VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Erik Pol08-03-2020
De website geeft goede uitgebreide artikelinformatie. Na aankoop word je keurig geïnformeerd over de voortgang en de levering. De leveringsinformatie is bijna op de minuut nauwkeurig. Je hoeft dus niet de hele dag te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen. Dit is onderscheidend ten opzichte van andere webshops.
Fred07-03-2020
Snelle reactie bij bestellen en zeer nette aflevering. Ze nemen de oude mee en zetten de nieuwe netjes binnen.
Henk07-03-2020
Prijs /kwaliteit is goed. De dag van bezorging kun je zelf aangeven. Je word goed op de hoogte gehouden hoe laat het product wordt bezorgd zodat je niet de hele dag hoeft thuis te blijven. Als het product is bezorgd dan wordt er nog gevraagd hoe de bezorging is verlopen. Kortom een bedrijf waar je veilig kan kopen.

G. Boersma07-03-2020
Veiligkopen nu had de voordeligste aanbieding van de Inventum kookplaat. Deze is volgens afspraak keurig op tijd geleverd. Hij was goed verpakt en in goede staat. Handig dat je bij levering aan huis mag pinnen. Veiliger dan Ideal.
Hans Hotting07-03-2020
De eerste ervaring was al goed, omdat tijdens een telefoongesprek naar voren werd gebracht, dat er een nieuwer type van het product was, terwijl ze het oudere type nog op voorraad hadden. Systeem van first-in-first-out. Mij werd een eerlijk adviews gegeven en daarbij een goede, voordelige prijs aangeboden voor een kwalitatief product.
Pol06-03-2020
Nieuwe Bosch wasmachine aangeschaft (xxxx). Paar tientjes goedkoper dan de anderen. Binnen een dag bezorgd en voor 9,95 uitgepakt, geïnstalleerd en oude wasmachine weer meegenomen.
L. van de Hel05-03-2020
Eerst een offerte gevraagd en de prijs was gelijk 16 % lager daarna gelijk besteld met om 15.00 uur besteld en de volgende dag om 16.00 uur bij mij binnen wat een goede service.
Ruth05-03-2020
Alles is vlot verlopen. De mannen die de machine kwamen brengen waren heel vriendelijk! Ook het personeel die de facturen opmaakt, aangezien ze het 2maal moesten veranderen door een fout van mij. Ik raad iedereen aan om bij jullie een product te kopen.
Mette05-03-2020
Goed op de hoogte gehouden van levering. Wasmachine op de gewenste plek plek gezet en geinstalleerd!
Top bedrijf04-03-2020
Wasmachine besteld en dit bedrijf nam gelijk mijn twijfels weg en hoort ook zeker bij de top kwa service. Goede klantenservice die met je meedenken. En gelijk bereikbaar zijn . Ook een dikke pluim voor de bezorging zo netjes en snel alles aangesloten (toppers ) Als ik weer wat nodig heb weet ik veiligkopen.nl te vinden.
Tojatiki04-03-2020
Deze shop, heeft alles wat er nodig is op het gebied van online shoppen. Het juiste product tegen de juiste prijs optij geleverd. Kortom alles prima in orde.
Ralph04-03-2020
Goede webshop met goede aanbiedingen. Veiligkopen geeft aan dat voor 22:00 uur besteld de volgende dag in huis. Mijn wasmachine was kapot en met een gezin was het wel zo handig snel een nieuwe wasmachine te hebben. Wat niet duidelijk was voor mij is dat er een verschil is wanneer er staat "op voorraad" en "leverbaar" die beide in groene letters bij de verschillende producten staan. Ik wilde een wasmachine kopen die morgen geleverd kon worden en nu bleek die dus "leverbaar" te zijn wat dus betekend(daar kwam ik achteraf achter)dat die zo snel mogelijk geleverd gaat worden. Dat was bij mij 4 dagen later, dus dat was jammer. Dus tip voor veiligkopen; zet leverbaar in oranje letters. Verder goede service.
R J B02-03-2020
Snelle levering. Goed geprijsd.Onze geleverde Combi Oven/Magnetron was nergens goedkoper. Na bestellen kregen we bericht dat dit type niet meer te leveren was,waarop wij een nieuwer(duurder) type met dezelfde mogelijkheden kregen tegen dezelfde prijs.
Mattias02-03-2020
Prettige en overzichtelijke website! Na het plaatsen van je bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden wat de status is van je bestelling. Je kan gemakkelijk een datum kiezen wanneer je bestelling geleverd moet worden en ook op de dag van levering wordt je keurig op de hoogte gehouden hoelaat je de bezorger kan verwachten. Erg prettig!
veiligkopen.nl02-03-2020
de prijs is inderdaad goedkoopste en de levering is snel en wordt netjes afgeleverd
In één woord TEVREDEN !!!!02-03-2020
Voor het eerst hier een artikel gekocht. Voor het verloop zeer tevreden hierover Overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen Goede communicatie wat betreft de levering (plaats, tijd van afleveren) via email en sms.
MJM Hanssen02-03-2020
Ik had deze koelvrieskast al besteld bij een concurrent, maar bij Veilig kopen was dit type 43 euro goedkoper. Een topmerk, nl. Siemens. Goede service en bezorging.
A. verhey02-03-2020
Ik werd via SMS op de hoogte gehouden om welk tijdstip mijn vaatwasmachine gebracht zou worden. Verder waren de bezorgers zeer vriendelijk. De machine werd uit de verpakking gehaald en op de plaats gezet waar ik hem wilde. De verpakkingsmaterialen werden netjes meegenomen. een zeer tevreden klant uit Purmerend.
HB02-03-2020
Goede en snelle afhandeling van de offerte en order. Perfecte en snelle levering .
Simone02-03-2020
Duidelijke site, snelle reactie en offerte en keurige levering de volgende dag na bestelling. Niet onnodig thuis gezeten, levering volgens tijdsindicatie. Ordernummer: VK834863
Peter29-02-2020
Op basis van eerdere goede ervaringen ook nu voor Veiligkopen gekozen. Dit keer voor een wasmachine en een droger. Gecombineerd voor een scherpe prijs. Bij het bestellen niet aan een tussenstuk gedacht voor het stapelen van de machines. Daarover telefonisch contact gehad of deze nog aan de bestelling toegevoegd kon worden. Dat was geen enkel probleem en deze werd gratis aan de bestelling toegevoegd! Goede service. Levering keurig op de gevraagde dag.
Tom 198329-02-2020
Deze webwinkel is zeer zeker aan te bevelen, het apparaat is netjes geleverd op de vooraf aangegeven dag en door middel van een track en trace systeem weet je waar je aan toe bent en zit je niet met een tijdvenster van 4 uur waarin je moet wachten! Product Voldeed ook geheel aan datgene aangegeven op de website!! Kortom! Aanrader!
Harmen29-02-2020
Prima service en ter plaatse keurige bezorging ondanks dat ze laat waren is de droger uitgepakt aangesloten. Dat zie je niet overal!
Yannic K.28-02-2020
Het is heel duidelijk vwb de specificaties en de levering. Ik vond het ook erg fijn dat ik mee kon kijken waar de bezorger zich bevindt en dat ik er bericht van kreeg. Hierdoor hoef ik niet elke minuut van de dag te wachten.
E28-02-2020
Snel duidelijk en netjes. Bestelling track en tracé nog een paar nette mails en sms precies zoals t hoort