Expert

Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

- Jong03-08-2024
Niet ergens anders naar toe gaan, prijzen zijn prima, Service meer dan uitstekend.
Mulder02-08-2024
Prima service en kundig advies. Expert is onze hofleverancier met concurrerende prijzen en eventueel service aan huis.
i***@p********************02-08-2024
Expert Deurne, klantvriendelijk en gastvrij. Deskundige medewerkers die met je meedenken, tot het maken van de juiste aankoop die bij mij past.

b******@g********02-08-2024
Goede service en goed kontakt gehad met de winkel over de levertijd en hoe we het product wilden hebben. Zoals de draairichting van de deur.
Leloux02-08-2024
Inventum airfryer GF500HLDB XXL. Prima apparaat met mand met ruime inhoud. Eenvoudig te bedienen.
Van 't Klooster02-08-2024
Snelheid en deskundigheid is een groot. Een 8 vind ik al zeer goed . 9 of 10 is haat niet haalbaar
Reijnders02-08-2024
je wordt goed geholpen in de winkel en zeker, zoals in mijn geval, als je al je spulletjes bij expert koopt.
Smit02-08-2024
Er was maar 1 probleem met het geadviseerde product. Mijn gehoorapparaten kunnen niet gekoppeld worden met deze telefoon , Samsung A 25. Deze is niet compatible met de gehoorapparaten, dat bleek bij Beter Horen pas. Dan had ik een S type moeten kopen. Dat wist de verkopen kennelijk niet, want ik had wel verteld dat is wilde koppelen met mijn gehoorapparaten
Meerwaldt02-08-2024
Zeer betrouwbaar. Uitstekende, deskundige service. Snelle levering. In nood direct geholpen. Persoonlijke ervaring.
Brienen02-08-2024
Fijne vriendelijke winkel niets is teveel of je wel of niet koop .Vooral voor de oudere klanten .
r*********@g********02-08-2024
We zijn erg tevreden over het verloop van de aankoop en de installatie. Een aanrader!
De Heus-wouterse02-08-2024
Uitstekend en deskundig geholpen, een tevreden klant, Zo blij met persoonlijke benadering.
p*****@o**********02-08-2024
Goed advies gekregen in de winkel en netjes geïnstalleerd en de werking uitgelegd
Halmans02-08-2024
Ik vind de kwaliteit van het product, de service en deskundigheid en de vriendelijkheid van de medewerkers geweldig. Ik heb er al diverse producten gekocht. Van een haarkrulborstel tot een stofzuiger, een wasmachine en een koffiemachine. Alles top!,
Noordenbos01-08-2024
Expert is een zaak waar enthousiaste en vriendelijke mensen je te woord staan en helpen. Ook de service is prima
a*********@i*********01-08-2024
Heb een wasmachine gekocht, toch een product waar je jaren mee hoopt te doen. Deskundig advies gekregen in de winkel, gevraagd naar mijn wensen en gewoontes omtrent wassen en een aantal opties aangeboden. Ik had vooraf ook onderzoek gedaan en advies kwam overeen met mijn bevindingen. Is nu geplaatst, heb een paar wasjes gedaan en ben zeer tevreden: wasresultaat, duur en geluid, bediening is heel eenvoudig in vergelijking met mijn oude machine.
j****************@u*********01-08-2024
Een prettige zaak met kundig personeel en goede mensen die de installatie van wat je aanschaft tot een goed einde brengen. Klasse!
w*******@g********01-08-2024
Kwam binnen voor een nieuwe koelkast en na wat advies met 10 minuten weer de winkel uit met een nieuwe koelkast in bestelling
c***********@g********01-08-2024
Goede e-reader gekocht, goede prijs. Ik moest er wat langer op wachten dan verwacht omdat de voorraad die online aangegeven stond niet klopte. Dit werd echter helemaal goed gemaakt door de vriendelijke Medewerker van Expert die mij belde en persoonlijk het product na werktijd kwam brengen toen het eenmaal binnen was. Bijzonder goede service!
e*************@o********01-08-2024
Prima ervaring met Expert alleen apart dat de koelkast die ik kocht online 40 euro goedkoper was dan in de winkel.
Be-halen01-08-2024
Je moet er geweest zijn om er over mee te kunnen praten. Al jaren klant al jaren super tevreden
o**********@g********01-08-2024
Expert Dirksland heb ik gekozen vanwege de service die zij boden. Daar was niets teveel over gezegd. Vooraf werd gecontroleerd of de inbouw koelkast wel zou passen door nog even de zaken na te bellen en na te meten. De plaatsing verliep voorspoedig en door vriendelijke monteurs. Fijn dat er nog lokale bedrijven zijn met zo'n service.
m**************@o**********01-08-2024
Voor ons was het een hele goeie ervaring om onze aankopen in deze winkel te doen. Deskundig advies en evengoed met alle tijd en ruimte om daar een besluit over te nemen. We zijn heel tevreden zowel met de aankoop als met de geboden service!
j***********@g********01-08-2024
Klantvriendelijkheid én kwaliteit leveren staan, m.i., hoop in top bij het personeel van Expert in Wezep.
Rosevelt01-08-2024
Bij het kopen van een kleine televisie zijn we goed en adequaat geholpen. Deze TV werd dezelfde middag nog geleverd en geïnstalleerd, al met al een fijne ervaring van een winkel waar we al vaker met een goed gevoel iets gekocht hebben. Zeker een aanrader.