Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Tweede keer dat een onderdeel niet goed past, ondanks invoeren kenteken. Beetje jammer
Ik had per ongeluk de verkeerde remblokjes besteld, retour gestuurd en twee dagen later had ik een voucher (zelf voor gekozen) zodat het geld gelijk verrekend werd bij de goede bestelling. Gewoon zonder toestanden snel in orde gemaakt
Product voldoen aan mijn verwachtingen en snelle levering
Wat een firma werkelijk alles wat er maar mis kan gaan gaat mis. Uiteindelijke mijn onderdelen bij een andere firma moeten bestellen was het na een week zat. Na twee weken order geannuleerd en wat denk je staan ze de volgende dag voor de deur met de onderdelen. Oh ja nog steeds mijn beloofde geld nog niet teruggestort, Bestel aub bij een andere bedrijf want dit wil je je kanten niet aan doen.
Snel op basis van kenteken het juiste artikel en idd volgende dag in huis!
Duidelijk instructie voor montage en klaar!
En dat voor de laagste prijs!
Heel eenvoudig om via je kenteken de juiste onderdelen te vinden.
Supersnel geleverd
Verander vooral niks. Ben heel erg tevreden over jullie. Altijd optijd binnen en een goede service
Snelle service en een prime product voor een mooie prijs.
Ik ben blij met mijn aankoop.
Wat een ramp.
Vandaag besteld morgen in huis. Niet dus. 6 dagen later geleverd....75 km van de gekozen pakketautomaat. Ruim een uur rijden en bijna 1,5 uur moeten rijden om het op te halen. Klantenservice tig keer gebeld maar telkens alleen maar eindeloos in de wacht gestaan.
Nooit eerder zo'n shitzooi bij een bedrijf meegemaakt als je iets bestelt.
Normaal erg tevreden.. met enige spoed een accu nodig vóór vakantie; vandaag op zondag 26-04-'26. Besteld op 21-04 en op 22-04 meegegeven met Trans-Mission; levertijd 1 werkdag. Tot op heden 0 contact ondanks herhaaldelijke verzoeken en probeersels. Accu komt dus te laat.. Winparts, zoek een andere transporteur aub..
Altyd snel thuisbezorgd en de juiste spullen bij de kenteken check
Koplamp stond op voorraad als extra controle gebeld besteld betaald krijg je de volgende dag mail niet op voorraad en geld kunnen ze ook niet gelijk terug storten
Al eerder onderplaat duits merk besteld exact het zelfde en wat krijg ik rotzooi Taiwan.
Ik koop hier dus echt niks meer
Snelle levering
Op kenteken besteld en past precies
Snel en voor de juiste prijs je onderdelen bestellen
Ruitenwissers nodig voor de auto, heel makkelijk te bestellen via winparts.nl. Snel binnen en goed verpakt. Ook zijn ze goed bereikbaar en helpen netjes als er problemen zijn. Een site om te onthouden!
Handig om iets op kenteken te vinden, snelle levering, prima service
Prima verzorgd. Makkelijk opzoeken van de onderdelen. Correcte levering en erg snel.
Prima webshop, snelle levering en het product via kenteken aangeschaft.
Ik heb altijd bij Winparts mijn onderdelen besteld. Ik ben zeer tevreden, vertrouwd in hun pro services en bovendien is goedkoper dan buiten bij de autoshops. Bịn autoshops moet ik altijd terug , verkeerde onderdelen. Bij Winparts heb ik gelukkig niet . altijd passen onderdelen. En snel thuis bezord . is echt aan te raden .
Goed product, snel geleverd.
Met pas garantie, en dat is betrouwbaar en past perfect.
En de prijs was netjes.
Prima webshop, snelle verzending en goede prijs voor degelijke merken.
Duidelijke website, prima communicatie en scherpe prijzen. Bovendien supersnel geleverd. Voor herhaling vatbaar
Jammer dat sommige onderdelen toch niet passen! Kenteken ingevuld en uitlaat gasdruk sensor besteld is het de verkeerde wel vervelend als je in de garage er achter komt. Lijkt zelfde enkel stekker paste niet terwijl website winparts aangeeft dat het voor mijn auto geschikt is!
Er wordt beloofd dat het de volgende dag wordt geleverd maar het duurt soms 2 dagen extra dat is echt vervelend als ik dat weet dan ga ik ergens anders naartoe pfff moe wordt ik er van
Alles op kenteken besteld en het klopt als een bus. Netjes op tijd geleverd. Top!!!