Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
8.6
Deze score is gebaseerd op 2450 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Had zijwind schermen gekocht waarvan linker niet echt paste, bij sluiten raam brak er stukje af. Keurig opgelost met credit. Nieuwe gekocht, deze waren prima.
Spullen besteld die ik snel nodig had, extra naar de levertijd gekeken. Er stond direct leverbaar. Dus dan is het voor 21:00 besteld de volgende dag in huis, het was donderdag avond 22:30 dus dan zou je denken zaterdag in huis? Het is nu woensdag ( 6 dagen na bestellen en heb nog niets) jammer!
Het liep zeker gesmeerd met Winparts! Een paar liters motorolie gekocht zoals vaker, mooie prijs en heel snel geleverd! Niets om aan te merken :)
Zoals altijd de juiste spullen voor een goede prijs vlot geleverd. Winparts heeft gewoon een prima assortiment met kwaliteitsproducten.
Uitstekend
Parts are on time..info about shipping correct..thanks
Bestelling is snel behandeld.
Winparts heeft een groot assortiment, dat verheugt me.
En, ondanks dat via mijn kenteken de autohoes niet zou passen, past die werkelijk perfect!
Snelle levering!
Groot aangekondigd; voor 21 u besteld, volgende dag geleverd. Niet dus. Onduidelijke berichtgeving. Dan wordt het de volgende dag. En het ligt aan de vervoerder. Dat kan allemaal.
Maar reken er dus niet op.
Alle spullen klopten en auto rijdt weer prima
Wederom perfecte prijs en snelle levering voor mijn bestelde onderdelen. Past zoals altijd weer perfect!
Direct zichtbaar welke onderdelen je nodig hebt, en dit sluit goed aan op de werkelijkheid. Het onderdeel was zeer snel geleverd.
Altijd op tijd geleverd en levert wat ik bestel. Is ook veel waard.
Elke keer tevreden met winparts ik bestel altijd als ik wat nodig heb afgelopen maand 2x besteld en alles netjes optijd binnen goed geregeld en alles past zoals het hoort.
Snelle levering, ondanks een probleem met een connector zeer snel samen een goede oplossing gevonden
Juiste onderdeel en vlotte levering
Super snelle levering. En gecheckt op kenteken dat het passend is. Scherpe prijs, snelle levering. Top!
snelle levering, alleen jammer dat ik de bestelde onderdelen niet kan afhalen omdat ik zelf ook in Ede woon.
Verder top!
Prima bedrijf. Overzichtelijke website, breed scala aan producten, scherpe prijzen. Snelle verzending. Allemaal goed!
Ik had hier een bus 2K blanke lak gekocht. Die was op tijd binnen zodat ik volgens plan aan de slag kon. Blij mee!
Voor dat ik heb een bestelling gedaan, heb ik gevraagd ,zijn het complet met bemestingen bouten .JA maar mooi niet, naar wat mailen zegt winparts je krijg een voucher ook mooi .ik heb boutjes moeten maken en ken ik op de auto gemonteerd zegt als ik alles terug sturen krijg ik een voucher .Hun rechter hand weet niet wat de linke doet of zegt .
Het verzenden duurde 3 dagen. Dus ook drie dagen wachten of het wel komt
Duidelijk overzichtelijke web-site met prima Omschrijving van producten
Prijs en kwaliteit is doorslaggevend om producten aan te schaffen. Leveringsvoorwaarden is begrijpelijk en goed voor de aangeschafte producten. Levering binnen afgesproken tijd met een goede service van transporteur.
Bestelling werd de andere dag al geleverd en een prima prijs voor de onderdelen
snelle levering en 100procent passend op mijn Kuga
Gewoin goed