MediaMarkt.nl
Benieuwd naar ervaringen met MediaMarkt? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
7.9
Deze score is gebaseerd op 17496 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor MediaMarkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Wij zijn heel erg blij met elly van de media markt verkoop afdeling kookplaten ze heeft ons super goed geholpen met de juiste keuze zeer proffesioneler en klant gericht zeer vriendelijk en behulpzaam kijkt wat de beste is voor de klant en als we nog meer als een cijfer 10 konden geven gaven we het echt een mevrouw elly van media markt Eindhoven! Zij is een super vrouw de beste ik raad heel Nederland aan om geholpen te worden in Eindhoven u zult super blij zijn !
Makkelijk te gebruiken, hele goede site, en alle info die je wilt staat er gelijk
Winkel met heel veel keuze. Door die grote keuze is het niet zo moeilijk om tot een koop te komen. Ook de prijzen nodigen uit om deze beslissing te maken. Geweldig winkelen op deze manier.
Na bestelling duidelijke uitleg hoe het verder gaat en de verwachtte leverdatum.
De site is een beetje langzaam maar voor de rest goed en duidelijk
Elk apparaat die ik van mediamarkt heb besteld of heb gekocht, kwamen heels binnen en mediamarkt is een heel betrouwbare winkel
Goed overzichtelijke site, makkelijk af te rekenen.
Super efficiënte webshop
Correcte levering
De keuze is reuze! Fijne webshop en snelle levering :)
De mediamarkt heeft de laagste prijs in AirPods en zien er betrouwbaar uit, in tegenstelling tot sites waarvan de artikelen er niet echt uitzien en het lijkt op oplichting.
Interessante prijzen en snelle levering aan huis of afhalen in de winkel.
Altijd goed geregeld en vriendelijke deskundige en behulpzame werkers, personeel
Op 17 november heb ik de GARMIN vivomove Trend White Cream
Besteld en betaald die toen voorradig was.
Helaas had ik na 3 dagen nog niets ontvangen, niet het product of een mail.
Hierop heb ik gebeld met de klantenservice. Zij vertelde dat hij niet meer voorradig was en onbekend of hij nog geleverd zal worden. Ik heb de medewerkster gewezen op dekkingskoop. Hier was de medewerkster niet van op de hoogte. Ik zou gemaild worden met een oplossing. De oplossing die mij geboden werd is dat ik de bestelling kon annuleren en mijn geld terug kon krijgen. Ik heb bewust gewacht tot hij in de aanbieding was met black friday. Nu kan ik hem elders gaan kopen voor 54 euro duurder.
Mediamarkt is naar mijn mening altijd betrouwbaar en dat is de reden dat ik de meeste apparatuur hier vandaan haal in plaats van bepaalde sites waar ik wat minder over weet. De site zit ook goed in elkaar. Waar ik op andere sites soms moeite heb met het vinden van producten omdat de site niet mooi of duidelijk is afgewerkt, heb ik daar nooit last van bij MediaMarkt.
Als ik in de winkel ben is iedereen altijd bereid om mij te helpen ook al is het erg druk. Bij mediamarkt weet je gewoon dat het goed zit. Erg tevreden!
Combi oven zelfs op zondag(gratis) bezorgd!!!!
Ik ben jaren klant bij mediamarkt almere
Zeer tevreden .
Goedewinkel en mooie Black fridayh aanbiedingen
De website is misschien een beetje ingewikkeld maar toen ik het eenmaal doorhad was het wel te doen verder is het een top winkel
Prettige en goed advies. Deskundig geholpen door meneer sjors
Jullie snelle service is echt top
altijd goede servers bij de mediamarkt koopt regelmatig hier zo
very easy to navigate and very helpful staff!
Goed product met passende informatie en snelle service
Makkelijk in te vullen. Geen onbegrijpelijke woorden. Snel geregeld.
Ik koop er regelmatig iets en is altijd perfect
Alle gegevens waren duidelijk en heel helder te vinden in de mail na het bestelen.
Ook wist ik heel goed wat ik heb gekocht door alle informatie die bij het product stond.
Snelle bezorging dus snel gebruik kunnen maken van het product.
Top geregeld!
Fijne website, duidelijke informatie en vaak een prima prijs!
Altijd een geweldige winkelervaring bij MediaMarkt! Breed assortiment, scherpe prijzen en uitstekende klantenservice. Absoluut een aanrader!