VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jan14-12-2018
Ik heb bij Veilig Kopen.nu voor het eerst een Liebherr gekocht met gratis 5 jaar extra garantie Snelle duidelijke website De bezorging is snel gegaan
Frank de Bruijn14-12-2018
Snelle duidelijke website welke voldoet aan de garantievoorwaarden. Bestelde product (Diepvries combinatie) was ondanks brede vraag tgv "als best getest product" direct op voorraad. Snel geleverd tegen de op dat moment scherpste prijs in de markt.
R van Ommeren14-12-2018
In een woord gezegd "UITSTEKEND" Bestelde artikel was uitverkocht en niet meer leverbaar. Men kwam nog tijdens de bestelling met een alternatief en niet het minste. Nieuwste model en dan voor dezelfde prijs. Ook keurig afgeleverd. Dus beoordeling UITSTEKEND ïs hier gewoon op zijn plaats.

henk13-12-2018
goede prijs/kwaliteits verhouding. Product op tijd aangeleverd alleen transporteur heeft 2 dagen over bezorgen gedaan. klein min puntje
Martina13-12-2018
Voor de eerste keer een vriezer gekocht via Veilig kopen.nu. Bij CB uitverkocht. Via Kieskeurig bij Veiligkopen.nu terecht gekomen. Goede reviews dus de stap gewaagd. Ze zijn met vlag en wimpel door de test gekomen. Klantvriendelijke site. Na de bestelling en betaling duidelijke uitleg. Klein minpuntje over een omschrijving in de tekst bij het produkt. Bij een telefoontje hierover kort en bondig en vooral vriendelijke uitleg. Ook op mijn vraag over de leveringsprocedure. Zelfde avond nog een eerste bericht over de levering te volgen via track en trace. Oké de leverings tijd liep uit aan het einde van de middag. Was niet erg, de chauffeur was precies te volgen via het systeem. Kanjers die met een smile de vriezer 1 hoog installeerde en nog uitleg gaven hoe de deur kon worden omgedraaid. Kortom ik heb er een serieuze leverancier erbij gekregen. Met dank en tot een volgende x.
geha13-12-2018
alles zoals het hoort, komen afspraken op tijd na. mooie actie met meer voordeel (op deze koelkast combi) als alle andere shops.
Eddy Goedhart13-12-2018
Site is zeer gebruiksvriendelijk, zending is correct op de aangegeven datum afgeleverd. ook over de prijs ben ik zeer te spreken, klopt wat ze zeggen nergens goedkoper!
M. Laan13-12-2018
Er werd netjes gezegd dat de spullen zo spoedig mogelijk geleverd werden, daarna erg netjes op de hoogte gehouden en op de minuut nauwkeurig geleverd👍
Rita12-12-2018
Een mooie prijs voor een goed apparaat. Snelle levering op een dag dat jou uitkomt. Er is ook genoeg keuze uit geschikte producten. We zijn enorm tevreden met de aankoop en levering! Ook betaling bij levering is super.
Ozzy11-12-2018

Geweldige service

Ik vind het een heel overzichtelijke site, goede service en duidelijke specificaties bij de producten. Alleen de track en tracé was een minpuntje de track en tracé code link doet het niet. Kreeg een mailtje met een tijdstip en werd op een hele andere tijdstip geleverd.
Rob11-12-2018

Uitstekende service

Prima apparaat, voor een gunstige prijs. Keurig geleverd op aangegeven dag. Tijdens de bezorging ook netjes op de hoogte gehouden waar je bestelling is en wanneer ongeveer de bestelling voor de deur stond.
Ineke10-12-2018

Snelle levering.

Oude combi-magnetron had het begeven. 's Avonds een nieuwe besteld en 11 uur later was het al afgeleverd. Weliswaar een ander model, omdat het gevraagde er niet meer was. Maar dit model bood dezelfde mogelijkheden. Zeer tevreden dus.
koude kikker10-12-2018

Doen wat ze beloven, snelle levering.

lage prijzen, en goede kwaliteit. Doet wat je van een webshop verwacht, als er op de producten niet onderscheiden kan worden
Patries7310-12-2018

Goeie service

We hadden de koelkast eerst ergens anders gekocht,maar na 2 keer een beschadigde koelkast,ben ik bij veilig kopen terecht gekomen en dat had ik meteen moeten doen. Voordeliger,netjes op tijd en geen beschadiging!
peter10-12-2018

Geweldige service en een zeer correcte aflevering.

Goede en overzichtelijke website. Interessante aanbiedingen en duidelijke communicatie via de mail. Wat betreft de aflevering, daar kunnen de meeste bedrijven nog een puntje aan zuigen. Uitstekende begeleiding en aflevering van de order en tevens prima te volgen op internet. Compliment!
Peter10-12-2018

Zeer snel en de goedkoopste!

De prijsaanbod was het laagste dat ik kon vinden. Daarbij ook nog eens een zeer snelle levering binnen een dag zonder bezorgkosten! Verder werd ook nog het oude apparaat gratis meegenomen. Toen het type koelkast wat ik bestelde niet leverbaar was werd een duurder type tegen dezelfde prijs aangeboden. Kijk dat alles bij elkaar is dus geweldige service!
Gilbert10-12-2018

Perfecte firma om zaken mee te doen.

Alles staat netjes per mail genoteerd. Vriendelijk aan de telefoon. Het tijdstip om de goederen te leveren is binnen de afgesproken termijn geleverd. Echt een aanrader.
Anneke Moesa10-12-2018

Geweldige Service

Zeer voordelig geprijsd. Goede communicatie zowel telefonisch en schriftelijk. Erg tevreden over het verloop van het bestelproces en de service. In woord "Geweldige service". Als ik weer iets nodig heb, dan bestel ik zeker bij Veiligkopen.nu
Rodenbecher09-12-2018

Rodenbecher

Ik vind dat alles snel is afgehandeld en op tijd gebracht geen beschadiging doet het goed en is zoals de informatie op de website
Thomas09-12-2018

Goede en snelle afhandeling!!

Goedkoopste voor een nieuwe Vaatwasser. Ook aan de telefoon netjes en kundig geholpen! En ook een snelle levering.
J.I.Droppert09-12-2018

Prima service

Prima shop. alles is prima verlopen......................................................................................
Erwin09-12-2018

super service en snelle levering

Ik vind het een klantvriendelijke webshop , met een Top service . De levering was Super snel en ook nog voor de laagste Prijs , dus ik zou deze site absoluut aanbevelen voor andere shoppers !
Annelies W08-12-2018

Duidelijke site, goed contact en aantrekkelijke prijs

Dit is mijn tweede aankoop bij Veiligkopen.nu op een paar maanden tijd. De site is erg duidelijk en de prijzen het laagst. En vandaag besteld indien voorradig, is ook werkelijk de volgende dag geleverd.
Ina08-12-2018

Heel tevreden

Snelle en vriendelijke levering zonder problemen. Na installering direct in gebruik genomen, zonder de handleiding te moeten lezen. Alles is duidelijk en wijst zichzelf uit.
Heijmans08-12-2018

Een geweldige service en netjes optijd.

Fijne shop en goede service maar ook qua prijs top!!! Zeer zeker voor herhaling vatbaar indien nodig.