VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

de Korte17-02-2020
Prijs was goedkoper dan andere webshops met dezelfde garantievoorwaarden. Houden zich aan de afspraken wanneer het apparaat geleverd word.
harry17-02-2020
Heldere omschrijving producten,zonder overbodige informatie. Goede concurrerende prijs en goede informatie omtrent de levering van de apparaten. Klijn minpuntje achteraf betalen d.m.v. klara zou het koop vertrouwen van de consument aanzienlijk vergroten. Zeker omdat het toch om vrij grote bedragen gaat,en je hoort helaas op de dag van vandaag ,zeker bij scherpe aanbiedingen vaker over malafide bedrijven. Maar dat is zeker in deze Situatie NIET HET GEVAL
A M Fonk17-02-2020
Eenvoudig bestellen, snelle levering, goede prijs, duidelijke informatie over levertijd, en keurige bezorging!

Henk Ringenaldus17-02-2020
Nadat ik bij Siemens in het inspiratiehuis geweest was, heb ik op de site van veiligkopen.nu heel gemakkelijk de gewenste inbouwkoelkast en inbouwvriezer kunnen vinden. Via de mail een duidelijke offerte gekregen. De apparaten werden binnen twee dagen keurig geleverd en de oude apparaten weer meegenomen.
N. Koymans16-02-2020
Zeer goed! Nog dezelfde dag dat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik bericht dat mijn artikel niet meer leverbaar was, ik kon de (duurdere) opvolger zonder bijbetaling krijgen, de volgende dag naar alle tevredenheid bezorgd. Bedankt VeiligKopen!
Sebastian15-02-2020
Super service, snel en eenvoudig geleverd, geen ervaring met retour sinds we het gereedschap vandaag binnen hebben gekregen. Wel was het door ons bestelde oven niet meer beschikbaar en hebben een gratis upgrade gekregen naar een beter model.
G.zuidema15-02-2020
Snelle levering en correcte beschrijving van de magnetron en een reeele prijs
A.G. Beeloo15-02-2020
Ik vind deze site super klantvriendelijk en makkelijk om een bestelling te plaatsen. Ik heb een wasmachine besteld en aangegeven wanneer ik hem graag wilde ontvangen. Eerst een mailtje voor de ontvangst van mijn bestelling en daarna een mail omtrent het tijdvak wanneer hij zou worden bezorgd op de datum die mijn voorkeur had. De dag van bezorging een telefoontje van de bezorger dat hij binnen een kwartier bij ons was. Echt heel erg mooi allemaal. Hij werd bezorgd en verpakt bij ons neergezet. Oude wasmachine weer mee en mijn man ging hem aansluiten. We zetten hem aan en helaas maakte hij een bijgeluid met het draaien van de was. Gebeld en we kregen gelijk de volgende dag een nieuwe bezorgd. Met dit keer een bezorger die alles nakeek en er achter kwam dat mijn man een stuk piepschuim over het hoofd had gezien. Hij bood gelijk aan dat hij de wasmachine voor hem zou aansluiten. Wat een klantenservice! Geweldig toch? Al 2 wassen gedraaid en hij doet het perfect.
Dirk Moerman15-02-2020
goede service,ze doen wat ze beloven, de machine werkt voortreffelijk makkelijk en simpel je moet alleen eerst de gebruiksaanwijzing goed lezen en door nemen
van Beers15-02-2020
Kende de webwinkel niet , koffiemachine was hier voordeliger dan in andere winkels Koffiemachine besteld, werd de volgende dag geleverd. Duidelijke site, ook de bezorging was top, er werd bijna op de minuut af voorspeld hoe laat de chauffeur er zou zijn. Tevreden dus!
Jacco15-02-2020
Alles keurig verlopen vanaf bestellen tot bezorgen super vriendelijk monteurs hebben alles netjes geregeld ben super tevreden
Debby14-02-2020
Super snelle en correcte service. Heel fijn! Mooie droger ontvangen erg blij mee! Kom zeker nog vaker op jullie site bestellen👍
Tienus14-02-2020
Dit keer een vaatwasser bij veiligkopen besteld. Binnen 15 minuten kreeg ik het bericht dat de bestelde machine niet meer leverbaar was en dat we een duurder model kregen. Bij lvering bleek dit zelfs een veel duurder model dan de bestelde. Verder netjes op de hoogte gehouden door Dynalogic doormiddel van mail, sms en een paar minuten voor levering zelfs een belletje. Alles bij elkaar echt een Super service!!!!!! Volgend apparaat kopen we zeker weer bij veiligkopen.nl
Ester14-02-2020
Goedkoopste prijs voor product dat ik wilde kopen! Na mijn bestelling werd ik gebeld ter controle omdat betaling plots werd geannuleerd, heel fijn! Super snelle en goede service!
