Expert

Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

s****@x********15-03-2024
Expert was me positief aangeraden, en dat klopte. vraag vooraf snel per mail beantwoord, voorlichting goed (hoewel het gewenste apparaat niet in de zaak stond, toch vertrouwenwekkende goede kennis) en bezorging zelfs eerder dan verwacht. Communicatie zeer goed.
Van Zanden15-03-2024
Mijn ervaring is zeer goed en als ik weer iets nodig heb komt het bij expert vandaan
Groen15-03-2024
Mooie nieuwe LG TV gekocht bij Expert Heemskerk. Goed advies en prettig geholpen, als er vragen zijn geen enkel probleem, medewerkers staan gelijk voor je klaar. Aflevering ook netjes op afgesproken tijdstip, gelijk uitleg en goed geïnstalleerd, dus nu alleen maar genieten van onze mooie nieuwe LG TV!!

Jaco24-02-2024
We kopen regelmatig bij Expert. Soms halen we het in de winkel (24 km v.v.) op, soms laten we het verzenden. Producten worden altijd netjes verpakt geleverd. Enige piepkleine minpuntje: is soms net wat duurder dan de goedkoopste op internet.
s krens14-02-2024
expert van geel roosendaal top winkel goed service goede uitleg zowel in de winkel of telefonisch
Bakfanaat Helen09-02-2024
expert filiaal s-Heerenberg: vriendelijkheid staat voorop. Denken mee ivm mogelijkheden. Aanbod installatie. Bestelling en bezorging ging uitermate vlot. Kreeg korting op de prijs (aanschaf Etna Oven)
Rizwan Mailk03-02-2024
Ik vind dat de prijs hier super goed zijn service is ook super en bezorgen is ook heel snel
Jeanet18-01-2024
De site is erg klantvriendelijk, waardoor je uitgenodigd wordt om verder te winkelen. Helaas bleef het nu bij één artikel, maar ik ga een volgende keer zeer zeker weer naar Expert. De prijs/kwaliteitverhouding, overzichtelijke site en snelheid van bezorgen geven een vertrouwd gevoel. No nonsense, puur doen wat ze moeten doen. Super fijn bedrijf in deze maatschappij!
KlaasS14-01-2024
De medewerkers van filiaal Wageningen hebben 'alles uit de kast' gehaald om een bestelling op tijd te kunnen leveren. De medewerkers van filiaal 's Heerenberg hebben daarbij uitstekend meegewerkt.
Paul13-01-2024
Goede uitleg, mensen met kennis, eerste keer die winkel. Zeker een aanrader
Hanke11-01-2024
Ik kom al jaren bij deze winkel. Iedere keer wordt ik heel vriendelijk en zeer vakkundig geholpen. Een groot compliment voor zowel de winkel als zeer zeker ook het personeel!
Wendy11-01-2024
Als wij een elektrisch apparaat nodig hebben,gaan we steeds weer terug naar deze Expert in Bodegraven.Zeer vriendelijk,goede service.Heel erg tevreden.
Bianca11-01-2024
Ik hem een droger bij expert Zutphen gekocht. Het is altijd vriendelijk personeel, behulpzaam, maar niet opdringerig. Je loopt de winkel uit met een zelfverzekerde aankoop.
Scheffer10-01-2024
Ben in de Expert winkel in Elst geweest voor het aan kopen van mijn nieuwe televisie . Hier krijg je nog het gevoel om als klant gewaardeerd te worden waarbij je op een juiste wijze van advies word bijgestaan in het bepalen van je keuze. Tevens een geweldige service thuis bij het installeren.
t*****@g********10-01-2024
2.0
2.0
Zeer slechte service. De slechtste aankoop die ik ooit heb gedaan. Ze stuurden mij het beschadigde product. Ik heb het teruggegeven. Ik moest bijna 2 maanden wachten voordat ik te horen kreeg dat het product niet beschikbaar was. Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd. Ik raad het niet aan
Van Dien10-01-2024
Goede service , aardige mensen zowel in winkel als bij bezorging , wij komen zeker weer terug 👍🏼
Flip10-01-2024
Deze winkel gekozen, omdat er altijd voldoende aandacht is voor de klant. Verder is de service naderhand ook tot nu toe altijd goed.
j*******@g********10-01-2024
Goeie prijs-kwaliteit verhouding. De levering was twee dagen eerder dan genoemd op de site, erg blij mee.
Pietersen10-01-2024
Expert is voor ons de winkel ; van stofzuiger tot tv. Daarbij komt de perfecte service!
h**********@g********10-01-2024
Makkelijk om de bestelling te plaatsen en een fijne service dat ik mijn bestelling in een winkel kon afhalen.
v*********@g********10-01-2024
Ik heb een tafelmodel Inventum koelkast aangeschaft, ben er blij mee, nagenoeg geruisloos.
r**************@g********10-01-2024
het product is prima, maar ik heb begrepen dat bij evt reparatie, ik verwezen wordt naar andere partijen. dat geeft mij minder vertrouwen. Ik koop al 20 jaar via expert maar ga toch naar een andere leverancier uitkijken, die een eigen service dienst heeft zoals expert vroeger had.
Hellinga10-01-2024
Nieuwe TV gekocht en deskundig en vlot geholpen door de medewerker van Expert. Zelf meegenomen en verder geïnstalleerd. Door het advies van de medewerker niet extra hoeven te investeren in een nieuwe draagbeugel. De reeds door ons gebruikte beugel voldeed prima met het nieuwe product.
m*********@g********10-01-2024
Ik vind het prettig mijn spullen in een winkel te kopen. Expert voldoet op dat punt geheel aan mijn verwachting, attente verkoper met goed advies.
Hutting10-01-2024
Ik zat met een inbouwprobleem. En slechte ervaring elders. Dus ze hebben me het vertrouwen teruggebracht, erg meegedacht en daarnaar gehandeld.