Winparts.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 4069 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.

Winparts.nl stelt zich voor

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 1073 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bas 27-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Top service .na een fout aan mijn kant door winparts hersteld VOOR verzending deze 10 is verdiend!!!

Reageer

Tom 26-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Veel keuze en goede toelichting.
En een heel snelle levering binnen 24 uur.

Reageer

M.Splinter 26-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeker niet de eerste keer dat ik onderdelen, filters op oliesoorten bij Winparts.nl heb besteld. De juiste merken, de juiste typen en altijd duidelijk of er voorraad is! Daarnaast is prijs voor mij belangrijk wanneer ik de verzendkosten in de kostprijs verrekend heb. Om deze redenen bestel ik vaak m'n producten bin Winparts.nl omdat mijn criteria vaak tegelijkertijd beantwoord worden.

Reageer

Wim 26-01-2023

Algemene score

5,0
Ondanks toezegging levering volgende dag vrijdag, werd het pakket pas dinsdag geleverd.

Reageer

Anne Jansen 26-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website met goede omschrijving van het product. Snelle levering ook. Product voldoet goed.

Reageer

Rob 26-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met de auto-onderdelen die ik heb besteld bij deze leverancier. De spullen waren precies zoals omschreven en waren in een goede staat. Bovendien werden ze op tijd geleverd, zodat ik snel aan de slag kon met de reparatie van mijn auto. Ik zou deze leverancier zeker aanbevelen aan andere mensen die op zoek zijn naar kwalitatief goede auto-onderdelen.

Reageer

Frans 26-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een accu (Bosch) besteld bij hun voor mijn auto (VW Golf 5 GTI ) was de volgende dag geleverd ,accu was al vol geladen , geplaatst en gaan..Top.

Reageer

Alle 26-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima producten voor een goede prijs. Werd ook nog eens snel geleverd! Voldoet uitstekend en it reeds op de auto. Volgende keer weer.

Reageer

Joop van Dam 26-01-2023

Algemene score

1,0
De helft geleverd en een deel telaat geleverd. Het niet geleverde deel is niet te trasseren.

Reageer

F. 26-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een verassend ruime en diverse keuze aan artikelen
voor mijn type auto.
En snel bezorgd, simpeler kan het niet...

Reageer

Mac1983 26-01-2023

Algemene score

9,0
Snelle levering. Ruitenwissers zaten keurig netjes in een goede doos verpakt.

Reageer

Jan 25-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede webshop met veel onderdelen
Had een set bosch ruitenwissers besteld voor mijn Opel Mokka van 2014.
Voorbidders pasten perfect, helaas paste de achterwisser niet.
Helaas 1cm te lang en frame iets te hoog waardoor de afdekkap niet meer past.

Reageer

Dick Jansen Deventer 25-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Retourzending zonder problemen uitgevoerd en razendsnel. Waren alle bedrijven maar zo correct.

Reageer

Adwin 25-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede communicatie via de email als er een bestelling vertraagd is en uiteindelijk ook netjes en weer snel verstuurd. Ik bestel al jaren bij winparts en ik ben dik tevreden met de service en prijs en kwaliteit.
Ik raad winparts zeker aan.

Reageer

Michael 25-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles netjes geleverd en gecontroleerd! Even geverifieerd of het de juiste set ruitenwissers was ipv gewoon opsturen. Top!

Reageer

Kees Jan 25-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruitenwissers bestel, zeer eenvoudig door ingeven kenteken en de juiste lijst met onderdelen worden getoond, geen gepruts met jaartallen en type auto.
Goede prijs en snel geleverd.

Reageer

Sil 25-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijs. Ook fijn dat ik de pas check kon doen op de website om zeker te zijn dat de zijspiegel op mijn auto zou passen. Top! Bedankt!

Reageer

J.Jansen 25-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk bestellen op de site en de volgende dag in huis. Sorry maar ik heb geen verbeterpunten….

Reageer

Maarten 25-01-2023

Algemene score

9,0
Onderdelen gemakkelijk te vinden op de site doordat je het kenteken kunt ingeven en snelle levering.

Reageer

Marco 25-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website met veel verschillende componenten. Goede communicatie met klant en correcte verpakking

Reageer

Freebs 25-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en goede verpakking. Webshop geeft je alle keus en naar de goede keus.

