Knives and Tools - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 1822 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Knives and Tools.

Knives and Tools stelt zich voor

Knivesandtools.nl staat al sinds 1999 voor je klaar als betrouwbare webshop op het gebied van keukenmessen, zakmessen, multitools, messen slijpen, zaklampen, batterijen, accu’s, outdoorproducten en nog veel meer. We zijn echte liefhebbers en testen de producten zelf uit. Hierdoor weten we heel goed wat we verkopen. Alleen echte kwaliteit redt het tot onze website, inmiddels ruim 15.000 producten. Wanneer je bij ons bestelt wordt jouw pakketje zorgvuldig verpakt en verzonden. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 762 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem Visser 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede keuze mogelijkheid. Mooi product. Goede kwaliteit. Verzenden en verpakking in goede orde.

Reageer

M Kant 26-09-2022

Algemene score

8,0
Knives and Tools is op zich een prima webshop, maar er zitten wat fouten in. Zo is er al geruime tijd een link naar een Fenix LD30 zaklamp variant zonder bijgeleverde accu. Echter die link eindigt bij een pagina met de zaklamp waar je geen bestelling kan doen. Verder vind ik dat de klantenservice bij vragen te algemeen antwoord geeft. En dan bedoel ik niet bij vragen over een specifieke bestelling, maar bij algemene vragen over producten.

Reageer

Bas M 22-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website met veel extra informatie; snelle en tijdige levering; goede service als je vragen hebt of als er een keer iets mis gaat. Wat wil je als klant nog meer?

Reageer

Will 21-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren een en ander bij Knives en Tools besteld. Telkens weer super snelle levering en perfect verpakt. Voor een ieder wel wat te vinden. Enorm assortiment van messen en toebehoor. Van klein prijsje tot echt super luxe artikelen. Van mij niets dan lof. Wat mij betreft een voorbeeld voor elke web shop.
Will

Reageer

Arnold 21-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site van Knives and Tools is zeer overzichtelijk en het assortiment is erg breed. Bij alle objecten staat een duidelijke omschrijving, vergelijken is erg makkelijk. Het mes werd op de afgesproken datum afgeleverd. Ik ben zeer tevreden over het mes en de levering .

Reageer

Jos Konings 19-09-2022

Algemene score

9,0
professioneel, overzichtelijk, ruim aanbod, snelle levering, betrouwbaar, kwalitatief ,kortom een prettige shop om te bezoeken

Reageer

JosvM 17-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi product en goed geprijsd in vergelijking, zeer snel geleverd door Knives and Tools.

Reageer

Sandra 16-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dik tevreden, artikel is zoals omschreven, goed verpakt en snel geleverd. Ook fijn dat de optie avond levering ertussen zit.

Reageer

Patrick 16-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dik tevreden over deze winkel. Mijn aankoop is keurig en netjes op tijd bezorgd.
Ze maken waar wat ze zeggen. Voor 22.00 uur besteld de dag erna geleverd mijn bestelling was eventjes voor 22.00 uur besteld. Goed voor het vertrouwen dikke 10.
Mijn volgende bestelling wordt deze week geplaatst.
Ik raad dus deze winkel zeer zeker aan. En wat een enorme keuze hebben ze.
De advies video’s zijn ook zeer interessant om te kijken.
Met vriendelijke groet Patrick.

Reageer

Harry 16-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop. Doen goed hun best voor hun klanten. Netjes verpakt. Altijd op tijd. Aanrader.

Reageer

Bram 16-09-2022

Algemene score

6,0
Laatste ervaring okisch.

'Voor 22:00 besteld, morgen in huis' bleek niet waar (bestelling om 21:30). Het pakje werd pas 24 uur later op de post gedaan.

Retourzending aanmelden moet handmatig via email. Op zaterdag even retoursturen kan dus niet, want dan wordt de mail niet beantwoord (op zondag wel trouwens). Retourformulier moet handmatig worden geprint en met een pen worden ingevuld.

Retourzending zonder retourlabel. D.w.z. dat het verzendrisico voor de klant is en dat wordt met waarschuwing ook goed duidelijk gemaakt. Ook een flink aantal waarschuwingen dat misschien niet alles wordt terugbetaald, mochten er gebruikerssporen gevonden worden.
Retourzending werd op op woensdag afgeleverd en vervolgens op vrijdag een bevestiging ontvangen dat deze was aangekomen. Vervolgens duurde het nog tot de volgende donderdag voordat het duidelijk was dat er geen gebruikerssporen aanwezig waren en het geld werd teruggestord.

