Knives and Tools

9.4

Deze score is gebaseerd op 3093 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Knives and Tools zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Tom17-01-2026
Fijne side om te zoeken en hun grote voorraad
Leon17-01-2026
Deze shop gekozen omdat het product nergens anders te krijgen wad en ik er al vaker iets gekocht heb. Alles gaat alltijd snel en het hele proces loopt goed.
Juul.h16-01-2026
Altijd tevreden over de producten en levering.

Rob14-01-2026
Snel geleverd, heldere communicatie.
Peter Stolk13-01-2026
Supersnelle reactie, waarbij men meedenkt om zo de beste keuze voor mij te maken. Aansluitend de volgende werkdag was het geleverd.
Dirk13-01-2026
De site was heel erg netjes verzorgd en begrijpelijk, dus ik kon lekker winkelen en kon de juiste materialen uitkiezen die bij mij passen. Was ook super verpakt en snel geleverd, hulde.
Kees13-01-2026
Supersnelle levering en goed verpakt. Een mooi mes voor een goede prijs. Mijn favoriete messenwinkel in Nederland.
Ineke11-01-2026
Duidelijke site. Snelle levering. Mooie messen.
Helmer10-01-2026
Prima winkel
HV10-01-2026
Erg uitgebreid aanbod, heldere site met een duidelijke omschrijving van de producten en prima verzending. Ook de klantenservice is uitstekend.
Jef10-01-2026
Hier al heel veel produkten besteld gedurende meerdere jaren. Altijd alles 100% OK. Goede communicatie en prima prijzen. Verzenden ging altijd goed. Heel tevreden met deze webshop. Absoluut aan te bevelen
HenkC09-01-2026
Gekozen omdat ze de mogelijkheid boden om een gravure op het lemmet van messen te zetten. Dit is uitstekend gelukt, mooi resultaat. De bestel instructies op de site zijn duidelijk. Ik ben ook naar de winkel geweest. De medewerkers hebben verstand van zaken en denken mee!!
Peter F09-01-2026
In mijn opinie de beste webshop ever. Aanbod, communicatie en levertijden staan op een eerzaam niveau
Maikel09-01-2026
Top shop vaak de beste prijzen en geweldige service
Pim07-01-2026
Ruim assortiment en geweldige service
Ruud 07-01-2026
In een zoektocht naar een goede zaklamp kom ik op de site van Knive and Tools. Mooie duidelijke website, goede filters zodat je een goede onderbouwde keuze kan maken. Goede communicatie in het bestel- en leveringsproces. Bestelling was heel goed verpakt. Voor mij is de dé site voor een ieder die een zaklamp, mes, etc zoekt. Momenteel “blader” ik door hun sale, dus een volgende aankoop is al weer aanstaande!
AntZ07-01-2026
Op 30 december in de middag een mes besteld en de 31e (oudjaarsdag) werd het pakket al bezorgd. Wat een topservice! Pakket was keurig en stevig verpakt.
B.07-01-2026
prachtige producten. prima foto's en omschrijvingen. de snijplanken bevallen heel erg goed
patrick06-01-2026
Heldere en duidelijke site. Geen vreemde of rare fratsen. Gewoon zoals het hoort lekker online winkelen. Super
Adrie05-01-2026
Was precies zoals ik in gedachten had had en ziet er perfect ui
E***********@H**********05-01-2026
Super behandeld en klantvriendelijk en service gericht afgehandeld (daar waar het lang geduurd had , omdat het product niet meer leverbaar was , en ik niks hoorde toen ik belde was er meteen begrip en super service , top top !!
Ron05-01-2026
Snelle service, in de gestelde tijd geleverd in een degelijke en deugdelijke verpakking.
Raymond05-01-2026
fijne winkel , snelle levering, overzichtelijk en makkelijk. voor uitdoor een zaklamp of koken tot een zakmes.
prettig03-01-2026
Prettige site met goede producten en een uitgebreide keus. eenvoudige bestel procedure, waarbij je netjes op de hoogte werd gehouden. De bestelling was keurig en degelijk verpakt. aan te bevelen.
Theodoros Katsoulieris02-01-2026
Goede betrouwbare website met goede producten voor goede prijzen. Snelle bevestiging per e-mail en snelle en goede levering.