Winparts.nl
7.3
Deze score is gebaseerd op 8079 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
pas garantie na invullen van het kenteken snelle levering met track en trace onderdeel paste perfect en vier keer zo goedkoop als origineel
`De olie , kroon classic 20w50 , was niet duur en snel geleverd , echter toen het aankwam waren bijna alle blikken gedeukt , niet door transport, want de doos was heel.
Hopelijk is de olie nog goed.
Gehele bestelling snel geleverd met 2 dagen reeds in huis
Top afgeleverd en bumper prima kwaliteit. Mocht alleen beter afgeleverd worden, was letterlijk in een beetje bubble wrap geleverd, waardoor er wat krassen was ontstaan. Niet zo erg, maar dat kan beter.
Retourbetaling duurt veel te lang. Aantal keer gebeld, collega ziek, collega op vakantie, melding gemaakt naar collega, ik zie dat ze er mee bezig zijn…..,, en nog steeds niks. GEEN aanrader!
Snel en netjes. Goed verpakt
Netjes geholpen
Snel verstuurd
En het verkeerd bestelde artikelen kon ik gelukkig nog annuleren
Product fijn! Prijs fijn! Levering fijn!
Alleen de mailtjes over: ingepakt verstuurd komt eraan , erg veel.
Prima. De juiste onderdelen, prima prijs en vlotjes geleverd
Goede service en onderdeel zoals verwacht.
Orders snel geleverd.
Goede pasvorm en goede prijs/kwaliteit.
Zal zo weer onderdelen bestellen bij winparts.
Ik bestelde een onderdeel waarvan de levertijd voor 16:30 besteld morgen in huis ! Heb nog een extra paar euro’s betaald voor een snelle levering uiteindelijk stond mijn auto al 5 dagen op de brug voor dat mijn onderdeel werd geleverd, nou eenmaal bij de garage paste het onderdeel niet terwijl er via de website werd gezegd dat ik de juiste had maar goed dat kan gebeuren maar dat ik 5 dagen moet wachten voor een onderdeel is belachelijk plus het feit dat ik het nu terug moet sturen en alweer 2 dagen aan het wachten ben voor ik een bevestiging krijg van wanneer het pakketje opgehaald kan worden super vervelend het heeft me alleen maar extra geld gekost dus voortaan niet meer mijn onderdelen hier vandaag genoeg web winkels die wel heel makkelijk te bereiken zijn en alles.
De bezorgtijd klopte niet waardoor ik 4 dagen later mijn pakket kreeg. En was inmiddels al op vakantie! Foutje bedankt
Dit is heel makkelijk je product bestellen op kenteken.
De bobine de ik kocht loste het probleem op
De motor loopt veel mooier.
Ook het optrekken gaat veel beter . Trillende koppeling probleem is zogoed als opgelost.
Ze doen wat ze beloven. Snel en scherpe prijzen. Top tent
Prima website met kentekeninvoer zodat je zeker het passende onderdeel krijgt. Geen super dure dealerprijzen voor hetzelfde product.
Zeer snelle en correcte levering. Prima dat ze tijdens de bestelling zelf nog een productconrole melden zodat je zeker weet dat je een passend onderdeel krijgt.
Scheelt retourgedoe….
Voor een oltimer de set bogies met kabels en verdeler gekocht. Er was wel een tussengelast nodig om het geheel passend te maken maar werkt goed
Snelle levering en mooie prijs voor gekochte accu.
Via kenteken makkelijk de juiste accu te bestellen
Prima prijs, prima leveringstijd en duidelijke informatie.
Perfect. Kenteken ingetikt en de juiste ruitenwissers besteld. Fluitje van een cent!
Makkelijk je product te selecteren en snel in huis.
Makkelijke site om te zoeken wat je nodig hebt via kenteken, 2x koplamp lampjes besteld compleet met pasgarantie. vrijdags besteld en maandag al in huis.
Goed verpakt en erg snel verzonden. Ik blijf zeker vaker iets bestellen voor de auto op deze site, TOP.
Ik heb bij deze shop al zoveel onderdelen voor verschillende auto’s besteld, en ben nog steeds zeer tevreden, bestellingen worden snel verzonden, en 100% geschikt voor het gepaste voertuig
De onderdeel was keurig afgeleverd, en paste perfect, en geweldig dat jullie ook alles checken of we het juiste onderdeel hebben aangeschaft. Helemaal top
Slecht artikel geleverd gekregen retour gestuurd hoor niks meer wacht al heel lang meer dan 1 week op reactie 0.0 reactie ontvangen