Knives and Tools
9.4
Deze score is gebaseerd op 3089 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Knives and Tools zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Snel geleverd. Keuze uit een groot assortiment.
Snelle levering zoals altijd.
Snel en netjes geleverd .
Groot assortiment, met kwalitatief goed aanbod.
goed snel en prachtige spullen
goede spullen en altijd optijd
Altijd goede en snelle service! En top producten, voor ieder wat wils!
Goede winkel. Goede uitleg, tijd voor de klant. Goede kwaliteit spullen.
Ten eerste Zeer goede service
Spullen komen netjes op tijd aan zoals afgesproken .
Problemen worden goed opgelost.
Product zoals omschreven, snelle levering, goed verpakt. En veel keuze.
Gedetailleerde beschrijving van het Zakmes, met goeie fotos en een filmpje. Het uiteindelijke product was exact wat ik verwachtte. Levering was snel (2 dagen) en verpakking was netjes. Ik zou niet weten wat ik nog meer kon verwachten.
Van bestelling tot levering...
Kwaliteit en snel geleverd.
De website is duidelijk, de bestelling makkelijk gedaan, de levering ook echt de volgende dag!!! En de producten super netjes verpakt en ook nog eens van top kwaliteit! Voor mij maar 1 site waar ik scherpe tools koop!!
Duidelijke website, product als omschreven en snelle verzending.
Prima shop, snelle levering
Op 18 december heb ik voor het eerst contact opgenomen voor een garantieaanvraag voor een mes van €170.
Pas op 2 januari ontving ik het garantieformulier.
Het mes is op 9 januari bij hen aangekomen.
Op 16 januari heb ik gebeld om te vragen hoe lang de afhandeling nog zou duren. Als antwoord kreeg ik dat het “druk was” en dat ze “achterlopen” — iets wat blijkbaar vaker wordt gezegd.
Op maandag 19 januari werd mij expliciet verteld dat ik binnen 10 werkdagen een update zou krijgen over de afhandeling van de garantie. Die termijn is inmiddels verstreken en ik heb nog steeds niets gehoord.
Ik vind deze manier van communiceren en de extreem lange doorlooptijd onacceptabel, zeker bij een product in deze prijsklasse. Als klant blijf je volledig in het ongewisse en moet je er zelf steeds achteraan bellen.
Tot op heden wacht ik nog steeds op duidelijkheid over mijn garantieclaim.
Ik vind dit de beste shop voor mijn benodigdheden. Echt altijd zeer goede service en levering. Een grote aanrader!!!
Deze site is voor mij een ware snoepwinkel! Prachtige producten tegen aantrekkelijke prijzen. Bestellen gaat supereenvoudig met duidelijk informatie. Snelle levering en duidelijke berichten over de verzending.
Ook de klantenservice is van een prima niveau.
Bestelling gedaan. Aangekomen zag ik dat het verkeerd was en niet paste op mijn zaklamp. Gebeld en retoursticker gekregen. Retour gezonden en binnen een paar dagen had ik mijn geld retour. Chapeau.
Veel aanbod, goede beschrijvingen, fijne website, snelle levering en een goede service als iets retour moet.
Altijd tevreden met geleverde artikelen en service
Prima shop veel keus en goed geprijsd en goede service
Het is niet de eerste keer dat ik Knives & Tools kies. Ook deze keer werd ik niet teleurgesteld. De keuze op de site is erg ruim en er is in elk prijsbereik iets te vinden. Het product werd snel en goed geleverd. Wat ik vooral goed vind, is de service en tips voor onderhoud die je daarna krijgt. Geweldig.
Altijd goede produkten
Mooi producten, goed advies en snelle levering