Kamera-express.nl

9.1(12076)
9.1

Deze score is gebaseerd op 12076 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Lynn27-06-2025
Had een outlet camera gevonden bij de winkel en deze gereserveerd na een halfuur kreeg ik een bevestigingsmail dat de camera klaar lag en opgehaald kan worden binnen de 24 uur, deze blijft dan 24uur gereserveerd. De bevestigingsmail miste ik wel direct deze duurde een halfuur en daardoor had ik hem 2x aangeklikt wat dus overbodig was. De shop heeft een overzichtelijke balie waar je wordt opgeroepen met een nummer zodat personeel persoonlijk klantcontact aan gaat. De medewerker heeft me duidelijk uitleg gegeven en nam de tijd om me weg wijs te maken in de beginners camera wereld. Hij heeft al mijn vragen duidelijk en goed beantwoord/uitgelegd.
R van der Hoeven27-06-2025
Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen niets was te veel
RayFotografeert26-06-2025
Voor de aanschaf van een tweedehands Canon 5D Mark IV kwam ik uit bij Kamera Express. Ik heb eerder goede ervaringen gehad met deze winkel, en ook nu ben ik erg tevreden. De site is overzichtelijk en het aanbod aan tweedehands camera’s is ruim en duidelijk gecategoriseerd. Wat mij aanspreekt is dat de staat van het product helder wordt omschreven, inclusief foto’s en specificaties. Wat ik niet direct had gezien, was dat deze specifieke camera uit een buitenlandse vestiging moest komen. Hierdoor duurde de levering iets langer dan verwacht. Na een kort telefoontje met de klantenservice werd dit keurig uitgelegd. Ze boden hun excuses aan en gaven duidelijke informatie over de levertijd. Uiteindelijk was de vertraging minimaal, en de communicatie professioneel en vriendelijk. De camera zelf is in uitstekende staat – zelfs nog beter dan ik had gehoopt. Alles werkt perfect en het toestel werd goed verpakt geleverd. Het geeft veel vertrouwen dat Kamera Express ook op tweedehands producten garantie biedt. Kortom: een betrouwbare shop met goede service, ook als er even iets niet helemaal duidelijk is. Ik kom hier zeker terug!

Henriëtte26-06-2025
Mijn ervaring met Kamera-Express alsook Budgetcam Rental is altijd bijzonder prettig. Het personeel is deskundig, behulpzaam en erg vriendelijk. Deze keer had ik een lens besteld die ik graag persoonlijk wilde ophalen in het filiaal in Arnhem. Zoals aan de telefoon besproken kreeg ik keurig een mail toen deze daar opgehaald kon worden. Perfect.
Erik van Ingen26-06-2025
Motivatie voor aankoopbedrag terug winnen. Maar natuurlijk ook omdat we wederom super geholpen zijn in arnhem ,bij de aanschaf van een dji cameradrone. Er werd alle tijd voor ons genomen om alles uit te leggen en adviseren. Daarbij ook nog de 30 jaar actie met een 110 euro voucher.
Jurgen Jansen26-06-2025
Op zoek naar een nieuwe camera en ben uitgekomen bij de Z6ii. Normaal bestel ik via een website, maar dit keer toch maar langs een fysieke winkel in Capelle a/d Ijssel gegaan. De hulp die ik kreeg vond ik echt super. Omdat ik nog een DLSR camera heb met bijbehorende lenzen wist ik nog niet of ook echt over zou stappen naar Full frame. Uiteraard moest ik kijken naar een adapter om mijn oude lenzen te kunnen gebruiken op de nieuwe camera. De medewerker van de winkel heeft met een adapter voor de Nikon ter plekke gecontroleerd of alle lenzen ook echt zouden werken op de nieuwe body. Alles werkte perfect en dus de overstap gemaakt. De D750 die ik nu ook nog heb is mijn 2e backup camera. Ik kan de komende jaren dus weer vooruit. Gewoon zonder moeite wordt het gefixed dat noem ik service met een grote s.