Kortom: alles kwam goed. Maar tegenwoordig zijn we verwend met moderne webshops die alles perfect hebben geregeld. Vergeleken met moderne webshops is deze ervaring dus matig. Overal vermelden dat je misschien niet alles terug kan betalen bij een retourzending voelt ook niet lekker voor een klant, vooral niet bij een dure bestelling.

Reageer

Robert 16-09-2022

Algemene score

10,0
een super goede webshop, waar ik regelmatig kan slagen, goede en snelle verzending, een aanrader

Reageer

Peter 15-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In Apeldoorn gekeken. Zeer prettig geholpen, goed kwalitatief voorgelicht en verschillende modellen kunnen “ uitproberen”.
Levering snel ( de volgende dag) via webshop. Goed zorgvuldig verpakt, zeer complete set. Korte extra beschrijving.

Reageer

Gerrie 15-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel verzonden en precies zoals omschreven.product van hoge kwaliteit.duidelijke website.

Reageer

Eric 15-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een perfecte shop, die nakomt wat ze beloven. Dit kom je niet vaak tegen! De service is prima en ook de contacten per telefoon zijn zeer goed geen moeite is hun te veel. Verpakking is heel goed, degelijk en niet overbodig met allerlei plastic "opvullingen" of "opvulsels". Verzending zeer goed verzorgd ook de avond verzending via Budbee. Ben al langer klant en heb absoluut geen rede tot klagen. Beoordeling zeer zeker een 10, ook naar mijn kennissen en bekenden!

Reageer

Maarten van Cleef 15-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel met een hele goede website: veel, diepgaande en achterliggende informatie bij de producten. Wanneer je zoekende bent wordt je hier veel wijzer, en kan je met vertrouwen je aankoop doen. De voorselectie is al door Knives & Tools gemaakt - rommel zal je hier niet aantreffen.

Reageer

Piet Hutzezon 14-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website met duidelijke uitleg van de diverse te kopen artikelen. Snelle levering van de door mijn aangekochte artikelen👍🏽 Kortom een goed en professioneel bedrijf!!!

Reageer

E. 14-09-2022

Algemene score

8,0
Webshop is duidelijk en overzichtelijk. Verrekijker aangeschaft die voldoet aan mijn verwachtingen.

Reageer

K. van der Vegte 14-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keus, goede zoekfunctie op de site.
Klantvriendelijk en alle tijd voor goed advies.
Aanrader in alle opzichten

Reageer

Huub 13-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, compleet en geleverd zoals overeengekomen.
Perfecte website met veel info en instructies
Hulde

Reageer

MCVS 13-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop wel vaker bij deze webshop. Supergoed materiaal tegen een goede prijs. Er is maar één minpuntje en dat ligt niet eens aan hen. Als het gekochte verstuurd wordt met PostNL kun je er op rekenen dat “vandaag besteld, morgen in huis” vaak niet het geval is. Mijn clip heeft drie dagen bij PostNL in het magazijn gelegen en elke dag zou het bezorgd worden. Helaas.
Maar dat is ook echt het enige verbeterpunt dat ik kan bedenken. Geen kritiek op hen, niks dan kritiek op PostNL.

Reageer

M.N 13-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al zoveel aangeschaft daar, altijd goede spullen, levering over het algemeen de volgende dag in huis, en geweldig assortiment aan verschillende producten

Reageer

Eric 12-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke website met veel (prachtige) producten en informatie. Het bestelproces verloopt soepel en de levering is altijd binnen de gestelde termijn. Wederom ben ik erg blij met mijn aankoop.

Reageer

Ja, ik zou deze winkel aanbevelen 12-09-2022

Algemene score

10,0
Artikelen waren perfect- en zeer zorgvuldig verpakt. Ook de levering was op het afgesproken tijdstip.

Reageer

Daniël 12-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en producten heel mooi en netjes verpakt. Ook de filmpjes van knives en tools zijn erg duidelijk, ik moet zelf nog even oefenen om door papier de kunnen snijden maar oefening baart kunst en met de uitleg moet dit zeker lukken! Dik tevreden

Reageer

Rene de Bruijn 12-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na vele bestellingen nooit gezeur en altijd leveren volgens wat ze toezeggen. Nu had ik een zaklantaarn die in 2017 was aangeschaft waar het aan en uit knopje van weg was. Opgestuurd na mailtje en het werd keurig nog onder garantie gerepareerd. Had niet mogen gebeuren. Top toch

Reageer

Duvelsdarak 11-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker hier besteld vanwegen het ruime aanbod en ook de super snelle service, en ook deze keer niet teleur gesteld.
Was volgende dag al in huis en alles was in goeie staat aangekomen.

