Expert
Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9
Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Zo’n fijne winkel met een personeel die weten waarover ze het hebben. Dus goed advies en goede service.
Zoals ik het al heb aangegeven , je wordt met respect behandeld door de verkopers als de bezorgers. Heb in 2 jaar tijd verschillende dingen gekocht en het is intussen mijn vaste winkel geworden voor huishoudelijke en elecroniscg apparaten
Voor echte persoonlijke service moet je bij Expert zijn. Mediamarkt is wellicht iets goedkoper maar dan telt voor mij toch de service van Expert en de vriendelijke medewerkers van het filiaal hier in Zevenaar
Goede service, snelle levering. Echt een voordeel om lokaal te kopen, in onze eigen woonplaats dus!
Fijn en goed geholpen en de levering is goed gegaan plus installeren en uitleg was goed
Ben helemaal tevreden over het aankoopproces en het product is precies wat ik wilde gebruiken!
Het betreft een reparatie van de stofzuiger. Kosten €170. Expert adviseerde om dan een nieuwe te kopen. Ons principe is wat nog gerepareerd kan worden laten repareren. Expert kon ons begrijpen en had begrip voor onze keuze.
Onze Laptop was niet meer leverbaar ze hebben het goed opgelost door een andere Laptop aan te bevelen het is een goede keuze wij zijn er blij mee we komen zeker nog een keer terug als we nog iets nodig hebben
Bijzonder vriendelijk en ter zake kundig gesprek met de winkel in Harderwijk
In tegenstelling tot het bestellen van een product via een webwinkel vind ik het persoonlijke contact,en eventuele vragen die je hebt ,heel erg prettig.
Prima bedrijf. Fijn personeel met kennis van zaken. Overigens hoor ik niet anders dan positivisme over Expert Huizen.
Het is helaas niet vandaag besteld, morgen in huis. Levering duurde bijna drie weken. Voor de rest prima service
Zeer fijne ervaring medewerksers vakkundig en oplossingsgericht ik kom zeker terug
Hele fijne service ,heel vriendelijk personeel ,goede monteurs en bezorgers.
\hele fijne machine makkelijk in gebruik en energie zuinig.
Prijs kwaliteit prima.
Kopen bij de Expert is nadeel dat kunt het apparaat bekijken, vragen stellen, vergelijken met het andere, nadenken, ze hebben een goede, hulpzaam service, ze bezorgafspraak maken, bovendien ze monteren thuis er apparaat. Bedank Expert
Zeer leuk medeweker, nam tijd om verschillende apparatten uitteleggen en eerlijk over prijs en kwaliteit.
Onlangs een nieuwe TomTom gekocht omdat de "oude" kapot leek te zijn. Toen deze toch niet kapot bleek konden wij zonder enig probleem de nieuwe weer inleveren en werd het volledig aankoopbedrag teruggepind. Klasse!
Wij vinden Expert Haaksbergen een fijne winkel. Dit om het vriendelijke personeel. De goede service en het meedenken.
Heb hele goede ervaringen met Expert Drunen,ik koop het liefst mijn witgoed bij een betouwbare winkel.
Snelle levering. Fijne jongens die het afleverde. Heel netjes alles op zijn plek gezet. Top.
Product in de winkel besteld omdat het niet op voorraad was, het product was snel af te halen, een dag eerder dan gedacht.
Telefonisch aankoop geregeld, ging prima en vlot. Kreeg ook meteen het bezorgtijd te horen ondanks dat het apparaat nog besteld moest worden. Had een wijziging aan het apparaat verzocht, was al correct voor aflevering uitgevoerd.
Levering was prima, veel vroeger dan aangekondigd maar dat is voor mij geen probleem, klaar is klaar.
Goede ervaring met kopen, laten bezorgen en de service tijdens het plaatsen.
Ik kon alleen dectrsvk en Tracé code niet openen en Expert was minder goed bereikbaar. Maar de rest ging goed.
apparaat was niet in de winkel aanwezig, maar snel besteld bij miele de levering ging sneller dan verwacht.
oud apparaat mee genomen en alles netjes op de plaats gezet ( zolder ) met bijbetaling, maar dit is het zeker waard gezien de miele wasmachines +/- 100 kg wegen.
In de winkel werd met mij mee gedacht. Prijzen zijn goed en concurrerend, maar met toegevoegde deskundigheid van het winkelpersoneel. Absoluut een aanrader!