VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Michel28-02-2020
Kan niet anders zeggen dan wat een top service... goed en eerlijk advies van een vrolijke snuiter aan de telefoon toen ik belde voor info.. betere vaatwasser gekregen dan we uitgezocht hadden.. en dan komt er supersnel nog een vrolijke snuiter die in recordtijd zeer vakkundig de oude uitbouwd en de nieuw plaatst..test en uitlegd.. en zelfs een stukje van de plint afzaagd omdat hij anders beetje aanloopt…. dit maak je niet vaak meer mee.. super bedankt !
A.Bouwens28-02-2020
Wij zochten zoiets wat wij zochten op onze boot prima gegaan zo !en de snelle levering waren zo klaar toppie. xxxx
Bertjan Soetevent28-02-2020
Na aankoop verloopt de communicatie prima. Keurige aflevering. Schappelijke prijs.

Simone28-02-2020
Duidelijke site, snelle reactie en offerte en keurige levering de volgende dag na bestelling. Niet onnodig thuis gezeten, levering volgens tijdsindicatie.
E. Geessinck27-02-2020
Goede prijzen en snelle levering. Ze zijn de goedkoopste voor de door mij bestelde magnetron. Komt betrouwbaar over en overzichtelijke website.
Hennie27-02-2020
Ben continue op de hoogte gehouden van bezorgmoment, en 2 heren hebben de oude wasmachine netjes afgekoppeld, de nieuwe 2 verdiepingen hoog gebracht en waterpas geïnstalleerd, de oude wasmachine en verpakkingsmateriaal mee teruggenomen. Niets te klagen!
Steurbaut27-02-2020
Alles zeer goed verlopen vriendelijk en zeer hulpzaam Top service Zeer goede prijs
Kees27-02-2020
Wasemkap bij VeiligKopen.nu besteld, Zeer toegankelijke website, artikelen duidelijk omschreven, makkelijk bestellen. Uitstekende communicatie met vervoersbedrijf Dynalogic. Zo hoort een bedrijf met klanten om te gaan.
Sleebos27-02-2020
De aangeboden prijs is scherp. Tijdige bevestigingen per e-mail, correcte bezorging.... wat wil je nog meer.
harry26-02-2020
Geweldige service. Gisteren besteld. Meteen antwoord dat product niet leverbaar was, maar dat duurder product voor dezelfde prijs geleverd zou worden. Vandaag precies op tijd geleverd. 2 uitstekende medewerkers hebben de Siemens vriezer aangesloten en de oude mee terug genomen. En goede uitleg gehad.
W. Molenaar24-02-2020
Goede prijs van het product en prima op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Gekozen voor VeiligKopen.nu, omdat er dan geen tijd verloopt tussen levering en plaatsing.
nieuwe wasmachine24-02-2020
zaterdag wasmachine kapot meteen een nieuwe kopen kijken en vergelijken de machine die ik wilde was overal duur behalve bij veilig kopen daar was hij goedkoop meteen gekocht en maandag ochtend geleverd goede service monteurs meteen aangesloten en de machine draait perfect
Ben hoesen23-02-2020
Super duidelijke informatie over levering en andere zaken, en over de levering ook heeel tevreden super aardige gozers.
Lennard22-02-2020
Shop was duidelijk, kreeg een nieuwer type, snelle levering en exact op tijd.
Tevreden klant22-02-2020
Bij Veiligkopen.nu heb ik een BOSCH Wasautomaten WAT28655NL gekocht. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed, tevens nog €50,- teruggekregen via de Cashback actie van Bosch. Verder een correcte en snelle levering, waarbij de nieuwe wasmachine naar de 2e etage werd gebracht, uitgepakt, geïnstalleerd en getest. Ook werd de kapotte wasmachine afgevoerd. Helemaal tevreden.
Jeroen Vos22-02-2020
Een combi magnetron besteld. Naast dat deze voordelig was ook zeer tevreden over de service. Goed op de hoogte gehouden over de levering. Prima service
A.A. Ceton21-02-2020
Overzichtelijke website. Het was makkelijk het bewuste artikel te vinden. Uitvoerige omschrijving van het apparaat beschikbaar. Keuze mogelijkheid van betalen is handig. Na bestelling direct bevestiging gegevens hoe de levering gaat verlopen. Alles perfect geregeld.
Rene V21-02-2020
Goedkoper dan Coolblue, zelfde levering, fijne transporteurs en binnen een dag geleverd. Ik ben r blij mee...
Kaat20-02-2020
Prima service met op tijd berichten over tijdstip dat het geleverd wordt, waren mooi op tijd. Echt een goede webwinkel met een leuke prijs had een droger met 50 euro kassakorting
Jac van Ginderen20-02-2020
Prima shop want erg duidelijk in bedrag - ook erg concurrerend - en vooral ook een uitstekende bezorgservice.
Teunissen20-02-2020
Fantastisch snelle service, mijn artikel was niet meer leverbaar, werd kosteloos geüpgraded naar de gelijkwaardige vervangen die formeel duurder was. Snelle levering conform afspraak waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden over het tijdschema waarbinnen afgeleverd gaat worden. Al met al prima service.
Wil Demmers19-02-2020
Op 6 feb 2020 heb ik via de website van veiligkopen.nu een inbouwkoelkast besteld. (VK 830410) Tevens aangegeven dat ik gebruik wilde maken van de installatieservice. Ik ben erg te spreken over de servicegerichtheid van veiligkopen.nu. Omdat ze het bestelde model niet meer konden leveren kreeg ik voor dezelfde prijs zijn opvolger met nog een ruimere specificatie. De communicatie mbt de installatie verliep vlekkeloos en exact zoals was afgesproken. De installatie vond plaats door 2 zeer klantvriendelijke en vakkundige monteurs. Ik heb veiligkopen.nu opgeslagen bij mijn favorieten en zal hier in de toekomst zeker nog gebruik van gaan maken omdat ook de prijsstelling vergeleken met vele andere leveranciers ook uitermate gunstig was. Ik heb deze winkel reeds bij anderen aanbevolen en zal dit zeker in de toekomst nog meer gaan doen
Jaap P19-02-2020
Fijne overzichtelijke shop,omdat ik op zoek was naar een staandevrieskast keek ik op internet voor een goede en voordelige kast,die vond ik op veilig kopen.Goede levering en Super goed geholpen door de klantenservice!
Mir18-02-2020
Prima, makkelijk bestellen en goede levering. vaatwasser die ik besteld had was niet meer leverbaar kreeg een andere type voor de zelfde prijs. daar komt ie , deze vaatwassser stond bij alle internet shops voor die prijs, die andere die ik wilde was overal duurder. slim set van veilig kopen.nu
Irena18-02-2020
Good service. delivery - as promised -on time!Good communication! Item delivered safely/no damage .