Reageer

Hubertina 10-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestelde Victorinox gereedschapsetje in goede orde ontvangen, en uitstekend verpakt. Het is een zeer handig stukje gereedschap met name het schaartje is voor mij het belangrijkste onderdeel. Het geheel past ook in het kleinste damestasje!!

Reageer

J. Peijnenburg 09-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten, goede service nadat ik een verkeerde bestelling had gedaan en snelle levering. Een aanrader

Reageer

Michel 09-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product was snel geleverd en netjes verpakt, daarnaast een breed aanbod van mooie producten, die je niet zo makkelijk en betaalbaar ergens anders kan kopen.

Reageer

Elia oosterom 09-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik vind het een goede webshop voor outdoor artikelen
Aleen soms duurt de levering lang

Reageer

Bert 09-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zee prettige online winkel. Uitgebreid assortiment en makkelijke navigatie. Goede en heldere omschijvin van de eigenschappenen specificaties van de artikelen. Ook veel informatie te vinden over gebruik en slijpen van messen en bijlen. Deze keer was het niet nodig, maar toen ik een vorige keer contact had met de klantenservice verliep dat zeer vriendelijk en correct.

Reageer

Frez 08-09-2022

Algemene score

10,0
snel en waarde voor prijs duidelijke site en mooie presentatie en netjes verpakt

Reageer

Jos Looijmans 07-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede communicatie professioneel en niet arrogant.
Snelle en correcte levering.

Reageer

Raymond 07-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb altijd een goede service ervaren nooit enig probleem ondervonden. Vragen die ik gehad heb altijd goed beantwoord. Snelle levering ook. Reden dat ik geen 10 geef is omdat er altijd ruimte voor verbetering is. (bijvoorbeeld dat er artikelen staan die niet leverbaar zijn), tja zet die er dan ook niet op. Ik vind het verder een fijne webpagina/shop.

Reageer

Mike 07-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel voorraad, snelle levering. Ook het graveren is super mooi gedaan. Ook eenvoudig aan te vragen. Kwaliteit is gewoon TOP. Zeer tevreden van begin tot eind.

Reageer

Nicole 07-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tweede keer dat ik er iets besteld heb.bestelling steeds op tijd en volledig. Is ook goed verpakt. Prima site.

Reageer

Michael 06-09-2022

Algemene score

10,0
Snelle bezorging, goed verpakt. Knives and Tools is een prima webwinkel waar ik met een gerust hart hobbyspullen bestel.

Reageer

Ed 05-09-2022

Algemene score

10,0
Ik bestel nergens anders. goede spullen en op zondag besteld maandag gewoon in huis zo snel en daarom bestel ik nergens anders. Top dikke 10

Reageer

Wiebe 04-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede productinfo. Bestelde product was binnen conform de afspraken daarover.

Reageer

Frans 03-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is altijd een plezier bij jullie te shoppen! Altijd goede spullen en snel in huis.

Reageer

Doménique 03-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je hier iets niet vind, dan weet ik het ook niet meer.
Competatieve prijzen, een royaal aanbod en een vorstelijke service. Levert snel en betrouwbaar.

Reageer

Marijk 02-09-2022

Algemene score

10,0
Ik ben perongeluk op de site gekomen omdat ik iets zocht. Ik kon vinden wat ik hebben wilde en het bestellen ging perfect. De volgende dag was het product in huis.
Door omstandigheden moest ik het product retour doen omdat het dubbel aanwezig was.
Ook dat ging prima. De retour zending was duidelijk en ik kreeg mij. Geld ook binnen een week. Super netjes allemaal!

Reageer

RBosch 02-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Knifes and Tools is heel duidelijk in en reageren snel. Echter de bezorg service laat soms te wensen over (Budbee). Hierdoor haalt Knifes and Tools hun lever claims soms niet. Voor de rest zeer tevreden. Bestel hier al jaren.

Reageer

Vincent 02-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en een goede bijgaande beschrijving van de producten. Snelle levering.

Reageer

J. Rozema 02-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Compleet assortiment, snelle levering, komt betrouwbaar over met een prima service

Reageer

Vladimir 02-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte service, ik zocht een combinatie geschenk en er werd me een prima offerte gemaakt.

Reageer

Dcn 01-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met goede beschrijving en fotos van product. Product is met track en trace geleden en netjes ingepakt.

Reageer

De hovenier mario 31-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijs en zeer snelle levering. Tevens mogelijkheid tot achteraf betaling. Betrouwbare leverancier

Reageer

Kuig 31-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, gisteren besteld en vandaag geleverd.
Kwalitatief goede tot zeer goede producten.
Goede service.

Reageer

Toon meer reviews