerde artikel niet meer konden omruilen omdat de order al was ingepakt

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Winparts.nl 10-09-2018

Beste Leen,

Bedankt voor uw bericht. Helaas is het inderdaad niet meer mogelijk om een order aan te passen als een bestelling al gepakt is.

Wij snappen dat dit erg vervelend voor u is. Gelukkig is er gratis omruilen! Als u dus een verkeerd artikel heeft ontvangen, dan ruilen wij dit gratis voor u om. Als u hiervan wenst gebruik te maken, dan horen wij dit graag: support@winparts.nl.

Met vriendelijke groet,

Mariska

Reageer

N Vreeven 07-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat het een heel breed assortiment heeft. En door de snelle levering en goede kwaliteit van de onderdelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas 07-09-2018 Via de website gekocht

Bas Verheijen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed assortiment, prompte en correcte levering en ook telefonisch juiste informatie!!


ben heel tevreden!!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pierr 07-09-2018 Via de website gekocht

Snel verzonden, goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Het bestelde artikel werd dezelfde dag verzonden echter kreeg ik het product 4 werkdagen later pas binnen. Dit was geheel te wijten aan de slechte bezorging van PostNL.
Mogelijk dat julie op zoek kunnen naar een andere bezorger van de paketten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Winparts.nl 10-09-2018

Hallo Pierr,

Bedankt voor uw bericht. Dat is erg vervelend! Wij hebben dit genoteerd.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Mariska

Reageer

Ronald 07-09-2018 Via de website gekocht

Goede duidelijke website en zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke website en overzichtelijk.
Na bestelling goede service.
Duidelijke factuur en bevestiging via email.
Ook verzending prima geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 07-09-2018 Via de website gekocht

Prima ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb vaker wat besteld bij Winparts. Handige website, vlotte levering.
Handige optie is om onderdelen te kiezen op kenteken zodat je altijd weet dat het naadloos past.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs 07-09-2018 Via de website gekocht

Alles ging snel en duidelijk

Algemene score

8,0
Het assortiment is groot, vaak keuze uit diverse merken en prijzen. Een artikel paste niet, ruiling ging via website eenvoudig en snel. Bestellen, ruilen etc alles verloopt duidelijk via de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert van Rinsum 07-09-2018 Via de website gekocht

Op de weg blijven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel al jaren bij dit bedrijf.
Altijd goede service en men houdt zich aan de afspraken.
Voldoende informatie op de website en een ruime keuze in artikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto 07-09-2018 Via de website gekocht

Slechte levering!

Algemene score

4,0
Slechte levering! Artikel heeft status voorraad en kan volgende dag worden geleverd. In werkelijkheid wacht ik nu al bijna een maand. Ik moet zelf steeds informeren, Winparts laat niks van zich horen. Het lijkt erop dat ze liever willen dat je een alternatief product kiest.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Winparts.nl 10-09-2018

Beste Roberto,

Bedankt voor uw review. Dat is erg vervelend! Aan de hand van uw gegevens op Kieskeurig, kunnen wij helaas geen order vinden. Wij kunnen nu niet met u meekijken. Ons advies is om naar support@winparts.nl te mailen, dan gaan we samen naar een oplossing zoeken.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Mariska

Reageer

Hans 07-09-2018 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Rubber kofferbakmat voor Lexus CT200h besteld. Mat past perfect en dat voor een derde van de dealerprijs. Levering duurde iets langer maar dat lag aan DHL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dolfijn 07-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De reden dat ik deze shop koos was het feit dat ik wieldoppen wilde bestellen en alleen bij deze shop werd mij de mogelijkheid geboden indien er ik er een verloor ik, ik dan ook per stuk kon bestellen . Dit gebeurde inderdaad en heb ik zoals gezegd werd er inderdaad ook per stuk besteld kon worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred 07-09-2018 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Merkartikelen tegen zeer goede prijs. Scheelt minimaal 40% met de dealer en wordt goed verpakt en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews