Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
8.6

Deze score is gebaseerd op 2450 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Fred25-09-2026
Snel geleverd; goede prijs en Bosch is een goed merk. Gemakkelijk zelf te monteren.
Mooi en goed product!23-09-2026
Snelle levering. Goed verpakt. Eerlijke prijs. Na het lezen van een duidelijke beschrijving en het bekijken van een instructie filmpje op internet, is het vrij simpel om het product in elkaar te zetten en te gebruiken. Ben helemaal tevreden. Echt een aanrader voor zowel de winkel als het product!
K C23-09-2026
Super service, ondanks waarschuwing ivm part.nr. en kenteken TOCH besteld maar idd klopte het niet. Deel terug gestuurd, en per omgaande bedrag terug gestort.

Petra van 't Klooster23-09-2026
De bestelling op vrijdag geplaatst en op zaterdag netjes geleverd
Joost23-09-2026
Alles liep zoals je hoopt. Ging om een hepa filter voor onze camper. vind die pasgarantie wel leuk. paste inderdaad prima.
H23-09-2026
Alles op kenteken besteld,voor een vrouw heel handig😉gelijk gemonteerd prima verlopen,scheelt een hoop geld ipv de garage
Niek23-09-2026
Makkelijk besteld, scherpe prijs en snel geleverd.
Rene22-09-2026
16-9-2026 bestelling geplaatst, nog steeds niets ontvangen
Sven22-09-2026
Super kwaliteit en super snelle levering
Harry Tijssen22-09-2026
Ik heb de alcantara tape gekocht omdat ik tijdens het vervangen van een deurgreep uitschoot en een gat boorde in mijn deurpaneel. Het gat opgevuld en een malletje gemaakt om alle deurpanelen te voorzien van een mooie laag alcantara. Past ook zeer goed bij de stoelen etc. die ook met alcantara bekleed zijn. Tape is goed te verwerken en plakt zeer goed.
John B21-09-2026
Super snelle levering. Goed materiaal en past perfect.
Hilgo21-09-2026
Gebruikersvriendelijke website waar je, door het invoeren van je kenteken, de juiste spullen voor je auto kunt kopen. Goed verpakt & snel verzonden.
Bjørn21-09-2026
Kundig en optijd geleverd, kwaliteits producten
F.j. T.21-09-2026
Alles volgens afspraak en op kenteken gecontroleerde onderdelen snel bezorgd en passen allemaal volgens het onderdelen boek van de auto perfect!
Hay Coenen21-09-2026
Geleverde onderdelen zijn van onbesproken kwaliteit. Zeer snelle levering. Prijsniveau competatief.
John21-09-2026
Snelle levering en accu past zoals aangegeven
Remcko20-09-2026
De bezorging is tot twee keer toe uitgesteld door postnl, kan de winkel nix aan doen maar was voor mij echt lastig deze keer. Maar heb meerdere positieve ervaringen 👍
John20-09-2026
Super snelle levering en goed materiaal
Mark20-09-2026
Materiaal netjes op tijd binnen en van goede kwaliteit
Hoeks20-09-2026
2.0
2.0
Verzending goed verpakt, niets op aan te merken. Echter bezorging door PostNL is waardeloos. Woon in appartementencomplex en PostNL neemt niet de moeite om aan te bellen en het pakket persoonlijk af te geven. Het wordt bij de ingang van het complex weggekaapt met grote kans op diefstal. Daarom maar een cijfer van 2 op 10, voor de moeite.
Mk20-09-2026
Snelle levering. Makkelijk te bestellen
Zuiddam20-09-2026
Supersnel geregeld , via kentekencheck het juiste onderdeel uitgezocht,en volgende dag al op de deurmat .
Hans19-09-2026
Ik had maar een klein onderdeel nodig, een nieuwe knop voor mijn schakelpook, maar alles liep gesmeerd. Precies het juiste onderdeel gekregen, paste perfect!
Roeland de Bruin19-09-2026
Prima service, snelle levering. Goede montagewaarschuwing ook.
Bert19-09-2026
Perfect