Knives and Tools

Knivesandtools.nl staat al sinds 1999 voor je klaar als betrouwbare webshop op het gebied van keukenmessen, zakmessen, multitools, messen slijpen, zaklampen, batterijen, accu’s, outdoorproducten en nog veel meer. We zijn echte liefhebbers en testen de producten zelf uit. Hierdoor weten we heel goed wat we verkopen. Alleen echte kwaliteit redt het tot onze website, inmiddels ruim 15.000 producten. Wanneer je bij ons bestelt wordt jouw pakketje zorgvuldig verpakt en verzonden. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Deze score is gebaseerd op 0 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Knives and Tools zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Wesly 21-05-2026
Mooie duidelijke webshop waar ik zag dat ik een zakmes kon laten graveren. Deze is keurig opgestuurd en ben dik tevreden met het mooie resultaat. Ik ga er nog een bestellen om cadeau te geven.
Mike21-05-2026
Goede winkel, producten en service
RoelofTB20-05-2026
Mooie webshop met echt goede uitgebreide informatie over de producten! Fijne manier om alles goed te kunnen vergelijken en je te verdiepen, voordat je de keuze maakt.

ray19-05-2026
Service is altijd top leveren uitsluitend A producten hebben mij nog nooit met iets teleurgesteld.