Expert

Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

l************@h**********15-03-2024
Het bestelproces en contact over levering waren goed. Mijn bestelling was een cadeau voor de verjaardag van mijn vriend. Bij andere bedrijven wordt een pakketje in een doos bezorgd, waardoor je niet kan zien wat erin zit. Dat blijkt niet het geval bij Expert. Mijn vriend nam het pakketje aan, omdat ik niet thuis was. Hij kreeg van de berzorger de ereader zo aangereikt met op de bovenkant de factuur geplakt. De bezorger zei nota bene ook nog: "Ik kom een ereader bezorgen". Hier baalde ik enorm van. Mijn vriend wist meteen wat hij voor zijn verjaardag kreeg én wat het heeft gekost. Verbeterpunt is dus onherkenbaar bezorgen voor het geval iets een cadeau is...
C j Dalemans15-03-2024
zondag ging de vriezer stuk . maandag van alles geprobeerd maar niks . dinsdag ochtend aan de tel. en internet met een medewerker een nieuwe uitgezocht. en anderhalf uur later stond hij al te draaien . super snel . heel blij mee
Van de Rijdt15-03-2024
Super service en vriendelijke verkoper met gedegen advies ook monteur zeer vriendelijke en geduldig die ook nog een puntje precies werkt klasse

i*******@g********15-03-2024
Verkeerde info gekregen over levertijd. Bereikbaarheid voor vragen matig tot gewoon geen reactie via whatsapp.
Willemsen15-03-2024
Ouderwetse aandacht voor de klant, tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. We voelen ons gewaardeerd als klant.
m*************@g********15-03-2024
De monteurs zijn erg behulpzaam en doen een extra stapje voor de klant. En in de winkel zelf zijn ze vriendelijk en meedenkend.
De Block15-03-2024
Leuk personeel met verstand van zakken vlot geholpen en goede prijs. Dank voor advies
Schippers15-03-2024
Deskundig personeel, duidelijke uitleg en meedenken over aanpassingen. Vriendelijke benadering, nemen de tijd voor je.
Heikamp15-03-2024
Goede informatie van verkoper gekregen waardoor wij gemakkelijke keuze voor aankoop deden. Ook nog van ander product info gevraagd eb gekregen. Fijne zaak met goede service.
h********@h******15-03-2024
Kopen bij een kleinschalige winkel waarin je de mensen kent heeft veel voordelen. De deskundigheid van de medewerkers is bovendien beter dat die in de hele grote winkels
Hoogvliet15-03-2024
Als vanouds een zeer betrouwbaar bedrijf, het ruime assortiment en vriendelijk geholpen zeer aan te bevelen.
Van Kamer15-03-2024
Al bij eerdere aankopen bij Expert zeer tevreden over product als ook de levering en plaatsing daarvan.
Peffer15-03-2024
Ga langs in de winkel dan zie je het product en krijg je alle uitleg. Fijn om dan je keuze te maken
Vergeer15-03-2024
Onze ervaring is gelijk aan voorheen. Zeer kundig personeel en uitleg over het product. Bij vragen een snelle reactie.
m*****@o**********15-03-2024
Goede aandacht Goed advies Snelle levering
Grond15-03-2024
Het product dat wij kochten, werd op correcte wijze hier in orde gemaakt, daardoor liep alles op rolletjes.
Beekhuizen15-03-2024
Goed geholpen in de winkel en op tijd thuis geleverd. Vriendelijk te woord gestaan bij het installeren.
Stoker15-03-2024
Mooie ruime overzichtelijke winkel. Goed opgeleid personeel en als product niet voorradig is volgende dag in huis. Eigenaar is helemaal top
Andringa15-03-2024
Moeilijk. Drie verschillende medewerkers gesproken en mij geholpen. Niet bij iedereen hetzelfde advies. 27 februari het product opgehaald, leek mij niet al te enthousiast. Vroeg mij een aantal keren"wat wil je nu". Ben met produkt naar huis gegaan en een tweetal personen gaan mij nu hier verder uitleg geven.
Van Os15-03-2024
Goede informatie en de tijd nemen Om een keuze te maken . Blij met de spullen die ik daar gekocht heb .
m**************@h**********15-03-2024
Top!! Als je ergens vragen over hebt of twijfels, dan kan Expert Drunen je helpen! Goed, vriendelijk advies en zeer goede service! Aanrader!
De Koning15-03-2024
Expert Groningen ebbingestraat is de beste winkel, vriendelijke, professionele medewerkers. Staan altijd voor je klaar en zeer behulpzaam. Super tevreden! Koop nergens anders.
Talma15-03-2024
Prima service, zeer vriendelijk. Prima product en prima bezorgd en aangesloten.
Van Heerde15-03-2024
Vriendelijk en vakkundig personeel. Denken mee met klant en geven goed advies.
Renes15-03-2024
Weer een goede ervaring bij Expert. Ben vriendelijk geholpen in de winkel goed geadviseerd. En ook de bezorging was weer goed