Knives and Tools - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 1930 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Knives and Tools.

Knives and Tools stelt zich voor

Knivesandtools.nl staat al sinds 1999 voor je klaar als betrouwbare webshop op het gebied van keukenmessen, zakmessen, multitools, messen slijpen, zaklampen, batterijen, accu’s, outdoorproducten en nog veel meer. We zijn echte liefhebbers en testen de producten zelf uit. Hierdoor weten we heel goed wat we verkopen. Alleen echte kwaliteit redt het tot onze website, inmiddels ruim 15.000 producten. Wanneer je bij ons bestelt wordt jouw pakketje zorgvuldig verpakt en verzonden. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 762 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andrew 01-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. In de diverse prijsklassen goede kwaliteit.

De bestelde artikelen worden op de afgesproken datum geleverd. Communicatie is ook helemaal top.

Zeker een aanrader.

Reageer

Leo 01-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit voor betaalbare spullen. Communicatie via de chat verliep vlekkeloos en advies was zeer bruikbaar.

Reageer

Roland 62 jaar 01-01-2022

Algemene score

9,0
Meestal wel de beste messenwinkel van het land, alleen als iets niet meer leverbaar is, Eden 10 of nu Magnun Dejavu, dan heb ik al besteld en hoor dan pas dat het mesje niet meer leverbaar is. Vandaar een negen. Ik vind dat het mesje van de site moet verdwijnen bij niet leverbaar of het moet er heel goed bijstaan. Verzenden en verpakken gaat super, nooit iets te klagen gehad over de snelheid.

Reageer

Ezzy 01-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mijn man is een groot liefhebber van allerlei soorten messen en zeker van Rambo. De site is duidelijk. De service is goed en de levering is snel. Voor zijn verjaardag zal Rambo deel 1 zeker besteld worden!

Reageer

Martin 01-01-2022

Algemene score

10,0
Ondertussen aardig wat artikelen besteld bij dit bedrijf. Voor zover aanlevering snel of in voorraad wordt snel bezorgd. Een garantie geval wordt heel snel en mer positieve communicatie opgelost. Mochten er vragen over producten zijn is contact opnemen een ervaring apart. Ze zijn net zo enthousiast over hun producten als ik en je krijkt het gevoel dat er veel kennis en competentie zit bij de medewerkers.

Reageer

Dick 01-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en top service, vandaag besteld volgende dag in huis, super. Ook de kwaliteit is uitstekend.

Reageer

bart 31-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer compleet aanbod, goede klantenservice en vriendelijke deskundige mensen

Reageer

Arjen 31-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net als altijd keurig verpakt en snel geleverd. Het door mij bestelde mes was op de website goed omschreven, dus kreeg ik wat ik verwachtte.

Reageer

jose hermkens 30-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service, was binnen 2 dag bezorgd
De prijs was voor mij ook de voordeligste die ik had gevonden.
Het mes was goed en veilig verpakt.

Reageer

Joost 30-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een Buck Knive en kwam via Google bij deze site uit. Zag er goed uit en recensies waren goed.

Reageer

Ron Verhallen 30-12-2021

Algemene score

10,0
Keurig en snel geleverd. Een dikke 10. Voor mij een dikke aanrader, goede en duidelijke site.

Reageer

Cyd 30-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vaker bij Knives and Tools besteld, elke keer snelle levering zonder gedoe :)

Reageer

VteV 30-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig blij met mijn nieuwe messen.
Was al lang op zoek naar goede kwaliteit’s messen die ook goed te betalen zijn.
Volop keus, in alle prijs categorieën en goede beschrijving bij de producten.
Ook een snelle levering en veel verschillende betaal optie’s

Reageer

Tevreden klant 30-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Knives and Tools een eiken snijplank besteld. Volgende dag was hij al binnen. Na twee weken verscheen er een scheurtje tussen twee blokjes (kopshout). Contact opgenomen met Knives and Tools die stuurde me prompt een e-mail met daarin een aantal stappen om ervoor te zorgen dat het proces met betrekking tot de garantie bepaling en afhandeling bekend zijn. Na deze stappen doorlopen te hebben kreeg ik de melding dat een nieuwe plank opgestuurd zou krijgen zodra deze voorradig was. Zodra de plank voorradig was kreeg ik prompt de dag daarop een nieuwe plank via de pakketbezorgingsdienst thuis aangeboden. Meerdere koop ervaringen met Knives and Tools en alle waren vlekkeloos. Dit was de eerste ervaring met de garantie afhandeling door Knives and Tools en die was ook vermeldingswaardig vond ik.

