VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Peter08-12-2018

Snelle communicatie en levering voor een nette prijs

Voor de eerste keer zaken gedaan met deze voor ons onbekende leverancier. We zijn afgegaan op de positieve reviews en hebben de sprong in het diepe gemaakt. Je kan zelfs om een offerte vragen wat we hebben gedaan omdat we meerdere artikelen tegelijk wilden bestellen. Op de offerte zijn we ingegaan: de artikelen waren niet in voorraad maar toch na al een week en ook keurig op het afgesproken tijdstip (zaterdag) afgeleverd. Als de artikelen ook nog naar behoren (blijven) werken zijn we helemaal blij ! .... ;-)
Nobel08-12-2018

Goed geregeld

Veiligkopen gekozen om simpele redenen, goedkoper dan andere sites en goede reviews op meerdere sites. Woensdag besteld, aangegeven om op Vrijdag te leveren, kreeg de factuur met alle benodigde gegevens via de mail. Vrijdag ochtend op tijd sms en mail ontvangen, kon de bezorger online volgen. Netjes afgeleverd en oude apparaat meegenomen (wel aangeven bij bestelling) Dit was een drempel levering alle ander extra's moeten worden aangegeven en betaald. Enige minpuntje was dat bij het uitladen dit enigszins ruw ging, dit werd waarschijnlijk veroorzaakt omdat de bezorger het apparaat uit de wagen moest tillen, dit is niet bevorderlijk voor de bezorger (z'n rug) en het apparaat. Alles opgeteld veiligkopen doet wat ze beloven binnen het aangegeven tijdsbestek, top.
Victoria08-12-2018

Behulpzame mensen en een top firma!

Zeer snelle service en omruiling nadat bestelling reeds per mail geplaatst werd was geen probleem. Betalen na ontvangst ook mogelijk waardoor men zekerheid heeft het product goed geleverd wordt. Vooral vriendelijke bezorgers! De mijne waren dierenliefhebbers want ze hebben mijn hondje uitbundig begroet. Dat is fijn! In weer en wind was mijn levering ook nog op tijd dus alleen maar lof voor jullie! Top firma!

Hans07-12-2018

Uitstekend,

Prima service en goede kwaliteit. Goede website met een groot aantal keuzes en duidelijke afhandeling van het bestelde product. Zal zeker vaker van deze internet winkel gebruik maken.
Horemans Robert07-12-2018

Perfekte timing & service

Was op zoek naar één Siemens koelkast.De prijs was belangrijk & "veiligkopen" was de goedkoopste!Nu blijkt het dat de levering fantastisch is verlopen.Ik ga zeker bij "veiligkopen" nog bestellen.Het kan niet beter"goedkoop & perfekt geleverd"
leo07-12-2018

perfekte levering

Zeer goed ,snelle levering juist op datum en op tijd en de levering mensen zeer vriendelijk . GRTJ xxxx
Jim06-12-2018

Snelle en goede reacties en offertes.

Via google veiligkopen gevonden hadden er nog nooit van gehoord. Aangezien wij bezig waren met de aankoop van een nieuwe keuken ook bij veiligkopen een offerte aangevraagd voor allerlei hande apparaten. De offerte was heel snel (half uur) binnen en zodanig goed qua prijs dat de keukenleverancier al niet meer mee kon komen. Hierna nog diverse wijzigingen doorgevoerd en telkens weer zeer snel de gewijzigde offerte binnen zelfs s'avonds om 23 uur nog!! Nadat de laatste offerte helemaal naar ons zin was tot koop overgegaan. Ook hierna ging alles snel en correct, apparatuur allen binnen 1 dag netjes door eigen koeriersdienst geleverd aan huis. Ben zeer tevreden over deze club. Uitstekende service en uitstekende prijs.
Jill06-12-2018

goede service

Duidelijke website, goedkoopste, Eenmaal besteld, snelle levering en live updates dag zelf wanneer je bestelling aan huis is. Top service!
Rottier06-12-2018

Super snel en correcte levering1

Goede prijs, snelle reactie en vlotte en juiste levering. Track en trace is goed te volgen en klopt tot op de minuut
R. van der Lingen05-12-2018

