Expert
Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 416 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Expert (Silvius Sneek) daar kun je gerust kopen prima service en hele fijne aftersales!!!
Bij Expert Koppenol in Naaldwijk krijg je een prima persoonlijk advies.
De winkels is niet groot maar ze hebben alles en een vriendelijke bediening.
De bestelde wasmachine was niet op voorraad; daarom werd op de dag van levering een luxer exemplaar geleverd! De wasmachine werd ook keurig geïnstalleerd, de droger er boven op en de oude machine werd afgevoerd. Vervolgens nog uitleg gekregen. In één woord: top!
Ben in de winkel zeer deskundig en goed geholpen! En de bezorgers waar zeer deskundig en super vriendelijk, ze gingen ook super netjes te werk met het plaatsen van het machine.en gaven ook netjes informatie, en kreeg ook alle antwoorden op vragen
Zeer goed, tevreden met producten
Vriendelijke mensen in de winkel met deskundig advies
fijne benadering van verkoper wat we wilden hebben was in voorraad binnen 1en een half uur bezorgd
Het bedrijf/winkel is uitstekend. Het is niet de eerste keer dat wij bij Expert iets kopen. Alle keren uitstekend door de medewerker(s) geïnformeerd. Dit keer online gekocht en ook die verwerking prima. Alleen maar lof over Expert.
Kan alleen maar zeggen zeer tevreden en als we weer iets nodig hebben wordt het weer expert.
Kopen online is makkelijk maar ook wel een beetje onhandig, beter om in de winkel te kijken / kopen.
Levering was goed heel snel het leek dat de bezorger haast had product zelf werkt perfect
Zeer goede ervaring in de winkel in Horst.
Personeel is zeer vakkundig en behulpzaam.
Expert is over het algemeen een zeer fijne keten. Ik koop nagenoeg altijd mijn elektronica bij de expert. Normaliter in Heemskerk, en met uitzondering Castricum. De mensen zijn aardig, de levering is goed en als er iets niet klopt kan het altijd snel en netjes opgelost worden.
Duidelijke uitleg over het verschil tussen diverse eigenschappen en merken van de tv’s en soundbars en heel prettig geholpen.
Kom graag bij expert doornenbal, ze zijn klantvriendelijk en hebben een uitstekende service
Degelijk product (ik gebruik al vele jaren een Braun), goede prijs en goed advies.
Expert is een fijne winkel, bijna al onze elektrische apparaten komen hier vandaan.
Snelle levering en de montage was super ondanks dat het even tegen zat super opgelost.
Levering liet 2,5 week op zich wachten, terwijl bij bestelling via website werd aangegeven dat levering in een aantal dagen plaats zou vinden.
Review over droger en wasmachine hebben we al gegeven in een andere vraagmail van jullie hierover.
Goed product conform verwachtingen en de installatieservice heeft wat extra moeite gedaan om het product te installeren omdat het niet meteen precies paste.
De winkel inrichting is niet meer van deze tijd, misschien wat moderniseren..
Prima winkel met deskundige en vriendelijk verkoper. De aflevering en montage zijn prima.
Ik ben perfect geholpen en toen ik de koop niet meer door wilde laten gaan omdat mijn oude tv het opeens weer deed, was dit geen enkel probleem.
Ben vriendelijk geholpen, goede service en sluiten alles netjes aan, nemen ook alle lege dozen weer mee, kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.
Ik raad iedereen af bij expert te bestellen en zet ook een review op trustpilot