Expert

Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 416 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Röling10-07-2024
Uitstekend advies, snelle levering en professionele bezorging en installatie van mijn TV. Ik kom hier zeker terug!
i***********@g********10-07-2024
Fijn om bij Expert te bestellen omdat dan de plaatselijke leverancier hier voordeel bij heeft. Tenminste dat mag ik aannemen.
Huisman10-07-2024
ik was op zoek naar een nieuwe telefoon en degene die ik wilde was niet meer te bestellen Er werd een andere aangeboden die perfect was voor mijn doel. Ik beveel Expert aan

w*********@z*******10-07-2024
We kopen al jaren bij Expert en zullen dat blijven doen. De afspraak voor de uitgestelde levertijd was dat we even zouden worden gebeld. Dit gebeurde niet maar gelukkig waren we thuis. Verder prima te spreken over Expert.
Ossenblok10-07-2024
Goede service. Komt afspraken na. Goed advies. Ben zeer tevreden over Expert.
s********@h******10-07-2024
2 weken geleden wezen kijken voor een tv. Afgelopen maandag de tv gekocht en gisteren netjes bezorgd en geïnstalleerd. 1e klas service!
Kieftenbeld10-07-2024
We worden altijd prima geholpen in de winkel in Raalte. To the point en geen gedoe
j*********@g********10-07-2024
Ben al jaren een zeer tevreden klant bij Expert Kaatsheuvel , of het nu gaat om grote of kleine aankopen, men heeft alle aandacht voor hun klanten en zijn zeer vriendelijk en ook behulpzaam .
d**********@g********10-07-2024
Goede informatie op de website. Aanvullende informatie in de winkel. Personeel denkt mee
Van den Broek10-07-2024
Nieuwe koelkast bosch gekocht, bij expert Horst toevallig dezelfde die we al hadden. Zijn we nog steeds blij mee. Vlugge bezorging vriendelijk personeel. Super ervaring, kan ook wel eens anders zijn he
Van Bakel10-07-2024
Meer dan 20 jaar klant en nog steeds uitermate tevreden met de geboden service.
Moen10-07-2024
Vriendelijk, vakkundig personeel. Ben keurig gebeld dat de bestelde airfryer binnen was
m**************@g********10-07-2024
Goed geholpen door vriendelijke medewerker. Heeft ons goed geïnformeerd over het produkt. Snelle levering.
b*********@h**********10-07-2024
We zij in de winkel goed en deskundig geholpen en uiteindelijk een goede keuze kunnen maken.
f**************@g********10-07-2024
Prima informatie tijdens bezoek aan de winkel. Goede en tijdig nakomen van de afspraak. Prettige medewerks die kwamen installeren
Willemsen10-07-2024
Goede uitleg over het product en goede service over welk product het beste bij mij past. Vriendelijk personeel en netjes achtergelaten na levering en montage
Timisela10-07-2024
Goede zaak als er iets niet in de winkel kijken ze daar op de web van expert of ze het kunnen bestellen
h***********@h******10-07-2024
Jammer dat we lang 3.5 week hebben moeten wachten op levering van koelkast terwijl deze wel op voorraad was bij leverancier. En zelf steeds hebben moeten bellen hoelang het nog zou duren voordat de bestelling geleverd zou worden.
Mol10-07-2024
prima website is handig als voorselectie op basis van specificaties (voorbeeld laptop)
Seelemeijer10-07-2024
alles is goed dat was vroeger al jaren geleden toen exper ook de winkel had in de deMheen maar.......jullie vertrokken en nam een andere winkel in apeldoorn .
Jansen10-07-2024
Al jaren vaste leveranvier voor Was droog vries en koelkasten uitermate tevreden keurig gemonteerd.
Van der Heide10-07-2024
Een nette overzichtelijke zaak met goede uitstraling en verkopers met kennis
Postma10-07-2024
Zeer goed bedrijf .alles is super geleverd en gemonteerd en we gaan weer als we wat nodig zijn u bedrijf benaderen .zeer tevreden
j**********@u*********10-07-2024
Tegenwoordig word er veel online gekocht maar wij gaan toch echt liever naar de fysieke winkel van expert. Lekker dichtbij, goede service, geen gezeur met pakket diensten, persoonlijk advies op maat, vriendelijk personeel, en als er iets niet op voorraad is wordt het besteld en heb je het alsnog binnen 3 dagen. TOP.
Boekelaar10-07-2024
heb een panasonic scheerapparaat gekocht, deze moest besteld worden, duurde 1 week , nu wasmachine en droger besteld, ben benieuwd