VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

K&W24-11-2018

Vooral zo doorgaan

Na wat op internet rond geneusd heb kwam ik op de site van Veiligkopen.nu en die was ook nog het goedkoopste dus ik kom er volgende keer weer terug. Kreeg ook nog korting omdat het Black Friday was super bij de andere leverancier kreeg ik dat niet
Nelleke24-11-2018

onverwacht goed

een keramische kookplaat hadden we besteld. De verkoper in de winkel vertelde ons dat ze een zeer scherpe prijs hadden. Zoek maar op internet.... hij liet het ons zien en ..... o jeeh bij veiligkopen.nl was de prijs nog eens €500 goedkoper. de verkoper gaf ons de ruimte om deze kookplaat te bestellen maar.... zei hij, waarschijnlijk hebben ze hem niet of kunnen ze niet leveren. Wij hebben besteld en betalen achteraf (top dat dit kan, anders hadden we niet gedurfd) En inderdaad kregen we een mail dat de kookplaat niet voorradig was en bij de fabriek besteld werd. Hmm dachten we. gelukkig nog niet betaald, we zullen zien. MAAR na 3 dragen kwam de mail: wanneer kunnen we bezorgen!!!! nog even afwachten, 2 keer kregen we bericht dat de bestelling later die dag zou komen. Het kwam Echt. kookplaat ziet er prima uit. Is nog niet geplaatst, maar we hebben nu toch wel zo veel vertrouwen dat het goed is. Besparing €500,= Dank je wel veiligkopen.nl service beoordelen vind ik moeilijk. Dat weet je pas als er iets niet goed is.
Alex24-11-2018

Goede service. Snelle keveeing. Top.prijs

Service is goed. Snelle levering waarvan je goed op de hoogte word gehouden. Mails met de tihd en tracking die je kan volgen daarnaast ook nog een sms 30 min van te voren. Prijs is ook goed

SchipperM23-11-2018

Geweldig snelle levering.

‘s Avonds een washmachine besteld en de volgende morgen al in huis. De samenwerking met het vervoersbedrijf is ook goed geregeld. Zeer vlotte afhandeling en bezorgt door een goed te volgen vervoerder die op tijd aangeeft wanneer het wordt afgeleverd.
Adrie van Straten23-11-2018

Uitstekende webwinkel.

In vind deze winkel zondermeer uitstekend. Had ook al eerder bij hen gekocht en daarom nu voor de tweede keer. Alles volgens afspraak en mooi op tijd geleverd. Picobello.
patty23-11-2018

Goede service, toestel net geleverd

Product netjes binnen de tijd geleverd. Mooi in de verpakking. Had ook gekeken naar de goedkoopste prijs, was niet het geval....maar ze hebben de prijs aangepast!
Chris23-11-2018

Komen afspraken na. Prima voor elkaar.

Voor het eerst besteld,kom zeker terug! Vaatwasser besteld,direct goed geholpen. Ook de afspraak met de monteur.
Hproo22-11-2018

Goede koop

Goedkoopste prijs voor een vaatwasser die als beste getest was, en uit voorraad aanwezig en dus volgende dag in huis.
Pietersvd22-11-2018

Goede en snelle service.

Voor 22.00 een nieuwe oven besteld en de volgende dag geleverd. Zeer duidelijk in welk tijdspad. Enige kleine minpunt (vandaar de 8) is het niet hebben gekregen van een sms, die zou verstuurd worden minstens een half uur van te voren als de bezorger onderweg zou zijn naar mijn adres. Oude oven is wel meegenomen.
Stef22-11-2018

Perfectie, heel leuk!

Op de site vond ik direct de vaatwassers die ik wilde. Nog even de vergelijkingsknop gebruiken en zie daar, het ideale toestel gevonden! Even mijn gegevens invullen, de betaalwijze kiezen en klaar is kees. Het toestel werd door de transportfirma ruim op tijd aangekondigd en via de track and trace perfect te volgen. Bedankt veilig kopen voor de perfecte service. Ik raad jullie zeker aan!
Albert hoekstra22-11-2018

Top service

Ik had per geluk een verkeerd artikel besteld .even gebeld en het was zo geregeld de volgende dag werd de foute bestelling g omgeruild voor wat ik eigenlijk wou top !!!!
Nlesh22-11-2018

Zeer snel en correcte communicatie

Had nog niet van hen gehoord maar vond de prijs goed en de manier waarop de site overkomt, helder en betrouwbaar. Verder bleek model inbouwoven niet meer verkocht te worden, wel vreemd want waarom staat het nog op de site? Maar kreeg onmiddelink bericht na bestelling dat in een beter model kreeg voor dezelfde prijs
Anita Koolbergen22-11-2018

Onwijs tevreden!

Wachten op Black friday is niet nodig, hier gegarandeerd de laagste prijs! Gisteravond besteld om 21.45 uur en vanmorgen vroeg al in huis! Goede service, vriendelijke en behulpzame bezorgers. Top wasmachine! Kortom: onwijs tevreden!
Gheugten22-11-2018

Goede Service!