FNManon26-06-2025
Vandaag mijn droom laten uitkomen en veel geld uitgegeven bij Kamera Express in Almelo. Canon EOS R6 Mark II inclusief een RF 200-800 F6.3-9 lens erbij gekocht. Lang gespaard en getwijfeld maar zo ontzettend fijn geholpen in deze winkel. Dus met een fantastisch en rijk gevoel de winkel verlaten. Wat een kennis en Service. Helemaal Super!!
Topservice!!26-06-2025
Vriendelijk en duidelijk geholpen. Heel prettig!
Floor25-06-2025
Na lang twijfelen tussen een aantal camera’s ben ik uiteindelijk langsgegaan bij Kamera Express Maastricht voor advies. Ik werd daar supergoed geholpen: de medewerker nam echt de tijd voor me, was eerlijk, dacht mee binnen mijn budget en zette totaal geen druk achter een aankoop en dit is iets wat ik persoonlijk heel erg waardeer. Dankzij dat fijne gesprek wist ik precies wat bij me past. Ik ben nu ontzettend blij met mijn keuze: de Sony A7 IV en de 24-105mm f/4.0 lens. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!
Marjan25-06-2025
Ik ben goed geholpen door de medewerker bij mijn keuze van een systeemcamera. Er was even een probleem omdat iDeal het niet deed maar het was snel opgelost.
Paul25-06-2025
De goede combi van website en fysieke winkel. Mooie website, vlotte levering van de bestelde camera, en de fijne winkel (in mijn geval in Almelo) waar je vriendelijk en vakkundig geholpen wordt.
Vera25-06-2025
Ik ben goed geholpen in de winkel (KameraExpress Den Haag) en heb de camera uiteindelijk online besteld omdat deze niet voorradig was. Snelle levering en fijne webshop.
LISELOTTE25-06-2025
In april eerst een tweedehands Sigma 150-600 mm besteld voor mijn Nikon. Deze lens was helaas geen match met mijn body. Ik ben toen keurig geholpen en ik mocht de lens zonder problemen retourneren. Afgelopen zondag ben ik naar de winkel in Capelle aan den IJssel geweest. Ik had vooraf de Nikon 200-500 mm gereserveerd. Ik vind dat een super handig systeem, zo rijd ik niet voor niets een uur heen. In de winkel ben ik heel goed geholpen bij de aankoop van de lens. De verkoper was erg vriendelijk en kon goed advies geven. Ik twijfelde toch nog over het product, maar ik mocht rustig de lens uitproberen. De verkoper gaf ook meteen goede tips en probeerde niet zomaar iets te verkopen. Daarom heb ik de lens met een goed gevoel gekocht. Prettige winkel, ik kom zeker terug! Erg blij met Nikon AF-S 200-500mm.
Issam24-06-2025
Ik haal een drone ................... Eerst reserveren, 3 dagen later langs komen, en zoals afgesproken lag alles er al!! De mevrouw die me hielp was kei chill, duidelijk en we waren klaar in 15min!! Drone werkt goed!! Werknemers zijn chill !! Daarom een dikke 10
Jack23-06-2025
Ik heb drie weken geleden een artikel in de winkel geretourneerd en wacht nog steeds op mijn geld terug. Inmiddels al drie keer gebeld met de klantenservice, en elke keer krijg ik hetzelfde standaardantwoord: "het duurt nog 1 à 2 werkdagen." Maar er gebeurt helemaal niets. Het is frustrerend dat een simpele terugbetaling zo lang moet duren, terwijl het artikel netjes en op tijd is teruggebracht. De communicatie is slecht en er wordt geen enkele moeite gedaan om het probleem echt op te lossen. Zeer teleurgesteld in deze service. Ik koop hier voorlopig niets meer.