Reageer

Theo van Ballegooijen 30-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne en heldere webshop met veel mooie merken. De vlijmscherpe Japanse bloemenschaar van Okatsune viel zo in de smaak dat ik deze voor meerdere familieleden moest bestellen. Ook de afdeling zakmessen, zaklampen en multitools is meer dan indrukwekkend. En bijna alles is op voorraad en wordt op tijd en netjes verpakt verzonden. Knives and Tools is één van de weinige webshops die een snelkoppeling op mijn telefoon heeft.

Reageer

Ray 30-12-2021

Algemene score

10,0
Zoals altijd een goede service en snelle afhandeling van de bestelde producten!

Reageer

Christina 29-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellingen waren snel binnen en goed verpakt.
Mooi en duidelijke website, en een goede kwaliteit!!

Reageer

Calitu 29-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle correcte levering! Een keuze uit een uitgebreide collectie was gauw gemaakt.

Reageer

Jan 29-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super klantensercice Knivesandtools ,
Paar jaar geleden al eens bestelling ontvangen. Zeer tevreden over kwaliteit van mijn rvs tool met schiterende inscriptie .
Helaas is vorige week mijn pakketje door kerstdrukte zoekgeraakt, maar ze komen al snel met suggesties om het op te lossen
Boven verwachting goed !
Echte aanrader!

Reageer

Boudewijn Olthof 29-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Regelmatige klant. Altijd zeer vlot geleverd. 1 keer iets terug gestuurd. Kreeg direct een ander exemplaar. Hadden ze een foutje gemaakt, kreeg ik direct melding van. Het werd 1 dag later verstuurd. 100% betrouwbaar !

Reageer

loes Lodder 29-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig en snel bezorgd. Goede kwaliteit prijs verhouding. Een mooier kerstcadeau konden mijn kinderen zich niet wensen!

Reageer

Joachim Van Leeuwen 28-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en overzichtelijk bestel systeem.
Goed verpakt en snelle bezorg mogelijk.

Super blij met mijn mooie messenset!!

Reageer

Wim 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoek pagina's waren makkelijk en kon het product vlot vinden incl. specificaties
Snel en netjes afgeleverd, Prima winkel.

Reageer

The Cat 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is al jarenlang mijn favoriete webshop.
Snelle levering, betrouwbaar, goede prijs, en goede service!

Reageer

E.Q.A Edelbroek 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is allemaal prima gegaan. Alles duidelijk omschreven. En ontzettend snel verzonden en ontvangen. Heel blij mee.
Degene die het cadeau kreeg is er erg blij mee.

Reageer

Jaap Kaemingk 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een zeer uitgebreide shop met goede weergave van de artikelen en een snelle levertijd.
Kwalitatief goede messen in elke prijsklasse.

Reageer

Stephan 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, komen afspraken na, leveren kwalitatief hoogwaardige producten tegen een schappelijke prijs.

Reageer

Peter Roerhorst 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
K&T is een zeer goede betrouwbare online winkel.
Als je vragen of opmerkingen hebt word je online heel snel geholpen.
Ook tijdens het hoogtepunt van de pandemie kwamen de bestellingen op de afgesproken termijn binnen.
Een echte aanrader.

Reageer

Laurens 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellingen worden altijd goed verpakt geleverd.
En wat leveringstijden betreft altijd netjes op tijd.
Heel goed klantgericht bedrijf.
Ook betreft hun website netjes vermeld wat wel of niet voorradig is.
Toppie hoor

Reageer

Joost 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een aanzetstaaltje voor beitels bij Knives en Tools terechtgekomen. Overzichtelijke digitale winkel, correcte afhandeling en vlotte bezorging. Minpuntje is het (grote) formaat verpakking.