Duidelijke communicatie over de levertijd. Gunstig geprijsd. Netjes geïnstalleerd. Bovendien zeer scherp geprijsd
Arno22-11-2018

Volgens afspraak

Nadat onze vriezer het plotseling had begeven moest er een nieuwe komen.. Daarom gaan zoeken op internet, Veiligkopen.nu bood in alle vergelijkingen van hetzelfde product de goedkoopste prijs aan. Voor het bezorgen kon gekozen worden voor de dag. Rond middernacht had ik al bericht ontvangen wanneer de bezorging zou plaatsvinden. Volgens afspraak is het product geleverd. Tevreden!
VK72088922-11-2018

Top! Beter kan niet!!

Ik heb voor dit bedrijf gekozen, omdat het professioneel overkwam. Website werkt prima. Bestellen gemakkelijk en levering volgens afspraak meteen de volgende dag. Tussen bestellen en leveren zat nog geen 24 uur! Prima afgeleverd. Alles volgens afspraak. Beveel dit bedrijf daarom aan. Snelle en goede levering. Tevreden over de aankoop. Ordernr: VK720889
Gerrit21-11-2018

Snelle service, mooie Siemens inductieplaat!

Veiligkopen.nu levert snel en zonder extra kosten. Ik heb een geweldige Siemens inductie kookplaat voor een superprijs en geloof me, ik heb het hele internet afgestruind!
Jan Beens20-11-2018

Goed en duidelijke communicatie

Duidelijk en overzichtelijke website bestelling en afhandeling soepel en correct verlopen,snelle levering.
Adriaan7320-11-2018

Geweldige service

Ruime sortering van producten. Als het gaat om vervanging dan krijg heel snel een goed advies met nog een mooie aanbieding. De tijd van de levering is heel snel en ook nog eens meerdere meldingen op het tijdstip dat de levering plaatsvindt. Je kunt de chauffeur bijna opwachten bij de voordeur. Sneller en beter kan het toch niet. In één woord GEWELDIG!
Arjan W19-11-2018

Makkelijk bestellen en snel in huis

Prima webshop, overzichtelijk en makkelijk in omgang. Zelf je leverdatum bepalen en keurig op afspraak geleverd.
Kaatje18-11-2018

veilig kopen.nu maakt beloftes waar

De prijs was het bewijs, andere internet shops konden niet direct leveren (onder voorbehoud of de fabrikant het op voorraad heeft) veiligkopen.nu kon wel leveren. Totaal bedrag van bestelling was de laagste die ik kon vinden en geen backorder. Site is duidelijk, Voor 23.00 uur besteld volgende dag levering, zelf ander dag plannen kan ook , heb dit gedaan(dag later). Geen bezorg kosten. Vervoerder Dynalogic leverde volgens afspraak en hield de klant goed op de hoogte
Ronald17-11-2018

Goede afleverservice

Concurrerende prijzen maar vooral heel goede aflevering: vanaf het moment van bestellen wordt je precies op de hoogte gehouden van het aflevertijdstip. Dat is nogal een verademing tov andere bezorgdiensten. T.a.v. de prijzen: op de vergelijkingssites wordt vermeld dat er geen afleverkosten zijn. Die zijn er inderdaad niet, maar er is wel een afhaalkorting dus als je in de buurt van Leiden / Alphen a/d Rijn woont kan het nuttig zijn om daar rekening mee te houden.
Ypsylon17-11-2018

Top Klantenservice van VeiligKopen.nu

Mijn eerste aankoop bij VK. Een wasmachine besteld. Het bestelproces is eigenlijk vrij goed en logisch. Nu al een pluspunt. Het apparaatje is geleverd zoals afgesproken, op tijd etc. Jammer genoeg bij eerste opstart blijkt het lekken... Direct mailtje naar VK (het was zondag) en .... geen 2 uur later gebeld! Top! Direct een vervanging naar een andere apparaat geregeld. Een bezorging, en manier van bijbetaling (vanwege hogere prijs van de tweede wasmachine) afgesproken. Volgende dag stonden al 2 jongens bij de deur met de andere wasmachine. Naar binnen gebracht en als een kleine extratje nog gratis aangesloten en gecheckt of alles goed is... Kortom ZEER TEVREDEN, Top service VK! Het kan dus en VK doet het voorbeeldig! Een idee: Misschien gaan jullie een cursus "Klantenbehandeling" doen voor andere winkels ? ;) Bedankt!
Keunen16-11-2018

Prima advies!

Voor een concurrerende prijs leveren ze goederen waarover je bijna direct een antwoord krijgt als je een vraag hebt. Prima geholpen en snelle levering. Ook voor de levering krijgt je een mail met een tijdvak waarbinnen je de chauffeur kunt verwachten. Als ik nog een keer iets nodig heb, dan weet ik waar ik moet zijn.
Tineke16-11-2018

klantvriendelijk

duidelijke website. hoewel het uitgezochte artikel niet meer leverbaar was, is mij een goed alternatief gedaan. na een goed telefonisch/en mail contact, heb ik gekozen voor het alternatief.