Reageer

Ruitenwisser 25-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 2 dagen het juiste artikel binnen dus precies zoals je wilt, ik ben heel tevreden.

Reageer

Volvo rijder 25-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service! Snel gehandeld met het omruilen van een buitenspiegel. Aan de hand van kenteken buitenspiegel besteld. Bleek toch niet te passen. Volgende dag werd een nieuwe juiste gestuurd. Zeer netjes en klantgericht gehandeld.

Reageer

Jeroen 24-01-2023

Algemene score

1,0
Levering niet volgens afspraak. Contact gezocht maar krijg tot op heden geen enkel antwoord.

Reageer

Y. 24-01-2023

Algemene score

1,0
Product is niet geleverd. Zou bezorgd zijn, de vraag is waar.
leveringsdatum is ook nog is 2 keer opgeschoven. dramatisch als je ook nog is een afspraak moet maken met een garage en een auto die niet rijdt.

Reageer

Daan 24-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd snel en goed! Producten op kenteken zoeken werkt goed en snel levering is altijd snel

Reageer

Rob 24-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles netjes verpakt en correct en volgens afspraak aan de deur afgeleverd.

Reageer

Jaap 24-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het alternatief in Nederland voor die andere (buitenlandse) webshops waarbij afgewimpeld wordt bij vragen of problemen. Winparts is dè webshop voor al je auto-onderdelen: een duidelijke website, groot assortiment, scherpe prijzen en uitstekende klantenservice. Top!

Reageer

Ron 24-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onderdelen fiat abath 500 besteld perfect geleverd en tegen een goede prijs .goed verpakt en op tijd geleverd.zeer goede ervaringen met Winparts.

Reageer

Jan g 24-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dankzij de duidelijke website onderdeel snel gevonden, besteld en de volgende dag al in huis.
Hier kom ik zeker terug!!

Reageer

Dick & Volvo 24-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De lamp geeft goed licht…uitstekend dus! Goed en breed zicht, voel me daardoor veilig onderweg!

Reageer

Dick 23-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd, het juiste onderdeel voor een redelijke prijs.
Een goede aankoop.

Reageer

Leo 23-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima producten, goede prijzen en snelle levering! Derde maal dat ik iets bij deze shop heb besteld!

Reageer

WpJ 23-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie en duidelijke site. Onderdelen zijn makkelijk te vinden a.d.h.v. kenteken. Beoordelingen geven goed beeld van de kwaliteit en zijn zeer hulpvol.
Verzending wordt accuraat en snel uitgevoerd.
Een uitnodiging voor een volgende aanschaf.

Reageer

Peter S 23-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, prima prijs. Bezorgtijd niet helemaal duidelijk, bij bestelling stond volgende dag, na bestelling een dag later of zelfs wellicht nog een dag later.

Reageer

Jimmy Van Esch 23-01-2023

Algemene score

1,0
‘Op vrijdag 23-12 ontving ik zeer snel de dakdragers. Deze heb ik op mijn auto geplaatst volgens de handleiding. Het verliep vrij soepel. Aangekomen bij het vast draaien van de vierde steun schoot echter de tweede geplaatste bout (rechtsachter) met een harde klap de lucht in boven op mijn auto. Ik heb toen direct de klantenservice gebeld en wij spraken af dat ik bij de bouwmarkt een nieuwe bout zou kopen. Alles eraf gehaald en naar de bouwmarkt gegaan. De juiste bout gekocht en terug naar huis gegaan. Met een zaag de bout op maat gemaakt en alles volgens handleiding geplaatst. Ik reed weg en na 200 m hoorde ik wederom een harde klap en vervolgens een stuk metaal van de bout 2 x op mijn auto. Linksvoor was los geschoten. Ook deze vervangen voor een op maat gezaagde bout. Vervolgens vertrokken met dakkoffer en veilig aangekomen op onze vakantie bestemming. Inmiddels veilig terug thuis. De schade op de auto is diep en zal gaan roesten. Nog maar niet te spreken over de veiligheid van de dragers op bijvoorbeeld lange afstanden. Bijgaand foto’s.’

