Knives and Tools - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 635 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Knives and Tools.

Knives and Tools stelt zich voor

Knivesandtools.nl staat al sinds 1999 voor je klaar als betrouwbare webshop op het gebied van keukenmessen, zakmessen, multitools, messen slijpen, zaklampen, batterijen, accu’s, outdoorproducten en nog veel meer. We zijn echte liefhebbers en testen de producten zelf uit. Hierdoor weten we heel goed wat we verkopen. Alleen echte kwaliteit redt het tot onze website, inmiddels ruim 7000 producten. Wanneer je bij ons bestelt wordt jouw pakketje zorgvuldig verpakt en verzonden. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 479 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob, Leiden 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd een perfecte service en communicatie van Knives & Tools. Snelle reactie op verzoeken, alles goed verpakt en snelle levering. Meer kan je niet wensen. Top webwinkel.

Reageer

Andre 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar, snelle levering, goed verpakt, aanspreekbaar, kortom een van mijn favoriete adressen als het om de aanschaf van vouwmessen voor mijn verzameling gaat.
Van harte, en zonder aarzeling aanbevolen.

Reageer

Roel Brommer 07-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service snelle levering en de chat met de medewerker was prima deskundig en goed

Reageer

Gerard 07-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering na bestelling en niet duur! Prima dus. Product ook in orde.

Reageer

Wilco 07-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals altijd een goed en snelle levering .
Website is erg overzichtelijk met de juiste informatie over het product

Reageer

C. vd Maat 07-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een goede webshop die er verzorgd uitziet en een groot assortiment heeft tegen een goede prijs.

Reageer

Baltes 06-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Professioneel bedrijf. Goede service, goede website, snelle levering en top producten.

Reageer

Erik snijders 06-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en goed gerangschikt plus levering was correct prijs bepaling is goed overzichtelijk

Reageer

Benoit Philips 06-06-2019

Algemene score

8,0
Zeer goede en aantrekkelijke website.
Maar levering duurde 6 kalenderjaren.
De doos waar het mes in zat was versleten alsof het reeds meerdere malen geopend en gesloten werd. Voelde alsof het niet nieuw was. Het mes zelf leek wel ok.
Dus 8/10.

Reageer

De Graaf 06-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met mooie producten. Slechts één puntje van kritiek: het was voor mij niet uit te vinden hoe ik het door mij bestelde product kon laten graveren. Dat moet echt duidelijker.

Reageer

fred 06-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
jullie gaan mij niet verplichten om heir een review te schrijven.ik wil niet dat ander shophers mijn review lezen

Reageer

Valerie 05-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi aanbod, stipte en snelle levering.
Het enige is dat ik een vraag had gesteld over een product en daar geen antwoord op kreeg.

Reageer

Danielle 05-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De producten zijn snel geleverd, een goede prijs/ kwaliteit en goed verpakt👍🏻

Reageer

BRUGT 05-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb nu voor de 2e keer daar iets gekocht. Het eerste was een mes van schrade...super ..goede service en snelle levering . Nu bij hun een batterij gekocht van nitecore.
3500mAh 8A. Top ding...speciaal voor zaklampen met hoge capaciteit licht.. Hij was er de volgende dag al..dus JA... Ik geef ze een dikke 10.
En JA...mocht ik weer iets nodig hebben op dit gebied,dan klop ik als eerst bij hun aan. Bedankt.

Reageer

Jan Wennekers. 05-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling snel in huis.
Zaklamp voldoet aan de verwachtingen door dat ze de zaklamp zelf testen.
Daar door betrouwbare gegevens op de website.

Reageer

Matthijs 05-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam bij Knives and Tools terecht omdat ik die superfijne puntige schilmesjes van Wüsthof nodig had en de winkel waar ik ze altijd kocht niet meer bestaat.

Producten 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Prima verpakt, helemaal top.

Reageer

Mary 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen, goed overzichtelijke site. Prachtige producten! Goede informatie over de producten. Ik heb ie and heel blij gemaakt met een “ lifetime” snijplank!

Reageer

Jan Aalbers 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede ervaring, makkelijk bedienbaar, snelle en correcte levering. Bedankt voor de service

Reageer

Joske 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed product geleverd,zeer snelle levering,keurig netjes verpakt,ben er blij mee.

Reageer

Kwakernaat 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het eenvoudig te vinden goed, was makkelijk te vinden en te bestellen op de website. Na telefonisch contact om aan te geven dat ik het goed binnen twee dagen nodig had, werd mij toegezegd dat deze op voorraad was en diezelfde dag nog naar de raketbezorger zou gaan. Inderdaad de volgende was het goed in goede staat en conform te advertentie in mijn bezit.

Reageer

Peter Bastiaanssen 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eindelijk weer een goed houtsnijmes. En helemaal niet duur. Binnen de beloofde tijd gearriveerd.

Reageer

MLC 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb meerdere malen bij Knives and Tools besteld vanwege het brede assortiment en goede kwaliteit, De info op hun site is nuttig en handig voor het maken van een goede keuze. Bestellingen worden snel verwerkt en geleverd. Mijn eerste keuze voor messen, toebehoren en tools.