Reageer

Iwan de Haan 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Eenvoudig te bestellen en snelle levering in een zeer degelijke verpakking. Erg blij met de aanschaf.

Reageer

Robert 26-12-2021

Algemene score

9,0
Precies zoals de omschrijving aangaf, en super snelle levering. Helemaal top.

Reageer

Mick 25-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De beste winkel voor Japanse slijpstenen en Japanse messen
Snelle en goede levering

Reageer

Robin 25-12-2021

Algemene score

10,0
Was opzoek naar een goed Bushcraft mes.
Na wat onderzoek uitgekomen op de morakniv garberg carbon. Mooi mee en goede kwaliteit prijs verhouding. Daarnaast ook gelijk de companion heavy duty besteld. Website is overzichtelijk en bestemming was voor verlopen. Dank je wel.

Reageer

Patrick 25-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al vele jaren klant op de site en heb in héél die periode zo goed als geen problemen voor gehad.
Indien er toch iets niet naar wens was, hebben ze dat op de klantendienst perfect afgehandeld.
Het gezegde klant is koning, is bij Knives and Tools naar mijn bescheiden mening absoluut van toepassing.
Ruime keuze, supersnelle levering en heel klantvriendelijk.

Reageer

Shan 24-12-2021

Algemene score

8,0
An excellent company with passionate employees and real service orientation. I have done over 5000 euros worth of transactions only with pocket knives and not one of them has been a bad experiance.

Reageer

Walther 24-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten prijs / kwaliteit verhouding, snel service, en zeer goed verpakt top !

Reageer

Martijn 24-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering
goede retour voorwaarden
en goede afhandeling als je iets retour stuurt
100% top winkel

Reageer

Anne 23-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede klantenservice, reageren erg snel, mooie producten tegen een goede prijs.

Reageer

J. Greve 23-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De slijper werk perfect , veel beter dan het aanzetstaal .
Dus vlijmscherpe messen .

Reageer

Arjan 23-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website snelle levering en achteraf nog wat extra informatie over de gekochte items.
Super service

Reageer

Jan 22-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en juiste levering. Zeer goede service van helpdesk ivm graveren mee! Top!

Reageer

Privé 22-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ook al bestel ik wat op zondagavond dan heb ik bijna altijd maandag het pakketje in huis.
De service is goed, kan niet beter, het product is precies wat ik verwacht had.

Reageer

Aart 22-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangekocht een koksmes van het merk Eden (damast). Mes was goed verpakt. Kwaliteit van het mes is zeer goed. Nu dagelijks met groot plezier in gebruik.

Reageer

Albert 22-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering ,netjes afgeleverd bij de voordeur door de bezorger, netjes ingepakt, degelijk en handig voor gebruik in bijna alle omstandigheden , camping, bos , vissen om een appeltje te schillen ect
voor die prijs geweldig

Reageer

Schrauwen 21-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel en keurig geleverd. Gisteravond na 20:00 bestelt en vandaag al netjes geleverd.

Reageer

Henny 21-12-2021

Algemene score

10,0
Ten eerste een erg overzichtelijke site. Makkelijk bestellen. Komen de beloftes van bezorgen na.
Erg goed materiaal dat verkocht wordt. In deze was datparacord.

Reageer

Erik 20-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat kon ik mijn kwijtgeraakte zakmes supersnel vinden op uw website! Het bestellen ging echt heel eenvoud. En als klap op de vuurpijl was de levering perfect.
De track en trace werkte heel goed. Het nieuwe mes was keurig verpakt met een goede gebruiksaanwijzing. Erg blij mee.

Reageer

Frank 19-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
supersnelle levering en goede omschrijvingen en aanwijzingen op de site over de producten

Reageer

Ja zeer zeker. 19-12-2021

Algemene score

8,0
Veel keuze in het assortiment prima en snelle levering.
Prima service netjes en correct behandeld.

Reageer

Toon meer reviews