Snelle en geweldige service

De ene dag besteld, de volgende dag kregen we een mail dat het bestelde artikel niet meer te leveren was, maar dat we een duurder model voor dezelfde prijs konden leveren. Dag 3 al geleverd. Kijk , dat is klanten binden met een geweldige service.
R. Mesu05-12-2018

Goede service

Wij hebben een Beko Amerikaanse koelkast besteld. Deze koelkast zou maandag worden afgeleverd. Ik kwam er vrijdagavond achter dat ik verhinderd was, toen heb ik vrijdag nog een mailtje gestuurd( afwachtend of ze de datum konden verzetten). Ze hebben direct gereageerd en de bezorgdatum verzet naar woensdag. De koelkast werd geleverd op de aangegeven tijd.
Ester05-12-2018

Nette service!

Jongens waren correct en werkten voorzichtig met het artikel en snel. De 1 belde aan en De ander pakte het goed verpakte artikel in een mum van tijd uit De wagen
Mar197505-12-2018

Super ervaring! Aanrader!

Toen ik de naam zag twijfelde ik gigantisch.... Toen ik de prijzen zag al helemaal. Ik dacht echt dat het niet te vertrouwen was. Hele speurtocht opgezet naar reviews en positieve berichten. Gelukkig waren die snel gevonden! Niet allemaal positief.... maar dat is ook bijna niet mogelijk. Mensen hebben altijd wel wat te klagen. Thuiswinkel waarborg speelde ook een belangrijke rol. Besloten om de oven te bestellen, ook omdat er een optie is om aan de deur te betalen. Na mijn bestelling kreeg ik direct een bevestigingsmail. Kort daarna ook een mail dat de oven niet meer leverbaar was. Super netjes opgelost door een upgrade zonder bijbetaling. De bezorging was ook geheel naar verwachting. Je krijgt een mailtje met Track and Trace en ook krijg je sms berichten waarin je op de hoogte wordt gehouden van de levering. Onze oven is netjes in het aangegeven tijdvenster bezorgt door super vriendelijke medewerkers. In de originele verpakking, dus niet zoals bij sommige anderen zonder verpakking. Ik kan niet anders zeggen dan mega tevreden! Ik zal geen seconde twijfelen om hier nogmaals te bestellen. Dus complimenten aan de medewerkers van dit bedrijf en aan het vervoersbedrijf.
Ilse zwijnenberg ordernummer: VK72615505-12-2018

Hoe blij kun je dan zijn met een nieuwe wasmachine!??

Savonds om 21.30 hebben we onze nieuwe bosch wasmachine besteld en de volgende dag om half 4 draaide se eerste was weer. Netjes afgeleverd, op de plek gezet en aangesloten! De oude wasmachine meegenomen inclusief verpakkingsmateriaal. Super service! Na het draaien van een aantal wassen kunnen we zeggen dat hij weinig geluid maakt tijdens het wassen. Bedieningspaneel spreekt eigenlijk voor zich. Kind kan de was doen! Wij zijn blij!
W.Janssen05-12-2018

Prima service, concurrerende prijzen VK725973

Na lang zoeken ben ik gevallen voor de Samsung wasmachine ( WW90K6604QW ). 9 kilo en 1600 toeren. Nu de prijzen, op veel sites gezocht en uiteindelijk gevonden via veiligkopen.nu. Ik heb om 21:30 uur 's avonds nog gebeld met de klantenservice waar een zeer vriendelijke mevrouw mij prima heeft geholpen en de bestelling in orde heeft gemaakt. 1 dag later is mijn nieuwe wasmachine geheel volgens afspraak geleverd (via e-mail en sms wordt je tot bijna op de minuut op de hoogte gesteld over het tijdstip van afleveren) Dit is in 3 maanden tijd mijn 2de product via veiligkopen.nu en er gaan er meer volgen, zeker gezien de concurrerende prijzen en prima service. Mijn ordernummer is: VK725973
Cinthia04-12-2018

Snelle service

Snelle levering en keurig optijd! De bezorger was niet heel vriendelijk maar daar staat wel een goede vlotte bezorging tegenover van Veilig Kopen. Geen bezorgkosten waar maak je dat nog mee.
Nadja04-12-2018

Top service

Werken goed en snel! Gebeld alles netjes uitgelegd, Je mag de dag van de bezorging uitkiezen. Echt een aanrader!!!!!
Hans03-12-2018

Snel Duidelijk Precies. Beste Prijs.