Reageer

El harouati 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een goeie webwinkel de service is zeer goed geregeld ga zo door zou ik zegen daarom raad ik het ook zeer zeker aan om hier te winkelen als je iets nodig hebt.

Reageer

Corné 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige webwinkel!! Snel geleverd en product voldoet altijd aan de verwachting omdat er duidelijk foto's en uitleg bij het product staan.

Reageer

Arie 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, groot assortiment, redelijke prijzen, goede klantenservice

Reageer

Bart richters 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en snel. Zeer ruime keus en een uitstekende kwaliteit. Fijne grip en super snij- kwaliteit.!

Reageer

J-P 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Informatie: akkoord
Levering: akkoord
Verpakking: akkoord
Product: akkoord
Prijs: akkoord

Reageer

messenengreedschappen 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede service, snelle bezorging, website werkt super makkelijk en de informatie die je nodig hebt kun je vinden.

Reageer

Fellowmelad 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop. Zeer snelle respons (op Zondag zelfs!), duidelijke website, goede informatie per item, snelle levering. Gewoon super!

Reageer

Jetze 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en het product voldoet aan de beschrijven en verwachtingen.

Reageer

èm 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke site en zeker gebruiksvriendelijk en daarbij ook een leuke aanbieding voor het cadeau waarnaar ik op zoek was voor familie! al met al, top!

Reageer

Joost 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier werken mensen met niet alleen verstand van hun producten, maar ook van de term klantenservice. Een van de meest belangrijke zaken binnen een bedrijf als je het mij vraagt. Elke webshop verzend tegenwoordig binnen een dag. Maar Knivesandtools levert niet alleen snel, maar ook nog met een persoonlijke touch. Top!!!

Reageer

Henk 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel met veel keus, goede service snelle levering en vriendelijk contact.

Reageer

Marian Poelman 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, snelle levering, goede communicatie. Prima product. Ik beveel deze winkel van harte aan.

Reageer

Stefan 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle service en snelle reactie op vragen en altijd komen ze met een goede oplossing en top producten

Reageer

Mollie 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om half tien avonds een multitool inclusief graveren besteld. De volgende dag in de brievenbus!! Goed verpakt en keurig aangekomen

Reageer

W.H.Llubbers 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling is snel geleverd en bovendien perfect verpakt. Prima webshop.

Reageer

Rob 30-05-2019

Algemene score

9,0
Top spul. Snelle levering. Duidelijke communicatie. Goede messen. Je krijgt wat je ziet.

Reageer

ian 30-05-2019

Algemene score

10,0
goed dienst, snel levering en veel keuze van keuken tot bushcraft en eenvoudige zakmessen.
slijpgereedschap voor elk budget.

Reageer

Patrick 29-05-2019

Algemene score

10,0
Levert snel en precies zoals op de site staat. Goed verpakt an snel verstuurd

Reageer

Arn Wessels 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede shop met heel veel kwaliteitsmerken waar voor elk wat wils te vinden is... en hele snelle levering.. zeker niet mijn laatste aankoop geweest... ben wat dat betreft wel een liefhebber van mooie messen...

Reageer

Bart Dinnissen 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is gebruiksvriendelijk, snel en transparant. Na tientallen soepel verlopende online bestellingen heb ik een keer een verkeerd artikel gekregen, wat direct werd rechtgezet. Het contact is snel, er komt direct reactie en iedereen denkt met je mee. De prijzen zijn niet laag maar wel concurrerend.

Reageer

Angie 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I ordered a multi-tool with engraving as a gift for my boyfriend. I contacted the customer service to ask information regarding the engraving and the employee (male) was very friendly and helpful. The order was processed very quickly (if I remember correctly, it totally took 4-5 days until it was delivered). The engraving was nicely made, exactly according to the detailed instructions I sent them via email. The order was packed carefully, gift-wrapped and prices were hidden (even though I only asked the gift-wrapping in the comments section of the order, because I couldn't find and select a gift option before ordering). Overall, I am very pleased with their service and recommend them.

Reageer

Abbo Streng 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi assortiment en goede kwaliteit/prijs verhouding. Service en bezorging dik in orde!

Reageer

Hartger 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de webshop de Fenix Uc35 en een bijpassende riemhouder aangeschaft, volgende dag in huis. Top winkel!

Reageer

Peter Janssen 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit en goede prijs goede service en informatie. Ben zeer tevreden met het product en ook zeer tevreden over de service.

Reageer

Frank 27-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Braadpan besteld van 70 euro. PostNL had deze niet afgeleverd en was vervolgens zoek. Knives and Tools heeft na een mail wisseling een nieuwe pan opgestuurd en is hier actief achter aan gegaan, fijne klantenservice.

Reageer

Adri tA 27-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is duidelijk en er is een groot assortiment. De bestelling was eenvoudig en werd prompt uitgevoerd. Alle lof.

Reageer

Anne-Roos van der Velden 27-05-2019

Algemene score

10,0
De bezorging was heel erg snel. En ze hebben kosteloos het cadeau in laten pakken.

Reageer

Pierre 27-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, snelle levering en zeer goed verpakt. Aan te bevelen. Zal zeker nog eens iets bestellen bij hun.

Reageer

Toon meer reviews