Winparts.nl

7.3

Deze score is gebaseerd op 7732 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Faical07-01-2026
Lekker makkelijk, met advies mijn olie kunnen bestellen, en volgende dag geleverd.
Jawi07-01-2026
Ik heb gekozen voor deze shop omdat het zo duidelijk is . En als laatste de produkten waar keurig en goed verpakt .
Erik07-01-2026
5.0
5.0
Bestellen gaat eenvoudig. Vooral ook de kenteken-check is handig om de juiste onderdelen te vinden. Verwacht echter niet dat de afgegeven levertijd klopt. Ik had een accu besteld, welke beloofd werd om op vrijdag geleverd te worden, maar is uiteindelijk pas maandag geleverd. Het transportbedrijf waar Winparts mee werkt (TransMission), werkte niet op die vrijdag of zaterdag.

Nieuwe bandjes voor mijn loopfiets.07-01-2026
Ik kocht vlak voor de Kerst 2 autopedbanden voor mijn loopfiets..Ze kwamen aan binnen de beloofde tijd.Ze zijn al gemonteerd. Prima bandjes.
Lau07-01-2026
Makkelijk bestellen en snelle levering. Mooi product en makkelijk te bevestigen.
EvJa07-01-2026
Makkelijk onderdelen bestellen op kenteken. Snelle levering, onderdelen had ik de volgende dag al in huis (hangt mede af van de bezorgdienst)
Marcel /Marc06-01-2026
Ik heb al 4 keer bij Winparts spullen gekocht van rubberen automatten, ruitenwissers, Noco jumpstarter en acculader. Snelle levering, netjes en veilig verpakt en tegen een prima prijs. Snelle levering ook. Een aanrader.
Kelly05-01-2026
Mijn onderdeel werd zeer snel en correct verzonden ondanks de feestdagen! Zeer tevreden dus :)
Roel 04-01-2026
Makkelijk besteld en snel geleverd.
Jaap04-01-2026
Topshop.alles volgende dag bezorgd
Niels04-01-2026
Snel geleverd. Nog niet gemonteerd maar ziet er prima uit.
Peter04-01-2026
4.0
Helaas is het pakketje nog niet geleverd
Bartho03-01-2026
Er is van alles voor je auto te vinden en het maakt het zeker makkelijk als je het op kenteken van je auto doet.
Robert03-01-2026
Supersnel geleverd Goede webshop
JRJH de Vries03-01-2026
4.0
Dit gaat over bezorging: aangegeven Bruna Sterrenburg op loopafstand en niet Gamma Ridderkerk!! De webshop kan ik nog niet beoordelen.
Reijan 03-01-2026
Keurig netjes op tijd geleverd
Jack03-01-2026
Bij deze shop winparts vind je altijd wat je nodig heb voor je auto en voor een redelijke prijs. Ik zaal deze site iedereen aanrader. Snelle service en verzending
Mart03-01-2026
Ruime keuze, ik was op zoek naar een Jump-starter. Heb een Noco Genius Jumpstarter GB40 12V 1000A (Inclusief beschermcase) besteld. Tegelijk gisteren gebruikt voor de Mini van mijn zoon. Werkte perfect en ziet er ook degelijk/stevig uit.. Is ook te gebruiken voor andere toepassingen. Opladen werkt ook goed (je hebt wel een stekker/snellader USB-C nodig) in een normaal stopcontact.. Ik vind de beschermcase best prijzig maar is toch wel makkelijk - om mee te nemen of om op te bergen - en ziet er netjes uit.
Anco03-01-2026
Goede webshop, wat besteld komt binnen en past op je auto.
Didiér03-01-2026
Nieuwe ruitenwissers bij Winparts aangeschaft. Goede prijs, duidelijke hulp welke wissers bij mijn auto past, en makkelijke installatie. Tevens mail ontvangen voor verzending voor laatste check of onderdelen juiste voor auto zijn om teleurstelling te voorkomen. Top!
Piluchi03-01-2026
Tot de laatste punt super geregeld Top winkel alles super
Peter02-01-2026
Super snelle levering, en door kenteken invoer meteen de juiste onderdelen
Thorsten Schumann 31-12-2025
Verstuurd naar verkeerde adres . Nog gebeld voor wijziging.wordt niets mee gedaan.laater nog herinnering voor betalen terwijl alles is betaald
René 31-12-2025
Ondanks de feestdagen, keurig op tijd geleverd, goed verpakt en precies hetgeen wat ik besteld heb.
Stien van Toor30-12-2025
Op donderdag een dynamo besteld op vrijdag bezorgd, super in één woord geweldig.