A. de Jong13-02-2020
Vanaf bestelling tot en met aflevering van de gekozen Siemens koel-vriescombinatie, alles zeer correct. VK houdt zich aan de afspraak m.b.t. tijdstip aflevering.
Martin13-02-2020
Prima bedrijf. Scherpe prijs. Keurige en snelle levering van inbouw-koelkast. Deskundige montage via installatie-bedrijf Ajtec.
Annelies12-02-2020
Goede ervaring met de eerste aankoop bij Veiligkopen. Scherpe prijs, zelf datum van levering kiezen, goede communicatie en snelle levering via Dynalogic. Je wordt goed op de hoogte gehouden dmv bevestigingsmail en mail met track & trace en info over de bezorging met tijdsvak. Bezorging was prima, vriendelijke bezorger. Kortom, gewoon goed en betrouwbaar, een aanrader!
piet van der kolk12-02-2020
Al vele apparaten voor mijzelf en relaties gekocht via veiligkopen.nu. Altijd zeer correct, zowel de orderbevestigingen, de leveringen alsmede de apparatuur. Ook de laatste levering zijnde een siemens inbouwvaatwasser weer 100% ok.
Elco11-02-2020
Veiligkopen.nu is een eerlijke en heldere webshop die zeer gebruiksvriendelijk is, duidelijke informatie geeft over de producten en beschikt over een zeer ruim assortiment en ruim voldoende zoekmogelijkheden op de site. In de afgelopen 20 a 25 jaar meerdere malen witgoed op deze site gekocht, mede door scherpe prijzen maar ook door snelle service. Ook is het personeel adequaat en geeft zeer snel de juiste info bij vragen ook als de vraag gaat over prijsgarantie geven ze duidelijke uitleg van waarom wel en waarom niet. Deze keer een vrieskast gekocht en aangegeven dat de oude vrieskist meegenomen diende te worden. achteraf bleek dat de nieuwe vriezer eerst 4 tot 6 uur moest aan staan voor er spullen in konden waardoor de oude vriezer niet mee kon omdat die nog niet leeg was. Dit is voor Veiligkopen.nu geen enkel probleem na 1 telefoontje kwam de chauffeur de volgende dag opnieuw (zonder extra kosten) om de oude vriezer op te halen kortom TOP SERVICE !!!!
Yannick vds11-02-2020
Zeer tevreden met het toestel! Werkt zoals omschreven en zelfs beter. Het design is top! Alles zoals gewenst, top product! En zeer vriendelijke bezorgers.
VK83023110-02-2020
Tevreden over de service van VeiligKopen.nu. Het tijdvenster van levering bedroeg in eerste instantie 3 uur, werd later toegespitst naar een verwachte tijd van aankomst. Betalen bij levering is mogelijk, hetgeen wel prettig is.
Edwin Hessels09-02-2020
Ik ben erg tevreden over de snelle levering. Daar waar andere gerenommeerde webshops pas maandag konden leveren, kon veiligkopen.nu wel de volgende dag leveren. De prijs van de wasdroger die we aanschafte was ook nog eens lager.
Anthony09-02-2020
Inbouw koelkast met inbouw service besteld. Alles wordt goed gecontroleerd door veiligkopen en Ajtec. Inbouwen is ook prima verlopen, echter Ajtec doet liever zaken in de regio Rotterdam. Aangezien wij in Utrecht wonen hebben we 2 en een half week moeten wachten voordat Ajtec de koelkast kon leveren en inbouwen (Ze werken slechts 1x per week buiten Rotterdam). Voor klanten uit Rotterdam prima, maar daar buiten toch veel te lang.
Kees kok09-02-2020
Ruime keuze op de site en was de goedkoopste van alle aanbieders .Snelle levering en duidelijke Afhandeling van betalen.De wasmachine is zeer correct afgeleverd, en de was draaide al binnen een kwartier.Achteraf een goede keuze van artikel en leverancier .Wij vinden het een dikke aanrader
C.J.M. Beumer09-02-2020
Prima site. Overzichtelijk. Aantrekkelijke aanbiedingen bovenop de goed geprijsde artikelen. Telefonisch goed bereikbaar en vakkundig geholpen met extra informatie. Bij meerdere artikelen de mogelijkheid om een offerte aan te vragen en op die manier nog extra korting te krijgen. Bezorging keurig op tijd en correct geleverd. Mijn wasmachine was kapot gegaan. Via Veiligkopen.nu een nieuwe gekocht. Al 2 keer eerder artikelen via Veiligkopen.nu gekocht. Zeer tevreden.