Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
8.6
Deze score is gebaseerd op 2450 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Snelle levering netjes verpakt goede prijs wat wil je nog meer
Snelle service, exact het goede onderdeel!
Snel, compleet en zorgvuldig verstuurd. Zeker een aanrader!
Zeer betrouwbare shop. Altijd alles geleverd. De gestelde afleverdatum word soms niet gehaald, maar dat ligt aan de vervoerder (Post NL) en niet aan de webshop.
Ook bij verkeerd besteld of niet passende onderdelen, snele hulp en oplossingen.
Zoals altijd goeie service en levering van onderdelen. De navigatie in de app is perfect en je kan rustig bekijken wat je nodig hebt. Bij levering zit een mooi duidelijk overzicht van de bestelling.
Heb voor 2 auto's onderdelen voor een cpl jaarbeurt besteld en bij blij met winparts ook omdat ik zelf voor 1 auto de verkeerde bougies had besteld .Na het retourneren kreeg ik een tegoed daarvoor en kon de juiste bougies bestellen ,deze had ik ook weer netjes bezorgd gekregen.
Zeker een aanrader .
Ben zeer tevreden over de kwaliteit, prijs en de correcte snelle levering van onderdelen voor mijn auto’s. Zelfs voor mijn oude golf diesel uit 1983 zijn er onderdelen op voorraad! Ook de pas controle en zeker jullie retour beleid is opvallend goed geregeld en verloopt geheel naar tevredenheid en dat bied vertrouwen!
Ik kan Winparts iedereen aan raden!!
Gert Zwolle
Kwaliteit prijs steeds prima, vrij snelle levering. Goede communicatie en webshop.
Super snelle levering.
Scherpe prijzen
En voldoet aan mijn wensen.
Jullie zijn goed met materiaal!
Maar slecht met bezorgen, communicatie en heel vervelend dat jullie niet waar kunnen maken wat jullie aanbieden!
Goede duidelijke omschrijving op hun website, makkelijk te bestellen. snelle levering en een goede degelijke verpakking
Alles goed geregeld.
de shop winparts beloofd wat ze doen ik zal in de toekomst de onderdelen blijfen bestellen voor mijn auto verder zo
Ik vindt het gewoon een perfect bedrijf goede info op auto en kenteken
En goede keuze van duur en goedkoop
Ik ben blij en koop er al diverse jaren
Ik had op 26-08 om 23:00 uur borgmiddel besteld, en de volgende ochtend geleverd door PostNL. Dat is abnormaal snel geleverd. Product FEBI borgmiddel 50 gram middel sterk, voor een voordelige prijs in vergelijking met Loctite
Snelle levering ok prijs
Altijd alles te vinden en snelle levering.
Online ruitenwissers besteld,was de volgende dag binnen.
Makkelijk op de ruiten van de auto kunnen plaatsen,paste perfect.
Snelle service, kwaliteit-prijs prima.
Tevreden klant
Zoals altijd snel goed verpakt en de beste led produkten
Per ongeluk 4 verkeerde bobines besteld. Na telefonisch contact bleek dat zelfs de maand van het bouwjaar verschil maakte.
Winparts was telefonisch goed bereikbaar en ik werd direct kundig en vriendelijk geholpen. Er werd meteen een retourmelding aangemaakt en kort daarna ontving ik de nieuwe bobines, die wél perfect pasten.
De verkeerde bobines netjes retour gestuurd en de terugbetaling was binnen enkele dagen geregeld.
Erg goede service, prettig persoonlijk contact en géén chatbot waar je eerst doorheen moet. Zo hoort klantenservice te zijn!
Top geregeld, bedankt Winparts! 👍
Fijne website, goedpassende onderdelen ,snelle levering
snel en de goede spullen geleverd.
een echte aanrader.
Alles is goed verlopen netjes verpakt alleen vondt ik persoonlijk de omdoos wat groot voor een ruitenwisser blad van 28 cm.
Jammer dat Winparts slecht bereikbaar is.
Chat-bot werkt niet goed, begrijpt veel niet, jammer.
Alles op tijd volgens bestelling geleverd!
WP226-0909134
Ik word altijd netjes geholpen.
Heb ik perongeluk iets verkeerds besteld dan kan ik het gewoon retour sturen en kan ik kiezen tussen een tegoed bon of het bedrag terug .
Onlangs een set ruitenwissers besteld en die zitten als gegoten en een super goede cleaner voor in de tank .
Bedankt voor de snelle levering 👍🏻