Sanne21-06-2025
Vriendelijk en snel geholpen door Thijs in Arnhem! Goed advies en lens was op voorraad, geen onnodige "bijverkoop". Bij de inruil was niet de goede lens verwerkt, dus hiervoor moest ik achteraf nog mailen en kreeg ik nog geld retour. Hier moest ik helaas nog wel achteraan mailen, maar was uiteindelijk snel geregeld.
Ria Westerbeek21-06-2025
Wij zijn heel goed geholpen, de verschillen per camera zijn goed uitgelegd en er is geluisterd naar onze wensen en ervaring.
Daan21-06-2025
Vriendelijke service met duidelijke expertise. Aangeraden om langs te komen voor het fotofestival in Utrecht en inderdaad een mooie korting ontvangen. Ik ben heel blij met mijn nieuwe Canon EOS R50! Zeker aan te raden!
Marcel21-06-2025
Ondanks dat het voor mij een uur rijden is, ga ik graag naar de vestiging van Kamera Express in Capelle ad IJssel om het enorme assortiment op voorraad en de vriendelijke en zeer kundige medewerkers. De winkel is erg plezierig opgezet met veel licht en een duidelijke indeling die voldoende ruimte biedt om alles goed te kunnen bekijken, ook als het wat drukker is. Het is precies goed: groter dan de gemiddelde winkel voor fotografie etc en een veel uitgebreider/professioneler assortiment en medewerkers dan de grote electronica winkelketens . En omdat het in een industrieterrein ligt, altijd goed bereikbaar met gratis parkeren voor de deur. Het is een genot om iedere keer weer mijn fotokennis en -uitrusting bij Kamera Express uit te breiden.
Cindy 20-06-2025
4.0
4.0
Ik schrijf deze review omdat ik jullie niet kan bereiken. Ik heb een bestelling gedaan die niet is binnengekomen. Ik heb meerdere e-mails gestuurd en ik probeer al drie dagen jullie te bereiken. En zelfs via social media lukt het me niet. De winkels nemen niet op en word ik doorverwezen naar hetzelfde bandje. Ik zou heel graag iemand willen spreken die mij kan helpen.
Rob20-06-2025
Uiterst deskundig geholpen en de verkoper nam alle tijd.
R. Statie19-06-2025
Heel prettig geholpen. Hij nam de tijd om me verschillende cameramogelijkheden te laten zien die goed aansloten bij mijn wensen. Daarnaast was het gesprek erg gezellig en kwam hij heel vriendelijk over, wat mijn winkelervaring extra positief maakte. Ik ben ontzettend blij met mijn Canon EOS R50! Bedankt Kamera Express!
Jaap Jonk19-06-2025
Ik geef niet snel een 10, maar nu dus wel. Ik kocht een lens, maar ik had mij een beetje verkeken op de brandpuntsafstanden. Bij nader inzien wilde ik toch liever een lens met een veel groter zoombereik. Ik kon mijn (tweedehands) gekochte lens weer inleveren en kreeg gewoon mijn geld terug bij de aankoop van de betere lens, hoewel die ook tweedehands was. Ik hoefde alleen het verschil te betalen. Ik vind dat werkelijk een ongekend goede service, en daarbij kreeg ik ook nog prima advies. Mooie winkel in Almelo, veel keus, ook tweedehands en anders halen ze het voor je. Bovendien deskundige aardige mensen. Beste winkelervaring sinds jaren!
Ann Matthys19-06-2025
Vandaag erg fijn geholpen in de Kamera-express winkel in Mechelen (BE). Al het op voorhand bestelde materiaal stond klaar, en ik kreeg een duidelijke en professionele uitleg. Inruilen van enkele oudere lenzen verliep correct.
Arda Genc19-06-2025
Aangekocht bij Kamera express Capelle, goede medewerkers duidelijk geholpen. Gekozen voor de Samyang 14-28 2.8 voor Sony, lens is zeer goed enig minpuntje is dat de vignetting op 2.8 duidelijk zichtbaar is in de hoeken op 14mm