Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
8.6

Deze score is gebaseerd op 2450 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ton Kok22-08-2026
Ik heb een nieuwe accu voor mijn 50 jaar oude Saab besteld. Maar ik bestel alles wel bij u, Want u producten zijn scherp geprijsd, en de kwaliteit ie goed.
Helga22-08-2026
Top levering top product
Eelco geuze22-08-2026
Snel, goedkoop, kwaliteit.

Surinamefreak22-08-2026
Betrouwbaar,al vaker onderdelen gekocht en vlugge levering. Prijs/kwaliteitverhouding goed.
Kim22-08-2026
Het opzoeken van het juiste onderdeel was heel eenvoudig en de levering supersnel!
Ph21-08-2026
Top dynamo stuk goedkoper als origineel zo gemonteerd op hobby auto ! Mercedes rijden blijft op deze manier voor mij leuk !
Koll21-08-2026
Snelle levering, tevens controle door winparts of het onderdeel passend is voor de opgegeven auto.
Gerard den Enting21-08-2026
Duidelijke uitleg , zeer gebruiksvriendelijke website , Zeer professioneel. Snelle levering. Helaas door derde ging deze levering fout. Maar zeer spoedig dit rechtgetrokken en afgehandeld. Sjapoo . En ik bestel nergens anders meer voortaan.
Jordy199221-08-2026
Winparts altijd top!
WJ21-08-2026
Goed advies, juist product. Top geregeld.
Poppes21-08-2026
Snel, accuraat, juiste spullen
John20-08-2026
Alles passend en met snelle levering
Roel18-08-2026
Duidelijke website, goede service en snelle levering
Joop18-08-2026
product in orde, prijs ook marktconform, leveringsbelofte is een farce. Als je next day delivery niet kan waarmaken, beloof het dan ook niet, ook niet in de (denk geautomatiseerde) leveringsmail (vandaag wordt bezorgd) terwijl vervoerder het product nog niet in handen heeft.
JW GTk18-08-2026
Goede check m.b.v. kenteken alvorens snelle levering van de juiste onderdelen.
Wim18-08-2026
Suprer winkel 12,00 uur besteld de volgende dag binnen en alles klopt,
—-17-08-2026
Zoals gewoonlijk waren de onderdelen op voorraad en de volgende dag geleverd. Nooit iet op aan te merken. Goede kwaliteit… snelle levering… goede prijs..! Welteld zaak.!
Sebas17-08-2026
Online had ik kennelijk een verkeerde accu besteld. Dat is op zondagochtend aangepast na online overleg en maandag geleverd. Zondagochtend! Super service, snel en een mooie accu van het huismerk.
Arthur F.17-08-2026
Uiteindelijk voor Winparts gekozen vanwege gunstige prijzen en gemak en duidelijkheid van de website. Ik had mijn spullen binnen 24 uur binnen! Nog niet eerder ergens meegemaakt.
Manon17-08-2026
De dakdragers passen op onze auto. Maar de verzend service kan beter. Vandaag besteld morgen in huis was zeker niet waar, volgende dag pas verzonden. Dakdragers waren net optijd binnen voor onze vakantie, maar er bleek mog een pakket te onbreken met alle bevestigings materialen... kwam binnen terwijl we al op vakantie waren. Die bevestigingsmaterialen hadden makkelijk in die andere doos erbij gekunt, of tape dan de pakketen aan elkaar.. erg jammer dit
Rudi17-08-2026
Makkelijk bestellen via kenteken. Snelle bezorging.
Hendrik Krist17-08-2026
Goede prijs en snelle en correcte levering van juiste producten.
Eric Feron 16-08-2026
Beste allen, ik ben zeer tevreden over mijn bestelde artikel. Ook de verzending is prima verlopen. Enige punt van aandacht: toen ik mijn oorspronkelijke bestelling had afgerond, bleek dat ik een foutje had gemaakt. I.p.v. 2 artikelen had ik er per ongeluk maar 1 besteld. Het was niet meer mogelijk deze bestelling meteen te annuleren, maar moest wachten tot de volgende dag en moest meteen om 9 uur een mail sturen. Gelukkig werd er wel adequaat gereageerd en werd het 2e artikel erbij geleverd. Graag had ik dat bij mijn 1e bestelling willen corrigeren. Met vriendelijke dank voor de fijne afhandeling. Grt Eric
Wybren16-08-2026
Handige site met check of het product dat je wilt hebben klopt met je auto. En het klopt. Product was zelfs een dag eerder geleverd dan eerst verwacht.
Sjouke16-08-2026
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, veel keus uit diverse merken, levering klopt altijd, overzichtelijke website, bij telefonisch contact altijd zeer vriendelijk geholpen.