Knives and Tools - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Knives and Tools.

Knives and Tools stelt zich voor

Knivesandtools.nl staat al sinds 1999 voor je klaar als betrouwbare webshop op het gebied van keukenmessen, zakmessen, multitools, messen slijpen, zaklampen, batterijen, accu’s, outdoorproducten en nog veel meer. We zijn echte liefhebbers en testen de producten zelf uit. Hierdoor weten we heel goed wat we verkopen. Alleen echte kwaliteit redt het tot onze website, inmiddels ruim 15.000 producten. Wanneer je bij ons bestelt wordt jouw pakketje zorgvuldig verpakt en verzonden. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 455 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 27-02-2024

Algemene score

10,0
Veel keuze en snelle levering. Goede uitleg van het product en merk. Goede afbeeldingen en instructies.

Reageer

Reintjes 26-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden. Snelle levering en denken goed met je mee als je er een tekst op wilt laten graveren

Reageer

Hein 24-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
slijpsteen aangeschaft, snelle nette levering, complimenten. direct aan de slag gegaan, messen weer scherp, top!

Reageer

Bram 23-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een vd beste betrouwbaarste webshops die ik ken. Goed advies, mooie spullen en goede sevice.

Ooit een lamp van led lenser binnen 7 jaar kapot gehad en had binnen een week een nieuwe.

Reageer

tilly 20-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een huishoudschaar voor linkshandigen en kwam deze webshop tegen. Mijn vriend is er erg tevreden over en hij is heel handig om bijvoorbeeld papier te knippen, en ze hebben nog meer producten op dat gebied. Een minpuntje is dat een vrij kleine schaar in een grote verpakking zit .

Reageer

Gianmarco 20-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie producten en ruime keuze met goede uitleg. Ook snelle levering. Topper!

Reageer

Tino 20-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, betrouwbaar en altijd kwalitatief. Koop hier al mijn messen en keukengerei

Reageer

Frederik 19-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website, mooie producten, snelle levering , goede communicatie enz enz... daarom een 10

Reageer

lin 19-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende shop met goede spullen en concurrerend geprijsd. Leuk dat er veel productreviews zijn.

Reageer

foorjee 14-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed aanbod voor een goede prijs, en duidelijk hoe lang t gaat duren als een product niet per direct op vooraad is. Verzending is ook snel en redelijk ingepakt.

Reageer

Monika 12-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering mooi verpakt op verzoek ivm cadeau - vorige keer fout besteld en geen probleem om terug te sturen en de aankoopprijs terug te ontvangen,

Reageer

Peter F. 11-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste commerciële site waar dan ook. Ruim aanbod, normale prijzen, leuke aanbiedingen en goed benaderbaar met mensen die ook kunnen nadenken. Ik geef geen 10en maar ze verdienen een 9,5.

Reageer

marcel 09-02-2024

Algemene score

9,0
Prima service en duidelijke communicatie over de zending. Het enige minpuntje is dat ze wat duurder zijn dan de andere webwinkels voor het zelfde artikel. Maar deze winkel komt dan ook zijn belofde helemaal na.

Reageer

Een tevreden klant, Paul 09-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Knives and Tools een Boker Atlas zakmes gekocht, het bestellen gaat gemakkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden wat er met je bestelling gebeurd. Alles was netjes verpakt en snel geleverd. Knives and Tools heeft een groot assortimens aan produkten om uit te kiezen met de beste prijs kwaliteids verhouding voor elke portomonnee is er genoeg keuze.Wat ik persoonlijk ook erg goed vind is dat er van elk produkt foto's en filmpjes te zien zijn, en er een uitgebreide omschrijving met veel informatie over de product bij staan zodat je dat niet nog eens apart moet gaan uitzoeken. Een dik tevreden klant, Paul.

Reageer

Draaier 08-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes op tijd geleverd. Met de bestelling ging het even mis maar zeer goed opgelost en gecommuniceerd. Maak vaak gebruik van de site en ben hier zeer tevreden over. Zou niet snel voor een andere kiezen.

Reageer

Yori 08-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze beoordeling is niet van mijn meest recente aankoop, maar van de helpdesk in het algemeen.
Een aantal weken geleden heb ik een nieuw frontglas en adapter besteld van een lamp die ik al 10 jaar heb.
Ze hebben meerdere keren wat op moeten sturen en ik heb veel mailcontact met de helpdesk gehad en al met al maar € 15,- betaald (incl. verzendkosten)

Reageer

Fred05 08-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vraag werd goed en duidelijk beantwoord, veel duidelijke instructie video’s met duidelijke uitleg.
Ook voor vele andere artikelen.
Nette prijs, er zijn misschien nog wel “voordeligere” aanbieders maar die geven niet zulke goede voorlichting en tja dat mag best iets kosten.

Reageer

Frans 07-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze verkopen echt goede kwaliteits-spullen!! En leveren snel. Nog nooit iets misgegaan.

Reageer

Robbert 07-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed verpakt altijd na tevredenheid. K.&T. hebben groot aanbod voor een hele redelijke prijs.

Reageer

Benjamin Edelstein 06-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede voorlichting en vakbekwaam personeel. Mooie en hoogwaardige producten.

Reageer

Bas 03-02-2024

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service.
Duidelijke webshop met veel en duidelijke informatie

Reageer

Pieter 31-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een shop met een groot assortiment. Van de de producten een duidelijke beschrijving en specificaties. Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en het product de volgende dag in huis, netjes verpakt. Ik beveel deze shop aan.

Reageer

Ronald 31-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte webshop, alles klopt. Snel, correct..... een voorbeeld voor anderen

Reageer

Knives and Tools. KATO Group BV 29-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja, ik zocht wat leuken messen voor mijn collectie en ik dit die daar. Heel overzichtelijk en duidelijk; veel keus. Prijzen zijn prima. De eerste bestelling kwam heel snel aan en goed verpakt. Nu, wacht ik op mijn tweede bestelling, er was een mes die een maand levertijd had, dus, die andere die bij is besteld, komt, denk ik, met die latere-leververing mes? Indiend ik niets verder hoor, neem ik contact me ze op.

Reageer

Omer 29-01-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bewerken en opsturen van het bestelling gaat super snel en veel betaalmogelijkheden. Zeker tevreden!

Reageer

Toon meer reviews