Snel en stipt op tijd geleverd. Goede info over de bezorging. Goede prijs. Wij zijn kortom heel tevreden over deze webwinkel en kunnen die iedereen aanbevele.
J.G. Popma03-12-2018

Perfecte levering.

Op de site van veiligkopen.nu op zatermiddag een warmtepompdroger besteld voor levering op maandag. We werden op de hoogte gehouden via e-mail, sms en een track en tracecode wat allemaal perfect heeft gewerkt. Veiligkopen.nu heeft een overzichtelijke webshop,waardoor we niet lang hoefden te zoeken wat we wilden bestellen en ook nog voor een goede prijs. Bij een volgende aankoop zullen we zeker weer bij Veiligkopen.nu kijken.
P.C. Eilander03-12-2018

Goede service!

Via Kieskeurig kwamen we op VeiligKopen.nl Prijs was scherp dus onze bestelling (VK722312) gedaan. Later bleek dat de dag van aflevering wegens omstandigheden aan onze kant niet meer geheel beschikbaar was. Afleverdag gewijzigd en daardoor was er miscommunicatie tussen VeilingKopen en distributeur. Echter door VeiligKopen werd dit correct, plezierig en vakkundig opgelost. Tevreden dus!
Elton IJpma02-12-2018

Fijn en ontzettend klantgericht bedrijf!

Via zoekmachine bij veiligkopen op een scherpe prijs gekomen voor een nieuwe siemens inbouw vaatwasser. Die dan ook volgens afspraak en in goed aangegeven tijdvenster via track and trace en sms op de afgesproken tijd , al de volgende dag werd geleverd. Ik kreeg de volgende dag de melding dat het door mij bestelde model niet meer op voorraad was, en kreeg de mededeling dat ze daarvoor een €200 duurder opvolgend model in de plaats gingen sturen, nog nooit meegemaakt!! Ondanks de melding drempel service werd de vaatwasser keurig op de 2e verdieping (bovenwoning met steile trap in Amsterdam) door de bezorgers afgeleverd zonder enige discussie, heel erg fijn want dat was me in mijn eentje niet gelukt. Gekozen om zelf in te bouwen, maar kwam er helaas achter dat er dus twee soorten inbouw maten zijn, een voor normale en een voor opbouw keukens... ik heb een opbouw keuken, en dus paste toen het frontpaneel niet goed, en ging de deur dus niet tot 90 graden open..... Verkeerd besteld door mij dus...direct contact met de klantenservice opgenomen en daar werd totaal niet moeilijk gedaan over mijn fout, en meteen de volgende ochtend een nieuwe juiste versie weer zonder problemen geleverd, en de andere (reeds uit verpakking) weer opgehaald. Wat een ongekende service ! Dit heb ik niet vaak meegemaakt en zal bij een volgende aankoop zeker weer bij dit bedrijf gaan kijken! ordernummer VK723205
Johan02-12-2018

Goede. Service

De aanbieding was uitverkocht, men bood gelijk een duurdere machine tegen dezelfde prijs Wasmachine werd geplaatst op tweede verdieping, Heren waren zeer behulpzaam en werkten netjes Klantencontact is goed
Ernst Flesch01-12-2018

Super professioneel, ze doen wat ze beloven : geweldig !

Er was niks te veel gevraagd met ons telefoontje na 22u. Super vriendelijk en duidelijk geholpen. Telefoniste verplaatst zich in de gedachtengang van de klant. Ze werken duidelijk met zeer professionele partners om de bestelling conform afspraak : plaats en tijd uit te voeren. Zeer duidelijke timing.
jonny01-12-2018

hele goede en snelle service

snelle service en ook volgens afspraak geleverd de bezorger is van minuut tot minuut te volgen via track & trace ik heb via internet een etna combi oven gekocht de cm751zt ik kreeg de cm851 omdat de 751 niet meer voorradig was kreeg ik de 851 de opvolger van de 751 deze cm851 was 100 euro duurder maar ik kreeg hem voor de prijs van de cm751
Ronald01-12-2018
5.0

Geweldige service

5.0
Zeer vriendelijke bezorgers en alles keurig neergezet. Heel beleeft en nu draaien maar die Bosch slimmme wasmachine.