Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
8.6

Deze score is gebaseerd op 2450 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Arjen 16-08-2026
Handig op kenteken zoeken en bestellen. De gangbare onderdelen staan bovenaan. Zelf onderhoud of reparatie aan je auto is zo erg makkelijk!
Mark16-08-2026
Goede service, handige website. Heb ook in Frankrijk prima gebruik kunnen maken van de .FR site. En voor als je daar bent met een NL auto. Eerst even kijken op de NL site met je kenteken, onderdeelnummer paste/copy in de FR het verzenden duurt iets langer en ja duurder dan de NL maar in vergelijking met FR goed geprijsd. Heel blij met Winparts!
Ron16-08-2026
Snel geleverd

Stayhold16-08-2026
Goede producten en snelle levering
Peter16-08-2026
zeer tevreden over de gang van zaken doen
Peter16-08-2026
Onderdelen van goede kwaliteit en pasvorm snel geleverd.
wes16-08-2026
bestselling via de shop ging voortreffelijk, product was snel binnen.
Rinus15-08-2026
Klant vriendelijk en een snelle levering
Jan Kooistra15-08-2026
Het is even een zoektochtje, maar via je kenteken en je eigen ruitenwisserverbinding even goed analyseren, dan vind je uiteindelijk vrij eenvoudig het juiste type ruitenwisser. Bosch levert ze met meerdere adapters zodat de juiste er altijd bijzit.
Richard15-08-2026
Op kenteken de juiste onderdelen gekregen. Goede kwaliteit en binnen 2 dagen al de onderdelen gehad. Super!
Ibo15-08-2026
alles liep vloeiend. bestelde product, na bestelling bleek niet op voorraad. gelijkwaardige voorstel ontvangen. bleek toch niet wat ik wilde. hoefde niet terug te sturen en kreeg mijn geld direct terug, Gewoon no-nonsens. Professioneel Klantgericht Top Bedrijf
Martijn 15-08-2026
Vlotte levering, alleen diverse dozen beschadigd(open geweest)een dicht geplakt met plakband, miste een o ring. Contact gehad via chat(daar wordt je niet altijd vrolijk van). Spullen terug gestuurd en verder wel goed opgelost. Groet Martijn
Franki15-08-2026
Veel keuze, duidelijke website, handig dat je op kenteken kunt zoeken. Snel en netjes geleverd!
Jrt15-08-2026
Goede en overzichtelijke webshop. Door het invullen van je kenteken is het haast onmogelijk verkeerde onderdelen te bestellen. Het assortiment is verrassend compleet en netjes geprijsd. De producten worden goed verpakt geleverd.
Sander15-08-2026
Snel selecteren, snel bestellen en snelle levering door een hele vriendelijke bezorger..! 😀
Rene14-08-2026
Altijd goede en snelle levering
Barry 14-08-2026
Bij Winparts navigeer je makkelijk naar het juiste onderdeel waarna je soms kan kiezen uit verschillende merken. Ook fijn om te weten als bij het desbetreffende onderdeel staat vermeld direct leverbaar het er vaak de volgende dag al wordt bezorgd.
Rob14-08-2026
Snel geleverd in 1 x goed
Bart14-08-2026
Website kwam betrouwbaar over en voordat de mat verzonden werd is er nog door het bedrijf gecontroleerd of deze wel zou passen. Super service!
Yassir14-08-2026
Ik bestel hier vaker onderdelen en altijd netjes geholpen, meestal doe ik zelf eerst research op het onderdeelnummer en dan bestel ik hier. Nooit was misgegaan en als je de verkeerde delen hebt gekregen, kan je die gemakkelijk retourneren. Top bedrijf!
C N M14-08-2026
Het product was prima en komt snel en contact met winpaarts ook geweldig.
REX14-08-2026
Was op zoek naar setje ruitenwissers. Bestellen via website middels kenteken was zeer gemakkelijk en de bestelling was de volgende dag al in huis. Ben dan ook zeer tevreden
Marcel14-08-2026
Bestel vaker via winparts, nooit problemen gehad met leveringen en onderdelen waren altijd wat ik bestelt had. Je zult zelf wel goed moeten uitzoeken welke onderdelen je zelf nodig hebt en wat er in je voertuig zit. Ga er niet standaard vanuit dat je met je opgegeven kenteken je ook precies krijgt wat in jouw voertuig zit. Winparts levert wat jezelf bestelt hebt, duurt enkele dagen.
Harry Bijl14-08-2026
Voor de tweede keer wat besteld bij Winparts. Goede overzichtelijke website. Goed verzorgd verpakt en snelle levering.
Hans14-08-2026
Snel, volgende dag afgeleverd, en correct