Dit was mijn e-mail aan winparts.
Reactie:
‘Ik snap dat dit een vervelende situatie is en had daarom ook vernomen van u wat u wenst te doen met uw aanvraag.
Ik kan u een retour aanbieden ter credit dat u de set retour stuurt. Als u zegt ik wenst de set te houden wil ik kijken naar een compensatie, dat u een deel van het aankoopbedrag terug ontvangt.
Excuses voor het geleden ongemak.’

Winparts verschuilt zich achter ‘gevolgschade’, deze vergoeden zij niet!

Reageer

Roland 23-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top 4xbougies besteld levering was snel en de spullen ook goed Top bedrijf hou het zo

Reageer

Cornelis 23-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik shop hier om grote en goed gesorteerde aanbod , akkelijk zoeken op kenteken ,zeer klant vriendelijk, en zeer gunstige prijzen
al met een aanrader

Reageer

Mooy beeldhouwerij 23-01-2023

Algemene score

10,0
Goede prijs , snel geleverd en goed verpakt .Het lijkt allemaal simpel maar de ervaring leert er dat er dan toch veel fout kan gaan.

Reageer

Eric 23-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en vakkundige levering. Precies passend conform beschrijving. Makkelijk zoeken op basis van kenteken naar de best passende producten.

Reageer

Ed 22-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch goed bereikbaar.
Omruilen gaat super snel.
Prima tevreden, koop voortaan al mijn auto toebehoren.

Reageer

Kees 22-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat je besteld wordt snel en correct uitgeleverd.
Ik heb er al eerder besteld, dus kwam ik er nu weer terug. Gewoon omdat het goed is.

Een andere shop heeft mij niet tevreden gesteld nadat ik een onderdeel had ontvangen wat niet werkte.
Dat moest ik eerst retour sturen zodat zij het konden beoordelen op de werking. Dan staat wel je auto stil zonder dat je hem kan gebruiken. Zij hadden daar geen begrip voor.

Reageer

DUKE 21-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Regelmatig onderdelen besteld bij Winparts en altijd goede en passende parts.
Vorige week een aandrijfas besteld en vandaag eronder gezet.
Ik kende het merk niet, maar ff wezen googlen en kwam goed aan de recensies.
Ik bestel regelmatig bij Winparts en nooit trammelant ermee.
Ook de verzending goed verpakt en bezorgdienst kun je de tijd aanpassen wanneer het je uitkomt
Mijn ervaring is in ieder geval prima👌🏻

Reageer

Berry 21-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat je het kenteken invult krijg je meteen het juiste onderdeel. Is lekker gemakkelijk en snel.

Reageer

G.Kok 21-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de bestelling die ik deed was ik vergeten het kenteken in te vullen. ik kreeg een mail met verzoek dit alsnog in te vullen zodat ze het juiste artikel voor mijn auto konden sturen. Dit is natuurlijk super dat men controleert of het juiste artikel is besteld. Ik ben daar zeer over te spreken . Ook de snelle levering stond mij erg aan. Daarom beveel ik een ieder aan om bij Winparts zijn aankoop te doen.

Reageer

E. Voogt 21-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is erg overzichtelijk, je kan ook met ze chatten als je vragen hebt.
En de levering was zelfs in kerst tijd toch nog snel.
Ik zou deze site zeker aanbevelen, volgens mij had ik ook geen verzendkosten

Reageer

Ton Warnas 20-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment,
Makkelijk een bestelling plaatsen
Snelle levering
Goede service.

Reageer

Wiemar 20-01-2023

Algemene score

8,0
Duidelijke site en vlotte levering spullen.Ik had nog wel een verkeerd oliefilter gekregen ,deze moest volgens de site op de auto passen maar de diameter was te klein.Ik kon hem gratis omruilen ,dus mooi geregeld.

Reageer

S. 19-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering sneller dan jullie concurrent mister-auto.
Bekende site voor mij bestel al vaker bij jullie keep it up. Graag zie ik nog een app 👍🏽

Reageer

Ruben 19-01-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Nooit problemen gehad met winparts helaas de laatste bestelling word geleverd via transmission en is na 5 dagen na verwachte leverdatum nog niet geleverd. En hoor niks meer van hun. Vorige bestellingen allemaal via DHL geen problemen ondervonden. Altijd goede onderdelen

Reageer

Toon meer reviews